Ma onaj golman Danilovic je opet za..ao.Mislim da je on glavni krivac,a i odbrana se nije proslavila,iako po imenima i uzdizanju pojedinaca nismo uspjeli se plasirat.Iskreno mnogi po meni nisu ni zasluzili poziv,al sad je kasno,a onaj Dujkovic koliko je bio hvaljen nije nista uradio,iako je veci strucnjak po imenu bar i od Djukica i od Sivica i ostalih.Steta al nek ovo bude nauk,jer tim ne cine imena,vec borbenost i pozrtvovanje,malo publike me iznenadilo mislio sam da ce bit bar 10000,bilo je nekih 5000.Sve u svemu ova generacija nije uspjela,iako ima tu dosta dobrih mladih igraca.Devil je napisao/la:Je li gledao neko Orlice do kraja?ja gledao negde do 25.minute i otisao sa ortacima gledati basket.
Ono sto sam video sasvim pristojno izdanje,poveli nakon lepog pasa Bosancica za Scepovica koji rutinski pogadja za 1:0.Onda igra na sredini terena i nakon odlicno izvedenog kornera Skolnika,DAnilovic krece pa staje i Perisic skace i postize gol za 1:1.Vidim da je na kraju 2:2 sto znaci da smo i matematicki ispali iz trke za baraz.Tako nakon 4 godine uzastopnih ucesca na EP 2011 nas nema.
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- drinin vuk
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- alan_kardec
- Kontakt:
Oba gola golmanova.
Centrić iz kornera u peterac oba puta, Danilovića nigdje. Što nije stavio na gol Šaranova?

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- drinin vuk
- Kontakt:
Iskreno i mene čudi,po meni je Šaranov dosta bolji golman,a stekao je i iskustvo koliko toliko.Danilović nas je praktično izbacio iz baraža,dosta je griješio na zadnje tri utakmice.alan_kardec je napisao/la:Oba gola golmanova.Centrić iz kornera u peterac oba puta, Danilovića nigdje. Što nije stavio na gol Šaranova?
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Jučerašnja tekma je bila jedna solidna predstava obje ekipe. Mi smo došli po bod i zasluženo ga uzeli. U prvom poluvremenu Srbija osim gola, praktički nije ništa napravila. Igralo se manje više na sredini. Oba gola koja ste primili idu na dušu Daniloviću, malo je šeprtjlav u ispucavanju.
drugo poluvrijeme nisam gledao, očito je da ste preuzeli inicijativu da dođete do preokreta...
Inače, da ne zaboravim, da vas pohvalim (nisam mislio da cu ovo reci
) za izuzetno fer i korektno navijanje. Niti jedan ruzan zvuk nisam čuo, niti jedno ružno skandiranje. Nadam se da, kad drugi put budemo igrali, da ćemo znati također korektno uzvratiti.
drugo poluvrijeme nisam gledao, očito je da ste preuzeli inicijativu da dođete do preokreta...
Inače, da ne zaboravim, da vas pohvalim (nisam mislio da cu ovo reci

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- drinin vuk
- Kontakt:
Bilo je skandiranja,al to je očekivano,jer jbg što se kaže zub za zub.dubrava je napisao/la:Jučerašnja tekma je bila jedna solidna predstava obje ekipe. Mi smo došli po bod i zasluženo ga uzeli. U prvom poluvremenu Srbija osim gola, praktički nije ništa napravila. Igralo se manje više na sredini. Oba gola koja ste primili idu na dušu Daniloviću, malo je šeprtjlav u ispucavanju.
Inače, da ne zaboravim, da vas pohvalim (nisam mislio da cu ovo reci) za izuzetno fer i korektno navijanje. Niti jedan ruzan zvuk nisam čuo, niti jedno ružno skandiranje. Nadam se da, kad drugi put budemo igrali, da ćemo znati također korektno uzvratiti.

Bilo je i to i ne treba kriti,ja sam principijelan,pisem kako jest,tako da je bilo ali ono je prije svega odgovor na Varaždin i to skandiranje.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Bilo bi i "skandiranja" da ih je bilo više od 30 navijača. Ne računam one gledatelje.dubrava je napisao/la: Inače, da ne zaboravim, da vas pohvalim (nisam mislio da cu ovo reci) za izuzetno fer i korektno navijanje. Niti jedan ruzan zvuk nisam čuo, niti jedno ružno skandiranje. Nadam se da, kad drugi put budemo igrali, da ćemo znati također korektno uzvratiti.
...što je više lome to je volim jače...
Čuj, bio je skoro pa identičan broj navijača kao i u Varaždinu, negdje oko 4-5 tisuca max. Bio sam na tekmi u Varaždinu i ono je sramota šta smo skandirali i "navijali"jacky09 je napisao/la:Bilo bi i "skandiranja" da ih je bilo više od 30 navijača. Ne računam one gledatelje.dubrava je napisao/la: Inače, da ne zaboravim, da vas pohvalim (nisam mislio da cu ovo reci) za izuzetno fer i korektno navijanje. Niti jedan ruzan zvuk nisam čuo, niti jedno ružno skandiranje. Nadam se da, kad drugi put budemo igrali, da ćemo znati također korektno uzvratiti.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
dubrava je napisao/la:Čuj, bio je skoro pa identičan broj navijača kao i u Varaždinu, negdje oko 4-5 tisuca max. Bio sam na tekmi u Varaždinu i ono je sramota šta smo skandirali i "navijali"jacky09 je napisao/la:Bilo bi i "skandiranja" da ih je bilo više od 30 navijača. Ne računam one gledatelje.dubrava je napisao/la: Inače, da ne zaboravim, da vas pohvalim (nisam mislio da cu ovo reci) za izuzetno fer i korektno navijanje. Niti jedan ruzan zvuk nisam čuo, niti jedno ružno skandiranje. Nadam se da, kad drugi put budemo igrali, da ćemo znati također korektno uzvratiti.

