Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real....
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real....
A šta, u tvom životu je i sex samo metafora?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nema potrebe da skrećeš s teme o kojoj pričamo.Kawhi je napisao/la:A šta, u tvom životu je i sex samo metafora?
Kad mi objasniš na koji fazon su iste emocije kada pratiš klub preko TVa i kada ga bodriš s tribine, onda ćemo dalje.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nenormalno je nekome braniti ili ismijavati licni izbor ukoliko taj izbor ne steti drugima. Al jbg, to je osobina naroda svih ovih drzava u qurcu. Podrzavam ono s kojim se ja najbolje osjecam, s kojim sam od malena emotivno vezan, sta god to bilo, boli me ona stvar za osjecajima drugih i ne obozavam idole lokalnog plemena samo radi rulje I ukoliko se ne identifikujem sa njima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
bodi123 je napisao/la:Pa upravo sam ja sa Sarajevom fizički povezan tako što idem na tekme, živim sa ovim klubom -> **** ružnu ženu, a ti ga bacaš na Jessicu Albu preko interneta -> gledaš Real Madrid preko TVa.
Dao si savršen primjer koji ti ide u kontru.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tu bih previše u biologiju, neurologiju i molekularnu biologiju morao ući, a ne da mi se.bodi123 je napisao/la:Nema potrebe da skrećeš s teme o kojoj pričamo.Kawhi je napisao/la:A šta, u tvom životu je i sex samo metafora?
Kad mi objasniš na koji fazon su iste emocije kada pratiš klub preko TVa i kada ga bodriš s tribine, onda ćemo dalje.
Da ti laički odgovorim. Kad svake sedmice trošiš 4-5 sati na nešto, sve unaprijed planiraš zbog toga i tako radiš 10-15 godina razviće ti se emocije pa makar bilo u drugoj galaksiji.
Shvatam ja tebe da me ne napadaš i da ne misliš da mi nije jasno kako neko može toliko pratiti strani klub, i nigdje nisam rekao da ti nemaš emocija, naravno da imaš, emocije postoje prema svemu, bude i meni drago kad popuši Barcelona jer mi nisu simpatičan klub i to je neka vrsta emocije, samo hoću da kažem da tvoje emocije kakve god bile se ne mogu porediti sa emocijama ljudi koji navijaju za naše lokalne klubove, uz koje odrastaju, za koje troše svoje živce, grla, i na kraju krajeva i pare.Kawhi je napisao/la:Tu bih previše u biologiju, neurologiju i molekularnu biologiju morao ući, a ne da mi se.bodi123 je napisao/la:Nema potrebe da skrećeš s teme o kojoj pričamo.Kawhi je napisao/la:A šta, u tvom životu je i sex samo metafora?
Da ti laički odgovorim. Kad svake sedmice trošiš 4-5 sati na nešto, sve unaprijed planiraš zbog toga i tako radiš 10-15 godina razviće ti se emocije pa makar bilo u drugoj galaksiji.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Otkad znam za sebe znam i za Real Madrid. Odrastao uz Real Madrid✓bodi123 je napisao/la: Shvatam ja tebe da me ne napadaš i da ne misliš da mi nije jasno kako neko može toliko pratiti strani klub, i nigdje nisam rekao da ti nemaš emocija, naravno da imaš, emocije postoje prema svemu, bude i meni drago kad popuši Barcelona jer mi nisu simpatičan klub i to je neka vrsta emocije, samo hoću da kažem da tvoje emocije kakve god bile se ne mogu porediti sa emocijama ljudi koji navijaju za naše lokalne klubove, uz koje odrastaju, za koje troše svoje živce, grla, i na kraju krajeva i pare.
Mislim da sam izgubio par godina života zbog Real Madrida. Trošenje živaca✓
Vala sam se i derao ko sivonja, al zadnje 3-4 godine mirno posmatram. Trošenje grla✓
Trošim i ja pare na Real Madrid. Vjerovatno veće nego prosječan navijač Sarajeva/Želje iz Sarajeva. Ovi sa strane ipak trebaju malo više potrošiti, al vi ih i dalje redovno ismijavate. Trošenje para check✓
Znači da sumiramo, kad si imao 5-6 godina zavolio si Real iz daleke Španjolske jer si na TVu gledao šta rade Zizu i Figo i od tog momenta do sada ih neprestano pratiš, 90 minuta svake utakmice do prije par godina si pjevao ispred TVa svakakve pjesme o Real Madridu u znak podrške za ekipu i trošio svoje glasne žice, kad je Real primio petardu od Barce a ti ujutro otišao u školu druga polovina škole koja navija za Barcelonu te prcala i provocirala cijeli dan, a od skupih dresova koje naručuješ iz Realovog shopa i full hd streamova koje plaćaš trošiš silne pare, a tek kad izgubiš okladu sa haverom nakon El Klasika pa moraš platiti turu pića naveče. Eh, pa ti si pravi navijač Reala, halali na ružnim riječima.Kawhi je napisao/la: Otkad znam za sebe znam i za Real Madrid. Odrastao uz Real Madrid✓
Vala sam se i derao ko sivonja, al zadnje 3-4 godine mirno posmatram. Trošenje grla✓
Trošim i ja pare na Real Madrid. Vjerovatno veće nego prosječan navijač Sarajeva/Želje iz Sarajeva. Ovi sa strane ipak trebaju malo više potrošiti, al vi ih i dalje redovno ismijavate. Trošenje para check✓

