FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pola godine sa igracima kakve mi imamo je premalo. Tu se nista ne moze napraviti ni vidjeti rukopis trenera. Ne amnestiram Adzema, ali sa nasom grupom igraca pet Musemica nista ne bi napravilo. Eventualno bi Najdrazi napravio nesto, izvukao maksimum, ali ni on sa Misimovicevom ekipom ne bi bio dominantan. I jos kada znamo da nema autonomiju onda je bezobrazno krivicu stavljati na njegova ledja. Kriv je jer je pristao biti pudlica isto kao sto je kriv Vukotic. Musemicu je bilo lakse jer imaju bolje igrace od nas. Mi necemo da priznamo da je najmanje do Adzema i igraca i da nam to pudlice poturaju. Najodgovorniji su Misimovic i pudlice. Tu se moze staviti tacka, ali dok nam neznalice vode klub bolje nece biti.
Mi trenutno imamo ekipu za 4 mjesto. Losiju od Sirokog, Zrinjskog i Sarajeva, ali bolju od ostalih ( sastav protiv Mladosti proslu subotu koji je najboljih 11 koje trenutno imamo ). Mrtva realnost koju je tesko prihvatiti, ali sta da se radi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Adzem ce gostovati u nekoj emisiji na TVSA koja pocinje u 8. Bas da cujem sta ima reci za ovu bruku...
- plavousrcu
- Kontakt:
Da se **** sve svima koji su nas doveli u ovo sranje. Misle jahat na tribini sto godina. Sad nam serviraju Papca. Mi svi ludi oni pametni.LjoZee je napisao/la:Mi trenutno imamo ekipu za 4 mjesto. Losiju od Sirokog, Zrinjskog i Sarajeva, ali bolju od ostalih ( sastav protiv Mladosti proslu subotu koji je najboljih 11 koje trenutno imamo ). Mrtva realnost koju je tesko prihvatiti, ali sta da se radi.
- Neandertalac
- Kontakt:
A koga bi ti da nas vodi?plavousrcu je napisao/la:Pola godine sa igracima kakve mi imamo je premalo. Tu se nista ne moze napraviti ni vidjeti rukopis trenera. Ne amnestiram Adzema, ali sa nasom grupom igraca pet Musemica nista ne bi napravilo. Eventualno bi Najdrazi napravio nesto, izvukao maksimum, ali ni on sa Misimovicevom ekipom ne bi bio dominantan. I jos kada znamo da nema autonomiju onda je bezobrazno krivicu stavljati na njegova ledja. Kriv je jer je pristao biti pudlica isto kao sto je kriv Vukotic. Musemicu je bilo lakse jer imaju bolje igrace od nas. Mi necemo da priznamo da je najmanje do Adzema i igraca i da nam to pudlice poturaju. Najodgovorniji su Misimovic i pudlice. Tu se moze staviti tacka, ali dok nam neznalice vode klub bolje nece biti.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ima Zeljovaca pametnih i skolovanih. Najdrazem u ruke dati sve vezano za sport. Ne bi bilo lose vratiti Gredica, zna fudbal, cijenjen u poslu kojeg obavlja.
auu kako ovo fulih, nek si se ti javio da se nasladjujes ko da si pitar, naravno kad su se 4 tekme dobile tada si sutio, sad kad ne uzese yebenog viteza koji u drugoj ligi ne bi bio u vrhu si se sjetio javiti da se nasladjujesVirtu4l je napisao/la:Pa gdje si ti da zajedno proslavimo ovaj veliki bod iz Viteza. Šta kažeš, prvi smo na tabeli, zašto sam nezadovoljan? Još sam popišao trud i zalaganje, sram da me bude.Quinlan je napisao/la:pa ne igras ni lose kako ti hoces da predstavis, igramo sasvim solidno, nije splet sretnih okolnosti prvo mjesto, nego je to uspjeh ade i trenutnih igraca ili lagano ces i njihov trud popisati jer tebi odgovara da to bude sretno![]()
E moja neznalice, pored očiju ne vidiš ili ne želiš da vidiš. Sujeta će te ubiti, kao i tvoje istomišljenike sa lobotomije, ali što je najgore sujeta će nas sve ubiti zbog onih koji vode klub.
i da opet prozivanja, drugacije ocigledno ne znas, od zlobnici ce reci otjeranog sa lobotomije upucenom onom koji uopste nije na tom forumu, pa cak ga ne cita kao neki otjerani, ali to je taj fazon, samo tako nastavi valjda nakon 100 ponavljanja mozda i ja sam povjerujem da tamo pisem
Evo člana uprave
Za Vedrana su špekulacije, a što se Saše Papca tiče, kada naši bivši igrači, sa takođe visokim rejtingom, iskustvom i karijerom nisu prihvatili ovu poziciju, morali smo sa strane tražiti. Saša Papac momak sa karakterom, vrhunskom karijerom, iskustvom, znanjem. Napokon da kvazi managere rastjera od kluba i omadinske škole. Sigurno bi trebao biti jedan od kotačića koji nam nedostaje i te kako, i dio tima koji nam je najtanji. Naravno čovjek nema čarobni štapić, i ne očekujte da će sam riješiti izazove, ali da može unaprijediti stvari, može.
