Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Vucevich

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Vucevich » 11 nov 2017, 00:36

Taj Hadžić jos nije za seniorskog fudbala, predviđam mu karijeru nešto poput Armin Hodžić.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 nov 2017, 00:51

pa dobro mlad je decko, za sad je u mladjim kategorijama razvaljivao, vidjet cemo kako ce se dalje razvijati a da bi se razvio kao sto gore neko rece mora se sansa prava dobiti, ako vec ne moze ovdje igrat u prvom timu, bolje da ode u neki tim u hrvatsku gdje ce igrati makar prvu postavu redovno I dobijati na iskustvu u seniorskom fudbalu

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 11 nov 2017, 06:32

QUARTERBACK je napisao/la:pa dobro mlad je decko, za sad je u mladjim kategorijama razvaljivao, vidjet cemo kako ce se dalje razvijati a da bi se razvio kao sto gore neko rece mora se sansa prava dobiti, ako vec ne moze ovdje igrat u prvom timu, bolje da ode u neki tim u hrvatsku gdje ce igrati makar prvu postavu redovno I dobijati na iskustvu u seniorskom fudbalu
to ono ko mi engleski premiership a hrvatska liga skotski:-)

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 11 nov 2017, 07:48

Aldin Aganovic strijelac za U18 reprezentaciju Austrije protiv Poljske. Igrao je i Belmin Jenciragic. Uz njih dvojicu u Austriji su jos nasa dva velika talenta, a to su Jakupovic i Marusic. Mladi Marusic je vec na rezervnom spisku A-reprezentacije Austrije!!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 11 nov 2017, 07:54

Taj marusic ce vjerovatno i zaigrati za austriju. Tesko da su nasi tu sta probali. A i pitanje postojil zelja igraca.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 nov 2017, 11:07

Elcor je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Znas li citati iza boldanog? Napisem da U21 dobijaju nesto vremena a ti mi to potvrdis sa clankom. Koliko Heric ima minuta u seniorskom nogometu? Igraci U21 bi po meni trebali svi redom biti prvotimci. Pogledaj koliko juniora je u Dinamu ili Hajduku ostavilo znacajan trag. Sa 21 su vec igraci Evropskih ozbiljnih momcadi. Ali ajde nije vazno ja ovo radi reprezentacije pisem. Kako posijete tako cete i poznjeti.
"U premijerligaškoj sezoni 2017/18 Fudbalski klub Sarajevo je među tri najmlađe ekipe u čitavom takmičenju, a kako poručuje Husref Musemić na mladim fudbalerima je kako će se nametnuti."

Sta treba, sa pionirima u seniorskoj konkurenciji vrh tabele ganjati? Pokaži mi jedan takav klub na svijetu. Koliko U21 igrača igra u Dinamu koji spominješ?

Pogrešan si klub naveo kao primjer.
Pa gdje ces Dinamo covjece usporedjivati. Livakovic, Benkovic, Sosa, Moro, Gojak, Olmo, Coric, Fiolic ... Neki od ovih igraca su juniori a vec su nosioci igre Dinama. Ima ih sigurno i vise ali su mi ovi prvi pali na pamet.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 11 nov 2017, 11:41

Burnic igrao za njemacku u20 u prvih 11 protiv italije .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 11 nov 2017, 17:09

Udinese 4-1 Gorica

Udinese je meč počeo u sljedećem sastavu: Bizzari, Widmer, Ermacora, Nuytinck, Danilo, Pontisso, Varešanović, De Paul, Bajić, Ewandro i Perica.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 11 nov 2017, 18:03

bhfanatic14 je napisao/la:Burnic igrao za njemacku u20 u prvih 11 protiv italije .
Kad napuni 22 pricacemo. Do tada... :lol:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Mirko
Kontakt:

Post Postao/la Mirko » 11 nov 2017, 18:26

bhfanatic14 je napisao/la:Burnic igrao za njemacku u20 u prvih 11 protiv italije .
Kratko. Povrijedio se sam zbog ocajnog terena na kome su igrali...
Mislim da mu je pametnije da prihvati sto prije poziv BiH... Ne shvatam sto odugovlaci...
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 11 nov 2017, 18:31

Mirko je napisao/la:
Mislim da mu je pametnije da prihvati sto prije poziv BiH... Ne shvatam sto odugovlaci...
Tu je meni nesto sumnjivo, moguce da se sa Mesom zakacio (ili s nekim) oko tog poziva. Pricalo se o njemu, on je davao pozitivne signale i onda nista.
Cisto sumnjam da misli da ce u njemackoj reprezentaciji nesto napraviti, ima vec dosta igraca njegovog godista, koji su bolji. Ta U20 selekcija je neformalna.

