FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sandokan87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sandokan87 » 06 nov 2017, 21:55

plavousrcu je napisao/la:Po svakom osnovu. Pogledaj koga su nama Misimovic i pudlice dovele u klub po ustaljenim procedurama. Osam od jedanaest najboljih prije sest godina lopte ne bi mogli dohvacati. Ima i do Adzemovog lutanja, ali on i igraci su najmanje krivi. Adzem nije trener za prvog tima, svi to znamo osim ovih koji odlucuju. On treba raditi u omladinskom pogonu, ali nije se sam imenovao sefom.
Koga su ti doveli? Cak i ovaj Elsner ima bolji CV od recimo onog njihovog crnca ne znam kako se zove " Adukor, Aduktor" sta li vec. Ja sam ba jedne prilike pratio trening sarajeva davno davno kada je husref vodio i svojim usima slusao kako Alaimu koji je kapiten psuje "tobejarabi" neke grozne stvari i koji ide prema njemu kao da ce ga zgromiti... Znas koja je njegova reakcija na to bila? Oboren pogled prema travi i hajmo dalje, hajmo trenirat. Vjeruj da je ista stvar i sad. Da adzem zagalami ko sto najavi pred tv kamerama da ce biti "internog" razgovora u svlacionici vidio bi trke po terenu. Neki dan sam cuo jednu odlicnu izjavu od jednog trenera dobro poznatim svima nama a rijec je o trenutnom selektoru mlade repke Vinku Marinovicu koji je nakon pobjede nase repke protiv favorizovanog Portugala izjavio nesto tipa " kako je ovaj rezultat i ocekivan kada se uzme u obzir da je svaki igrac na utakmici napravio minimalno tri klizeca starta "!!! E haj se ti sad sjeti evo svjeze je jos, osim ludog elsnera i onih vratolomija ko je uprljao sorc i dres i ko je uklizao protiv Viteza??? Neces se jarane sjetiti e tu ti lezi rjesenje losih rezultata.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 nov 2017, 22:06

Ovi iz BL ocekuju da ces nas razbiti na terenu. Tako kaze neki ciko iz njihovog kluba.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 nov 2017, 22:12

A da nam zovne Miske opet onog motivatora iz Slovenije!? Sta mislite o toj opciji ako se dobro sjećam taj motivator je bio najzasluzniji kada smo pitare uzeli ma Kosevu nakon dugo vremena. Ne Edis, ne igrači već baš motivator.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 nov 2017, 22:36

Sandokan87 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Po svakom osnovu. Pogledaj koga su nama Misimovic i pudlice dovele u klub po ustaljenim procedurama. Osam od jedanaest najboljih prije sest godina lopte ne bi mogli dohvacati. Ima i do Adzemovog lutanja, ali on i igraci su najmanje krivi. Adzem nije trener za prvog tima, svi to znamo osim ovih koji odlucuju. On treba raditi u omladinskom pogonu, ali nije se sam imenovao sefom.
Koga su ti doveli? Cak i ovaj Elsner ima bolji CV od recimo onog njihovog crnca ne znam kako se zove " Adukor, Aduktor" sta li vec. Ja sam ba jedne prilike pratio trening sarajeva davno davno kada je husref vodio i svojim usima slusao kako Alaimu koji je kapiten psuje "tobejarabi" neke grozne stvari i koji ide prema njemu kao da ce ga zgromiti... Znas koja je njegova reakcija na to bila? Oboren pogled prema travi i hajmo dalje, hajmo trenirat. Vjeruj da je ista stvar i sad. Da adzem zagalami ko sto najavi pred tv kamerama da ce biti "internog" razgovora u svlacionici vidio bi trke po terenu. Neki dan sam cuo jednu odlicnu izjavu od jednog trenera dobro poznatim svima nama a rijec je o trenutnom selektoru mlade repke Vinku Marinovicu koji je nakon pobjede nase repke protiv favorizovanog Portugala izjavio nesto tipa " kako je ovaj rezultat i ocekivan kada se uzme u obzir da je svaki igrac na utakmici napravio minimalno tri klizeca starta "!!! E haj se ti sad sjeti evo svjeze je jos, osim ludog elsnera i onih vratolomija ko je uprljao sorc i dres i ko je uklizao protiv Viteza??? Neces se jarane sjetiti e tu ti lezi rjesenje losih rezultata.
To je alibi prica i puhanje u jedra neznalicama iz kluba na celu sa Misimovicem. Pesto trenera su imenovali, hiljadu igraca doveli i uvijek su krivi treneri i igraci. Ko ih je dovodio. Ja, ti, Fata?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 06 nov 2017, 22:44

