AlfredNobel je napisao/la:Da si me pitao prije par mjeseci, rekao bi da je to dugo spominjano, već izlizano ime i prezime, Amer Ordagić. Ali, uopšte nam nije potreban, jer sad imamo vezni red ravan armiranom betonu. A i taj Ordagić ne znam šta radi u raspaloj Slobodi, ali lik očigledno nije mentalno jak da igra za veći klub.badboy je napisao/la:Al hajd onako realno, iz lige ko bi to bio nama pojacanje i umjesto koga od ovih dvadesetak koje se vrte u 18
Trenutno niko u ligi nema bolji igrački kadar. Ja bi jedino volio da se dovede bolji desni bek od Hodžića i Kadušića, sljedeće ljeto recimo. Treba jedan stoper i napadač, a za centarfora po meni nije loš Elvir Koljić.
Posebno mi je drago što sad imamo ovakav paklen vezni red, kvalitetan i širok izbor - Sarić, Stanojević, Adukor, Radovac, Rahmanović, Herić, Said. Brrrh..
Zato sto on u Slobodi ima 10k platu. I sto niko ne moze da mu ponudi vise u nasoj ligi.
Doduse on je spreman i za manje da igra, al treva Slobodu kesirati.
Sada kad mu istekne ugovor, mozemo ga zaganjati..
Al mialim da on ide "vanKa"
Sto se tice uprave, po meni ona je uradila dosta dobrih stvari, al i dosta losih.
Doveli su kvalitetne igrace. Nazalost, njihova greska je bila sto su Calu ostavili.
Bar se sad zna ko pije i ko placa.. I da je u klubu sredjena situacija..
Ako je trebala losa sezona da se smrdljiva glava ocisti, onda neka bude.