Hairlija je napisao/la:Ljudi prosvjetlite me dali je off na temi fk zeljeznicar ako kazem da je zeljo protiv zviijezde igrao prije ramazana?
Forum
Re: Forum
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Ko zna o nogometu - vrijeme je pokazalo, da malo više čitaš, a da manje pljuješ - znao bi.Cartman je napisao/la:Ti si jedan obicni balavac koji se pravi pametan. Odma cu ti rec, pojma ti nemas o nogometu. I mislis da si smjesan, ali samo si dosadan i naporan. Uz to i cmizdris adminima svakom prilikom.
A nemas ti meni sta glumit Ali G-a i pricat o respektu. Izgleda da si igro GTA malo previse. I budi siguran da tebe ne respektujem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
bio sam ubjedjen da si ti ustvari m. dautbegovic sa naslovneadmin je napisao/la:evo ti pravila.Moderatori i admnistratori na forumu su forumaši jednaki kao vi
nego, i ja imam par pitanja, pa ako bi neko od administracije odgovorio.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Hairlija,
postaješ vrlo naporan. sad bi tražio izuzetak u načinu moderiranja offtopic rasprava. naše interno pravilo je da se biše kompletan segment (jer je jednostavnije, a ima puno posla) i nećemo ga promijeniti radi tebe.
ne znam da li si dobro isčitao pravila o moderatorima koja si tražio da ti se kopiraju, ali čini mi se da nisi primjetio stavku:
komentari, sugestije i kritike su dobrodošle. sve što preraste u uplitanje u rad moderatora biće tretirano u skladu sa pravilima.
želim te upozoriti da si prešao granicu, što osim mene vide i mnogi stariji forumaši. ja više neću pisati odgovore na tvoje postove. ukoliko osjetim potrebu da ponovo odgovorim, učiniću to na drugi način.
-----
pitaj šećeru, ako budemo znali odgovoriti, odgovorićemo.
postaješ vrlo naporan. sad bi tražio izuzetak u načinu moderiranja offtopic rasprava. naše interno pravilo je da se biše kompletan segment (jer je jednostavnije, a ima puno posla) i nećemo ga promijeniti radi tebe.
ne znam da li si dobro isčitao pravila o moderatorima koja si tražio da ti se kopiraju, ali čini mi se da nisi primjetio stavku:
da na bi bilo zabune, sad ti skrećem pažnju na taj dio koji je napisan upravo za ovakve slučajeve.Uplitanje u rad moderatora će biti sankcionisano.
komentari, sugestije i kritike su dobrodošle. sve što preraste u uplitanje u rad moderatora biće tretirano u skladu sa pravilima.
želim te upozoriti da si prešao granicu, što osim mene vide i mnogi stariji forumaši. ja više neću pisati odgovore na tvoje postove. ukoliko osjetim potrebu da ponovo odgovorim, učiniću to na drugi način.
-----
pitaj šećeru, ako budemo znali odgovoriti, odgovorićemo.
fino.admin je napisao/la:pitaj šećeru, ako budemo znali odgovoriti, odgovorićemo.
doduse, slabe mi fajde od tebe. ako sam dobro shvatio ono sto sam citirao u prethodnom postu onda si i ti obican irgatin.
meni moze pomoci samo dautbegovic glavom i bradom jer je glavna baja na stranici i forumu.
inace, trebala bi mi pomoc oko nika.
onda nikom ništa.
haj´, makar si se ponudio.
ustvari, mozda bi i ti mogao pomoci
uputi me kako da stupim u kontakt sa m. dautbegovicem.
ustvari, mozda bi i ti mogao pomoci
uputi me kako da stupim u kontakt sa m. dautbegovicem.
pošalji mail na [email protected] i u njemu naznači da je namjenjen za dautbegovića.
jah...
zar dautbegovic nema mejl koji samo on cita?
ono, nesto mi neprijatno da drugi novinari citaju ono sto bih rekao jednom covjeku u cetri oka.
kad si vec tu, bas me zanima koja je tvoja funkcija na forumu?
zar dautbegovic nema mejl koji samo on cita?
ono, nesto mi neprijatno da drugi novinari citaju ono sto bih rekao jednom covjeku u cetri oka.
kad si vec tu, bas me zanima koja je tvoja funkcija na forumu?
to je kontakt koji ja imam.
moja funkcija na forumu je Administrator foruma.
moja funkcija na forumu je Administrator foruma.
dok se omalovazava drzava na sve nacine vi pucajte meni banove za istinu
odlicno
odlicno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- Megamon
- Kontakt:
Molio bih malo administraciju da omalo obrati paznju na profill pod imeneom ekii.
Lik otvora glupe i nepotrebne teme na svakom koraku.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- bistrikboy
- Kontakt:
Da niste slucajno familija?Megamon je napisao/la:Molio bih malo administraciju da omalo obrati paznju na profill pod imeneom ekii.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Megamon
- Kontakt:
A koju sam ja to temu otvoriobistrikboy je napisao/la:Da niste slucajno familija?Megamon je napisao/la:Molio bih malo administraciju da omalo obrati paznju na profill pod imeneom ekii.
Ne mozes mi nista,djaba sve,samo nastavi provocirati!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- samir_tm87
- Kontakt:
zato fino budete ko ja , ne spamam , sve rega , ugledni forumas
primjer ostalim 
- Megamon
- Kontakt:
Je li to ukinuta tema chat za sva vremena 
sta se sad ceka sa chatom? i trebali bi sve postove iz one vol.2 teme prebacit u pravi chat, pa ovaj drugi izbrisat.
jbt 2 x se zaključa tema radi istih stvariWolverine je napisao/la:sta se sad ceka sa chatom? i trebali bi sve postove iz one vol.2 teme prebacit u pravi chat, pa ovaj drugi izbrisat.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.