Ma ne mozes da vjerujes kako su igrali, ja inace malo slabije pratim juniore i nize rangove ali ovo veceras je bilo savrseno, opcenito je utakmica bila odlicna, i oni su bili dobri i stvarali su sanse, imali su par finih prilika ali ovi nasi ko da su danas Real Madrid bili.avenija je napisao/la:Prosla utakmica u Zenici najbolja ikad sto sam gledao u-21 izgleda ova jos bolja veceras predstava bila, nazalost propustio sam.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bas nam prija ovaj Vels, 0-2 u Kardifu, 2-0 u Zenici, sad 0-4 u Bangoru 
Ček ček, Mihojević kritičan veceras bio? HahahaaRodeni je napisao/la:Gojak i ovaj Demirovic nasa njtalentovanija igraca i odskacu po kvaliteti od svih ostalih Odbrana nesigurna Mihojevic je kritican , golman Trkulja antitalenat Menalo tanak danas kao i Jukic Loncar i Cavar se borili Civic gresio previse sreca ovi nisu nas kaznili Radeljic dobar Todorevic kao i Civic
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Je li sa Velsom ponovo igramo iduće sedmice?
Ne, nego u martu 2018 godine.ovisnik je napisao/la:Je li sa Velsom ponovo igramo iduće sedmice?
Inace sutra igra U19 sa Francuskom.
Šteta što mu Mihojević mora igrati, imamo bar trojicu boljih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A vjerujem, proslu u Zenici raznijeli portugal koji nije izgubio nekoliko godina, kada je iduca kuci da se pogleda? Strasan trener i ekipa.MortemHz je napisao/la:Ma ne mozes da vjerujes kako su igrali, ja inace malo slabije pratim juniore i nize rangove ali ovo veceras je bilo savrseno, opcenito je utakmica bila odlicna, i oni su bili dobri i stvarali su sanse, imali su par finih prilika ali ovi nasi ko da su danas Real Madrid bili.avenija je napisao/la:Prosla utakmica u Zenici najbolja ikad sto sam gledao u-21 izgleda ova jos bolja veceras predstava bila, nazalost propustio sam.Bas uzivancija
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-----Muminovic/Karacic---------
Memija Serbecic Radeljic Civic
----Hadziahmetovic Cavar-----
---Menalo----Gojak----Jukic-----
-------------Demirovic-----------
To je to...
Memija Serbecic Radeljic Civic
----Hadziahmetovic Cavar-----
---Menalo----Gojak----Jukic-----
-------------Demirovic-----------
To je to...
Zbunio me komentar ovih sa ssba,znam da je sutra s Francuskom,U19 je pobjedom nad Gruzijom gotovo p osigurala drugi krug,sutra sa Francuzima nešto probati napraviti,mada biće teško,oni baš dominiraju u ovim mladim selekcijama sa puno crnih igrača koji su fizički predominantni u odnosu na većinu evropskih selekcija.Vucevich je napisao/la:Ne, nego u martu 2018 godine.ovisnik je napisao/la:Je li sa Velsom ponovo igramo iduće sedmice?
Odlična utakmica, nijednog trenutka nije bilo lako igrati protiv Velsa, Velšani svih 90 minuta trče kao navijeni. Mi smo imali fantastičnu realizaciju, to je donjelo prevagu, uz dobro postavljenu igru(Vinkov rukopis).
Nemojte misliti da će u Zenici biti lako sa njima, oni su ozbiljna ekipa.
Nemojte misliti da će u Zenici biti lako sa njima, oni su ozbiljna ekipa.
Dobili smo ih 2-0 prije par mjeseciovisnik je napisao/la:Zbunio me komentar ovih sa ssba,znam da je sutra s Francuskom,U19 je pobjedom nad Gruzijom gotovo p osigurala drugi krug,sutra sa Francuzima nešto probati napraviti,mada biće teško,oni baš dominiraju u ovim mladim selekcijama sa puno crnih igrača koji su fizički predominantni u odnosu na većinu evropskih selekcija.Vucevich je napisao/la:Ne, nego u martu 2018 godine.ovisnik je napisao/la:Je li sa Velsom ponovo igramo iduće sedmice?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uživanje je bilo gledati ove momke večeras. Odlično su odigrali.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Majstore, ovo je ta igra o kojoj sam danas govorio. Cvrsto, trkacki, timski, a nace se vec neki Gojak da rijesi tekmu.Unofficialpage je napisao/la:Uživanje je bilo gledati ove momke večeras. Odlično su odigrali.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Generalno i ja sam mislio na ovako nešto možda se nisam baš najbolje izrazio.DrFilgud je napisao/la:Majstore, ovo je ta igra o kojoj sam danas govorio. Cvrsto, trkacki, timski, a nace se vec neki Gojak da rijesi tekmu.Unofficialpage je napisao/la:Uživanje je bilo gledati ove momke večeras. Odlično su odigrali.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bravo momci, bravo Marinovicu. Cista 10-ka.
