RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
09.11.1993 .... izronio je Stari za one što ga vole. Izronit će i Velež akoBogda !
Trebalo je vremena da Stari izroni,ali je izronio!josipmusa je napisao/la:09.11.1993 .... izronio je Stari za one što ga vole. Izronit će i Velež akoBogda !
Treba vremana i da Velež izroni,ali će izroniti!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Dva Velezovca na svjetskom kao selektori...malo je timova da se time mogu pohvaliti
MUSVDG
1-2 u Bihacu
Poklonili smo vam dva gola.
Edit: 1-4.
Cestitam.
Cestitam.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 11 nov 2017, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Takvi smo mi bili proslu sezonu na žalost...harden je napisao/la:1-2 u Bihacu
Cestitam.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Takvi smo mi zadnjih 5 godina, nema potrebe da govorisemil02in je napisao/la:Takvi smo mi bili proslu sezonu na žalost...harden je napisao/la:1-2 u Bihacu
Cestitam.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vas igrac promasio penal kod 2-6, namjerno rekao bih.
Hajmo ljudi sada malo više pisati o izgradnji stadiona, mislim da je to sada najinteresantnije, s obzirom da je polusezona i da će pauza potrajati dugo, pa ako ima neko neke info o skorijim radnjama na stadionu.
Zavrsava se prilaz stadionu ovih dana, ogradjena je "Velezova" zemlja sa svih strana. Sa krovom i stolicama se trebalo poceti odma poslije utakmice sa Zvijezdom, ali ocekujem da to bude ovih dana odprilike. Zavrsit ce se ova tribina tamo malo sto ima iza jednog gola i od nove godine, a mozda cak i prije se pocinje sa wcovima ispod centralne. Nece to biti obicne pisaone, nego se ide na neki fazon svjetskih stadiona, spominje se ta neka cifra od 15-ak hiljada eura sto znaci da nece biti nabacane solje, umivaonici i to je to. Takofjer poseban wc za invalide se radi, i to je ono sto ce se u ovoj pauzi radit. Kako sam uspio cuti, doduse nista provjereno, pravi se taj prostor za generator ili sta vec potrebno za reflektore. Ovo prvo ti jr provjereno sto posto, osim ako ne dodje do nekih iznenadnih problema. U pauzi idu krov, stolice i locinju se wcovi pa ce se valjda i zavrsit
Odlično, zanima me samo da li će se onaj dio tribine gdje su sobe za igrače, nadogradjivati radi preglednosti..shaman7 je napisao/la:Zavrsava se prilaz stadionu ovih dana, ogradjena je "Velezova" zemlja sa svih strana. Sa krovom i stolicama se trebalo poceti odma poslije utakmice sa Zvijezdom, ali ocekujem da to bude ovih dana odprilike. Zavrsit ce se ova tribina tamo malo sto ima iza jednog gola i od nove godine, a mozda cak i prije se pocinje sa wcovima ispod centralne. Nece to biti obicne pisaone, nego se ide na neki fazon svjetskih stadiona, spominje se ta neka cifra od 15-ak hiljada eura sto znaci da nece biti nabacane solje, umivaonici i to je to. Takofjer poseban wc za invalide se radi, i to je ono sto ce se u ovoj pauzi radit. Kako sam uspio cuti, doduse nista provjereno, pravi se taj prostor za generator ili sta vec potrebno za reflektore. Ovo prvo ti jr provjereno sto posto, osim ako ne dodje do nekih iznenadnih problema. U pauzi idu krov, stolice i locinju se wcovi pa ce se valjda i zavrsit
hoce,ali ne sad to nije prioritet,idemo raditi prvo ove stvari koje su nam najpotrebnije.Svaki Velezovac treba da se ukljuci u ove akcije prema svojim mogucnostima,a vec dosta raje je ukljuceno od pocetka.Idemo graditi mocan VelezAsimetric je napisao/la:Odlično, zanima me samo da li će se onaj dio tribine gdje su sobe za igrače, nadogradjivati radi preglednosti..shaman7 je napisao/la:Zavrsava se prilaz stadionu ovih dana, ogradjena je "Velezova" zemlja sa svih strana. Sa krovom i stolicama se trebalo poceti odma poslije utakmice sa Zvijezdom, ali ocekujem da to bude ovih dana odprilike. Zavrsit ce se ova tribina tamo malo sto ima iza jednog gola i od nove godine, a mozda cak i prije se pocinje sa wcovima ispod centralne. Nece to biti obicne pisaone, nego se ide na neki fazon svjetskih stadiona, spominje se ta neka cifra od 15-ak hiljada eura sto znaci da nece biti nabacane solje, umivaonici i to je to. Takofjer poseban wc za invalide se radi, i to je ono sto ce se u ovoj pauzi radit. Kako sam uspio cuti, doduse nista provjereno, pravi se taj prostor za generator ili sta vec potrebno za reflektore. Ovo prvo ti jr provjereno sto posto, osim ako ne dodje do nekih iznenadnih problema. U pauzi idu krov, stolice i locinju se wcovi pa ce se valjda i zavrsit
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
narodniheroj
- Kontakt:
Danas bio poslom u Hercegovini i usput vidim neke mašine oko stadiona vašeg. Svratim na kratko i vidim napreduju radovi. Uređuju se iza tribine vip parking, neka ostrva folovi, pitam jednog radnika kaže nešto se asfaltira a nešto ide zelena površina. Iako je u sred radova nazire se lijep vanjski ambijent.
Drago mi baš, sve najbolje rodjeni i samo naprijed.
Da prilaz će biti prva liga, samo je šteta onih kuća oko stadiona što su nabacane, ali im je Hasić udario zid 3 metra pa neka gledaju u elemente sadanarodniheroj je napisao/la:Danas bio poslom u Hercegovini i usput vidim neke mašine oko stadiona vašeg. Svratim na kratko i vidim napreduju radovi. Uređuju se iza tribine vip parking, neka ostrva folovi, pitam jednog radnika kaže nešto se asfaltira a nešto ide zelena površina. Iako je u sred radova nazire se lijep vanjski ambijent.
Jedinstvo-Velež 3:6
11.11.2017.
VELEŽOVA ARMIJA

11.11.2017.
VELEŽOVA ARMIJA

Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Zanima me jedna stvar
Kakva je uloga franje vladica u protjerivanju sa BB i inace njega kao igraca Veleza u svim tim desavanjima od 92 do 95 god? Jer znam da ga ne gotivi niko a zanima me zasto
Kakva je uloga franje vladica u protjerivanju sa BB i inace njega kao igraca Veleza u svim tim desavanjima od 92 do 95 god? Jer znam da ga ne gotivi niko a zanima me zasto
OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !
Cuj brišu se postovi. Zašto je najbolji igrač Panesso otišao !?
Zbog porodice, nece se vraćati u Europu.josipmusa je napisao/la:Cuj brišu se postovi. Zašto je najbolji igrač Panesso otišao !?
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
-
drakensang
- Kontakt:
Hahahah, najbolji, a prvi si ga pljuvao cccc. Porodica, sta tu nije jasno, pise "Zelio sam ostati,.ali moram nazad u Kolumbiju."josipmusa je napisao/la:Cuj brišu se postovi. Zašto je najbolji igrač Panesso otišao !?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.