I meni je Nadarevic najtanji. Treba pocet gurat onog Besica iz HSV-a. Ova formacija mi se svidja jer imamo puno kvalitetnih veznih igraca, fantazista, a imamo Dzeku koji moze sam gore igrat. Ova trojica iza njega mogu dar-mar pravit. Jos kad se vrati Salihovic moze uletit umjesto Jahica, to igra i u Hoffenheimu. Sanjam i povratak Bajramovica i Papca,velez_mostar je napisao/la:szlaja je napisao/la:Na Francuze:
.....................Hasagic.......................
...Mujdza.....Nadarevic...Spahic.....Lulic...
.............Rahimic......Jahic..................
.....Pjanic.......Misimovic........Ibricic......
....................Dzeko..........................
Jako dobra formacija!
Samo bi Nadarevica izbacio, i stavio bilo koga.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Sad bi zivog Nadara zakopali u zemlju.A kad je cjele kvalifikacije na svojim plecima iznio zajedno sa Spahicem onda je mogao valjati.
Najsmjesnije i najzalosnije od svega toga sto bilo kakva alternativa ili je ista ili gora.
Ko je slijedeci na redu,da mi znati.
P.S Besic je tek prije neki mjesec poceo fudbalski malo ozbiljnije da ''dise''Ima vremena za njega
Pogotovo njegovih 177 cm bi takvu sigurnost odavala prilikom visokih lopti ili kornera da je to cudo jedno.
Besicu bi jedini spas i za njega i za repku bio,da se prebaci na beka i to mogucnosti lijevog.
Najsmjesnije i najzalosnije od svega toga sto bilo kakva alternativa ili je ista ili gora.

P.S Besic je tek prije neki mjesec poceo fudbalski malo ozbiljnije da ''dise''Ima vremena za njega
Pogotovo njegovih 177 cm bi takvu sigurnost odavala prilikom visokih lopti ili kornera da je to cudo jedno.
Besicu bi jedini spas i za njega i za repku bio,da se prebaci na beka i to mogucnosti lijevog.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 sep 2010, 03:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nadarevica ne mjenjat dok on ne ode nema niko ba to SRCE kad se igra vazna tekma on i Spaha jedino .
MARKA ARNAUTOVICA DOVEST POD HITNO KAKAV ZEC
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Vrlo brzo ce ljudi poceti sumljati u mogucnosti Ibricica,vec je nakom Ibisevica,Rahimica,Nadarevica vrijeme i za njega,ja samo cekam taj dan da kazem "pa reko sam vam"harishp je napisao/la:Sad bi zivog Nadara zakopali u zemlju.A kad je cjele kvalifikacije na svojim plecima iznio zajedno sa Spahicem onda je mogao valjati.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
I ja kazem,osim nebitne sitnice sto je Marko vec standardni clan reprezentacije Austrije,nema ni jedan razlog da ga ne pozovemo da igra za nasCoDe je napisao/la:Nadarevica ne mjenjat dok on ne ode nema niko ba to SRCE kad se igra vazna tekma on i Spaha jedino .

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- velez_mostar
- Kontakt:
Forma igraca oscilira..to je jako bitno, a u ovom trenutku je Ibricic bolji od Misimovica bez obzira na klub u kojem igra, kao i cinjenica da je Nadarevic izvan forme.Dylan Dog je napisao/la:Vrlo brzo ce ljudi poceti sumljati u mogucnosti Ibricica,vec je nakom Ibisevica,Rahimica,Nadarevica vrijeme i za njega,ja samo cekam taj dan da kazem "pa reko sam vam"harishp je napisao/la:Sad bi zivog Nadara zakopali u zemlju.A kad je cjele kvalifikacije na svojim plecima iznio zajedno sa Spahicem onda je mogao valjati.
Da li mu treba davati sansu jer je u prethodnim utakmicama ginuo, zaduzio nas, bio odlican..i ne obazirati se sto bi mogao biti kljucni razlog loseg rezultata protiv Francuza??
Da je i Dzeko u pitanju, ako u datom trenutku neko drugi moze vise ponuditi, onda treba igrati, i to je to!