Po meni ispravna odluka.
Za Vedrana su špekulacije, a što se Saše Papca tiče, kada naši bivši igrači, sa takođe visokim rejtingom, iskustvom i karijerom nisu prihvatili ovu poziciju, morali smo sa strane tražiti. Saša Papac momak sa karakterom, vrhunskom karijerom, iskustvom, znanjem. Napokon da kvazi managere rastjera od kluba i omadinske škole. Sigurno bi trebao biti jedan od kotačića koji nam nedostaje i te kako, i dio tima koji nam je najtanji. Naravno čovjek nema čarobni štapić, i ne očekujte da će sam riješiti izazove, ali da može unaprijediti stvari, može.
Po meni ispravna odluka.
Evo pocela je ona emisija na TVSA. Ko ne moze sad gledati bit ce na yt sutra ja mislim.
Za Vukotića su špekulacije, a za Papca nisu 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sutra nasi odose u Medjugorje. Uskoro ce novi omladinci dobiti sansu. I jos je rekao da cemo se tokom zime pojacati jer imamo pozicije na kojima nismo kvalitetno pokriveni. Najveci problem po njegovom misljenju su veliki oscilacije u formi igraca. Eto ukratko.
I da, rekao je kako nam je mnogo nedostajao Sabanadzovic u Vitezu sto mi daje nadu da onaj Slovenac vise nece poceti utakmice.
I da, rekao je kako nam je mnogo nedostajao Sabanadzovic u Vitezu sto mi daje nadu da onaj Slovenac vise nece poceti utakmice.
- Neandertalac
- Kontakt:
Gdje si baMonci je napisao/la:Evo člana uprave![]()
![]()
![]()
![]()
Po meni ispravna odluka.
Zar ima još tih kvazi menagera, ja kontao riješili smo ih se. I kakva je ta uloga savjetnika, kakve su mu zadace, ovlasti, zona odgovornosti?
Posavjetuj nas Saša
Edit. Zar nije Mario Stanić savjetnik? Sjećam se pisali su o tome, neće da bude Sd ali će pomagati, biti tu.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma ne mozemo bas reci da nemamo lijevo krilo. Zec je prosle sezone slovio za najboljeg igraca na toj poziciji, ali se ove sezone doslovno davi i nepotrebno ostavlja na klupi otvarajuci se ta pozicija lijevog krila za neke druge igrace koji tu poziciju nisu igrali ni na video igricama. Druga stvar ako vec nekome "smeta" zec i nije po njegovom ukusu stavi Zakarica lijevo a ubaci Sehica iz juniorske ekipe desno i problem rijesen. Sabanadzovic i Hajdarevic uletili u prvi tim ko budala u kredit a sa ostalim mladicima se nesto kalkulise. Taj sehic, cini mi se broj 11, je protiv Ludogoretsa probijao kada je god imao loptu kod sebe i nisu ga mogli zaustaviti ni udvajanjem. Desni bek ustati pa reci Srdjan Stanic! Igra momak gdje god treba i navikli smo vise na njegove univerzalne sposobnosti. Ako ne odgovara nekome Stevanovic koji je prosle sezone bio jedan od najboljih u nasoj ekipi pa ni Stanic ima opcija na desnom beku drugi Sehic. Dobar nazad, naprijed, odgovoran i ima sve predispozicije da bude dobar igrac. E pa kad se gura mladja garnitura igraca onda treba i bekove polako gurati u vatru. Imali smo stopera Velica, imamo veznjake Sabanadzovica i Hajdarevica, tu je odavno Mujagic i Zeric e pa vakat je malo i bekove da vidimo u prvom timuu.LjoZee je napisao/la:Nas problem su i trener i igraci. Mi nemamo kvalitetno lijevo krilo i desnog beka. Imamo Blagojevica koji igra kad mu je k cejf te Bogicevica, Zebu, Kajkuta koji su za penzije. Ove ostale pozicije su kvalitetno popunjene. I onda na taj nedostatak kvaliteta na nekim pozicija dodas trenera koji se gubi i dobijes ovo sto mi gledamo i trpimo.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma po kojem osnovu tvrdis da Musemic ima bolje igrace? Nas problem je sto se ne tezi ka idealnoj jedanestorki i sto se konstantno mjenja ekipa i pozicije igraca u timu. Ovaj tim Zelje moze i mora bolje i krajnje je vrijeme da svi pocnu tako razmisljati pocevsi od Adzema kojem je vakat da prestane eksperimentisati pa do igraca koji moraju shvatiti da ovo sto rade prelazi u prezir nas koji pratimo to. Taj musemic je kroz par kola vidio na koga i koliko moze racunati, znao neke igrace jos iz slobode, dosao slozio i izveo na teren pa izvoli. Glupa je teorija, ovaj ima bolje igrace ovaj nema. Kakve igrce ima Krupa pa evo drugu sezonu za redomu vrhu tabele. Comor im bio igracina a zeba ga na