FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovaj sto pise redakcija, evo ja cu se sada uslikati i postaviti neka i on postavi da vidimo ko je "obicna" raja, ja ili on. Hajde bujrum...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
To je jedini argument koji je ostao, ne postoji više ništa što se može reći u odbranu šefova. Zamisli koliko jadan moraš biti da ti na svu ovu silnu dokumentaciju jedini odgovor bude - redakcija, interesi, menadžeri, ukratko insinuacije.Neandertalac je napisao/la:Ovaj sto pise redakcija, evo ja cu se sada uslikati i postaviti neka i on postavi da vidimo ko je "obicna" raja, ja ili on. Hajde bujrum...
Naravno da će se uvijek nakačiti par njih koji po ustaljenim procedurama klimaju glavom, ali svi oni znaju da je odzvonilo.
Pazi, čovjek 'garantuje' za igrača koji je igrao epizodnu ulogu u Želji a koštao nas 50.000€ i preko toga se prelazi kao da se nije desilo, a bitna je redakcija i kelner
Kakvi su to spinovi
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Covjek za sve. Joj sjećam se kaže, treneri se pitaju 
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Da, pitaju se, a evo i kako,Neandertalac je napisao/la:Covjek za sve. Joj sjećam se kaže, treneri se pitaju
Strašno!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nas je Krizman i Misimoviceva procjena kostao mnogo vise od 50.000 eura. Ko zna kakvi su tu talovi bili, ali zbog tih talova mi odbismo najvecu u istoriji ponudu sto znaci vise od milion. Da je Krizman ostao ne bismo ostali na jednom pravom spicu i prodali bismo Lendrica za vise od milion. Puno je to vise od 50.000.Virtu4l je napisao/la:To je jedini argument koji je ostao, ne postoji više ništa što se može reći u odbranu šefova. Zamisli koliko jadan moraš biti da ti na svu ovu silnu dokumentaciju jedini odgovor bude - redakcija, interesi, menadžeri, ukratko insinuacije.Neandertalac je napisao/la:Ovaj sto pise redakcija, evo ja cu se sada uslikati i postaviti neka i on postavi da vidimo ko je "obicna" raja, ja ili on. Hajde bujrum...
Naravno da će se uvijek nakačiti par njih koji po ustaljenim procedurama klimaju glavom, ali svi oni znaju da je odzvonilo.
Pazi, čovjek 'garantuje' za igrača koji je igrao epizodnu ulogu u Želji a koštao nas 50.000€ i preko toga se prelazi kao da se nije desilo, a bitna je redakcija i kelner![]()
![]()
Kakvi su to spinovi
- Neandertalac
- Kontakt:
Ovo je ono što onaj član uprave ovde prosipa, da se on pita Zubanu bi zabranio. Imaju valjda drugova za "zapada" a jaki transferi pa konkurenciju pljuje.
Sreća bilo pametnih ljudi u Želji.
Miske ko margarin u sve se miješa.
Sreća bilo pametnih ljudi u Želji.
Miske ko margarin u sve se miješa.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 08 nov 2017, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
A sad se vratite na ovo,
http://sportsport.ba/bh_fudbal/propast- ... ica/204260
Ljude proglasiše neprijateljima kluba, evo i nekolicinu nas proglasiše neprijateljima kluba, pa se upitajte ko je ovdje lud? Ja sam neprijatelj jer ne želim da klub bude društvo jednog lica? Jer ne želim da se olako troši i razbacuje novac od Džeke, Amira, Baje, Kvese, Lendre...? Jer ne želim da se legende kluba odbacuju i blate kao na traci jer nisu klimači glavom?
Neprijatelj kluba je onaj ko pokušava da odbrani sve ovo zbog svog egoizma i nesposobnosti da prizna svoju grešku i pogrešnu procjenu, a ne ja.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/propast- ... ica/204260
Ljude proglasiše neprijateljima kluba, evo i nekolicinu nas proglasiše neprijateljima kluba, pa se upitajte ko je ovdje lud? Ja sam neprijatelj jer ne želim da klub bude društvo jednog lica? Jer ne želim da se olako troši i razbacuje novac od Džeke, Amira, Baje, Kvese, Lendre...? Jer ne želim da se legende kluba odbacuju i blate kao na traci jer nisu klimači glavom?
Neprijatelj kluba je onaj ko pokušava da odbrani sve ovo zbog svog egoizma i nesposobnosti da prizna svoju grešku i pogrešnu procjenu, a ne ja.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ima ovih mailova i slika sa viber grupa gdje se taktike spominju, ko gdje šta.
Duše drage, za kilu mesa vola kolju. Prepoznat će se da im ne iznosimo imena javno kao što su oni naše. Hbga, ima nas nismo piqke.