Ne razlikuješ gledatelje i navijače. Jučer nije bilo 30-tak navijača.

- drinin vuk
- Kontakt:
Stvarno ne znam o čemu pričaš!jacky09 je napisao/la:Bilo bi i "skandiranja" da ih je bilo više od 30 navijača. Ne računam one gledatelje.dubrava je napisao/la: Inače, da ne zaboravim, da vas pohvalim (nisam mislio da cu ovo reci) za izuzetno fer i korektno navijanje. Niti jedan ruzan zvuk nisam čuo, niti jedno ružno skandiranje. Nadam se da, kad drugi put budemo igrali, da ćemo znati također korektno uzvratiti.

Bilo je oko 400 Crvenih djavola sigurno koji su navijali,tako da je bilo i skandiranja,a sve u svemu uvijek na tribinama mlade reprezentacije Srbije ima vise gledalaca nego na tribinama Hrvatske.Toliko o gledanosti.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Da, vidio sam jučer.drinin vuk je napisao/la:Stvarno ne znam o čemu pričaš!jacky09 je napisao/la:Bilo bi i "skandiranja" da ih je bilo više od 30 navijača. Ne računam one gledatelje.dubrava je napisao/la: Inače, da ne zaboravim, da vas pohvalim (nisam mislio da cu ovo reci) za izuzetno fer i korektno navijanje. Niti jedan ruzan zvuk nisam čuo, niti jedno ružno skandiranje. Nadam se da, kad drugi put budemo igrali, da ćemo znati također korektno uzvratiti.
![]()
Bilo je oko 400 Crvenih djavola sigurno koji su navijali,tako da je bilo i skandiranja,a sve u svemu uvijek na tribinama mlade reprezentacije Srbije ima vise gledalaca nego na tribinama Hrvatske.Toliko o gledanosti.

- drinin vuk
- Kontakt:
Kontam htio si da se našališ.
Al ne zbog mene već zbog ljudi koji možda nisu gledali utakmicu,bar budi objektivan,nažalost nema još klipova sa južne tribine da se i sam uvjeriš,bilo je oko 400 navijača,mada sam mislio da će bit 1000 Djavola,al definitivno i njima je košarka bila preča juče.
p.s. nzm ko se čudio izboru stadiona,al Čika Dača je treći stadion u zemlji,lijep pravo,još kad ga dovrše biće fantastičan.

Al ne zbog mene već zbog ljudi koji možda nisu gledali utakmicu,bar budi objektivan,nažalost nema još klipova sa južne tribine da se i sam uvjeriš,bilo je oko 400 navijača,mada sam mislio da će bit 1000 Djavola,al definitivno i njima je košarka bila preča juče.
p.s. nzm ko se čudio izboru stadiona,al Čika Dača je treći stadion u zemlji,lijep pravo,još kad ga dovrše biće fantastičan.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Ne šalim se. Gledao sam utakmicu i prikazivali su navijače. Ako je ondje bilo 100 ljudi kidam glavu. 

Evo vam slika da se ne svadjate,ovde je negde oko 200-250 nema vise,bilo bi sigurno mnogo vise da se nije igrao basket,ovako mali broj gledalaca.No vidim da su momci iz Ist.Sarajeva bili,Banja Luke sto znaci da nije bio problem doci na ovu tekmu.
A evo kako je to trebalo da bude.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Eventulalno 150 ljudi.Devil je napisao/la:
- drinin vuk
- Kontakt:
@Devil
Hvala na slici,realno sam ja onda pogrijesio,bilo je po slici nekih kao sto kazes od 200-300,tacno je bio mi je rodjak iz Istocnog Sarajeva.A i vaznost same utakmice realno nije bila velika,tipa da je pobjeda donosila siguran plasman itd.
Samo ono sto je na utakmici mladih bilo na Marakani kad je doslo 35000,to se vise nigdje nece vidjet u Evropi.
Mislim na tekmu SCG-Hrvatska 3-1 u Barazu.
Hvala na slici,realno sam ja onda pogrijesio,bilo je po slici nekih kao sto kazes od 200-300,tacno je bio mi je rodjak iz Istocnog Sarajeva.A i vaznost same utakmice realno nije bila velika,tipa da je pobjeda donosila siguran plasman itd.
Samo ono sto je na utakmici mladih bilo na Marakani kad je doslo 35000,to se vise nigdje nece vidjet u Evropi.
Mislim na tekmu SCG-Hrvatska 3-1 u Barazu.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
jao momci kako vam mi zavidimo ccc pa kad vam samo vidim odbranu meni se plače hahah Kolarov-Vidic-Subotic-Ivanovic pa sta vise omG prejaki ste,sretno u kvalifikacijama