Nije problem rastjerati pola repke.
Samo nemojte zaboraviti da su nam alternative iz U-21 bas iz one repke koje je i luxemburg naguzio i to nasem terenu.
Tako da budali moze biti svejedno,Ali bi se pametan ipak pruzio onoliko koliko mu je cebe dugacko.I sacuvao stare priglavke u slucaju duze zime.
Samo nemojte zaboraviti da su nam alternative iz U-21 bas iz one repke koje je i luxemburg naguzio i to nasem terenu.
Tako da budali moze biti svejedno,Ali bi se pametan ipak pruzio onoliko koliko mu je cebe dugacko.I sacuvao stare priglavke u slucaju duze zime.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 sep 2010, 03:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mislis da Nadarevic nece odigrati dobro protiv Francuza .
Uvjerit ces se druze moj . Ima da gine za svaku loptu a taj tvoj Dzeko njega cemo vidjet mada ne sumnjam ni za njeg
Uvjerit ces se druze moj . Ima da gine za svaku loptu a taj tvoj Dzeko njega cemo vidjet mada ne sumnjam ni za njeg
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Nisam ni napisao da treba Nadarevica izbacit, nego da je najtanji. A za sad i nemamo boljeg, zato treba polako Besica pripremat. Visina nije bitna (Cannavaro 176cm, Spahic 183cm, ...)harishp je napisao/la:Sad bi zivog Nadara zakopali u zemlju.A kad je cjele kvalifikacije na svojim plecima iznio zajedno sa Spahicem onda je mogao valjati.
- ibrakadabra
- Kontakt:
I nadarevic i dzeko su nasi,koji je vamaCoDe je napisao/la:Mislis da Nadarevic nece odigrati dobro protiv Francuza .
A jesi i ti zapeo za tog Astronautovića. Upisao je za Austriju 5 nastupa.CoDe je napisao/la:Nadarevica ne mjenjat dok on ne ode nema niko ba to SRCE kad se igra vazna tekma on i Spaha jedino .
100% sportski i krajnje opušten potpis
smijesan postCoDe je napisao/la:Mislis da Nadarevic nece odigrati dobro protiv Francuza .
- ibrakadabra
- Kontakt:
Da mu nije neki rodjak ili ima tal od njegaRiNo je napisao/la:A jesi i ti zapeo za tog Astronautovića. Upisao je za Austriju 5 nastupa.CoDe je napisao/la:Nadarevica ne mjenjat dok on ne ode nema niko ba to SRCE kad se igra vazna tekma on i Spaha jedino .
- velez_mostar
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Nije problem rastjerati pola repke.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ti si jako čudan lik. De sad piši da dovedemo Ćorluku, Petrića, Kuzmanovića, Handanovića i Ibrahimovića(nebitno što su usti ti skupili 200 utakmica za reprezentacije drugih država).CoDe je napisao/la:Nadarevica ne mjenjat dok on ne ode nema niko ba to SRCE kad se igra vazna tekma on i Spaha jedino .
A Zec ne može ispred Ibiševića ni u kom slučaju. Svaka čast mlađahnom Erminu, no njegovo vrijeme će doći. Trenutno je Vedbad miljama ispred njega(bez obzira na vaše antipatije prema Hoffenheimovom napadaču).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- miralem444
- Kontakt:
bravo svaka ti cast!!u potpusnoti se slazem.!!!Monolog je napisao/la:Ti si jako čudan lik. De sad piši da dovedemo Ćorluku, Petrića, Kuzmanovića, Handanovića i Ibrahimovića(nebitno što su usti ti skupili 200 utakmica za reprezentacije drugih država).CoDe je napisao/la:Nadarevica ne mjenjat dok on ne ode nema niko ba to SRCE kad se igra vazna tekma on i Spaha jedino .
A Zec ne može ispred Ibiševića ni u kom slučaju. Svaka čast mlađahnom Erminu, no njegovo vrijeme će doći. Trenutno je Vedbad miljama ispred njega(bez obzira na vaše antipatije prema Hoffenheimovom napadaču).
