Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

krmpotich
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la krmpotich » 07 nov 2017, 15:40

TupacShakur
Kontakt:

Post Postao/la TupacShakur » 08 nov 2017, 00:23

Ako neko ganja singl, James je večeras siguran over.

amrq7u
Kontakt:

Post Postao/la amrq7u » 08 nov 2017, 12:53

Ima li za danas nešto da se odigra? Kv bar 5KM..

Sent from my F3311 using Tapatalk

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 08 nov 2017, 15:23

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 08 nov 2017, 17:02

slika

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 08 nov 2017, 20:17

durant out, horford out

probati karija, irvinga veceras bi trebali proc glat dok nisu digli im granicu u nebesa :D

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 09 nov 2017, 10:56

Hrvatska - Grčka (2.5) - under 1.55
Maccabi - Real M.- 2 1.75
Barcelona - Efes - 1 1.35
Kvinner (Ž) - City (Ž) - 2 1.55
CSKA - Valencia - 1 1.20
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 09 nov 2017, 11:01

Seraphin 12,5 OVER
Clayburn 12,5 OVER

Razlog forma, kladionice sportplus

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 09 nov 2017, 11:06

-8,5+/K.Hines(CSKA M) +
-15,5+/A.Goudelock(Milano) +
-13,5+/P.Jackson(Maccabi TA) +
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 09 nov 2017, 11:15

Bassha je napisao/la:-8,5+/K.Hines(CSKA M) +

Samo pitanje vezano za Gaudloka. Hoće li igrati Džerels ? Ako bude ja bih to zaobišao

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 09 nov 2017, 11:22

josipmusa je napisao/la:
Bassha je napisao/la:-8,5+/K.Hines(CSKA M) +

Samo pitanje vezano za Gaudloka. Hoće li igrati Džerels ? Ako bude ja bih to zaobišao
Koliko sam ja vidio, mislim da Jerrells nece igrati protiv Zalgirisa
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 09 nov 2017, 14:56

stulic89
Kontakt:

Post Postao/la stulic89 » 09 nov 2017, 17:21

slika

jedina dilema su mi bili kartoni, e sad, rizzoli sudi, povoljan sudac, ne prasta, nego kaznjava kartonom svaki jaci start. svi znamo kakvi su grci i kako ce opstruisati igru i cuvati rezultat, provocirati hrvate. ocekujem i od hrvatske koji karton, kad grcka krene u kontranapad, tako da mislim da ce biti 5 kartona minimalno, nema veze sto je prva utakmica...

ostalo svi manje vise sve znate, prijateljske su, pa ocekujem golijade svgudje....

sretno.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 10 nov 2017, 13:12

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 11 nov 2017, 12:13

Malo ranih,prolaznost 4/5 ocekivam najmanje

Jilin-Qingdao z2 226+
Zhejiang-Tinjanin z2 221+

Jedinstvo-Velez 2 1,55 kv
Makedonija-Belgija 2 1,6 kv
Švicarska-Rusija 2 1,4 kv

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 11 nov 2017, 12:48

TRIPLE:

Belgija (U19) - Makedonija (U19) - 1 1.60
Rusija (U19) - Rumunjska (U19) - 1 1.65
Alcorcon - Lorca - 1x 1.21
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 11 nov 2017, 15:39

