FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Zdravo raja. Novi sam na forumu ali citam i svakodnevni ovaj forum prije nego su se neki prebacili na drugi forum. Da se razjasnim odmah. Ja sam na strani Zelje, a u ovom trenutku to je strana na kojoj smo svi koji volimo Zelju i nemamo nikakvog interesa od istog.
Dakle sto se mene i 95% raje koje ja znam tice, ova uprava moze odmah ici, ali da pojasnim. Nebih da idu odmah, nek opravdaju drugi najveci budjet BHTPL ikada i kako sa tim budjetom nisu uspjeli uzeti titulu. Nek vrate na racun ono sto su zatekli kad su dolazili i nek idu. Hvala im na Istoku, ali za njih fudbal nije.
Jedan od vecih razloga zasto ce ih se vrlo brzo otvoreno poceti tjerati je udaljavanje od nas obicnih Zeljovaca i pokusaj manipulacije od 10 likova koji pisu na ** forumu sa 100 profila.
Za kraj, kao sto su kolege prije mene rekle:VASE JE OTKUCALO!
Zeljo nije i nikada nece biti klub jednog lica. Nazalost sada jeste, ali veliki otpor ovoj monarhiji je vec spreman. Mogu se ocekivati veliki problemi!
Dakle sto se mene i 95% raje koje ja znam tice, ova uprava moze odmah ici, ali da pojasnim. Nebih da idu odmah, nek opravdaju drugi najveci budjet BHTPL ikada i kako sa tim budjetom nisu uspjeli uzeti titulu. Nek vrate na racun ono sto su zatekli kad su dolazili i nek idu. Hvala im na Istoku, ali za njih fudbal nije.
Jedan od vecih razloga zasto ce ih se vrlo brzo otvoreno poceti tjerati je udaljavanje od nas obicnih Zeljovaca i pokusaj manipulacije od 10 likova koji pisu na ** forumu sa 100 profila.
Za kraj, kao sto su kolege prije mene rekle:VASE JE OTKUCALO!
Zeljo nije i nikada nece biti klub jednog lica. Nazalost sada jeste, ali veliki otpor ovoj monarhiji je vec spreman. Mogu se ocekivati veliki problemi!
- Neandertalac
- Kontakt:
Zamolio bih admina@ da pusti acc Model@ , pokušao se prijaviti ali je odbijen i da javi kada to učini. Hvala.
Takođe, ako je moguće aktivirajte acc Avlami@ ili Carsija_ba@ tako nešto. Hvala.
Takođe, ako je moguće aktivirajte acc Avlami@ ili Carsija_ba@ tako nešto. Hvala.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 11 nov 2017, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Kako ide ovdje, je li se imalo smirilo ili kuha jos.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Re: RE: Re: FK Željezničar
Rijetko kad je ovdje mirno [emoji38]MocMahale444 je napisao/la:Kako ide ovdje, je li se imalo smirilo ili kuha jos.
Najludja tema na cijelom forumu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Re: RE: Re: FK Željezničar
24/7LjoZee je napisao/la:Rijetko kad je ovdje mirno [emoji38]MocMahale444 je napisao/la:Kako ide ovdje, je li se imalo smirilo ili kuha jos.
Najludja tema na cijelom forumu.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
shzna se davno prodao, cas ljut na moderaciju tamo cas na ovu ovdje, ko ce s njim 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Treba aldina isto pustiti...Neandertalac je napisao/la:Zamolio bih admina@ da pusti acc Model@ , pokušao se prijaviti ali je odbijen i da javi kada to učini. Hvala.
Bjezi kakav aldin.halaliMi je napisao/la:Treba aldina isto pustiti...Neandertalac je napisao/la:Zamolio bih admina@ da pusti acc Model@ , pokušao se prijaviti ali je odbijen i da javi kada to učini. Hvala.
Nemaju oni argumenata da udju u dialog sa neom, vidjeh to na drugim forumima na sta lici...djecje prepucavanje

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Covjek dosta stvari bio upravu na kraju se ispostavilo bar 60 posto. Ako moze model mogu i njega pustit....Zeljo92 je napisao/la:Bjezi kakav aldin.halaliMi je napisao/la:Treba aldina isto pustiti...Neandertalac je napisao/la:Zamolio bih admina@ da pusti acc Model@ , pokušao se prijaviti ali je odbijen i da javi kada to učini. Hvala.
Nemaju oni argumenata da udju u dialog sa neom, vidjeh to na drugim forumima na sta lici...djecje prepucavanje
Treba pustit ljude da pisu, ne treba nikom zabranit da iznosi misljenje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zelite neko dobro klubu, a niko realno da gleda na situaciju. Tjera se Misimovic, a realno covjek je vise dao klubu nego bilo ko od nas. Neandertalac tvoj zivot na tribini nije klubu donio ni 6000 KM, a od tebe crnogorac ne mogu ni stucne kupiti, a Misimovic je iz svog dzepa platio one prve radove na pomocnom terenu. Prica se o nekim parama sto su nasli, u redu nasli su pare. Sta je nama porezna nasla ? Sjeca li se neko toga ?
Onda prica oko Dogana. To je tako licemjerno i bezobrezno prema Adzemu, Edisu i ostalim trenerima iz omladinskog pogona, a i prema samim igracima. Dogan sjedi, ceska jajca i broji pare to je njegov posao bio. Dijete skautirati nije kvantna fizika, odes, vidis koje odskace od ostalih, dovedes i sta dalje bude bude nije vise u nasi mocima. Adzem se tjera, a preuzeo ekipu noc prije utakmice, a evo 2 boda od 1. mjesta. Covjeka treba pustiti da barem odradi pripreme pa vidjeti sta dalje, kako ce se pokazati.
