Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ok cijena al sa polovnim telefonom nikad ne znas koliko je stvarno ocuvan. Moj savjet dodaj jos 50 km (gore-dole) i uzmes taj isti telefon al nov.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Vjeruj mi da ne znam, ali mislim da će to tu biti negdje kao što ti je jedan forumaš odgovorio već, uglavnom previše.scudetto89 je napisao/la:@ mandraX jedno pitanje ovaj iphone X koliko ce on biti para ovdje kod nas i koliko bih ja npr morao dati para uz zamjenu iphone 7 koji sad koristim ?

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Kaže Tim Cook da Iphone X košta ko jedna malo bolja kafa dnevnokoalem je napisao/la:
Au puno brate nista od toga haha , mozda onda da sacekam pa na iphone 8+ , ili galaxy 8+ vidjet cu hvala na odgovoru komsija

Mislio je na američko tržište gdje košta 999 dolara, a s napojnicama im kafa košta oko 3 dolara, što je 333 dana godišnje. Znači nije pogriješio. No, ovo je prosječna kafa, tipa iz Starbucksa, nešto kao i ovdje 1.5 prosječna cijena, ali ako ćeš biti negdje u centru, u mjestu s imenom dati ćeš 2.5 marke.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a gdje su komentari telefon od 200km obavlja posao kao i telefon od 2000KM+ ?
Danasnji ljudi kupe telefon od 1000 KM a na njemu imaju Instagram, Facebook + Messager, Viber/Whats Up, neke aplikacije za vijesti, eventualno neku igru. Kamera OK manje vise svaki danas ima pristojnu kameru i tonu memorije za slike i video.
Ali koja je svrhat tako napucanih i tehnoloski jakih telefona.
Ja smijem da se kladim da kod nas u BiH sve i jedan srednjskolac i student ne moze i NEMA na sta da iskoristi 30% mogucnosti takvih telefona. Koji ce vam **** jabuka X, Samsung S8 i ostala krema, kada kao sto sam gore naveo imate manje vise pet-šest preglupih aplikacija, hajde dobro ove za komunikaciju.
Da si ne znam kakav biznismen, menađer, Rokfeler, opet ti takav telefon ne treba.
Ali koja je svrhat tako napucanih i tehnoloski jakih telefona.
Ja smijem da se kladim da kod nas u BiH sve i jedan srednjskolac i student ne moze i NEMA na sta da iskoristi 30% mogucnosti takvih telefona. Koji ce vam **** jabuka X, Samsung S8 i ostala krema, kada kao sto sam gore naveo imate manje vise pet-šest preglupih aplikacija, hajde dobro ove za komunikaciju.
Da si ne znam kakav biznismen, menađer, Rokfeler, opet ti takav telefon ne treba.
- Zeljeznicar -
Ma za 400 stoje uzmeš telefon na kojem imaš sve što treba. Problem je što konstantno izmišljaju nove stvari pa ti može biti samo 2-3 godine. Meni kao studentu trebaju fejs, messenger i viber/whatsup od ovih društvenih i aplikacije za otvaranje docx i pdf stvari i aplikacija za mail. Zapravo bez fejsa se i može, al je dosta lakše studirati sa fejsom, vjerovali ili ne.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Taman svake 2-3 godine uzmeš telefon od 3-4 stojeKawhi je napisao/la:Ma za 400 stoje uzmeš telefon na kojem imaš sve što treba. Problem je što konstantno izmišljaju nove stvari pa ti može biti samo 2-3 godine. Meni kao studentu trebaju fejs, messenger i viber/whatsup od ovih društvenih i aplikacije za otvaranje docx i pdf stvari i aplikacija za mail. Zapravo bez fejsa se i može, al je dosta lakše studirati sa fejsom, vjerovali ili ne.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Meni je okej ideja uzeti flagship telefon i koristiti ga 3-4 godine dok ne postane max. obsolete. Ali kupovati flagship svake godine je van pameti. A cijenu Pixela, Notea, i novog iPhonea nije potrebno ni komentarisati.
4.10.2009.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Rio imal te to na kiksu?
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čitam, čitammadridist je napisao/la:Rio imal te to na kiksu?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A što je X? Što nije 8 ili koji je već trebao biti?
Ovo je za ODLIKASE a 8 I 8 plus su vec na trzistu..Kawhi je napisao/la:A što je X? Što nije 8 ili koji je već trebao biti?
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
10. obljetnicaKawhi je napisao/la:A što je X? Što nije 8 ili koji je već trebao biti?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Hoćel biti 9ka?madridist je napisao/la:Ovo je za ODLIKASE a 8 I 8 plus su vec na trzistu..Kawhi je napisao/la:A što je X? Što nije 8 ili koji je već trebao biti?
Jedva čekam 30.miki_92 je napisao/la:10. obljetnicaKawhi je napisao/la:A što je X? Što nije 8 ili koji je već trebao biti?
Ne sumnjam da hoce.
Samo sta ce ponudit?
Cekam uredjaj koji ce projicirati Siri
Samo sta ce ponudit?
Cekam uredjaj koji ce projicirati Siri

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 7 gostiju.