ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Sock i Busta u grupama završnog mastersa

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 14 nov 2017, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Re: RE: Re: ATP Tour
Ma on bi sad najradije i od provale Dominika pobjego!delinjo je napisao/la:valjda ne pobjegne od babuke bar u polufinalu![]()
A vala i onaj Thiem, ja ga vise necu branit ko ga yebe, stvarno je rinaka, haj Nadal bar osvoji na toj sljaci sta se osvojiti moze a ovaj ni to ne zna. Najgori teniser u top 10, za njega je i PCB Sampras!
Danas maymun izgubi od Grishe koji je igro preko qurca i s pola snage i malo mu falilo da zariba, dobio je samo zato sto je ovaj puno veca provala od njega. David prvi ovdje ima da bude i to suvereno.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
eh sta su puta ovo rekli "dusmani"babino je napisao/la:to bi bilo to od rafe, skoro da sam siguran da nece igrati dalje.
steta za tenis sto necemo imati jos jedan dvoboj najboljih. nadam se da ce fedja sada ubrati maximalan broj bodova da mu bude lakse na pocetku sezone, brani puno boba i ovo bi mu dosta pomoglo u jos jednom, rekao bih i posljednjem pokusaju da se vrati na vrh.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nadal se povukao sa turnira.
Ybg, sreća njegova pa je osigurao broj 1, inače bi sad bila prpa
Ybg, sreća njegova pa je osigurao broj 1, inače bi sad bila prpa
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Bolje da se povukao prije, vidilo se da ne može. Dimitrov i Goffin pred prolaskom
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
To je to, vrhunska sezona u svakom slučaju, sad na odmor.@RafaelNadal has been forced to pull out of the #NittoATPFinals due to injury.
Busta IN
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Znaci prodo koljeno za no1, i uze za 150 bodova
Al' mrtva trka se nastavlja u Brizbejnu vec moguce smjene, jos Rafa mozda ne bude spreman nakon ovog za pocetak.
Nastavak turnira
Babuka i 7 debila 
Nastavak turnira
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nece Federer igrat brisbane, vec je potvrdio da ce ponovo igrat Hopman cup, jer tu vidi najbolju pripremu pred AOEdin TM87 je napisao/la: Al' mrtva trka se nastavlja u Brizbejnu vec moguce smjene, jos Rafa mozda ne bude spreman nakon ovog za pocetak.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
usra ga nadal pravo, nije trebao ni dolaziti u london. šteta jer je imao izvrsnu sezonu, samo je goat bio bolji 
hoće li sad delpo igrati?
hoće li sad delpo igrati?
Mogao bi babuka malo i popraviti broj sedmica na prvom mjestu iduce god
Nego i ovako je bio favorit br1 ovdje,a sad msm sa pola snage moze uzet, mozda jedino baby Federer da nesto napravi- iznenadi. Blizi se 7- ma titula na WTF
Nego i ovako je bio favorit br1 ovdje,a sad msm sa pola snage moze uzet, mozda jedino baby Federer da nesto napravi- iznenadi. Blizi se 7- ma titula na WTF
Hoće ako ovi iz ATPa pošalju avion po Delpoa u Argentinu i nagovore ga da dodje u Londonjestamaji je napisao/la: hoće li sad delpo igrati?
Busta je prva zamjena, Querrey druga
nije to tako lako, morao bi vjerovatno osvojiti WTF i odigrati australiju bolje od nadala. za pretpostaviti je da opet neće igrati na zemlji .. elem jako teško će to biti ostvarivo, ali ako to neko može onda je to sigurno rogerronaldo99 je napisao/la:Mogao bi babuka malo i popraviti broj sedmica na prvom mjestu iduce god
nisam to znao, znao sam samo da je bio prvi ispod ćize ali ne i da je zbrisao kućibodi123 je napisao/la:Hoće ako ovi iz ATPa pošalju avion po Delpoa u Argentinu i nagovore ga da dodje u Londonjestamaji je napisao/la: hoće li sad delpo igrati?
Busta je prva zamjena, Querrey druga
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Odigrao je bez pauze Stockholm + Bazel + Pariz, mislim da je i njemu dovoljno tenisa ove godine. Samo bi povecao sansu za obnovom nekih od povreda, pa da halali komplet 2018.jestamaji je napisao/la: nisam to znao, znao sam samo da je bio prvi ispod ćize ali ne i da je zbrisao kući
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Evo Edina jinxera.
Kucnite u drvo svi fanovi Rogera !
Usrao se mali nadalcic
Bili su rahat u Sangaju kad sam im'o preca posla nego da tjeram mak pod konac s bodijem i kompanijomAA23 je napisao/la:Evo Edina jinxera.
U kakvoj sam formi u zadnje vrijeme Rafu bi rijesio u 2 veceras, imal neko raspolozen da bacimo u dvoranskim uslovima ovih dana? Mozda bodi il mu je nizak odskok
Roger Federer the greatest of all time!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kako odvratna sezona, vise "povreda" u tenisu nego u NFL-u, i to sve oni najbolji
Don't believe the hype.
ne trošim ja koljena po balonima nisam lud, na proljeće na šljaci jedinoEdin TM87 je napisao/la:Mozda bodi il mu je nizak odskok
Smije li ko na travu ili tonbebodi123 je napisao/la:ne trošim ja koljena po balonima nisam lud, na proljeće na šljaci jedinoEdin TM87 je napisao/la:Mozda bodi il mu je nizak odskok
Re: RE: Re: ATP Tour
Effenberg je napisao/la:Ma on bi sad najradije i od provale Dominika pobjego!delinjo je napisao/la:valjda ne pobjegne od babuke bar u polufinalu![]()
A vala i onaj Thiem, ja ga vise necu branit ko ga yebe, stvarno je rinaka, haj Nadal bar osvoji na toj sljaci sta se osvojiti moze a ovaj ni to ne zna. Najgori teniser u top 10, za njega je i PCB Sampras!
Danas maymun izgubi od Grishe koji je igro preko qurca i s pola snage i malo mu falilo da zariba, dobio je samo zato sto je ovaj puno veca provala od njega. David prvi ovdje ima da bude i to suvereno.
ali kako se ofirno ispali,lafo koljeno hahahhahaha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.