EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Dokle nam je Cika Ceko stigo ?
Dobra tekma, navijanje moglo bolje al' sve u svemu dobro je ! Ipak nista jos nismo vidjeli, tek slijedi pravi test s' Francuzima. Ne treba stvarati neku euforiju, jer ipak je ovo bio Luksemburg, a nasi gladni da se dokazu poslije toliko losih utakmica.
A da izgledamo jaki to je tacno, da imamo velike sanse to je tacno ipak ima i taj nas mentalitet.
Dobra tekma, navijanje moglo bolje al' sve u svemu dobro je ! Ipak nista jos nismo vidjeli, tek slijedi pravi test s' Francuzima. Ne treba stvarati neku euforiju, jer ipak je ovo bio Luksemburg, a nasi gladni da se dokazu poslije toliko losih utakmica.
A da izgledamo jaki to je tacno, da imamo velike sanse to je tacno ipak ima i taj nas mentalitet.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
kakve veze ima FKS sa stolicama?? mi placamo stadion,nije nasCartman je napisao/la:Pa kakve to ima veze? Karte se vec prodaju, moze se sjedit i na tim starim stolicama valjda. A sto bi se mjenjale prije nove godine kad nemamo utakmica do marta na svom nakon ove? Ako se FKS-u mjenja, neka sami to plate. A koliko ja znam obecano je da ce se zavrsit veci dio radova prije tekme, ali ne sve.bosnas_ je napisao/la:Upravo gledam na FTV-u,stolice na zapadnoj tribini nisu zamjenjene niti ce to biti uradjeno do nove godine!!!! znaci FSBIH je slagao kada je rekao da ce oni to finansirati uz odredjene uslove,tj da za ove kvalifikacije ne placaju stadion za igranje reprezentacije BIH..sta sada,kako stvari stoje utakmica izmedju BIH-Francuska igrat ce se pred 15 000 navijaca!!!! pa ovo je skandal nevidjeni,bolje da smo Zenicu prijavili! zamislite na Kosevu igrati pred 15 hiljada navijaca,jer nesposobni ljudi u Savezu nisu promjenili stolice sa naslonjacima na zapadnoj tribini,a to su obecali ljudima iz UEFE! ovo je skandal!!!

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Pa nije ni savezov. Zato kazem da nema nikakve potrebe sa njihove strane da mjenjaju te stolice prije utakmice protiv Rumunije. A ako FKS-u (ili nekom drugom sto koristi stadion) trebaju te nove stolice prije marta, niko im ne brani da ih promjenu.johnnyHZ je napisao/la:kakve veze ima FKS sa stolicama?? mi placamo stadion,nije nasCartman je napisao/la:Pa kakve to ima veze? Karte se vec prodaju, moze se sjedit i na tim starim stolicama valjda. A sto bi se mjenjale prije nove godine kad nemamo utakmica do marta na svom nakon ove? Ako se FKS-u mjenja, neka sami to plate. A koliko ja znam obecano je da ce se zavrsit veci dio radova prije tekme, ali ne sve.bosnas_ je napisao/la:Upravo gledam na FTV-u,stolice na zapadnoj tribini nisu zamjenjene niti ce to biti uradjeno do nove godine!!!! znaci FSBIH je slagao kada je rekao da ce oni to finansirati uz odredjene uslove,tj da za ove kvalifikacije ne placaju stadion za igranje reprezentacije BIH..sta sada,kako stvari stoje utakmica izmedju BIH-Francuska igrat ce se pred 15 000 navijaca!!!! pa ovo je skandal nevidjeni,bolje da smo Zenicu prijavili! zamislite na Kosevu igrati pred 15 hiljada navijaca,jer nesposobni ljudi u Savezu nisu promjenili stolice sa naslonjacima na zapadnoj tribini,a to su obecali ljudima iz UEFE! ovo je skandal!!!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
taj stadion je gradski stadion,grad sarajevo trea da mijenja stolice,a naravno i savez jer njima uefa prijeti a ne nama! nama ako bude trebalo mi cemo napraviti
stvar je ta sto imaju i pare i sve samo se sad kolju ko ce da stavlja stolice imaju dvije ili tri firme i tu ti je sad pokolj svak svoje gura

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Koja sad teleguzija prenosi tekmu.Nije valjda opet ona TV1.
- BH_Patriot
- Kontakt:
BHT1Alipasino je napisao/la:Koja sad teleguzija prenosi tekmu.Nije valjda opet ona TV1.

