Kada babuka proradi na derbiju, Lakoste će morati popiti 5-6 litara vodejoker90 je napisao/la:Opservacije ne lažu! Babuka is back!Sačekajmo ipak brata @Lakoste!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Esport, dana/u 12 nov 2017, 21:01, ukupno mijenjano 2 puta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On ce biti strijelac za 0:2 na Grbavici.Esport je napisao/la:Kada babuka proradi na derbiju, Lakoste će morati popiti 5-6 litara vodejoker90 je napisao/la:Opservacije ne lažu! Babuka is back!Sačekajmo ipak brata @Lakoste!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Esport nije fino, ovaj konj (navijac denver broncosa) pisa po Kaubojima (plava zvijezda). 
Od cega da Saric odmara? Imace dvije hefte da se odmori
Najbitnija utakmica je mladost, onda na derbiju mogu 'bez pritiska' igrati. Ako se kiksne vs. kakanj onda je derbi pod moranje da se pobijedi...
Ja i dalje vjerujem da se liga dobiva na malim utakmicama, protiv ozbiljnih se automatski povecava zelja, motiv za dokazivanjem.
Od cega da Saric odmara? Imace dvije hefte da se odmori
Ja i dalje vjerujem da se liga dobiva na malim utakmicama, protiv ozbiljnih se automatski povecava zelja, motiv za dokazivanjem.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Da odmori zbog kartona. Ako protiv Kakanjaca dobije žuti, propušta derbi, a važan nam je igrač.muhamedhulk je napisao/la:Esport nije fino, ovaj konj (navijac denver broncosa) pisa po Kaubojima (plava zvijezda).
Od cega da Saric odmara? Imace dvije hefte da se odmoriNajbitnija utakmica je mladost, onda na derbiju mogu 'bez pritiska' igrati. Ako se kiksne vs. kakanj onda je derbi pod moranje da se pobijedi...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja mislim da je bolje da on odigra vs mladosti po cijenu zutog; mada kad skontam ko je trener ne bi me cudilo da iznenadi opet sa formacijom na terenu pa da Saric igra na klupi 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Puno bi nam pobjeda znacila pred derbi, i ovako smo u dobroj formi, ovo bi bio jos dodatni plus.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Naravno da bi puno značila pobjeda protiv Mladosti. I ovako igrači pršte od samopouzdanja, pobjeda protiv mesara iz Kaknja bi još bolje legla pred derbi, po pitanju bodova i tabele naravno, a onda i po pitanju dodatnog samopouzdanja kod igrača. Također, eventualna pobjeda bi dodatno podgrijala atmosferu pred derbi, pošto je sad ova usrrana reprezentativna pauza, pa se sve stišalo i smirilo.
S jedne strane, ova pauza nam je dobro došla da se igrači malo odmore i da Husref analizira sve greške, otkloni ih i dobro pripremi ekipu za ove naredne tekme. Imaju još sedmicu dana da se dobro spreme i onda da se izdominira sve do LZP.
Mladost se mora dobiti. Biti će garant ružno vrijeme čitavu ovu sedmicu, teren qurcu neće valjati, pa se valja ubaciti neka frljoka. Toga me je najviše strah, tog lošeg i traljavog terena, a onda onih mesara koji samo lome. Ali, ta pobjeda bi nam dala još veća krila pred derbi, kakvo bi to tek nabrijavanje bilo. Valja isčekati još sedam dana, tačno ubi ova ebena pauza.
S jedne strane, ova pauza nam je dobro došla da se igrači malo odmore i da Husref analizira sve greške, otkloni ih i dobro pripremi ekipu za ove naredne tekme. Imaju još sedmicu dana da se dobro spreme i onda da se izdominira sve do LZP.
Mladost se mora dobiti. Biti će garant ružno vrijeme čitavu ovu sedmicu, teren qurcu neće valjati, pa se valja ubaciti neka frljoka. Toga me je najviše strah, tog lošeg i traljavog terena, a onda onih mesara koji samo lome. Ali, ta pobjeda bi nam dala još veća krila pred derbi, kakvo bi to tek nabrijavanje bilo. Valja isčekati još sedam dana, tačno ubi ova ebena pauza.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
MortemHz je napisao/la:On ce biti strijelac za 0:2 na Grbavici.Esport je napisao/la:Kada babuka proradi na derbiju, Lakoste će morati popiti 5-6 litara vodejoker90 je napisao/la:Opservacije ne lažu! Babuka is back!Sačekajmo ipak brata @Lakoste!