Gojak je igrac koji ce vrlo brzo biti u pocetnih 11 reprezentacije. Nadam se samo da ce i glavu malo srediti jer je to jedino sto mu moze malo usporiti karijeru. Top talenat. Mali iz Zrinjskog Cavar je izgleda takodjer veliki igrac u najavi kao i Menalo iz Sirokog. Hadziahmetovic koji je vjerovatno i najbolji od njih takodjer ima ogromne limite. Mustedanagic je malo posustao ali i on je potencijal. Nevjerovatna je kolicina talenta u srednjem redu U21 reprezentacije. Demirovic u napadu odlican. Gledao sam nedavno i Mujagica koji bi mogao biti strasan napadac. Obrana nije losa. Stoperi danas odlicni. Bekovi prolazna ocjena.
Golmana se malo bojim. Ne volim vratare kojima lopte ispadaju iz ruka.
Osnovna moc ove ekipe naravno lezi u selektoru.
Kad vidis da svaki igrac igra na svojoj poziciji i da covjek ne stavlja krila na bekove za razliku od prethodnika odmah ti bude lakse. Igra koja ima glavu i rep uz neosporan talenat igraca ne moze biti promasaj. Jos kad Hadziahmetovic kao glavni dirigent ove ekipe dodje natrag i prvo mjesto u grupi ne bi trebalo biti bauk.
Jos jednom bravo za selektora koji nema puno kvalitetniji tim od prethodnika. Ali ima 3 cuke u glavi.
Gojak je igrac koji ce vrlo brzo biti u pocetnih 11 reprezentacije. Nadam se samo da ce i glavu malo srediti jer je to jedino sto mu moze malo usporiti karijeru. Top talenat. Mali iz Zrinjskog Cavar je izgleda takodjer veliki igrac u najavi kao i Menalo iz Sirokog. Hadziahmetovic koji je vjerovatno i najbolji od njih takodjer ima ogromne limite. Mustedanagic je malo posustao ali i on je potencijal. Nevjerovatna je kolicina talenta u srednjem redu U21 reprezentacije. Demirovic u napadu odlican. Gledao sam nedavno i Mujagica koji bi mogao biti strasan napadac. Obrana nije losa. Stoperi danas odlicni. Bekovi prolazna ocjena.
Golmana se malo bojim. Ne volim vratare kojima lopte ispadaju iz ruka.
Osnovna moc ove ekipe naravno lezi u selektoru.
Kad vidis da svaki igrac igra na svojoj poziciji i da covjek ne stavlja krila na bekove za razliku od prethodnika odmah ti bude lakse. Igra koja ima glavu i rep uz neosporan talenat igraca ne moze biti promasaj. Jos kad Hadziahmetovic kao glavni dirigent ove ekipe dodje natrag i prvo mjesto u grupi ne bi trebalo biti bauk.
Jos jednom bravo za selektora koji nema puno kvalitetniji tim od prethodnika. Ali ima 3 cuke u glavi.
Mustedanagic od kako je poceo da igra seniorski fudbal je dosta otpao, predvidam mu karijeru á la Anel Hadzic otp.
- legenda reala
- Kontakt:
Kakav nam je raspored do kraja?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
23/03/18 - U Zenici protiv Velsalegenda reala je napisao/la:Kakav nam je raspored do kraja?
27/03/18 - Protiv Lihenstajna u Vaduzu
07/09/18 - Svicarska u Zenici
11/09/18 - Rumunija u Rumuniji
16/10/18 - Portugal u Portugalu
Cavaru je isti menadjer ko Hrgoti.
U najmanju ruku je bila izjednacena utakmica i ta u Svicarskoj. Prvo poluvrijeme je BiH bila pogubljena ali su drugo poluvrijeme Svicarci spasavali gu.icu.Vucevich je napisao/la:Ovaj Vels pobjedio Svicarsku 3-0 u Svicarskoj, mi tamo izgubili 1-0
A bogami je sada ova ekipa i dobila 2 odlicna igraca u odnosu na tu momcad. Marinovic je pozvao Demirovica koji je vrlo vazan za igru ove momcadi.
Cavar je takodjer novajlija u odnosu na taj tim.
I to kakav novajlija.
Trenutno korisnika/ca: General505, Goalgetter, HariTz, hurem, Lekqqq1921, MostarNeretva, RajvoSA03, rukometubih23, Rule_hz, tutankamon1905 i 55 gostiju.