Ajde ne pišite gluposti vas dvoje. Ronnie je sve osvojio i več pod Rijkaardom je bio samo blijeda sjena starog Ronnija. Odmah čim je Pep došao u klub Ronnie je bio prodan u Milan.Faraon iz Visokog je napisao/la:Henry xDD1n0 je napisao/la:Guardiola je overrated
Pokravio Eto`o. Pokravio Ronaldinho. Pokvario Zlatan.
Eto'o-ja Pep več na samom početku nije želio u svojoj ekipi i želio ga prodati ali ga nisu i ostao je još jednu sezonu i sa Barcom osvojijo praktično sve. Pep ga nije pokvario, jer je Eto'o i prošle sezone blistao u Interu. Pep je želio osvježiti ekipu, zamjeniti starog lidera(Ronnie) sa novim(Messi) i zamijeniti sve igrače koji su bili uključeni u negativnu atmosferu koja se je napravila u sezonama kad nisu ništa osvojili.
Dok za Zlatana nemam ni komentara. Izvanredan igrač, ali opet nije se najbolje uklopio u Barcin sistem. Zlatan ima za managera vjerovatno največeg debila Raiolu, koji je nonstop govorio preko Pepa. Ko što je Cruyff rekao, kad nešto manager reče je isto ko što je rekao i igrač i čim neku glupost provali ga treba oddaljiti od ekipe.
A Henry je bio na zalazku kariere, došao je u Barcu osvojiti ligu prvaka, što mu je i uspijelo. Prvu sezonu se je privikavo na ligu, Barcu i njen način igre, dok drugu sezonu je bio jedan glavnih i najboljih igrača. Zadnju sezonu je bio puno i povredjen i nestalo je i motiva posle svega što je osvojio, tako da mu je Barca dozvolila da bez ikakve odštete raskinu ugovor i da ode u ZDA završiti svoju bogatu karieru.
Pep je trener, koji voli mir i pozitivnu energiju. Zato i voli imati u ekipi manji broj igrača i manji broj stranaca, jer zna da če domači igrači ponosno zastupati dres Blaugrane i uvijek imati motiv za igru. Uvijek če staviti prednost klubu neg bilo kojem igraču pa to se išlo za Ibru, Etoo-ja, Ronnija,...
Nisam gledao čitavu utakmicu ali ono što sam uspio vidjeti je odigrao solidno. Sigurno trenutno največji talenat u Barci B i sa dobrim radom i zalaganjem če postati i igrač za prvu ekipu.losmi je napisao/la:cek kako se alcantara pokazao,od mladih barcinih,on mi je najomiljeniji!