Duše drage, za kilu mesa vola kolju. Prepoznat će se da im ne iznosimo imena javno kao što su oni naše. Hbga, ima nas nismo piqke.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
"Sabanadjovic ili pak Sabanodjovic" [emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Treba sve pustiti sto imate. Zaboli me za dusmane, ali radi nas samih koji jos uvijek ne vjerujemo svojim ocima. Ni u Staljinovom SSSR nije bilo ovako. Ako kazes nesto protiv Misimovica i pudlica odmah te po zadatku proglasavaju manje vrijednim navijacem. Pocinje mi se sve gaditi samo me tjesi sto je sve vise raje koja prepoznaje stvarno stanje.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Grob te ebo šta sve neću saznati, dobri smo mi kako se radi
I onda se čudimo što opada podrška i što je raji preko glave ubleha.
Dijete koje je moglo trenirati u svakom klubu u Evropi, iz Zvezde su Refika molili da malog pošalje kod njih, a ovaj mu postavlja ultimatume... jadno da ne može jadnije. Pazi, ultimatum za dijete od 16 godina koje voli Želju.LjoZee je napisao/la:"Sabanadjovic ili pak Sabanodjovic" [emoji38]
Ne možeš sve ni pustiti, jer svakako i nakon ovoga očekujemo lične napade. Bilo bi zaista previše da tražim od nekoga od njih da samo na sekund zaboravi animozitet prema 'nama' i da se fokusira na ono što piše?plavousrcu je napisao/la:Treba sve pustiti sto imate. Zaboli me za dusmane, ali radi nas samih koji jos uvijek ne vjerujemo svojim ocima. Ni u Staljinovom SSSR nije bilo ovako. Ako kazes nesto protiv Misimovica i pudlica odmah te po zadatku proglasavaju manje vrijednim navijacem. Pocinje mi se sve gaditi samo me tjesi sto je sve vise raje koja prepoznaje stvarno stanje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Zato sam neki dan i napisao uzivajmo u pogledu na tabelu. Nismo dobri, odlicni smo kakvim neznalicama klub sluzi kao igracka.narodniheroj je napisao/la:Grob te ebo šta sve neću saznati, dobri smo mi kako se radi![]()
Ako je istina ovo za malog Anela onda me cudi da je ostao. Mada, znam koliko Refik i njegova porodica vole Zelju. Puno je on dao klubu i sigurno da nije zasluzio da mu neko dijete ucjenjuje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Sad ce lobotomci reci to je praksa u velikim svjetskim klubovima. Tako su i Messiju.
A vidi za Zubana izjave. Na kraju 2015 zvao ga deset puta dnevno za drugu ratu Bajicevog transfera i izrade covjeka za procenat. Nekada ranije emisari na forumima pocinju hajku, kao malo milion, moglo se vise. Nečega. Pa onda onaj spin za Lendrica i milionska ponuda, tacno ego bolesni. Ponuda za Duljevica koja je, pazi ovo, cista zayebancija. Sjede dva lika, hocemo, hocemo i udare klupski pecat.
Pravimo klub. Naš klub. 2015.
A vidi za Zubana izjave. Na kraju 2015 zvao ga deset puta dnevno za drugu ratu Bajicevog transfera i izrade covjeka za procenat. Nekada ranije emisari na forumima pocinju hajku, kao malo milion, moglo se vise. Nečega. Pa onda onaj spin za Lendrica i milionska ponuda, tacno ego bolesni. Ponuda za Duljevica koja je, pazi ovo, cista zayebancija. Sjede dva lika, hocemo, hocemo i udare klupski pecat.
Pravimo klub. Naš klub. 2015.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kad bih ja vama rekao da su se treneri otpuštali preko Viber grupe vi bi rekli daj ne lupaj više, kako je to moguće 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Mailovi, viber grupe, imaju li kakav seksi chat u 3pm vise.Virtu4l je napisao/la:Kad bih ja vama rekao da su se treneri otpuštali preko Viber grupe vi bi rekli daj ne lupaj više, kako je to moguće
Za to je Gredić bio zaduženplavousrcu je napisao/la:Mailovi, viber grupe, imaju li kakav seksi chat u 3pm vise.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Nemam pojma nisam blizak ni sa kim oko kluba, klub gledam isključivo kroz prizmu navijača. Sve što želim je da se vratimo na tron bh fudbala, znam da imamo kapacitete za to. Imamo uz sebe najboljeg trenera kojeg je ova liga imala, imamo najbrojniju armiju navijača, mali milion privrednika koji vole Želju i koji mogu pogurati, svoj stadion. Jednostavno imamo sve uslove da haramo ovom šabanijom a nas ni na mapi evo 5 godina. To je jedini razlog mog nezadovoljstva a sad kad pročitam šta sve rade i kako se ponašaju ebo bi im sve po spisku. Nek sebi uzmu Pofalički pa nek se igraju menagera.plavousrcu je napisao/la:Zato sam neki dan i napisao uzivajmo u pogledu na tabelu. Nismo dobri, odlicni smo kakvim neznalicama klub sluzi kao igracka.narodniheroj je napisao/la:Grob te ebo šta sve neću saznati, dobri smo mi kako se radi![]()
Trenutno korisnika/ca: GradKamena1 i 4 gosta.