FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Necemo na zelenu granu nikada, nemojte se nervirati.
Pa dobro nek isknjize one dodatne parcele. Visak uposlenika prebace na Panonska ionako je to njihova firma.Daju koncesiju i to je to. Ili mozda nije?solinas je napisao/la:...i opet su zakuhali oko Tusnja on i Jasmin....Kako sam cuo ovaj je nudio da halali sve pozajmice do sada,i krene od nule,i da izgradi stadion,ali da ga daju Slobodi,nisu dali,ovaj reko cega se bojite evo isplaticu ja porez,nemoze ga uzeti niko,dajte makar koncesiju na 20 godina,nedajuu...I trazi Jasmin da ostanu svi zaposleni u JU i dalje tu,sa istim platama,ovaj bio pobudalio...eto da ti kazem tu je Senad jer nece niko,i Senad ne daje novac klubu,pisljive pare daje za reklamu na dresu,mozemo u pp nastaviti nije problem......tu je jer mora,a svega mu preko ku.rca.......ima u firmi problema,Slobodu da moze zapalio bi........
& $ ?
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ala salamet. Ko god da je u pravu.ala salamet.a ja zivce i vrijeme trosim.
Puuu
Puuu
Ne lozi raju djabesolinas je napisao/la:Nece Azmir Slobodu dok ne vidi sta ce sa Slogom,jer hoce dva kluba u PL...i opet su zakuhali oko Tusnja on i Jasmin....Kako sam cuo ovaj je nudio da halali sve pozajmice do sada,i krene od nule,i da izgradi stadion,ali da ga daju Slobodi,nisu dali,ovaj reko cega se bojite evo isplaticu ja porez,nemoze ga uzeti niko,dajte makar koncesiju na 20 godina,nedajuu...I trazi Jasmin da ostanu svi zaposleni u JU i dalje tu,sa istim platama,ovaj bio pobudalio...eto da ti kazem tu je Senad jer nece niko,i Senad ne daje novac klubu,pisljive pare daje za reklamu na dresu,mozemo u pp nastaviti nije problem......tu je jer mora,a svega mu preko ku.rca.......ima u firmi problema,Slobodu da moze zapalio bi........Sunderland je napisao/la:Tu sam trebao je , ali haman je agonija produžena nešto se čeka, a deru jedni druge i razracunavaju se u svojim redovima. Sta ce biti ostaje da vidimosolinas je napisao/la:Dje onaj Sunderland@ sto je napisao da je Senco bivsi za 10 dana. ..
Cini mi se da je istekao rok. ..
Vitez se mora dobiti ljudi ide nam I raspored na ruku mogli bi se izjednaciti sa Goskom a pobjeci Celiku 3 boda. ...
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
hocemol na crvenu ili mozda narandzastu :mrgreen:tuzlak1987 je napisao/la:Necemo na zelenu granu nikada, nemojte se nervirati.
Samo CrvenuChinaglia je napisao/la:hocemol na crvenu ili mozda narandzastutuzlak1987 je napisao/la:Necemo na zelenu granu nikada, nemojte se nervirati.
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 11 nov 2017, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?
Ove bezvezne price rekla kazala upotpunjuju neki folklor forumski. AH je USA odavno. Nikakvim naknadnim sastancima nije mogao biti
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Sva ova prica "ja sam cuo mi se gadi".
Imam ponudu - poslao sam ponudu. Ponuda obijena - zato i zato. Idemo dalje. Dajem novu ponudu ili odustajem. Ovdje sve nesto uokolo, ispitivanje.
Probni baloni.
Imam ponudu - poslao sam ponudu. Ponuda obijena - zato i zato. Idemo dalje. Dajem novu ponudu ili odustajem. Ovdje sve nesto uokolo, ispitivanje.
Probni baloni.
& $ ?
Ko je spominjao sastanak. ...
Uostalom sta me briga govorio sam mjesecima neke stvari sve se desilo a vi kako hocete.
Neka vrijeme opet pokaze ko je upravu.
Klma
Kada je kod nas ista bilo transparentno. ...
Uostalom sta me briga govorio sam mjesecima neke stvari sve se desilo a vi kako hocete.
Neka vrijeme opet pokaze ko je upravu.
Klma
Kada je kod nas ista bilo transparentno. ...
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 11 nov 2017, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Karicu, vidi se da si nepismen covjekHitman22 je napisao/la:Ove bezvezne price rekla kazala upotpunjuju neki folklor forumski. AH je USA odavno. Nikakvim naknadnim sastancima nije mogao biti
Asmir je prisustvovao sastanku putem skypea, direktno iz svoje sobe u Americi Cemerici
Zaboravio sam tu praistorijsku mogućnost skypeChinaglia je napisao/la:Karicu, vidi se da si nepismen covjekHitman22 je napisao/la:Ove bezvezne price rekla kazala upotpunjuju neki folklor forumski. AH je USA odavno. Nikakvim naknadnim sastancima nije mogao biti
Asmir je prisustvovao sastanku putem skypea, direktno iz svoje sobe u Americi Cemerici
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hitman22 je napisao/la:Zaboravio sam tu praistorijsku mogućnost skypeChinaglia je napisao/la:Karicu, vidi se da si nepismen covjekHitman22 je napisao/la:Ove bezvezne price rekla kazala upotpunjuju neki folklor forumski. AH je USA odavno. Nikakvim naknadnim sastancima nije mogao biti

Bili su razgovori, ali je Husic usao na skajp sa slikom Alije, a Imamovic sa slikom Staljina i onda su se sjetili starih rana i posvadjali.
Đasmin kad je vidio sliku Alije iza, počela mu se koža topiti ko vampiru na suncetuChinaglia je napisao/la: Karicu, vidi se da si nepismen covjek
EDIT
Citirao sam te i prije nego sam vidio ovu stranicu zadnju i sliku što je tuzlak postavio. Vidi se da on i ja slično razmišljamo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ama da je Jasmin nas Slobodin odgovorio bi odmah sa pozadinskom slikomwobly92 je napisao/la:Đasmin kad je vidio sliku Alije iza, počela mu se koža topiti ko vampiru na suncetuChinaglia je napisao/la: Karicu, vidi se da si nepismen covjek
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 12 nov 2017, 07:09, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo jedan post da uberem dnevnicu
wobly ima li te
"Modra boja,na bijelome platnu,
Daj nam te Pikanterije malo uozbilji. Jel mu produženo do kupa ili poslije kupa ideSunderland je napisao/la:Tu sam trebao je , ali haman je agonija produžena nešto se čeka, a deru jedni druge i razracunavaju se u svojim redovima. Sta ce biti ostaje da vidimosolinas je napisao/la:Dje onaj Sunderland@ sto je napisao da je Senco bivsi za 10 dana. ..
Cini mi se da je istekao rok. ..
Vitez se mora dobiti ljudi ide nam I raspored na ruku mogli bi se izjednaciti sa Goskom a pobjeci Celiku 3 boda. ...
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Nema haman kad trebasolinas je napisao/la:wobly ima li te
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ljudi pricajte i nagadjate vi sta hocete. Jedno je sigurno da Senad nema podrsku. Stanje je katastrofalno u klubu, vidio sam to i jucer.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.