FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nigdje se vise ne navija za neciju propast nego kod nas,i to samo zbog onoga "e jesam vam rekao" , pa makar se radilo i o klubu za koji "navijas".
- ratobornagljiva
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nema meni šta ko objašnjavati, kad odavno vidim i pišem o ovome šta se desava. Pisao sam ba sportsportu od 2009-2010 do bana, pisao sam na **** forumu pod istim nickom, nikad_izvini.Quinlan je napisao/la:ratobornagljiva je napisao/la:.Quinlan je napisao/la: Malo si se preracuno, kako spomenu bajica, vecu, kerima i amira to je isto k'o da sad spomenes sabana, hajdara, velica, denisa, ne kontam poentu?
I ne znam kako da ne može proći da ne sere.te po temi, otvorite yebenu temu o upravi pa opletite, ždrijeb 1/4 finala kupa i 90% postova kenja.nje i pesimizam, prizivanje poraza i onda spominjanje uprave
Yebem ja vaše navijanje i praćenje FUDBALSKOG KLUBA ZELJEZNICAR, kad vam 10% postova ima veze sa fudbalom, yebem i vas i upravu ma glavu ste se vise popeli sa tim
Cobane, mami kući pa se tako ponašaj. Nismo zajedno ovce čuvali. Jasno ?
Dalje, gore navedeni igrači su ostali u klubu nakon Amara, sve do jednog ih potpisao. Zbog toga smo imali ekipu da napravimo uspjeh u Europi, a onda da zaradimo od prodaja igrača. Znaš šta će ostati nakon ovih mungosa u klubu, Elsner i kompanija. Kontas poentu.![]()
on cak nije ni skonto da drugi dio posta nije njemu upucen, haj novi si jbg dovucen da se pridruzis in ekipi vjerovatno pa dok se naviknes
![]()
da i evo da ode sutra uprava da dodje super neka uprava koja ce nas baciti u dugove opet kao svih godina iza rata, ostaju ti saban, hajdar, denis, velic itd... cak i veca, kontas sad?
kakve veze sad elsner ima i nakon amara smo imali igraca koji su ostali u ekipi koje nisi prodao pa sta, neces prodati cijelu ekipu, ali hajde valjda ti nisu objasnili dobro poentu sta trebas kenj.at
Ima haman dvije godine da kritikujem, da nema stručnih ljudi koji se pitaju oko dovođenja igrača, da se amateri petljaju u sport, da gomilamo polovnjake, da ne forsiramo našu djecu, da nemamo vizije šta i kako dalje, da se stvorila grupa istomišljenika u i oko uprave i da to nije dobro, da uprava ne vodi ekipu na, profesionalan, način kao što to rade u svojim firmama, jer su se okružili nestrucnim ljudima i amaterima, bla, bla, bla.
Cak se nisam slagao sa neandertalcem, jer sam mislio da pretjeruje i da vuče na neku drugu stranu. Ispade da je, uglavnom, bio u pravu sa ponekim pretjerivanjem.
To što se neko gomila u čoporu ne znači da to svi rade.
Kada/ako zaključim da virual, neandertalac rade na štetu Želju, prvi sam protiv njih.
Ovo što je nasa uprava uradila u zadnje dvije godine, na sportskom planu, bez vizije i bilo kakve ideje je štetno djelovanje. To što je namjera bila dobra ne mijenja stvar.
Trebal' još šta objasniti ?
Bzvze se trudite, ekipa uleti da sere kako smo mi neprijatelji a oni prijatelji kluba, najbole ih ignorisat.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma Neandertalac je brat.
Sad ce nam Miske jug sagradit. Al u qurcu. Zapamtite moje riječi vi ovce kojima moze obecat autoput Grbavica_San Siro i vi bi povjerovali.
Izlazna taktika je; htio sam, nisu dali. Dao bi svoje pare, garantovao. A trosio Željine, kao da ne zna koliko imamo. Miske Miske, svaka cast, dok je ovaca Bit ce i vune.
Sad ce nam Miske jug sagradit. Al u qurcu. Zapamtite moje riječi vi ovce kojima moze obecat autoput Grbavica_San Siro i vi bi povjerovali.