Neandertalac je napisao/la:A da nam zovne Miske opet onog motivatora iz Slovenije!? Sta mislite o toj opciji ako se dobro sjećam taj motivator je bio najzasluzniji kada smo pitare uzeli ma Kosevu nakon dugo vremena. Ne Edis, ne igrači već baš motivator.
Dobra ideja, ali fakat. Sad nam je svaka pomoc prijeko potrebna.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 06 nov 2017, 22:58

plavousrcu je napisao/la:
To je alibi prica i puhanje u jedra neznalicama iz kluba na celu sa Misimovicem. Pesto trenera su imenovali, hiljadu igraca doveli i uvijek su krivi treneri i igraci. Ko ih je dovodio. Ja, ti, Fata?
Nije alibi jarane, imas grupu igraca za koje ovdje manje vise svi znaju i upoznati su sa njihovim kvalitetom. Ko se imalo razumije u fudbal opcenito i u ovu nasu ligu razmisljat ce isto kao i ja siguran sam, a to je da ovi igraci sada sto su tu mogu i moraju vise. Da ti je neko prije pocetka sezone rekao igrat ce ti u ekipi " Zeba, Kajkut, Zakaric, Blagojevic, Graovac, Zec, Ramovic, Crnov.... ti bi i tad rekao nisam zadovoljan radom uprave, sto su nam ove glupane doveli za njih nisam nikad cuo ili nesto slicno ". Nemoj zajebavat, svi smo mi upoznati s kvalitetama navedenih kao i ostalih, zasto ne igraju onako kako zelimo i zasto ne pruzaju ono sto ocekujemo to ocigledno necemo nikada saznati. Zasto se vrsi konstantno eksperimentisanje od strane Adzema ne znam i ne interesuje me jer ne zelim da ulazim u njegov posao, ali je cinjenica da od prvog kola pa do danas i tog famoznog viteza od svih ovih igraca zajedno 11 njih nije odigralo dvije utakmice bar po 30 minuta. Ako Adzem mora da mjenja jer u ekipi postoje klanovi sto je vise bolesno dosadno slusati a kamoli komentarisati neka se Adzem ogradi i neka javno kaze i prozove iste igrace. Ova igra sto oni sada pruzaju je dno dna! Dobijamo na ho ruk sistem, ako udje udje, ako ne udje spasi zivu glavu!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 nov 2017, 23:13

Zeba, Kajkut, Crnov ne mogu ozbiljan fudbal igrati. Ramovic i Zec solidne zamjene u ozbiljnoj ekipi. To zelimo biti. Nevazno na kraju krajeva, ko je postavio Adzema, prije njega Petrovica, Kostica. Ja, ti ili Fata?