nos bacao dok su igrali i jedani drugi u Zelji i Sarajevu. Pocni trcati a ne hodati i pocni igrati a ne solirati i vidjet ces ko je kvalitetan a ko ne!plavousrcu je napisao/la:Pola godine sa igracima kakve mi imamo je premalo. Tu se nista ne moze napraviti ni vidjeti rukopis trenera. Ne amnestiram Adzema, ali sa nasom grupom igraca pet Musemica nista ne bi napravilo. Eventualno bi Najdrazi napravio nesto, izvukao maksimum, ali ni on sa Misimovicevom ekipom ne bi bio dominantan. I jos kada znamo da nema autonomiju onda je bezobrazno krivicu stavljati na njegova ledja. Kriv je jer je pristao biti pudlica isto kao sto je kriv Vukotic. Musemicu je bilo lakse jer imaju bolje igrace od nas. Mi necemo da priznamo da je najmanje do Adzema i igraca i da nam to pudlice poturaju. Najodgovorniji su Misimovic i pudlice. Tu se moze staviti tacka, ali dok nam neznalice vode klub bolje nece biti.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Zec ponekad izgleda kao muha bez glave, ali on trenutno mora igrati u prvih 11 jer boljeg nema. Tu ne moze Zeba, a ne moze ni Zajmovic. Adzem je rekao da ce ubrzo neko novi od omladinaca dobiti sansu. Kontam da je to Hrvanovic ili B. Sehic. Volio bih protiv Radnika da vidim Sehica na beku pa da vidimo je li nam treba pojacanje i novi igrac ili dobrog beka imamo u svojoj avliji.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ja samo ne znam kako Besirevic iz juniorskog pogona vec nema desetak nastupa za seniorski tim. Za svoje godine odlicno gradjen fizicki, dobro potkovan tehnicki i zna posao koji radi na svojoj poziciji. Eto ti lijevi bek, pa bio je Adzem u Zagrebu gledao je momka i bez obzira na go koji je postigao bio je jedan od najboljih na terenu. Nazad neprelazan naprijed uvijek opasan...Jel isao da mu guzica vidi puta ili da vidi nesto sto moze i njemu koristiti.LjoZee je napisao/la:Zec ponekad izgleda kao muha bez glave, ali on trenutno mora igrati u prvih 11 jer boljeg nema. Tu ne moze Zeba, a ne moze ni Zajmovic. Adzem je rekao da ce ubrzo neko novi od omladinaca dobiti sansu. Kontam da je to Hrvanovic ili B. Sehic. Volio bih protiv Radnika da vidim Sehica na beku pa da vidimo je li nam treba pojacanje i novi igrac ili dobrog beka imamo u svojoj avliji.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne znam ni ja sto je on zanemaren. Dugo je bio uz prvi tim. Nekad i na klupi, a odigrao je i u Kupu 1-2. Ove sezone ga nema nigdje. Bas cu sad pogledati juniorsku utakmicu, ako bude kakav prenos, pa da vidim kako se tamo snalaze nasi ( Anel, Amir i on).Sandokan87 je napisao/la:Ja samo ne znam kako Besirevic iz juniorskog pogona vec nema desetak nastupa za seniorski tim. Za svoje godine odlicno gradjen fizicki, dobro potkovan tehnicki i zna posao koji radi na svojoj poziciji. Eto ti lijevi bek, pa bio je Adzem u Zagrebu gledao je momka i bez obzira na go koji je postigao bio je jedan od najboljih na terenu. Nazad neprelazan naprijed uvijek opasan...Jel isao da mu guzica vidi puta ili da vidi nesto sto moze i njemu koristiti.LjoZee je napisao/la:Zec ponekad izgleda kao muha bez glave, ali on trenutno mora igrati u prvih 11 jer boljeg nema. Tu ne moze Zeba, a ne moze ni Zajmovic. Adzem je rekao da ce ubrzo neko novi od omladinaca dobiti sansu. Kontam da je to Hrvanovic ili B. Sehic. Volio bih protiv Radnika da vidim Sehica na beku pa da vidimo je li nam treba pojacanje i novi igrac ili dobrog beka imamo u svojoj avliji.
- plavousrcu
- Kontakt:
Po svakom osnovu. Pogledaj koga su nama Misimovic i pudlice dovele u klub po ustaljenim procedurama. Osam od jedanaest najboljih prije sest godina lopte ne bi mogli dohvacati. Ima i do Adzemovog lutanja, ali on i igraci su najmanje krivi. Adzem nije trener za prvog tima, svi to znamo osim ovih koji odlucuju. On treba raditi u omladinskom pogonu, ali nije se sam imenovao sefom.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Da je sutra izvući Prijedor ili Simin han, to je 99 % prolaz. Zvijezda 80 % prolazimo, Olimpik 70 % prolazimo, ostalo sve bara-bara.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Paromlinac, WeekendOffender i 32 gosta.