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- alan_kardec
- Kontakt:
robovi88 je napisao/la:jao momci kako vam mi zavidimo ccc pa kad vam samo vidim odbranu meni se plače hahah Kolarov-Vidic-Subotic-Ivanovic pa sta vise omG prejaki ste,sretno u kvalifikacijama![]()
![]()
I vama isto puno sreće u kvalifikacijama!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nije problem u stadionu nego je problem što su se sve utakmice igrale u Novom Sadu, a onda protiv Hrvatske utakmica se prebacuje u srce Šumadije. Mislim da znaš o čemu govorim. U svakom slučaju publika je bila za desetku, bez provokacija i nacionalizma za razliku od prve utakmice u Varaždinu. Ali to nije ništa u poređenju da su u Hns-u tu utakmicu odlučili organizirati npr. u Zadru.drinin vuk je napisao/la:
Što se tiče same igre, Hrvatska je pokazala kvalitet u veznom redu gdje ima dva vrhunska znalca Jajala i Badelja, bez obzira što je prema napadu bila bezopasna, odbrana sa Lovrenom i spomenuti vezni red su bili prevaga koja je donijela željeni rezultat. Koincidencija je da su oba igrača Club Bruggea bili strijelci na utakmici.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Kod mladih ne vazi pravilo prijavljivanja stadiona nekoliko meseci unapred tako da te izbor i ne treba cuditi,igrali smo ove kvalifikacije u NS jer su tamo bili najbolji uslovi,a pre toga smo igrali i na Marakani i na Karaburmi i u Krusevcu i sirom Srbije sve zavisi od tekme do tekme.

Srbija-Slovenija 7.avgust 20:30
Stadion:Marakana
Sudija:Olegario Benquerenca
Dakle sutra prva domaca tekma u kvalifikacijama za EP 2012.Na Marakani cekamo Slovence.Do sada smo se sa Slovencima sastajali 4 puta,sva cetiri puta je bilo nereseno.Prvo smo igrali na EP 2000 kada je u sjajnoj tekmi na kraju bilo 3:3,posle toga smo igrali 3 tekme sve tri po 1:1(dve u kval.za SP 2002,i jedna prijateljska).
U ovaj mec ulazimo nakon pobede od 3:0 u Torshavnu ali i nonsalantne igre tamo i to moramo da popravimo,moramo da dignemo ozbiljnost na jedan veci nivo i nadam se da su toga svesni i Deki,Nemanja,Milos i ostali.Danas sam citao jedan dobar razgovor sa Lukovicem i kaze da su i oni apsolutno svesni da se igra mora dici i da je protiv Farana ono bilo veoma lose.Kako citam najveca dilema je koga na desnu stranu,Rukavina mi se nikako nije svidjao u Torshavnu i mislim da bi trebalo Paju staviti na desnu stranu,a Lukovica levo,sa tim da onda Subotic ide na stopera,jer je evidentno da su nam bekovi mozda i najlosije izgledali u prvom mecu.U vezi standardno Stankovic,Krasic,Jovanovic,sa tim da bih ja nekako nasao mesto i za Ninkovica.U fenomenalnoj formi momak igra,i igra je izivnula bila kako je on usao.Vezni red Slovenije je dosta nepokretan,gledao sam snimak protiv Severne Irske i bas su lose izgledali u vezi,i ako tu dobijemo utakmica je nasa.Stankovic&co u sredini zasigurno mogu da pobede Kirma,Radosavljevica,Birsu i Korena kako bi najverovatnije trebao da izgleda njihov vezni red.
U napadu naravno Zigic koji nam treba da spusta lopte drugome napadacu(Lazovic verovatno)jer je u Sloveniji Cesar kao toranj(1.92)i jedini ga Ziga moze uzeti tu,i da spusti koju loptu za gol sansu.
Sto se tice Slovenaca oni dolaze u BEograd nakon stvarno lose igre protiv Severne Irske gde im je Corry Evans postigao gol.Zele oni da pobede i da se vrate na pravi kolosek i nadam se da u tome nece uspeti.
U tekmi protiv Iraca koliko me secanje sluzi igrali su u sastavu Handanovic,Brecko,Cesar,Mavric,Jokic,Birsa,Koren,Radosavljevic,Kirm,Ljubljankic,Novakovic,kasnije su usli Dedic,Matavz,Ilicic.Odprilike ocekujem isti sastav jedino mozda da krenu sa jednim spicem i pojacanim veznim redom gde bi u tom slucaju u igru trebao verovatno Stevanovic.
Za ovaj mec pusteno je malo vise od 48500 karata,a Slovenci najavljuju dolazak 10000 navijaca sto mislim da je u rangu sa naucnom fantastikom.
SRETNO ORLOVI!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.