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Nadarevica na klupu??? Bravo strucnjaci,u francuza dva napadaca po 1,90 a vi nadara na klupu....maetstralno,sa vama nebi prosli ni kvalifikacije za konkaf zonu.....
naaddar nas vadi u skok igri,a francuska igra se zasniva (ako pratite) na prodorima po krilu i centarsutevima.... (cuj besica treba gurati) ........samo kazem,daleko bi imi sa vama dogurali...nevalja ibricic,nevalja medunjanin,nevalja misimovic.....a alternative sve same zvijezde
naaddar nas vadi u skok igri,a francuska igra se zasniva (ako pratite) na prodorima po krilu i centarsutevima.... (cuj besica treba gurati) ........samo kazem,daleko bi imi sa vama dogurali...nevalja ibricic,nevalja medunjanin,nevalja misimovic.....a alternative sve same zvijezde
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Sigurno ce ga ubacit protiv Francuza odmah na pocetku, mozda ga je bas zbog toga "stedio".johnnyHZ je napisao/la:Nadarevica na klupu??? Bravo strucnjaci,u francuza dva napadaca po 1,90 a vi nadara na klupu....maetstralno,sa vama nebi prosli ni kvalifikacije za konkaf zonu.....

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Svi se igraju selektora pa što ne bih i ja 
4-2-3-1
--------------------Hasagić-----------------------
Mujdža----Nadarević-----Spahić---------Jahić
----------------------Rahimić--------------------
------------Pjanić--------------------------------
-------------------------Misimović---------------
--------------------------------------------Ibričić
Ibišević--------------------Džeko----------------
Ibišević treba da bude visoko postavljen da spriječi Clishy-ja da aktivno učestvuje u napadu, jer je to omiljen način igre Blanca gdje je Tremulinas kao lijevi bek u Bordou igrao jako ofanzivno. Džeko bi igrao na njihovog desnog štopera, a ne između 2. Ibričić bi bio defanzivniji nego Ibišević po strani sa ulascima u sredinu, tada bi se Džeko izvlačio na lijevu stranu. Pjanić nebi previše išao naprijed. Inače nebih stavljao Pjanića, nego Jahića( a na njegovu poziciju Lulića) ali Papetu moraju igrati i Misimović i Pjanić. Misimović i Rahimić standardno. Bekovi isto nebi trebali ići previše naprijed.

4-2-3-1
--------------------Hasagić-----------------------
Mujdža----Nadarević-----Spahić---------Jahić
----------------------Rahimić--------------------
------------Pjanić--------------------------------
-------------------------Misimović---------------
--------------------------------------------Ibričić
Ibišević--------------------Džeko----------------
Ibišević treba da bude visoko postavljen da spriječi Clishy-ja da aktivno učestvuje u napadu, jer je to omiljen način igre Blanca gdje je Tremulinas kao lijevi bek u Bordou igrao jako ofanzivno. Džeko bi igrao na njihovog desnog štopera, a ne između 2. Ibričić bi bio defanzivniji nego Ibišević po strani sa ulascima u sredinu, tada bi se Džeko izvlačio na lijevu stranu. Pjanić nebi previše išao naprijed. Inače nebih stavljao Pjanića, nego Jahića( a na njegovu poziciju Lulića) ali Papetu moraju igrati i Misimović i Pjanić. Misimović i Rahimić standardno. Bekovi isto nebi trebali ići previše naprijed.
- Principatus
- Kontakt:
Misljenja sam isto, da nam odbrana vec mora poceti kod nasih napadaca. Zbog nacina Hoffenheimove igre Ibisevic je na to jako dresiran, pressing igra naprijed i to sto propagiram: "defenziva u napadu". To se najvise u DFB kupu ukazalo protiv Hanse Rostock, a njihova defenziva je inace stabilna. Ko je nije vidio nek pogleda malo duzi isjecak.sombrero je napisao/la:Ibišević treba da bude visoko postavljen da spriječi Clishy-ja da aktivno učestvuje u napadu, jer je to omiljen način igre Blanca gdje je Tremulinas kao lijevi bek u Bordou igrao jako ofanzivno.
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.