Ne pjevam ispred tva. Nisam budala. I ne kladim se na El Clasico. Stalno bih plaćao nešto.bodi123 je napisao/la:Znači da sumiramo, kad si imao 5-6 godina zavolio si Real iz daleke Španjolske jer si na TVu gledao šta rade Zizu i Figo i od tog momenta do sada ih neprestano pratiš, 90 minuta svake utakmice do prije par godina si pjevao ispred TVa svakakve pjesme o Real Madridu u znak podrške za ekipu i trošio svoje glasne žice, kad je Real primio petardu od Barce a ti ujutro otišao u školu druga polovina škole koja navija za Barcelonu te prcala i provocirala cijeli dan, a od skupih dresova koje naručuješ iz Realovog shopa i full hd streamova koje plaćaš trošiš silne pare, a tek kad izgubiš okladu sa haverom nakon El Klasika pa moraš platiti turu pića naveče. Eh, pa ti si pravi navijač Reala, halali na ružnim riječima.Kawhi je napisao/la: Otkad znam za sebe znam i za Real Madrid. Odrastao uz Real Madrid✓
Nije mi jasno šta ti nije jasno kod ostalog. Isti qrac ko što si ti zavolio Sarajevo nekako sa 5-6 godina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Apsolutno isto, svaka ti cast.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Za mene je kao starog Zvjezdasa to ''jadno'' FK Sarajevo sto puta veci klub od tog ''tvog'' Reala... Iz hiljadu razloga... A vodili smo velike sportske bitke i protiv Sarajeva i protiv Reala...Kawhi je napisao/la:Ne vidim ništa privlačno u tome da budem dio grupe koja se naziva Horde Zla, ili Manijaci, Robijaši, etc. evejedno je. Ne znam kakvu to emociju može izazvati.
Dijete od 4-5 godina prvo se vezuje za klub i to je najcistija emocija... Djeca se na igralistu dijele po tome dal' navijaju za Zelju/Sarajevo, Zvezdu/Partizan, Hajduk/Dinamo... Ljubav prema reprezentaciji se razvija tek kasnije u zrelijoj dobi odrastanja...
E' haj' mi jos reci i da navijas za Spaniju protiv BiH...

Ti bre ne znas sta je tvoje!

BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!
- Donnie Darko
- Kontakt:
navijas li ti za nadala? cisto informativnobodi123 je napisao/la:.

Rafu pratim dosta dugo i najdraži mi je teniser, sad ne znam kako si ti povezao tenis s fudbalom, ni kako želiš da definišeš navijanje u tenisu, koje nema veze s fudbalskimDonnie Darko je napisao/la:navijas li ti za nadala? cisto informativnobodi123 je napisao/la:.

Povezuje suštinu.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Donnie Darko
- Kontakt:
nisi mi dao odgovor, zanima me, da li sebe smatras navijacem ili simpatizerom rafebodi123 je napisao/la:Rafu pratim dosta dugo i najdraži mi je teniser, sad ne znam kako si ti povezao tenis s fudbalom, ni kako želiš da definišeš navijanje u tenisu, koje nema veze s fudbalskimDonnie Darko je napisao/la:navijas li ti za nadala? cisto informativnobodi123 je napisao/la:.

