FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@denchiNL
Kakve veze ima sto je dovodio, doveo je i Ivetica, pa ga je otjerao iz Slobode. A zar ga nije Jovic doveo u Sarajevo ? Sumnjam da ce Husref i Krpic vise biti u istom klubu nakon Slobode.
A to sto ima ugovor sa Slobodom nije neki problem, moze on bez problema dobiti papire, kao i svaki drugi igrac Slobode.
Kakve veze ima sto je dovodio, doveo je i Ivetica, pa ga je otjerao iz Slobode. A zar ga nije Jovic doveo u Sarajevo ? Sumnjam da ce Husref i Krpic vise biti u istom klubu nakon Slobode.
A to sto ima ugovor sa Slobodom nije neki problem, moze on bez problema dobiti papire, kao i svaki drugi igrac Slobode.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
prvo ne napada se, nego se kritikuje njegov (ne)učinak...to je normalno, prave se usporedbe(kao i ti u svom postu)uNbx je napisao/la:Yebote kad čujem kako se napda Hadžića, kontam da nisam šta zanemario, tipa da momak igra već 20 tekmi zaredom po 90 minuta, da ima bar 26 godina itd... Šta su pojedini očekivali, da trpa ko u juniorima po 5 komada protivniku, i to sve za tih desetak minuta, il bar pola od toga, ako ništa dva golčića po tekmi. Dajte haman bilo kom napadaću njegovih godina na kugli zemaljskoj minutažu koju i kakvu on dobija, i imaćete rezultate u pet deka.
ako se neko predstavlja kao sega-mega-giga talenat i nabija mu se plata preko famelije,agenata i proba po evropi,
i stvara se fama oko njega onda to stvara i neka (nerealna) očekivanja...
logično.
ma ne mora značiti ništa i to si u pravu, ali mislim da je previše lagano i stvari se poklapaju, ima istu situaciju kao u slobodi, treba mu špic za proljeće, zna Krpića, sličan je tip igrača, ekipa navikla na targetmena...ovaj bi se lagano uklopio...steso bi spremu malo na pripremama...nije žara, oslabio bi 2 direktna konkurenta jednim potezom...YNWA je napisao/la:@denchiNL
za Mehmedagića kažem bio je bez ugovora a nije došao kod nas...ne vidim zašto bi sad...nema neke logike baš...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
Los teren, krkanluk od strane sablje, misli vec lagano ka derbiju...razlozi su za oprez protiv Mladosti. Ja bi isforsirao sredinu sa Stanojevicem i Adukorom, a ispred Krste. Bokovi Hebibovic i Kuzmanovic i Ahmetovic u napadu. Sarica neka na klupi zbog kartona. Pokusati im ''nabiti'' presing od samog starta utakmice, jer tad su skloni greskama u zadnjoj liniji. Krste ako bude igrao kao poluspic puno ce ''odvlaciti'' njihove stopere a to je sansa za Ahmetovica. Stoperi su im, kao i generalno zadnja linija spori, i to treba iskoristiti. Ne ''tuci'' se s njima tu su u prednosti.
Generalno, ne ocekujem laganu pobjedu ali mislim da Husref zna kako protiv njih odigrati.
Generalno, ne ocekujem laganu pobjedu ali mislim da Husref zna kako protiv njih odigrati.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ova sezona je pokazala da su mjesne zajednice i granični prelazi najopasniji po Sarajevo. 
SRETAN BROJ - 1725
Ne znam zašto al ja imam feeling da ćemo razbit Mladost. Dva komada u prvih pola sata, još jedan do kraja. Istina je da će teren više odgovarat njima al nije da smo u Gabeli igrali na tepihu pa smo uspjeli nanizat dobrih prilika.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne igra Hebib nagradu za fair play potez odmara ovu tekmubelosevic28 je napisao/la:Los teren, krkanluk od strane sablje, misli vec lagano ka derbiju...razlozi su za oprez protiv Mladosti. Ja bi isforsirao sredinu sa Stanojevicem i Adukorom, a ispred Krste. Bokovi Hebibovic i Kuzmanovic i Ahmetovic u napadu. Sarica neka na klupi zbog kartona. Pokusati im ''nabiti'' presing od samog starta utakmice, jer tad su skloni greskama u zadnjoj liniji. Krste ako bude igrao kao poluspic puno ce ''odvlaciti'' njihove stopere a to je sansa za Ahmetovica. Stoperi su im, kao i generalno zadnja linija spori, i to treba iskoristiti. Ne ''tuci'' se s njima tu su u prednosti.