Zadnja izmjena: Esport, dana/u 12 nov 2017, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A jos gore je kad Bosna ne igra pa nemas ni to da pratis. I ovako samo par utakmica, nije ko inace milion ali eto, sljedece sedmice smo opet tu.AlfredNobel je napisao/la:Naravno da bi puno značila pobjeda protiv Mladosti. I ovako igrači pršte od samopouzdanja, pobjeda protiv mesara iz Kaknja bi još bolje legla pred derbi, po pitanju bodova i tabele naravno, a onda i po pitanju dodatnog samopouzdanja kod igrača. Također, eventualna pobjeda bi dodatno podgrijala atmosferu pred derbi, pošto je sad ova usrrana reprezentativna pauza, pa se sve stišalo i smirilo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nažalost druže, nažalost. Ali, i neće nam biti bolje sve dok je ovakvih ublehaša tipa Begić u Savezu i dok se dovode uhljebarski treneri, koji su praktički samo marionete i ništa drugo. Evo izgleda još veći debil dolazi..MortemHz je napisao/la:A jos gore je kad Bosna ne igra pa nemas ni to da pratis. I ovako samo par utakmica, nije ko inace milion ali eto, sljedece sedmice smo opet tu.AlfredNobel je napisao/la:Naravno da bi puno značila pobjeda protiv Mladosti. I ovako igrači pršte od samopouzdanja, pobjeda protiv mesara iz Kaknja bi još bolje legla pred derbi, po pitanju bodova i tabele naravno, a onda i po pitanju dodatnog samopouzdanja kod igrača. Također, eventualna pobjeda bi dodatno podgrijala atmosferu pred derbi, pošto je sad ova usrrana reprezentativna pauza, pa se sve stišalo i smirilo.
Ali, neću ovdje o tome, nije tema predviđena za to. Jedva čekam ovaj nastavak prvenstva, tačno sam se zaželio tekmi, a biti će pravo zanimljivo ovo do kraja, pa onda još zanimljivije u LZP.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Moje misljenje je dace protiv citini pulena bit mnogo teze nego protiv glupana adzema. Cita bar zna nabrijat igrace i dati im dozvolu da udaraju koda je hokey dok adzem je glup za bilo sta trener za pionire i to je to.
Sto se tice nase igre nadam se da ce Husref uspjet dovest ekipu do derbija da igra josbrze i sa jednim dodirom. Ako budemo imali dva napada kontre polukontre sa brzim jednim dodirom sigurno ce mo uzet derbi. I sta sam ja primjetio da jos nismo agresivni u mjeri kako Husref zeli, cinimi se da ne stoimo toliko biizu protivnickim igracima koliko bi trebalo. (Znam da je krivica na cali i prpuhu radi toga) al husref je to dosta popravio al jos treba to dotec
Sto se tice nase igre nadam se da ce Husref uspjet dovest ekipu do derbija da igra josbrze i sa jednim dodirom. Ako budemo imali dva napada kontre polukontre sa brzim jednim dodirom sigurno ce mo uzet derbi. I sta sam ja primjetio da jos nismo agresivni u mjeri kako Husref zeli, cinimi se da ne stoimo toliko biizu protivnickim igracima koliko bi trebalo. (Znam da je krivica na cali i prpuhu radi toga) al husref je to dosta popravio al jos treba to dotec
- kupus army
- Kontakt:
Iskreno mene je strah ove utakmice protiv Mladosti,jer su dobra i agresivna ekipa,a teren ce vjerovatno ici njima na ruku.Najvise se bojim nas samih,da se nismo uljuljali posle ove dobre serije.Molim Boga samo da Ahmetovic i Saric ne dobiju kartone,jer su trenutno kičma ekipe.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
pričamo o minutaži, Joachim ima oko 300 minuta kao i Nedim...Joachim je neizostavan iz prvih 11Locust je napisao/la:
Joachim Adukor, najbolji izdanak akademije FKS.
Hadžić će procvjetati sjedeći na klupi, isto kao i Mujakic kad dovedemo stopera.
Al vi sto duze pratite fudbal znate to vec.
Radovac, Herić je pokazao više u manjoj minutaži...Smailagić, ljudi koriste minutažu bolje....
Bosanski Suarez i toptalent evrope loma tanakPrimorac je napisao/la: Jel to plata bila pa ti po hadzicu
uze mu Smajlagić pos'o....a momka niko ne gura....i dalje igra za 500km
ko je Krpića doveo u FKS prvi put? ko ga je doveo u Slobodu?YNWA je napisao/la:Ovo nije ni blizu istine, i nema sanse da bi Husref trazio da se dovede Krpic.
I sto se tice Slobode, Husrefove zelje mogu biti samo dvojica, i jednog i ocekujem kod nas, nije Ordagic
taj stoper nas je odbio ljetos bez ugovora a nije toliki kvalitet da ga se moli baš....i produžio je ako se ne varam...