NE DAJ SE BOSNO !!
Mislim da domace utakmice prenosi BHT1Alipasino je napisao/la:Koja sad teleguzija prenosi tekmu.Nije valjda opet ona TV1.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ne kontam ove ljude.. kako mozete postavljati toliko glupa pitanja kao npr ko prenosi tekmu.. pa covjece dnevno se napise 100x ko prenosi.. ako nisi u toku malo progooglaj, il prelistaj zadnju stranicu dvije.. al neeeee
ser del barça es el millor que hi ha !
[youtube][/youtube]
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
Zasto je izbrisana tema "7.9.2010. Bosna i Hercegovina - Francuska"
sem ako nije bio neki nepozeljni post

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nije izbrisana,eno je u aktuelne teme,malo listajte forum ne samo pitati.Elegant je napisao/la:Zasto je izbrisana tema "7.9.2010. Bosna i Hercegovina - Francuska"![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 34#p618434Elegant je napisao/la:Zasto je izbrisana tema "7.9.2010. Bosna i Hercegovina - Francuska"![]()
100% sportski i krajnje opušten potpis
Moja greska, ja sam trazio pod "Reprezentacija" a ovo je stavljeno u "Aktuelno ...".RiNo je napisao/la:http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 34#p618434Elegant je napisao/la:Zasto je izbrisana tema "7.9.2010. Bosna i Hercegovina - Francuska"![]()
hvala.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
a zamislite ovu situaciju :
mi uzmemo piliće, b.rusi i rumuni 0-0 a luxemburg iznenadi albaniju i uzme bod
mi uzmemo piliće, b.rusi i rumuni 0-0 a luxemburg iznenadi albaniju i uzme bod

FORZA MARŠAL !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovako sam u prvom kolu i zivio s nadom da ce Albanci iznenaditi Rumune kao i Bjelorusi Francusku i gle cuda, sve se ostvari.hodža je napisao/la:a zamislite ovu situaciju :
mi uzmemo piliće, b.rusi i rumuni 0-0 a luxemburg iznenadi albaniju i uzme bod![]()
![]()
![]()

Dovoljna je nama pobjeda protiv Francuza a ostali neka odigraju kako hoce, jer sa nasom eventualnom pobjedom, mi diktiramo tempo u grupi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ostale utakmice su nerelevantne... Ako mi roknemo Francusku, to je to...hodža je napisao/la:a zamislite ovu situaciju :
mi uzmemo piliće, b.rusi i rumuni 0-0 a luxemburg iznenadi albaniju i uzme bod![]()
![]()
![]()
Zamislite samo kakvu sliku bi dobile sve ostale repke ako bi ih poderali sutra... Svima bi se gače tresle...
Ako Bog da
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Omerbavarac je napisao/la:Ovako sam u prvom kolu i zivio s nadom da ce Albanci iznenaditi Rumune kao i Bjelorusi Francusku i gle cuda, sve se ostvari.hodža je napisao/la:a zamislite ovu situaciju :
![]()
![]()
![]()
Dovoljna je nama pobjeda protiv Francuza a ostali neka odigraju kako hoce, jer sa nasom eventualnom pobjedom, mi diktiramo tempo u grupi.
ja sam čak i odigrao tiket sa X2 na b.ruse i albance i 2 na BiH

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... tart=11820
FORZA MARŠAL !!!
odigrate 2 na francuze i radujete se u svakom slucaju! 

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ne bi igrao 2 , kad bi milion dobio_dreamer_ je napisao/la:odigrate 2 na francuze i radujete se u svakom slucaju!

FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.