Ajde, popusti malo. Nitko te ne sili da komentiraš.SiamoNoi je napisao/la:Jel vidio tko popis udruga kojima su podijeljene karte?
Slično razmišljamo, al stani malo..
Ajde, popusti malo. Nitko te ne sili da komentiraš.SiamoNoi je napisao/la:Jel vidio tko popis udruga kojima su podijeljene karte?

Na bih nas Livnjake nazvao Hercegovcima.samoposmatram je napisao/la:Ovo bi moglo biti rjeseno veceras. Naseg hercegovca na klupi nedirati ni po koju cijenu. Ocigledno momci uzivaju u fudbalu.
SiamoNoi je napisao/la:Jel vidio tko popis udruga kojima su podijeljene karte?

Ja sam ih bas izbjegao,taman sam ulazio u tramvaj kad su oni silaziliSiamoNoi je napisao/la:Još ovi kmetovi na tribinima viču Luka,Luka,koji bolestan narod u **** materinu.Točno bi nekog šakom odvalio da mi se obratio od one stoke u tramvaju veceras koja je tko zna odakle došla.
Ok, sad stavi Mamića i Šukra na stranu i gledaj objektivno. Ovo je ozbiljna ekipa koja ima opasan "firepower" i mislim da će grupu s lakoćom proći. Isto tako mislim da je obrana najveća slabost ekipe i ako se nastave ovakve igre ne bih se iznenadio da da završe prvenstvo u duelima odmah poslije grupne fazeSiamoNoi je napisao/la:JonSnow je napisao/la:Hrvatska može daleko na prvenstvu.../quote]
Svako prvenstvo ista priča.Ispast će u grupi i pričat kako je uspjeh plasirat se.
Ni dodat', ni oduzet'...JonSnow je napisao/la:Ok, sad stavi Mamića i Šukra na stranu i gledaj objektivno. Ovo je ozbiljna ekipa koja ima opasan "firepower" i mislim da će grupu s lakoćom proći. Isto tako mislim da je obrana najveća slabost ekipe i ako se nastave ovakve igre ne bih se iznenadio da da završe prvenstvo u duelima odmah poslije grupne faze
Ovih huligana iz Grčke nigdje nema kad dođu gostujući navijači, bilo klubova bilo reprezentacije. Ali su ovako u napadima na novinare, obične navijače i sl. prvi u redu. Sramota.Bazinga12345 je napisao/la:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/hrvat ... eju/258557
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.