Puno ovih Engleza veceras pa pokusati nesto na golove, ja sam ovako + 3 para NBA
Sve 2+ i koja rijec o svakom paru kako i zasto :D
slika
Cheltenham - Luton
Na utakmicama domacih u prosjeku pada 2,8 golova dok na utakmicama Lutona prosjecno padaju 3 gola. Luton je takoder najefikasnija ekipa lige sa 34 postignuta golova u 16 utakmica pa se nadam da ce i veceras biti barem 2 gola.
Aldershot - AFC Fylde
Dvije ekipe na cijim utakmicama prosjecno bude po 3 gola, a Fylde je poznata ekipa gdje cesto zna biti dosta golova jos od proslih sezona pa su mi od tada ostali u dobrom sjecanju :mrgreen:
Halifax - Woking
U zadnjih 5 medusobnih su svih 5 isli 2+ (1:1, 0:3, 3:2, 1:3 i 3:4) pa nesto slicno ocekujem i veceras bez obzira sto ove sezone u prvenstvu nisu nesto efikasni.
Chelmsford - Oxford City
Domaci su ovdje favoriti i igraju protiv ekipe koja se nalazi na predzadnjem mjestu i koja je u 15 utakmica primila 33 gola a zabila 22 sto znaci da prosjeno pada vise od 3 gola na njihovim utakmicama pa bi domaci mozda i sami mogli zabiti tih 2.
Tamworth - Salford City
Od 8 utakmica na domacem terenu ekipa Tamwortha je samo jednu odigrala 0:1 a sve ostale su isli 3+ dok su gosti vodeci na tablici, u strasnoj su formi i blagi su favoriti ovdje.
Brackley - Gainsborough
Mozda i najveci favorit medu svim ovim timovima ali ipak i ovdje igram na golove. Brackley od zadnjih 10 svojih utakmica sve utakmice su isli 2+, zapravo 9 njih 3+ a jednu 2+. S druge strane na utakmicama gostiju prosjecno pada 3.5 golova pa se ovdje ocekuje jedna efikasnija utakmica.
Carlisle - Yeovil
Dvije ekipe kojima je prosjek golova na nekih 3 po utakmici, domaci imaju gol razliku 22:23 a gosti 24:29, jedni su 16. a drugi 17. u 16. odigranih utakmica. Zadnjih 5 medusobnih kad je Carlisle domacin je bilo puno golova, pa cak i 4-5 ponekad (2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 3:2) i bez obzira sto u zadnje vrijeme medusobno nisu toliko efikasni vjerujem da moze biti barem 2 gola.
Washington - Atlanta -7.5 1
Wizardsi spadaju medu najjace ekipe Istocne konferencije dok je Atlanta ove sezone najslabija ekipa Istoka. Washington mozda nije najbolje usao u sezonu, porazi od Lakersa, Dalasa i Phoenixa se bas nisu ocekivali ali i bolji od njih su ove sezone katastrofalno usli u sezonu pa je upravo ovo dobra prilika da Wall, Beal i Porter odigraju jednu ganiju utakmicu i pobjede s nekim hendikepom sto je po meni dosta realno da ce biti. U zadnjih 6 medusobnih Washington je svih 6 na domacem terenu dobio a tad je Atlanta bila dosta bolja i jaca ekipa, pa sto nebi i sad s ovih 8 razlike kad je Atlanta ocajna.
K.Porzingis (29.5) više
Proslu utakmicu nije nastupio pa cu samo kopirati analizu za njega. Takoder jos nesto pred vecerasnju utakmicu - laKristaps Porzingis (ankle, elbow) went through a full practice on Friday and coach Jeff Hornecek said he expects Porzingis to play Saturday vs. the Kings.
Covjek igra u fantasticnoj formi, prosjek u dosadasnjih 10 utakmica mu je tocno 30 poena. Trenutno je drugi najbolji strijelac lige iza Giannisa koji ima prosjek 31.5.
Odlaskom Mela postao je glavni igrac Knicksa i ima sve ovlasti u napadu, uzima prosjecno 20 suteva uz nekih 6 slobodnih po utakmici. Ovdje ocekujem jednu egal utakmicu jer obje ekipe zasad igraju jako dobro i vjerujem da ce Porzingis odigrati jos jednu maestralnu utakmicu jer ga je gotovo nemoguce cuvati.

R.Gobert (14.5) više
Utah veceras igra protiv Brooklyna koji su ocajni pod kosem i svaki bolji centar ih puni. Proslu utakmicu (sinoc) im je Nurkic zabio 21 poen, utakmicu prije te Jokic im je zabio 41 a nekoliko dana ranije i Brook Lopez im je zabio 34. Jokic im je u jos jednoj utakmici zabio 21 dok je Vucevic jednom imao 12 a drugi puta 41. Gobert je sinoc protiv Whitesidea imao 12 poena ali tu se i ocekivao neki under. On je trenutno na prosjeku od 14 poena i vjerujem da ce veceras obrana Brooklyna imati velikih problema cuvajuci njega.
Svjestan sam da je ovdje moguci i BO ali ekipa Utah jos nikog do sad nije razbila osim mozda Dallasa i Lakersa po 15ak razlike, a s druge strane Brooklyn izgleda iznenadujuce dobro pa cu ja prihvatiti ovaj rizik.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 11 nov 2017, 15:43

Spennymoor Town - Harrogate T. @2,26
Blyth Spartans - Leamington @2,03
Oba 4+

Ukupno 4,59

kladionicar03

Post Postao/la kladionicar03 » 11 nov 2017, 19:24

KVC Westerlo - Union Saint-Gilloise
(KVC Westerlo) score over/under (1.5) goals? (regular time)
Pick:Over2,06

CA Penarol - Juventud de LP
Full Time Result
Pick:1 1,42

San Pablo Inmobiliaria Burgos - Ucam Murcia
Total Spreads (160.5), incl.OT
Pick:Over1,59

4.65 da probamo srecu :)