Izlazna taktika je; htio sam, nisu dali. Dao bi svoje pare, garantovao. A trosio Željine, kao da ne zna koliko imamo. Miske Miske, svaka cast, dok je ovaca Bit ce i vune.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Pisao sam i prije, imali titule, kupove, k*rce palce, gazili sve redom, a brukali se u Evropi, osim tri puta, utakmica do treceg pretkola i duela s Newcastle-om, razigravanja s Plzenom (Amar) i Odinih golobradih mladića.
Ovo ostalo za zaborav.
Jel neka ONA il neka OVA Uprava živo me zaboli, i tu se ponavljam, samo odokativno po površini kao navijača a ne nekog infiltriranog u klupske prostorije (niti mi mjestu tu, kao ni mnogima ovdje po forumu) vidim Istok prije svega, infrastrukturu poboljšanu kudikamo bolje, al brate i karinu od sportskog segmenta realno.
Sad je pitanje, ako su meni kao navijaču i bolesniku za Željom premazali oči istokom i svime gore navedenim nauštrb tima i sportskog segmenta da orgijaju, nisu samo meni onda, jel tako?!
Svaka im čast onda, jbu nas sve ovdje i ne vade!
Miske, Kim Jong Il il Un kako mu već ime onda, haja.
Kraj priče.
Podrži i navijaj zbog ljubavi za klubom a to što je od njega trenutno ostalo da igra svaka šuša, doći će valjda i bolji vakat.
Ovo ostalo za zaborav.
Jel neka ONA il neka OVA Uprava živo me zaboli, i tu se ponavljam, samo odokativno po površini kao navijača a ne nekog infiltriranog u klupske prostorije (niti mi mjestu tu, kao ni mnogima ovdje po forumu) vidim Istok prije svega, infrastrukturu poboljšanu kudikamo bolje, al brate i karinu od sportskog segmenta realno.
Sad je pitanje, ako su meni kao navijaču i bolesniku za Željom premazali oči istokom i svime gore navedenim nauštrb tima i sportskog segmenta da orgijaju, nisu samo meni onda, jel tako?!
Svaka im čast onda, jbu nas sve ovdje i ne vade!
Miske, Kim Jong Il il Un kako mu već ime onda, haja.
Kraj priče.
Podrži i navijaj zbog ljubavi za klubom a to što je od njega trenutno ostalo da igra svaka šuša, doći će valjda i bolji vakat.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
U tom je poenta,prijs pojma nisam ni imo ko to tako sjedi po upravama,kakve ba uprave,gledo Zelji njih 11 i ko CE uletit,ovo sad samo uprava,sportski,ovaj onaj Zelje ni na mapi.Dakle original prica koje upraznjavaju firme.
- Neandertalac
- Kontakt:
Tek se sada vidi koliko je raja bila glupa i nerealna pa euro nastupe smatrala nekom sramotom. Nas su kada smo najjaci bili kacili protivnici koji su po dvije, tri sezone za redom igrali grupne faze i to dosta solidno a budžete vece po cetiri pet puta imali. Danas, mjera nam je Sloboda, Vitez a kada izvucemo Siroki u kupu drhtimo. Sramota.
Još sve se glasnije piše o titulama kao da je to neko zlo ili onaj jedan napisa; navijaci titula. Pa cega da budemo navijaci, procedura kao vi? Za šta se igra fudbal, ko ce bolju tribinu saraditi, popljuvati legende, vise para od navijaca izvuci, dovesti i otjerati igraca, manje platiti raskide? Sta podrzavate vi pametni, da ne osvajamo trofeje i da nam klub privatizira lik na lijepe oči zahvaljuci grupici dupelizaca koji misle da su bitni a sutra ce ih prekriziti kao sto je Vukotica. Netrebas više, možeš ići a av av brigada čeka spremna da ga popljuje ako zatreba, nemoj slucajno da se bunis i kažeš da neke stvari nisu ok.
Sada ne znaju sta je gore, sto su se zayebali, što su ih zayebali ili što su oni koje su pljuvali bili u pravu. Muka kako god a muda i obraza nigdje.