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 11 nov 2017, 19:04

DrFilgud je napisao/la:
Mirko je napisao/la:
Tu je meni nesto sumnjivo, moguce da se sa Mesom zakacio (ili s nekim) oko tog poziva. Pricalo se o njemu, on je davao pozitivne signale i onda nista.
Cisto sumnjam da misli da ce u njemackoj reprezentaciji nesto napraviti, ima vec dosta igraca njegovog godista, koji su bolji. Ta U20 selekcija je neformalna.
Nesto je Juka Becirovic pisao na FB da je momak spreman zaigrat za nas ali mu otac se nećka da li da igra za BiH ili Njemačku :think:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 11 nov 2017, 20:09

Moze se stari njegov neckati koliko hoce. Ali neka bude siguran da nece ni kod nas lako dobiti mjesto. Tu je Pjanic, Besic donekle Cimirot. A takodzer Hadziahmetovic koji je buducnost.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 11 nov 2017, 20:12

Kakav Cimirot, Burnic je vec bolji igrac od njega.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 11 nov 2017, 20:12

PrinceofVeresija je napisao/la: Nesto je Juka Becirovic pisao na FB da je momak spreman zaigrat za nas ali mu otac se nećka da li da igra za BiH ili Njemačku :think:
Moguce, ali znas kako to hoda, sujeta, inat...Seferovica smo izgubili radi Safetovog kaprica, ovaj Muslin fasova nogu radi Milinkovic-Savica...ljudi se malo zakace, a onda niko nece da odustane i steta se napravi.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 11 nov 2017, 20:48

Vucevich je napisao/la:Kakav Cimirot, Burnic je vec bolji igrac od njega.
Pa reko sam "donekle". Ali po mom su trojac Pjanic, Besic i Hadziahmetovic bolji od Burnica. Prije sam htjeo reci da on znoja treba proljeti da izbori mjesto u nasi pocetni jedanest. A o svabama moze samo sankati.

Tuta Petrov

Mirko
Kontakt:

Post Postao/la Mirko » 11 nov 2017, 21:09

Maestro je napisao/la:Moze se stari njegov neckati koliko hoce. Ali neka bude siguran da nece ni kod nas lako dobiti mjesto. Tu je Pjanic, Besic donekle Cimirot. A takodzer Hadziahmetovic koji je buducnost.
Burnic je po kvalitetu jaci igrac i od Cimirota i od Hadziahmetovica... :kafa:
Njega i Cimirota u istu recenicu?! Uz to Burnic je i 5-6 godina mladji...
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 nov 2017, 21:22

Mirko je napisao/la:
Maestro je napisao/la:Moze se stari njegov neckati koliko hoce. Ali neka bude siguran da nece ni kod nas lako dobiti mjesto. Tu je Pjanic, Besic donekle Cimirot. A takodzer Hadziahmetovic koji je buducnost.
Burnic je po kvalitetu jaci igrac i od Cimirota i od Hadziahmetovica... :kafa:
Njega i Cimirota u istu recenicu?! Uz to Burnic je i 5-6 godina mladji...
Pa Burnic i Hadziahmetovic ne igraju istu poziciju.
Tesko ih je na ovakav nacin usporedjivati. Dzenis je doduse uz Gojaka najveci BiH potencijal.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 11 nov 2017, 21:24

Po cemu je burnic jaci od hadziahmetovica? Sto je odigro 3-4 tekme u bundesligi? U kojoj je u svakoj bio vise los nego dobar.
Vidjecemo kad dodje kod nas. Tako vam je i tankovic bio buduci messi.

Tuta Petrov

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 11 nov 2017, 21:29

Maestro je napisao/la:Po cemu je burnic jaci od hadziahmetovica? Sto je odigro 3-4 tekme u bundesligi? U kojoj je u svakoj bio vise los nego dobar.
Vidjecemo kad dodje kod nas. Tako vam je i tankovic bio buduci messi.
To je to, upravo sam isto ovo krenuo napisati. :thumbup:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MiranGlasnic i 21 gost.