FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako su ljudi ovdje samo licemjerni i nedoslijedni.
90% vas traži da igraju naša djeca, a onda 90% vas traži da se dovede još jedan špic.
PA GDJE SU ONDA **** MINUTE ZA HADŽIĆA, DA NE SPOMINJEM SMAJLAGIĆA?
90% vas traži da igraju naša djeca, a onda 90% vas traži da se dovede još jedan špic.
Ma kakav špic. Baš, nek igraju djeca ba. Ako dovedu onda će to biti neki polovnjak koji će zauzimat samo prostor.
Špic nam je najmanje potreban. Jedina pozicija gdje nam baš škripi je štoper. Nakon toga bekovi za rotacije i jedno krilo, po mogućnosti bolje od ovih kojim raspolažemo. A vezu i napad ne treba mijenjat', kao i golmana.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
polako s vrijeđanjem, ima nas ovdje što pratimo malo duže fudbal pa znamo da Mersudin se ugasi iza nove...tako da će uzimat lično njemu minute...može li se Krste ozlijedit, požutit? i da ostanemo na 2 juniora u napadu? a išlo bi se na titulu neku? pa ne može krezav sine....Locust je napisao/la:Kako su ljudi ovdje samo licemjerni i nedoslijedni.
šta je to Nedim napravio s minutažom koju je dobio? a šta Radovac,Herić ili Adukor? dobijat će minutažu i dalje, ali treba nam golgeter za proljeće...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja bih otpisao crnkića, Novakovića, Saida i Livaka, pa možda i Adilovića (na klupi bih radije juniora gledao) a doveo stopera ala Serbečic ili Vukotić i jedno krilo ala Menalo (možemo samo sanjati)
Ovo ostalo je i više nego dobro, sreda odlična, napad 3 dobra igrača, bekovi solidni, krila i stopere bi trebali zaganjati, ali ne kao prošle zime da dovedemo Lelića, nego nešto zvučnije. Otvoreno je mjesto i za stranca u tom slučaju.
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Ovo ostalo je i više nego dobro, sreda odlična, napad 3 dobra igrača, bekovi solidni, krila i stopere bi trebali zaganjati, ali ne kao prošle zime da dovedemo Lelića, nego nešto zvučnije. Otvoreno je mjesto i za stranca u tom slučaju.
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Iako nakon sve sapunice zvuci jako ofucano, Said je u najozbiljnijim kombinacijama te ce njegov povratak zestoko zaostrit konkurenciju u sredini. On ostaje sigurno i vec od pauze ce dobijati sve vecu minutazu. Novakovic je na ledu i on bi mogao otpast ali samo u slucaju da se uspije dovesti bolji i kvalitetniji stoper. Za ove ostale a la Livak, Perica, itd oni su klupa svakako tako da ce ih se mijenjat ako budu zeljeli da idu ( da igraju negdje) i to opet igracima tog kalibra za klupe back up ovim 13-14 koji su sigurni kod Husrefa.
Joachim Adukor, najbolji izdanak akademije FKS.DenchiNL je napisao/la:polako s vrijeđanjem, ima nas ovdje što pratimo malo duže fudbal pa znamo da Mersudin se ugasi iza nove...tako da će uzimat lično njemu minute...može li se Krste ozlijedit, požutit? i da ostanemo na 2 juniora u napadu? a išlo bi se na titulu neku? pa ne može krezav sine....Locust je napisao/la:Kako su ljudi ovdje samo licemjerni i nedoslijedni.
šta je to Nedim napravio s minutažom koju je dobio? a šta Radovac,Herić ili Adukor? dobijat će minutažu i dalje, ali treba nam golgeter za proljeće...
Hadžić će procvjetati sjedeći na klupi, isto kao i Mujakic kad dovedemo stopera.
Al vi sto duze pratite fudbal znate to vec.
Samo pozdrav svima (nije me dugo bilo na nečiju radost ili žalost) ali red je da se javim živi mi bili ne zamjerite!
Sarajevo ljubavi moja!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
+1Locust je napisao/la:Kako su ljudi ovdje samo licemjerni i nedoslijedni.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
- sarajevo46
- Kontakt:
minus jedan.
Napisao @Denchi gore iznad razlog.
Napisao @Denchi gore iznad razlog.
Jel to plata bila pa ti po hadzicuDenchiNL je napisao/la:polako s vrijeđanjem, ima nas ovdje što pratimo malo duže fudbal pa znamo da Mersudin se ugasi iza nove...tako da će uzimat lično njemu minute...može li se Krste ozlijedit, požutit? i da ostanemo na 2 juniora u napadu? a išlo bi se na titulu neku? pa ne može krezav sine....Locust je napisao/la:Kako su ljudi ovdje samo licemjerni i nedoslijedni.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nezz za Denchi-a, al tebi je izgleda kasnila, nisi nam odavno o Hadzicu pricaoPrimorac je napisao/la: Jel to plata bila pa ti po hadzicu
1946~
Evo opet i Nedimovog advokata, još da se javi onaj 1997 i imamo sapunicu.