Dabogda Merso treso mreže do 30 ove sezone, međutim prethodne 2 sezone se gasio na proljeće.....miky_hz je napisao/la: A ovi sto se vode nekim teorijama kao Mersudina ce stati,predlazem da otvore neku agenciju za bacanje kasika.Bog te j.ebo frajer prvi strijelac lige neko pise treba spic ,cuj stat ce njega iza nove ,ono zna sanjo bezbeliTacno mi dodje nekad da se obrisem sa foruma kad vidim s kim moram diskutovati.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Yebote kad čujem kako se napda Hadžića, kontam da nisam šta zanemario, tipa da momak igra već 20 tekmi zaredom po 90 minuta, da ima bar 26 godina itd... Šta su pojedini očekivali, da trpa ko u juniorima po 5 komada protivniku, i to sve za tih desetak minuta, il bar pola od toga, ako ništa dva golčića po tekmi. Dajte haman bilo kom napadaću njegovih godina na kugli zemaljskoj minutažu koju i kakvu on dobija, i imaćete rezultate u pet deka.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
uNbx je napisao/la:Yebote kad čujem kako se napda Hadžića, kontam da nisam šta zanemario, tipa da momak igra već 20 tekmi zaredom po 90 minuta, da ima bar 26 godina itd... Šta su pojedini očekivali, da trpa ko u juniorima po 5 komada protivniku, i to sve za tih desetak minuta, il bar pola od toga, ako ništa dva golčića po tekmi. Dajte haman bilo kom napadaću njegovih godina na kugli zemaljskoj minutažu koju i kakvu on dobija, i imaćete rezultate u pet deka.
Problem je i zaostatak, koji su Husrefu ostavili Repuh i lucidna uprava, pa imamo malo prilike da eksperimentišemo, a i to da Mersudin igra odlično.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nakon ove sedmice i padavina koje se ocekuju bice dobro ako se i dva pasa mognu razmijeniti da se ne pogrijesi (mislim na odskakanje lopte). Za derbi da ne govorim....tamo je jos gori teren.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
@denchiNL
Kakve veze ima sto je dovodio, doveo je i Ivetica, pa ga je otjerao iz Slobode. A zar ga nije Jovic doveo u Sarajevo ? Sumnjam da ce Husref i Krpic vise biti u istom klubu nakon Slobode.
A to sto ima ugovor sa Slobodom nije neki problem, moze on bez problema dobiti papire, kao i svaki drugi igrac Slobode.
Kakve veze ima sto je dovodio, doveo je i Ivetica, pa ga je otjerao iz Slobode. A zar ga nije Jovic doveo u Sarajevo ? Sumnjam da ce Husref i Krpic vise biti u istom klubu nakon Slobode.
A to sto ima ugovor sa Slobodom nije neki problem, moze on bez problema dobiti papire, kao i svaki drugi igrac Slobode.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
prvo ne napada se, nego se kritikuje njegov (ne)učinak...to je normalno, prave se usporedbe(kao i ti u svom postu)uNbx je napisao/la:Yebote kad čujem kako se napda Hadžića, kontam da nisam šta zanemario, tipa da momak igra već 20 tekmi zaredom po 90 minuta, da ima bar 26 godina itd... Šta su pojedini očekivali, da trpa ko u juniorima po 5 komada protivniku, i to sve za tih desetak minuta, il bar pola od toga, ako ništa dva golčića po tekmi. Dajte haman bilo kom napadaću njegovih godina na kugli zemaljskoj minutažu koju i kakvu on dobija, i imaćete rezultate u pet deka.
ako se neko predstavlja kao sega-mega-giga talenat i nabija mu se plata preko famelije,agenata i proba po evropi,
i stvara se fama oko njega onda to stvara i neka (nerealna) očekivanja...
logično.
ma ne mora značiti ništa i to si u pravu, ali mislim da je previše lagano i stvari se poklapaju, ima istu situaciju kao u slobodi, treba mu špic za proljeće, zna Krpića, sličan je tip igrača, ekipa navikla na targetmena...ovaj bi se lagano uklopio...steso bi spremu malo na pripremama...nije žara, oslabio bi 2 direktna konkurenta jednim potezom...YNWA je napisao/la:@denchiNL
za Mehmedagića kažem bio je bez ugovora a nije došao kod nas...ne vidim zašto bi sad...nema neke logike baš...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
Los teren, krkanluk od strane sablje, misli vec lagano ka derbiju...razlozi su za oprez protiv Mladosti. Ja bi isforsirao sredinu sa Stanojevicem i Adukorom, a ispred Krste. Bokovi Hebibovic i Kuzmanovic i Ahmetovic u napadu. Sarica neka na klupi zbog kartona. Pokusati im ''nabiti'' presing od samog starta utakmice, jer tad su skloni greskama u zadnjoj liniji. Krste ako bude igrao kao poluspic puno ce ''odvlaciti'' njihove stopere a to je sansa za Ahmetovica. Stoperi su im, kao i generalno zadnja linija spori, i to treba iskoristiti. Ne ''tuci'' se s njima tu su u prednosti.
Generalno, ne ocekujem laganu pobjedu ali mislim da Husref zna kako protiv njih odigrati.
Generalno, ne ocekujem laganu pobjedu ali mislim da Husref zna kako protiv njih odigrati.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ova sezona je pokazala da su mjesne zajednice i granični prelazi najopasniji po Sarajevo. 
SRETAN BROJ - 1725