NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
A moj Zeljo kako se blamiras..nismo Sloboda pa da za takvu sicu pustimo ponajboljeg igraca,ispod 350-400.000€ nesmi on nigdje po meni.
Samo jedno ime
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Po transfermarketu 700 000 eura.penke je napisao/la:A moj Zeljo kako se blamiras..nismo Sloboda pa da za takvu sicu pustimo ponajboljeg igraca,ispod 350-400.000€ nesmi on nigdje po meni.
Toliko i trazit za njega
EKONNP
700 000 €?Nemoj me nasmijavat.Sarajevo za Cimirota dobilo vise od milijun eura,a ti bi Menala za ovu siću pustio.
Igraj Široki ti si najbolji!
Kazem 700 mininalno. Realno nemamo mi menadzerske veze i vezice dovoljno jake da bi mogli toliko dizati cijene. A Cimirot se njima posrecio,nista drugo. Ali ako je ikako moguce ne prodavati ga Hajduku,znaml svi kako oni isplacuju,u 68 rata...96BadBoy je napisao/la:700 000 €?Nemoj me nasmijavat.Sarajevo za Cimirota dobilo vise od milijun eura,a ti bi Menala za ovu siću pustio.
EKONNP
Treba Markovica iz Celika dovest dok ga neko drugi ne uzme.. A Menala prodat za dobre pare + 10% od sljedećeg transfera, najmanje
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Slazem se,Markovica dovesti jer nam treba kvalitetan drugi golman..LoveSB96 je napisao/la:Treba Markovica iz Celika dovest dok ga neko drugi ne uzme.. A Menala prodat za dobre pare + 10% od sljedećeg transfera, najmanje
Ma tesko mozes dobiti 700.000€ budimo.malo realni mi smo BIH liga,tesko ce netko dat za nekog iz nase lige pare tolike,moje misljenje..Zeljo je sada ponudio presmjesan iznos
Samo jedno ime
Koliko je Željo ponudio?penke je napisao/la:Slazem se,Markovica dovesti jer nam treba kvalitetan drugi golman..LoveSB96 je napisao/la:Treba Markovica iz Celika dovest dok ga neko drugi ne uzme.. A Menala prodat za dobre pare + 10% od sljedećeg transfera, najmanje
Ma tesko mozes dobiti 700.000€ budimo.malo realni mi smo BIH liga,tesko ce netko dat za nekog iz nase lige pare tolike,moje misljenje..Zeljo je sada ponudio presmjesan iznos
...
100.000€ i 30% od sljedeceg transfera. Za te pare ni Grubisica nebi daoOrjuna je napisao/la:Koliko je Željo ponudio?penke je napisao/la:Slazem se,Markovica dovesti jer nam treba kvalitetan drugi golman..LoveSB96 je napisao/la:Treba Markovica iz Celika dovest dok ga neko drugi ne uzme.. A Menala prodat za dobre pare + 10% od sljedećeg transfera, najmanje
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Nasi nisu pristali na prodaju jer im nisu htjeli uzimat zadnje pare,pricnije im je da plate vodu.
Igraj Široki ti si najbolji!
Nije točan iznos....
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
100% sigurno druzekksiroki je napisao/la:Nije točan iznos....
Po meni bi dobra bila opcija iz Hajduka dovesti Pesica ili Kozulja za proljece na posudbu..
Samo jedno ime
Jel' vi vjerujete da iz Želje vjeruju u realizaciju ovog transfera ili sračunato unose nemir prije tri međusobna susreta...
Ma kupuju mir u svom dvoristu jer im se navijaci dizu protiv uprave. Ne znam kako bi mogli unijeti nemir kad uprava nema namjere prodati ga,a ni Luki ne pada na pamet s konja na magarca. Jos manje vjerujem da su bili ozbiljni s tom ponudom jer je smijesnaterra je napisao/la:Jel' vi vjerujete da iz Želje vjeruju u realizaciju ovog transfera ili sračunato unose nemir prije tri međusobna susreta...
EKONNP
- hskzmostar
- Kontakt:
Zeljo trenutno ne moze niti galon Lede platiti Nakicima
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Pozdrav drugu sa onim salom iz maksimirske loze uz stihove: uzalud trud, dzaba vam sve, i vlast vas gura AL OVE GODINE NE IDE!
Pu
Pu
Došo je kraj moj cigane,nista od titule ove godine..sb1996 je napisao/la:Pozdrav drugu sa onim salom iz maksimirske loze uz stihove: uzalud trud, dzaba vam sve, i vlast vas gura AL OVE GODINE NE IDE!
Pu
Samo jedno ime
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, kogmagie46 i 24 gosta.