Ja Sarica ne bi stavio ni pod razno a Ahmet bi mogo i igrati lakse mu se cuvat od kartona
Sredina Adukor Stanojevic Rahmanovic mogla bi proci ja bi licno bio zadovoljan i minimalnom pobjedom aBd
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Stvara i meni velika očekivanja, ali sa ovom minutažom nemam šta sudit. Niko ne može pokazati neki učinak kad nema nikakvu konstantu, a kad dobije priliku uglavnom tek počne osjetiti flow tekme kad sudija svira kraj. Kad momak provede u kontinuitetu dovoljan broj minuta, onda ćemo mu suditi, ovako se bezveze traži objekat za ispoljavanje nezadovoljstva. Možemo zahvalit Repuhu i Čali što smo u situaciji da protiv svake ekipe moramo izvodit najjači sastav jer nemamo prostora za kiks ni u naznakama, pa zato Merso mora igrati vazda. Da smo startali kako Bog zapovijeda, da se ne moramo čupat iz govana, onda bi i malog Hadžića gledali češće pa bi imali mesa za ovaj ili onaj stav.DenchiNL je napisao/la:prvo ne napada se, nego se kritikuje njegov (ne)učinak...to je normalno, prave se usporedbe(kao i ti u svom postu)uNbx je napisao/la:Yebote kad čujem kako se napda Hadžića, kontam da nisam šta zanemario, tipa da momak igra već 20 tekmi zaredom po 90 minuta, da ima bar 26 godina itd... Šta su pojedini očekivali, da trpa ko u juniorima po 5 komada protivniku, i to sve za tih desetak minuta, il bar pola od toga, ako ništa dva golčića po tekmi. Dajte haman bilo kom napadaću njegovih godina na kugli zemaljskoj minutažu koju i kakvu on dobija, i imaćete rezultate u pet deka.
ako se neko predstavlja kao sega-mega-giga talenat i nabija mu se plata preko famelije,agenata i proba po evropi,
logično.
Jednostavno me ne možeš ubijediti da imaš materijala da ga kritikuješ.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Rijesiti , Mladost abd i onda derbi gdje bi ja bio zadovoljan i sa bodom ali mislim da dobijamo strumfove. Vise me strah Mladosti , nego strumfova.
Po novim pravilima, klub ne isplati dvije plaće - igrač slobodan.YNWA je napisao/la:@denchiNL
Znači svi igrači u Slobodi su slobodni.
Sutra nova prijateljska u Butmiru protivnik NK Mosevac(druga liga Federacije-grupa Centar) u pola 2 tekma.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Napad Krle, polušpic Rahmanović i dva vezna Stanojević i Herić(Adukor). Na stoperu Mihojević i Adukor. Krila Kuzmanović i Hebibović(Anđušić).
Krle na krilu nam ne bi ništa pomogao.
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Krle na krilu nam ne bi ništa pomogao.
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Eksesivno liberalan stav sto je za svaku pohvalu...uNbx je napisao/la:Stvara i meni velika očekivanja, ali sa ovom minutažom nemam šta sudit. Niko ne može pokazati neki učinak kad nema nikakvu konstantu, a kad dobije priliku uglavnom tek počne osjetiti flow tekme kad sudija svira kraj. Kad momak provede u kontinuitetu dovoljan broj minuta, onda ćemo mu suditi, ovako se bezveze traži objekat za ispoljavanje nezadovoljstva. Možemo zahvalit Repuhu i Čali što smo u situaciji da protiv svake ekipe moramo izvodit najjači sastav jer nemamo prostora za kiks ni u naznakama, pa zato Merso mora igrati vazda. Da smo startali kako Bog zapovijeda, da se ne moramo čupat iz govana, onda bi i malog Hadžića gledali češće pa bi imali mesa za ovaj ili onaj stav.DenchiNL je napisao/la:prvo ne napada se, nego se kritikuje njegov (ne)učinak...to je normalno, prave se usporedbe(kao i ti u svom postu)uNbx je napisao/la:Yebote kad čujem kako se napda Hadžića, kontam da nisam šta zanemario, tipa da momak igra već 20 tekmi zaredom po 90 minuta, da ima bar 26 godina itd... Šta su pojedini očekivali, da trpa ko u juniorima po 5 komada protivniku, i to sve za tih desetak minuta, il bar pola od toga, ako ništa dva golčića po tekmi. Dajte haman bilo kom napadaću njegovih godina na kugli zemaljskoj minutažu koju i kakvu on dobija, i imaćete rezultate u pet deka.