Onda prica oko Dogana. To je tako licemjerno i bezobrezno prema Adzemu, Edisu i ostalim trenerima iz omladinskog pogona, a i prema samim igracima. Dogan sjedi, ceska jajca i broji pare to je njegov posao bio. Dijete skautirati nije kvantna fizika, odes, vidis koje odskace od ostalih, dovedes i sta dalje bude bude nije vise u nasi mocima. Adzem se tjera, a preuzeo ekipu noc prije utakmice, a evo 2 boda od 1. mjesta. Covjeka treba pustiti da barem odradi pripreme pa vidjeti sta dalje, kako ce se pokazati.
Sta god su nasli nisu dali iz svog dzepa nego sto su ima ostavili ljudi oda ranije.Rata Sehica, stizu neke pare od Dzeke, prodali Bajica, Kvesica, Amira, Memiju igrace koje su ostavili prethodne garniture. Zuban zavrsio pola stvari da bi oni sad mogli glumiti glavne baje. Ne peri mozak ljudima glupostima jer ima nas navijaca koji mislimo svojom glavom..kuma je napisao/la:Zelite neko dobro klubu, a niko realno da gleda na situaciju. Tjera se Misimovic, a realno covjek je vise dao klubu nego bilo ko od nas. Neandertalac tvoj zivot na tribini nije klubu donio ni 6000 KM, a od tebe crnogorac ne mogu ni stucne kupiti, a Misimovic je iz svog dzepa platio one prve radove na pomocnom terenu. Prica se o nekim parama sto su nasli, u redu nasli su pare. Sta je nama porezna nasla ? Sjeca li se neko toga ?
- Neandertalac
- Kontakt:
Čuj to. Znači ko ne da bar blizu koliko milioner Miske nema pravo glasa? Jesi to htio reći? Ništa mojih otprilike 22 godine aktivno uz klub, nije bas svaka tekma ali tu sam i što baš volim Želju, bolesnik pravi.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sto si preskocio ovo za poreznu ?halaliMi je napisao/la:Sta god su nasli nisu dali iz svog dzepa nego sto su ima ostavili ljudi oda ranije.Rata Sehica, stizu neke pare od Dzeke, prodali Bajica, Kvesica, Amira, Memiju igrace koje su ostavili prethodne garniture. Zuban zavrsio pola stvari da bi oni sad mogli glumiti glavne baje. Ne peri mozak ljudima glupostima jer ima nas navijaca koji mislimo svojom glavom..kuma je napisao/la:Zelite neko dobro klubu, a niko realno da gleda na situaciju. Tjera se Misimovic, a realno covjek je vise dao klubu nego bilo ko od nas. Neandertalac tvoj zivot na tribini nije klubu donio ni 6000 KM, a od tebe crnogorac ne mogu ni stucne kupiti, a Misimovic je iz svog dzepa platio one prve radove na pomocnom terenu. Prica se o nekim parama sto su nasli, u redu nasli su pare. Sta je nama porezna nasla ? Sjeca li se neko toga ?
Sta je Zuban ostavio ? Ciji su to igraci bili ? Njegovi ili Zeljini ? A i ovi su se prodali kada je dosla nova uprava, samo je tada Gredic bio predsjednik. Mislite Zubanovom glavom
Ne bi ja prao da niste pi*ckice. Vadite post iz naftalina i vamo citirate. Evo sada ne morate, ja sam tu.
Lijep pozdrav iz toplog pakla.
Zuban je prodao igrace u mandatu Gredica a pare su dosle u Mandatu gosp. Misimovica. Sta je god doslo od porezne placa se od para iskljucivo Zelje, a ne od MIsimovica. Kad istrese svoj milion moze da radi sta god zeli.
Imas pravo glasa. Ali nemas pravo na pricu sta je to on uradio, trosi pare od kluba, sto nije uvalio milion maraka. Pa eto uvalio je lovu vise nego nas dvojica zajedno. To je realnost, a ne lobotomijaNeandertalac je napisao/la:Čuj to. Znači ko ne da bar blizu koliko milioner Miske nema pravo glasa? Jesi to htio reći? Ništa mojih otprilike 22 godine aktivno uz klub, nije bas svaka tekma ali tu sam i što baš volim Želju, bolesnik pravi.
- Neandertalac
- Kontakt:
Pa od cijih ce se placati ?halaliMi je napisao/la:Zuban je prodao igrace u mandatu Gredica a pare su dosle u Mandatu gosp. Misimovica. Sta je god doslo od porezne placa se od para iskljucivo Zelje, a ne od MIsimovica. Kad istrese svoj milion moze da radi sta god zeli.
Ciji je dug ? Ne miris ni ja Misimovica najvise zbog sportskog dijela, ali realno mi nemamo vise onih tuzbi gdje svaki **** kraj sezone ganjas se sa tuziocima za licencu. Igramo i tu **** Evropu na Grbavicu, dobili smo i novu tribinu. Znaci ljudi imaju neke rezultate na svoju stranu.
Neandertalac je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Vrag
uto feb 21, 2017 9:30 pm
Dzelo, Zujo, Amar, Gredic oni su vodili glavnu rijec.
Evo
Oni su samo imali dobru ideju a ostali su odradili navijaci.Niti su napravili tribinu od svojih para, niti vracaju dugove od svojih para. Sve sto rade, rade od para sto su im ostavili druge uprave. Ostavili im dugove i ostavili im jos par miliona u igracima i ratama prodanih igraca. Tako da smiri se malo.
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Cwirek, drzgemboadislic, ELDIABLO20, Grbavica786, Lewy21, zeljovolimte i 72 gosta.