Još sve se glasnije piše o titulama kao da je to neko zlo ili onaj jedan napisa; navijaci titula. Pa cega da budemo navijaci, procedura kao vi? Za šta se igra fudbal, ko ce bolju tribinu saraditi, popljuvati legende, vise para od navijaca izvuci, dovesti i otjerati igraca, manje platiti raskide? Sta podrzavate vi pametni, da ne osvajamo trofeje i da nam klub privatizira lik na lijepe oči zahvaljuci grupici dupelizaca koji misle da su bitni a sutra ce ih prekriziti kao sto je Vukotica. Netrebas više, možeš ići a av av brigada čeka spremna da ga popljuje ako zatreba, nemoj slucajno da se bunis i kažeš da neke stvari nisu ok.
Sada ne znaju sta je gore, sto su se zayebali, što su ih zayebali ili što su oni koje su pljuvali bili u pravu. Muka kako god a muda i obraza nigdje.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Nas je najveci problem i jedini sto se vrtimo u krug. Svake pola godine mijenjaj trenera, tjeraj i dovodi igrace, izmisljaj Stanice i Papce, tjeraj menadzere i neprijatelje od kluba. Svake pola godine isti scenarij, a Misimovic i pudlice u misijim rupama. Kada vidim da se javlja clan Uprave (Monci) na forum dodje mi da ovu tastaturu roknem u ekran. Vrtimo se u krug, ako ne dobijemo Borac i komsije otjerat cemo Adzema i sve ce biti kao u bajkama. Ako ste Zeljovci kao sto se predstavljate idite iz kluba jer unistavate sve dobro napravljeno prije vaseg dolaska. Monci vrijeme je.
Adzem je mis,igra mu Zeba i Kajkut moraju igrat.Ne lazite vise nego recite mi kako mi SA Zebom i Kajkutom o Slovencu nesmijem da pobjedimo Borac pitare i Siroki.Kako.Koji su to trikovi.
- invincible1921
- Kontakt:
Ponavljam po stoti put...postali smo sve ono cemu smo se smijali pitarimaNeandertalac je napisao/la:Tek se sada vidi koliko je raja bila glupa i nerealna pa euro nastupe smatrala nekom sramotom. Nas su kada smo najjaci bili kacili protivnici koji su po dvije, tri sezone za redom igrali grupne faze i to dosta solidno a budžete vece po cetiri pet puta imali. Danas, mjera nam je Sloboda, Vitez a kada izvucemo Siroki u kupu drhtimo. Sramota.
Uprava nas je dovela u identicnu situaciju
=\_1921_/=
Adzem je meni sasvim ok lik, nije neki strucnjak aman zaman, ali je ok, yebu ga samo debilne izjave poslije utakmica. A za sve ostalo on je samo koleteralna steta politike koju provodi trenutna uprava. I da su Amara postavili za trenera umjesto Adzema o jadu bi se zabavio da taj “sportski segment” (iskreno ovaj se izraz poceo vezivati za Zelju od dolaska ove uprave, ono mi smo mi, a vi ste sportski segment) dovede u red i da barem lici na nesto.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Sabanadzovic i Besirevic pocinju mec protiv Gruzije za juniorsku reprezentaciju. Utakmica pocinje u 13 h. Prenos ima na yt kanalu Nogometnog saveza BIH.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sa jednom ogomnom razlikom, pitari su trošili novac čovjeka koji je uložio u njih, a naša Uprava je trošila Željin novac, zarađen prodajom naše djece, zarađen odličnom posjetom na našem stadionu, a da pri tome nisu obezbijedili novi priliv novca. Pa samo greška kod transfera Bajića nas je koštala minimalno dva miliona KM. Imali su dvije opcije na stolu, a oni su izabrali onu koja se ispostavila nepovoljnom po nas.invincible1921 je napisao/la:Ponavljam po stoti put...postali smo sve ono cemu smo se smijali pitarimaPljuvanje po husrefu, prozivanje da nisu uopste klub nego firma, da se busaju u prsa nekim marketingom jer nemaju cime drugo, stavljali im one brojace od kad nisu pehar diggli, ismijavali njihova pompezno najvljena pojacanja, smijali se njihovim brukama od goska pa do Mladosti VO itd itd..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Za Bajica uzmemo 50.000€ a ne 20% od iduceg transfera. Falilo nam da imamo za procedura.