logično.
Jednostavno me ne možeš ubijediti da imaš materijala da ga kritikuješ.
Medjutim , kao sto sam spomenuo u manje ili jednakoj minutazi su Heric, Radovac, Adukor, pa i ovaj Smajlagic pokazali vise....
A nijedan od njih nije u top 50 talenata evrope i nije bosanski Luis Suarez
Nadati se da se malo prizemlji i pocne ozbiljno raditi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bez 7 komada necu da cujemmiky_hz je napisao/la:Sutra nova prijateljska u Butmiru protivnik NK Mosevac(druga liga Federacije-grupa Centar) u pola 2 tekma.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Said 2x, Smajlagic 2x, Merso 1x, Rahmanovic 1x, Mihojevic 1xMortemHz je napisao/la:Bez 7 komada necu da cujemmiky_hz je napisao/la:Sutra nova prijateljska u Butmiru protivnik NK Mosevac(druga liga Federacije-grupa Centar) u pola 2 tekma.
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hadžić x3, Said x2, Smajlagić x2.ThrillerHz je napisao/la:Said 2x, Smajlagic 2x, Merso 1x, Rahmanovic 1x, Mihojevic 1xMortemHz je napisao/la:Bez 7 komada necu da cujemmiky_hz je napisao/la:Sutra nova prijateljska u Butmiru protivnik NK Mosevac(druga liga Federacije-grupa Centar) u pola 2 tekma.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Đe Moševac nađoše :O Prošle godine igrali Kantonalnu sa Stupčanicom pa ih malo pratim. Za tako malo mjesto, veoma organizovan klub, solidan buĐet, a trener im je nekadašnji igrač Čelika Ekrem Bradarić. Najpoznatiji igrač im je trenutno Eldin Mašić koji je igrao za Olimpic, Čelik, Radnik, Istru... Ove godine u debitantskom nastupu u 2. Ligi Centar zauzimaju sjajno drugo mjesto.
Ja Belog.....izgleda pravi ljubitelj seoskog fudbala. NHF.belosevic28 je napisao/la:Đe Moševac nađoše :O Prošle godine igrali Kantonalnu sa Stupčanicom pa ih malo pratim. Za tako malo mjesto, veoma organizovan klub, solidan buĐet, a trener im je nekadašnji igrač Čelika Ekrem Bradarić. Najpoznatiji igrač im je trenutno Eldin Mašić koji je igrao za Olimpic, Čelik, Radnik, Istru... Ove godine u debitantskom nastupu u 2. Ligi Centar zauzimaju sjajno drugo mjesto.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
belosevic28 je napisao/la:Đe Moševac nađoše :O Prošle godine igrali Kantonalnu sa Stupčanicom pa ih malo pratim. Za tako malo mjesto, veoma organizovan klub, solidan buĐet, a trener im je nekadašnji igrač Čelika Ekrem Bradarić. Najpoznatiji igrač im je trenutno Eldin Mašić koji je igrao za Olimpic, Čelik, Radnik, Istru... Ove godine u debitantskom nastupu u 2. Ligi Centar zauzimaju sjajno drugo mjesto.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
belosevic28
- Kontakt:
Seoski ili ne, ja bih rekao lokalni, jer tim iz mog grada igrao lani isti rang s njima, pa ih upratim 
Bice kaljuza na SDA zeljinom stadionu,i ide standardni njihov krkanluk da ce dobit crveni kvota 1.05
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.