Pa kad mi definišeš koja je razlika izmedju simpatizera i navijača u tenisu kao sportu, ja ću tebi odgovoriti, jer mislim da je u tenisu znak ekvivalencije izmedju ta 2 pojma, za razliku od fudbala.Donnie Darko je napisao/la:
nisi mi dao odgovor, zanima me, da li sebe smatras navijacem ili simpatizerom rafe

Šta znači simpatizirati a šta znači navijati?
Ja sam za fudbal jasno definisao oba pojma i prema definiciji razvrstavam jedne odnosno druge

Rafael Nadal nije klub... 

Ja nigdje nisam napisao da je Sarajevo jadno niti da je Real Madrid veći klub od Sarajeva. To je sasvim irelevantno u ovoj raspravi. Nije mi jasno zašto lažeš. Dugo sam na ovom forumu, ali ti si vjerovatno forumaš s najviše gluposti prosječno u jednom postu. Treba napraviti kakvu aplikaciju da mjeri to.Mirko je napisao/la:Za mene je kao starog Zvjezdasa to ''jadno'' FK Sarajevo sto puta veci klub od tog ''tvog'' Reala... Iz hiljadu razloga... A vodili smo velike sportske bitke i protiv Sarajeva i protiv Reala...Kawhi je napisao/la:Ne vidim ništa privlačno u tome da budem dio grupe koja se naziva Horde Zla, ili Manijaci, Robijaši, etc. evejedno je. Ne znam kakvu to emociju može izazvati.
Dijete od 4-5 godina prvo se vezuje za klub i to je najcistija emocija... Djeca se na igralistu dijele po tome dal' navijaju za Zelju/Sarajevo, Zvezdu/Partizan, Hajduk/Dinamo... Ljubav prema reprezentaciji se razvija tek kasnije u zrelijoj dobi odrastanja...
E' haj' mi jos reci i da navijas za Spaniju protiv BiH...![]()
Ti bre ne znas sta je tvoje!![]()
Ne navijam za Španiju protiv BiH. Ne znam kako ti takve gluposti padaju na pamet.
E pa zamisli ja se s 4-5 godina vezao za Real Madrid. Samo da je djecu dijelit kako, jelde?
Ne vidim kakve veze Zvezda, Partizan, Hajduk i Dinamo imaju s BiH.
Kaže mi čovjek iz BiH koji navija za Srbiju da ne znam šta je moje. Joj na koga ja trošim vrijeme danteyebo. Odoh spavat. Što li sam uopšte kliknuo na ovu obavijest

Trebao sam odmah znati da je neka splačina u pitanju.
Pa jesi ti jasno definisao. Problem je što ne shvataš da ja mogu navijati za Real Madrid i simpatisati Želju. Ne odstupam ni sekunde od tvoje definicije.bodi123 je napisao/la: Ja sam za fudbal jasno definisao oba pojma i prema definiciji razvrstavam jedne odnosno druge
''E pa zamisli ja se s 4-5 godina vezao za Real Madrid. Samo da je djecu dijelit kako, jelde?
Kaže mi čovjek iz BiH koji navija za Srbiju da ne znam šta je moje. Joj na koga ja trošim vrijeme danteyebo.''

Ubuduce ces morat' nam na spanskom objasnjavat'!
A Juga, a Zvezda vs Sarajevo, a Pizon vs Pape, nista 'a? Pa ja poznajem Srbe iz Srbije koji su bili zadrti Hajdukovci i Dinamovci! 'Alo bolan?!
''Samo da je djecu dijelit kako, jelde?''
Pa mi smo se ko djeca dijelili na Zvjezdase i Partizanovce kad treba da igramo jedni protiv drugih. Kakve nacije bolan?
A ti i tvoji drugari? Na Spance i Katalonce, jel'?!
Kaže mi čovjek iz BiH koji navija za Srbiju da ne znam šta je moje. Joj na koga ja trošim vrijeme danteyebo.''

Ubuduce ces morat' nam na spanskom objasnjavat'!

A Juga, a Zvezda vs Sarajevo, a Pizon vs Pape, nista 'a? Pa ja poznajem Srbe iz Srbije koji su bili zadrti Hajdukovci i Dinamovci! 'Alo bolan?!

''Samo da je djecu dijelit kako, jelde?''

Pa mi smo se ko djeca dijelili na Zvjezdase i Partizanovce kad treba da igramo jedni protiv drugih. Kakve nacije bolan?

A ti i tvoji drugari? Na Spance i Katalonce, jel'?!

Real Madrid je najveci klub na svijetu svih vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.