A i ovaj Sinan navalio na jadnog Projica i 16.000€ na ruke plus 5.500 tupla. Kao da je to nešto za onakvog igraca, protiv Aika bio igrac utakmice. Haman ko Kvesa...
A i ovaj Sinan navalio na jadnog Projica i 16.000€ na ruke plus 5.500 tupla. Kao da je to nešto za onakvog igraca, protiv Aika bio igrac utakmice. Haman ko Kvesa...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Dobi Sabanadzovic crveni protiv Gruzije.
E moj Anele bespotrebno...
E moj Anele bespotrebno...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pametno nek se što manje umara

- Sandokan87
- Kontakt:
Evo Besirevic i u repki dominira. Gledas li ovo Adzem Admire? Imas rjesenje za lijevog beka a ti kukas da ti trebaju bekovi...
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Obični sam navijač Želje, nisam navijač ni Amara, ni Žuje, ni Misimovića, ni petog, ni desetog. Ovo kako ti pišeš je očito da nisi navijač Želje. Ako ćemo biti realni, trenutno da od sadašnje uprave ostane samo ona idejna prezentacija Juga, to bi bilo više nego što su sve uprave Želje od rata pa naovamo uradile za Klub. To dovoljno govori ko nas je sve vodio i na kakav način. Želji da se nije desila ova uprava a Sarajevu da se nije desio Tan (dugoročno će se pokazati koja je od te dvije opcije bolja za klub) oba kluba bi za par godina bili u situaciji u kojoj se nalaze Ćelik, Velež, Sloboda. Udareni su temelji stabilnom klubu, finansijski i infrastrukturno. To je odlična podloga za rezultate.Bez te podloge, rezultati padaju u vodu jer je svakog trena pitanje kad ćeš se ugasiti.Virtu4l je napisao/la:Sa jednom ogomnom razlikom, pitari su trošili novac čovjeka koji je uložio u njih, a naša Uprava je trošila Željin novac, zarađen prodajom naše djece, zarađen odličnom posjetom na našem stadionu, a da pri tome nisu obezbijedili novi priliv novca. Pa samo greška kod transfera Bajića nas je koštala minimalno dva miliona KM. Imali su dvije opcije na stolu, a oni su izabrali onu koja se ispostavila nepovoljnom po nas.invincible1921 je napisao/la:Ponavljam po stoti put...postali smo sve ono cemu smo se smijali pitarimaPljuvanje po husrefu, prozivanje da nisu uopste klub nego firma, da se busaju u prsa nekim marketingom jer nemaju cime drugo, stavljali im one brojace od kad nisu pehar diggli, ismijavali njihova pompezno najvljena pojacanja, smijali se njihovim brukama od goska pa do Mladosti VO itd itd..
Navikli smo mi što nismo klimači glavom da nas nazivate neprijateljima kluba i da nismo navijači Želje. Zašto svi idete na lične napade umjesto da demantujete ono što je napisano, ako već griješim(o).
Bajke o temeljima stabilnom klubu možete prosipati nekome drugom. Sve smo samo nismo stabilni, posebno finansijski.
Bajke o temeljima stabilnom klubu možete prosipati nekome drugom. Sve smo samo nismo stabilni, posebno finansijski.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Aha, ugasili bi se. I aha, ova uprava pokrenula procese, sve vratila, obezbijedila lovu.
Nemoj ko slucajno da bi rekao kako je prije njih sve pocelo sto se tice reorganizacije i da je vraceno nemjerljivo vise dugova nego su oni vratili te još dobili lovu i podrsku kakvu niti jedna uprava prije nije imala.
Gdje ćeš to, lažu neprijatelji...
Nemoj ko slucajno da bi rekao kako je prije njih sve pocelo sto se tice reorganizacije i da je vraceno nemjerljivo vise dugova nego su oni vratili te još dobili lovu i podrsku kakvu niti jedna uprava prije nije imala.
Gdje ćeš to, lažu neprijatelji...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.