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 06 nov 2017, 23:25

plavousrcu je napisao/la:Zeba, Kajkut, Crnov ne mogu ozbiljan fudbal igrati. Ramovic i Zec solidne zamjene u ozbiljnoj ekipi. To zelimo biti. Nevazno na kraju krajeva, ko je postavio Adzema, prije njega Petrovica, Kostica. Ja, ti ili Fata?
Ma nerealan si jarane. Kakve to ekipe imaju konkurenti iz vrha? Nemoj mi reci da su oni jaci od nas. Zrinjski na racun otpadaka Sarajeva i Zelje godinama hara ovom ligom. Pitas li se zasto? Zato sto se drze na okupu, kostur ekipe se ne osipa i bukvalno se svaki igrac u ekipi zna u dusu. Neces nikad Todorovica vidjeti na zadnjem veznom ko sto si kod nas Ramovica vidjao u spicu, na zadnjem veznom, na krilu i tek iz cetvrtog pokusaja na njegovoj prirodnoj poziciji iza napadaca. Sa Sarajevom ista prica, gori od nas bili za pet klasa, ispali iz evrope od levata, u ligi poceli fenomealno nisu mogli boda na domacem terenu osvojiti, dosao trener koji zna svoj posao i evo vidi sad. Nemoj me sad citirati i reci kako imaju dream team. Da se sam citiram taj Ahmetovic nije mogao bazen pogoditi dok nije dosao Husref na mjesto sefa struke komsija. Siroki kuburio dvije sezone, radio bukvalno iste stvari ko i mi, i na kraju dosli tobe, opekli se prosle sezone kada su zavrsili u donjem dijelu tabele gdje se iskazao TRENER SABLIC i evo imas rezultat. Da te napomenem i kod njih je kao pojacanje doveden nekad nas promasaj Edi Basa. Znaci igracki si u najmanju ruku dobar, e sad iz tog dobrog izvuci maksimum i budi gdje treba da budes na prvom mjestu!

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 06 nov 2017, 23:42

plavousrcu je napisao/la:Zeba, Kajkut, Crnov ne mogu ozbiljan fudbal igrati. Ramovic i Zec solidne zamjene u ozbiljnoj ekipi. To zelimo biti. Nevazno na kraju krajeva, ko je postavio Adzema, prije njega Petrovica, Kostica. Ja, ti ili Fata?
Ma nerealan si jarane. Kakve to ekipe imaju konkurenti iz vrha? Nemoj mi reci da su oni jaci od nas. Zrinjski na racun otpadaka Sarajeva i Zelje godinama hara ovom ligom. Pitas li se zasto? Zato sto se drze na okupu, kostur ekipe se ne osipa i bukvalno se svaki igrac u ekipi zna u dusu. Neces nikad Todorovica vidjeti na zadnjem veznom ko sto si kod nas Ramovica vidjao u spicu, na zadnjem veznom, na krilu i tek iz cetvrtog pokusaja na njegovoj prirodnoj poziciji iza napadaca. Sa Sarajevom ista prica, gori od nas bili za pet klasa, ispali iz evrope od levata, u ligi poceli fenomealno nisu mogli boda na domacem terenu osvojiti, dosao trener koji zna svoj posao i evo vidi sad. Nemoj me sad citirati i reci kako imaju dream team. Da se sam citiram taj Ahmetovic nije mogao bazen pogoditi dok nije dosao Husref na mjesto sefa struke komsija. Siroki kuburio dvije sezone, radio bukvalno iste stvari ko i mi, i na kraju dosli tobe, opekli se prosle sezone kada su zavrsili u donjem dijelu tabele gdje se iskazao TRENER SABLIC i evo imas rezultat. Da te napomenem i kod njih je kao pojacanje doveden nekad nas promasaj Edi Basa. Znaci igracki si u najmanju ruku dobar, e sad iz tog dobrog izvuci maksimum i budi gdje treba da budes na prvom mjestu!
Odlicno napisano,i potpisujem od do.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 07 nov 2017, 00:23

Necu te citirati jer izbjegavas odgovoriti. Ko je doveo Kostica, Petrovica, Adzema? Ja, ti, Fata? Necu ni polemisati jer vidim sta pokusavas. Za sve okriviti Adzema, juce Petrovica, prije pet dana Kostica. Samo nastavi, ali u diskusiji s nekim drugim.