Pored ovakvog Mersudina ja ne bih Moratu ubacio u ekipu. Lik svaku tekmu zabije gol il' asistira, il svojom borbom doprinosi da neko od saigrača zabije gol. Ako on stane, imamo Hadžića, Velkoskog i Smajlagića. A poučeni dosadašnjim iskustvom s Musemićem, on ne vjeruje plaho ovim juniorima i on će radije na svaku poziciju dovest po još jednog iskusnijeg igrača nego se oslonit na Hadžića, Mujakića, Herića, Pidru i ostale. Mada bi se po meni pitanje špica trebalo postavit tek nakon što riješimo odbranu i krilo.
Pored ovakvog Mersudina ja ne bih Moratu ubacio u ekipu. Lik svaku tekmu zabije gol il' asistira, il svojom borbom doprinosi da neko od saigrača zabije gol. Ako on stane, imamo Hadžića, Velkoskog i Smajlagića. A poučeni dosadašnjim iskustvom s Musemićem, on ne vjeruje plaho ovim juniorima i on će radije na svaku poziciju dovest po još jednog iskusnijeg igrača nego se oslonit na Hadžića, Mujakića, Herića, Pidru i ostale. Mada bi se po meni pitanje špica trebalo postavit tek nakon što riješimo odbranu i krilo.
A, kolika mu je to plataskoroalen je napisao/la:Ja sad Ordagu ne bih ni dovodio. Ako je i do sad plata bila problem znači da opet neće doći za male pare, a sad imamo strašnu sredinu.
SRETAN BROJ - 1725
Pa prošli put se pričalo da ima 10 milja maraka. Ne znam ni ja konkretno, to je iz pisanja drugih forumaša, al' ja ne vidim šta bi ga drugo držalo u klubu koji je na rubu ponora još od odlaska Sisoje. Il' voli pare il' je mentalni patuljak pa se ne smije oprobat u većem klubu. Šta god od tog bilo, mislim da nam sad i nije potreban.pitic je napisao/la:A, kolika mu je to plataskoroalen je napisao/la:Ja sad Ordagu ne bih ni dovodio. Ako je i do sad plata bila problem znači da opet neće doći za male pare, a sad imamo strašnu sredinu.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalkda Sloboda može, a Sarajevo ne može
pitic je napisao/la:A, kolika mu je to plataskoroalen je napisao/la:Ja sad Ordagu ne bih ni dovodio. Ako je i do sad plata bila problem znači da opet neće doći za male pare, a sad imamo strašnu sredinu.
NJega bih zaobišao, on je prošle godine nasjeo na priču uprave Slobode, možda je dobar fudbaler, ali koka mozak.
To je potencijalni Crnkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne kazem da nema ali to fakat nema logike, smisla.. jos oni srezali troskove i kao njega samo drze sa tolikom platom. Mozda ima dobar ugovor da se ugradjuju svi pa ga zato drze ali u protivnom ne znam vala. Sad ce mu isteci ugovor a nije mu impresivna statistika ove sezone kao proslih.skoroalen je napisao/la:Pa prošli put se pričalo da ima 10 milja maraka. Ne znam ni ja konkretno, to je iz pisanja drugih forumaša, al' ja ne vidim šta bi ga drugo držalo u klubu koji je na rubu ponora još od odlaska Sisoje. Il' voli pare il' je mentalni patuljak pa se ne smije oprobat u većem klubu. Šta god od tog bilo, mislim da nam sad i nije potreban.pitic je napisao/la:A, kolika mu je to plataskoroalen je napisao/la:Ja sad Ordagu ne bih ni dovodio. Ako je i do sad plata bila problem znači da opet neće doći za male pare, a sad imamo strašnu sredinu.
Merso ima 11 golova i 2 asistencije u 13 utakmica, to je savrseno jbt.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi bi opet dovodili igrače iz Slobode
Dok je Tuzle biti će bodova i prinova 
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 11 nov 2017, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
I pored što imamo sad dobru sredinu Ordagić je i dalje Pirlo za svakog našeg igrača iz te sredine, i kao takav bi nas podigao na jedan novi nivo i zabetonirao ekipu, a zašto se ne bi pokušali dogovoriti s njim kad bi nam već mogao doći za kikiriki? Plata nije problem, to je šuplja, ali on će vjerovatno tražiti preko granice nešto a ostanak u ovoj ligi će mu biti alternativa.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ako ima 10 000 ne bi niko na njegovom mjestu išao u drugi klub u BiH. 100 Fukara na tribini, nekolicina pljuvača i Tuzlanskih čaršijanera i igraj bez ambicija, a 10 000 svaki mjesec legne.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, napoleon72, rimljanin90, Venom i 16 gostiju.