Ne znam je li brat ili burazer ali da svoj posao na klupi BiH radi bezprijekorno to je cinjenica. Dosao, snimio i poslozio. Izmislio Jukica i Demirovica.marconato je napisao/la:Vinko burazer![]()
Uveo Cavara. Bez ponajboljeg igraca ove generacije Hadziahmetovica covjek isprasi Porugal a sada se naruga i Walesu. U rijetkim trenutcima imamo srecu da na klupi BiH ekipe sjedi normalan covjek i trener a naucit cemo koliko je to krucijalna osoba za igru jednog tima. Jos donedavno su ljudi na ovom forumu propitivali sa skepsom kvalitet Gojaka a sada otvorenih usta gledaju kako se ruga Porugalu i Walesu. A momak samo uzme ono sto mu selektor pruzi. Da ne govorim o igracima iz Hercegovine od kojih niko prije par mjeseci nije ocekivao nista. A oni sada blistaju. Nevjerovatno. Mislim da je i trener Sirokog(iz mog Hajduka) donio renesansu u taj klub i osporio tvrdnje da se mora igrati sa polovnjacima iz regije. Rezultat toga je Menalo. Neki spominju nacionalni kljuc a mislim da samo 2 igraca koje bi ovaj trener po defaultu trebao gurati dolaze iz njegovog nacionalnog korpusa. Znaci da je i to glupost. Covjek radi pravi posao i ne bi nam trebao biti problem da to pohvalimo. Svi redom!