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 07 nov 2017, 02:03

Njanje i Uski imaju dosta mlađe ekipe od nas, u obje ekipe 6-7 igrača, startera, je do 24 godine. Što se i primjeti na terenu. Jeb.iga, Misketa & kompaniju malo ponijelo pa nogomilali pretplaćene krampe od 30+. Je.be nas malo što nema restarta igrice.

ratobornagljiva
Kontakt:

Post Postao/la ratobornagljiva » 07 nov 2017, 02:18

Monci je napisao/la:Evo člana uprave :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Za Vedrana su špekulacije, a što se Saše Papca tiče, kada naši bivši igrači, sa takođe visokim rejtingom, iskustvom i karijerom nisu prihvatili ovu poziciju, morali smo sa strane tražiti. Saša Papac momak sa karakterom, vrhunskom karijerom, iskustvom, znanjem. Napokon da kvazi managere rastjera od kluba i omadinske škole. Sigurno bi trebao biti jedan od kotačića koji nam nedostaje i te kako, i dio tima koji nam je najtanji. Naravno čovjek nema čarobni štapić, i ne očekujte da će sam riješiti izazove, ali da može unaprijediti stvari, može.
Po meni ispravna odluka.
Poltroni se ne bi trebali zvati članovima uprave, nego pravim imenom :mrgreen:

Malo je falilo da nam omladinsku školu srede Šerbo, onaj pomoćnik od Skijaša i Tica. Al ne dade se. Sad će se to riješiti, drugi kvare, a uprava nadljudskim naporima popravlja tuđe greške. Samo strpljenja, ko za prvi tim, još samo nekoliko godina, desetak rekonstrukcija i bićemo konkurentni za titulu. Treba vjerovati ljudima.

Šta će nam SD kad imamo Misketa i ekipu, ne kontam. Zar nije uprava dovela Lendrića, Stevanovića i Zakarića, a sve krampe su došle na insistiranje trenera. Nema drugog, logičnog, objašnjenja.

Nego, analizirao si članove skupštine, znaš u glavu ko je protiv Uprave ( ne kontam te ljude, zaista, kako neko može biti protiv ovih stručnjaka ), a fol ne pratiš. Imal još kakva bajka da se ispriča, vidim da te krenulo.

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 07 nov 2017, 06:52

Samo bojkot, pusti pricu... za 3 kola kasnit cemo 8 boba pa ti ustanovljavaj do prekosutra ko je kriv

amcibald

Post Postao/la amcibald » 07 nov 2017, 07:02

Adzem je naravno kriv za rotacije i dodjeljivanje neodgovarajucih pozicija ionako limitiranom igrackom kadru. Pitanje ko je kriv za taj kadar? Niti ih je Adzem doveo,niti njegov prethodnik. Dovela ih je grupa koja je sa virtuelnog FM presla na javu. Sram da vas bude,pa vecina nas obicnih vidi da nesto ne stima,da pojedini nisu za ekipe odn za te pozicije,ali jok,gurajte vi gospodo svoje,samo pitanje dokle? A najvece pljuvanje nama navijacima je dodjeljivanje zamjenske kapitenske sindikalcu,pored naseg Stane koji je tu bio i dok su ga pokusali sikanirati.

Pošto obraz Meša PROJEKTANTU?

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 nov 2017, 07:10

Sad će nas Saša savjetovati. Neće funkciju i odgovornost ali može savjete davati. Je li kao kod advokata, placaju li se savjeti stručnjaka?

Šta ublehe rade od kluba ovo nije normalno. Stvarno smo postali predmet zayebancije.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 nov 2017, 08:25

Danas nam treba malo sreće u žrijebu za Kup.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 07 nov 2017, 09:03

Koga god izvucemo, dobro ćemo se oznojiti za prolaz.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 nov 2017, 11:30

Olimpik bi bio najbolji mogući protivnik u ovom trenutku.
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 nov 2017, 11:33

Ma Rudar. Elsner ce prvu morati igrati jer ce Saban i Hajdarevic igrati protiv Lokomotive isti dan. Zato daj sto lakse.[emoji38]

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 nov 2017, 11:34

Lakše je da ne ideš iz Sarajeva u ovakvom rasporedu i da imaš dvije domaće utakmice.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 14 gostiju.