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 12 nov 2017, 06:04

jopaa7 je napisao/la:Puno ovih Engleza veceras pa pokusati nesto na golove, ja sam ovako + 3 para NBA
Sve 2+ i koja rijec o svakom paru kako i zasto :D
slika
Cheltenham - Luton
Na utakmicama domacih u prosjeku pada 2,8 golova dok na utakmicama Lutona prosjecno padaju 3 gola. Luton je takoder najefikasnija ekipa lige sa 34 postignuta golova u 16 utakmica pa se nadam da ce i veceras biti barem 2 gola.
Aldershot - AFC Fylde
Dvije ekipe na cijim utakmicama prosjecno bude po 3 gola, a Fylde je poznata ekipa gdje cesto zna biti dosta golova jos od proslih sezona pa su mi od tada ostali u dobrom sjecanju :mrgreen:
Halifax - Woking
U zadnjih 5 medusobnih su svih 5 isli 2+ (1:1, 0:3, 3:2, 1:3 i 3:4) pa nesto slicno ocekujem i veceras bez obzira sto ove sezone u prvenstvu nisu nesto efikasni.
Chelmsford - Oxford City
Domaci su ovdje favoriti i igraju protiv ekipe koja se nalazi na predzadnjem mjestu i koja je u 15 utakmica primila 33 gola a zabila 22 sto znaci da prosjeno pada vise od 3 gola na njihovim utakmicama pa bi domaci mozda i sami mogli zabiti tih 2.
Tamworth - Salford City
Od 8 utakmica na domacem terenu ekipa Tamwortha je samo jednu odigrala 0:1 a sve ostale su isli 3+ dok su gosti vodeci na tablici, u strasnoj su formi i blagi su favoriti ovdje.
Brackley - Gainsborough
Mozda i najveci favorit medu svim ovim timovima ali ipak i ovdje igram na golove. Brackley od zadnjih 10 svojih utakmica sve utakmice su isli 2+, zapravo 9 njih 3+ a jednu 2+. S druge strane na utakmicama gostiju prosjecno pada 3.5 golova pa se ovdje ocekuje jedna efikasnija utakmica.
Carlisle - Yeovil
Dvije ekipe kojima je prosjek golova na nekih 3 po utakmici, domaci imaju gol razliku 22:23 a gosti 24:29, jedni su 16. a drugi 17. u 16. odigranih utakmica. Zadnjih 5 medusobnih kad je Carlisle domacin je bilo puno golova, pa cak i 4-5 ponekad (2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 3:2) i bez obzira sto u zadnje vrijeme medusobno nisu toliko efikasni vjerujem da moze biti barem 2 gola.
Washington - Atlanta -7.5 1
Wizardsi spadaju medu najjace ekipe Istocne konferencije dok je Atlanta ove sezone najslabija ekipa Istoka. Washington mozda nije najbolje usao u sezonu, porazi od Lakersa, Dalasa i Phoenixa se bas nisu ocekivali ali i bolji od njih su ove sezone katastrofalno usli u sezonu pa je upravo ovo dobra prilika da Wall, Beal i Porter odigraju jednu ganiju utakmicu i pobjede s nekim hendikepom sto je po meni dosta realno da ce biti. U zadnjih 6 medusobnih Washington je svih 6 na domacem terenu dobio a tad je Atlanta bila dosta bolja i jaca ekipa, pa sto nebi i sad s ovih 8 razlike kad je Atlanta ocajna.
K.Porzingis (29.5) više
Proslu utakmicu nije nastupio pa cu samo kopirati analizu za njega. Takoder jos nesto pred vecerasnju utakmicu - laKristaps Porzingis (ankle, elbow) went through a full practice on Friday and coach Jeff Hornecek said he expects Porzingis to play Saturday vs. the Kings.
Covjek igra u fantasticnoj formi, prosjek u dosadasnjih 10 utakmica mu je tocno 30 poena. Trenutno je drugi najbolji strijelac lige iza Giannisa koji ima prosjek 31.5.
Odlaskom Mela postao je glavni igrac Knicksa i ima sve ovlasti u napadu, uzima prosjecno 20 suteva uz nekih 6 slobodnih po utakmici. Ovdje ocekujem jednu egal utakmicu jer obje ekipe zasad igraju jako dobro i vjerujem da ce Porzingis odigrati jos jednu maestralnu utakmicu jer ga je gotovo nemoguce cuvati.

R.Gobert (14.5) više
Utah veceras igra protiv Brooklyna koji su ocajni pod kosem i svaki bolji centar ih puni. Proslu utakmicu (sinoc) im je Nurkic zabio 21 poen, utakmicu prije te Jokic im je zabio 41 a nekoliko dana ranije i Brook Lopez im je zabio 34. Jokic im je u jos jednoj utakmici zabio 21 dok je Vucevic jednom imao 12 a drugi puta 41. Gobert je sinoc protiv Whitesidea imao 12 poena ali tu se i ocekivao neki under. On je trenutno na prosjeku od 14 poena i vjerujem da ce veceras obrana Brooklyna imati velikih problema cuvajuci njega.
Svjestan sam da je ovdje moguci i BO ali ekipa Utah jos nikog do sad nije razbila osim mozda Dallasa i Lakersa po 15ak razlike, a s druge strane Brooklyn izgleda iznenadujuce dobro pa cu ja prihvatiti ovaj rizik.
Yebem im sve sve jos jednom, 0:0 :facepalm:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.