FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajevo46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajevo46 » 14 nov 2017, 16:10

Cezar zabio golove u zna se kakvoj ligi, a Nedim Hadžić u mlađim kategorijama. Po čemu si zaključio da je prevara? Taj Smajlagić kojeg prizivaš prvo treba sam sa sobom završiti da li će ganjati fudbal ili 'ludi život'. Nedim Hadžić uletio malo u krizu čovjek prešao seniorski fudbal, normalno da će doći takav period. Dođe kod Ronalda koji zabije u osam utakmica jedan gol u Španiji, a ne ovom da se desi ovdje.

Edit: Nadam se da će i jedan i drugi biti sjajni i donijeti dobro FK SARAJEVO!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 14 nov 2017, 16:28

sarajevo46 je napisao/la:Cezar zabio golove u zna se kakvoj ligi, a Nedim Hadžić u mlađim kategorijama. Po čemu si zaključio da je prevara? Taj Smajlagić kojeg prizivaš prvo treba sam sa sobom završiti da li će ganjati fudbal ili 'ludi život'. Nedim Hadžić uletio malo u krizu čovjek prešao seniorski fudbal, normalno da će doći takav period. Dođe kod Ronalda koji zabije u osam utakmica jedan gol u Španiji, a ne ovom da se desi ovdje.
Pa isto ti ga dodje, I cezaru je onda trebao period prilagodjavanja... Zakljucio sam gledajuci ga do sad, a posebno danas protiv Andore koja je u rangu ovog Mosevca... Koji ludi zivot? Sto je ispusio jednu nargilu? To ludi zivot? Pa koliko imas profesionalnih fudbalera koji puse i piju, pa su opet najbolji na terenu. Ja bi volio da me Nedim demantuje, al mislim da je previsoko bacen u zrak i da se ne razbije pri padu na zemlju.

Edit: Nadam se da će i jedan i drugi biti sjajni i donijeti dobro FK SARAJEVO!

Ovo svakako :thumbup: :thumbup: i njih 2 i svaki mladi igrac iz akademije koji dobije priliku u prvom timu.
1946~

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 14 nov 2017, 16:36

Spavate li mirno Mošnjevčani? :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 14 nov 2017, 16:43

ThrillerHz je napisao/la:Joj kakva je prevara ovaj Nedim Hadzic... Pa on ni za u19 ne moze pruzit dobru partiju... Tuzno je sto puno bolji igraci propadaju jer nemaju koga da ih gura po medijima... Nadam se da ce me demantovati, ali mene nije impresionirao.
A kakva je brate to politika pljuvanje jednog a dizanje drugog, to su svi mladi igraci skloni oscilacijama i to velikim a na klubu je da ih istrpi, to uporedzivanje po meni nije uredu, mislim da im sve ijednom treba max podrsku dati, evo meni licno je mali Heric ubjedljivo najbolji dojam ostavio dosad , sto ne znaci da Hadzic nece u narednom periodu odskociti ili neko treci
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 nov 2017, 16:47

E cuj ''prevara'' , neko ga ''gura'' koje nebuloze u PM. Osim Primorca na forumu niko ga nigdje nije gurao. Eto Nedim poslao petobu Guardianu da ga uvrsti medju najtalentovanije igrace Evrope...pa nisu slinanove sportske...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 nov 2017, 16:50

U Hrasnici treba internet zabranit!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 14 nov 2017, 16:56

Uvijek cu gurati mlade igrace nego polovnjake iz regije naša budućnost su Hadzic,heric,smajlagic,Veladzic its i na njima treba graditi sve

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 14 nov 2017, 16:58

Udara pauza raji u glavu, jbg.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 nov 2017, 17:03

Molim te, pazi, momak mu nije "nista pokazao" .. osim sto je doveo mladu repku na evropsko prvenstvo... osim sto je u svojim i starijim kategorijama terorisao protivnike i sto je u svojim prvim mecevima zabijao golove ....
E sad... odo je u19 a on je mladji od njih, drugo, u njegovim godinama mnogi vanserijski naapadaci se nisu nadavali golova. Odes na statistike tih igraca , krenimo od nekih vecih, dzeke npr, koji u zeljescaru i u ceskoj je ukupno zabio do 20-te par golova ... ali je imao ono sto i nedim ima. Motoriku, oosjecaj za prostor, njuh za gol. I to je ono sto nedima odvaja od ostatka njegove generacije. Nije to u driblanju i slicim stvarima , nego u tome da ima fudbal u malom prstu, on i za mladje kategorije nikad nije davao golove sa 25 metara niti driblao 5 igraca ... od 5 golova na tekmi on 4 zabije iz peterca.... ali je uvijek sam i uvijek na mjestu... i bitt ce strasan napadac, treba mu vremena, prostora, oscilacije su 100% sigurne kad su mladi igraci u pitanju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 nov 2017, 17:09

Primorac je napisao/la:Uvijek cu gurati mlade igrace nego polovnjake iz regije naša budućnost su Hadzic,heric,smajlagic,Veladzic its i na njima treba graditi sve
apsolutno se slazem . samo treba znati s mladim igracima doziranje je najbitnije ,ne mogu svi ni igrati iz svake generacije nek Sarajevo dobije 2-3 dobra igraca to bilo extra . nazalost ovdje se previse ocekuje od tih momaka pa evo vec i hadzic razocarenje . moramo shvatiti da ne mogu odmah svi dobiti sansu hadzic,smajlagic,heric,mujakic,pidro,kuzmanovic,radovac,mihojevic ,kadusic sve su to mladi igraci koji puno osciliraju . dobiju sansu koliko Husref misli da ima prostora ,momci trebaju da sute i rade ,manje proba,menagera,slikanja,medijskog eksponiranja itd. imamo finu buducnost samo pametno treba iskoristiti .

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 14 nov 2017, 17:15

bordobijeli je napisao/la:
Primorac je napisao/la:Uvijek cu gurati mlade igrace nego polovnjake iz regije naša budućnost su Hadzic,heric,smajlagic,Veladzic its i na njima treba graditi sve
apsolutno se slazem . samo treba znati s mladim igracima doziranje je najbitnije ,ne mogu svi ni igrati iz svake generacije nek Sarajevo dobije 2-3 dobra igraca to bilo extra . nazalost ovdje se previse ocekuje od tih momaka pa evo vec i hadzic razocarenje . moramo shvatiti da ne mogu odmah svi dobiti sansu hadzic,smajlagic,heric,mujakic,pidro,kuzmanovic,radovac,mihojevic ,kadusic sve su to mladi igraci koji puno osciliraju . dobiju sansu koliko Husref misli da ima prostora ,momci trebaju da sute i rade ,manje proba,menagera,slikanja,medijskog eksponiranja itd. imamo finu buducnost samo pametno treba iskoristiti .
Svaka ti dala za ovaj komentar

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 nov 2017, 17:22

apsolutno se ne slažem :D
FK Sarajevo treba da ide prvenstveno na trofeje
pa kako god to ostvarili, s polovnjacima iz regije, evrope, afrike ili j.amerike(kao i svi uspješni klubovi regije)
sekundarno razvoj juniora

sa daljnjim razvojem lige, treba praviti saradnju sa manjim klubovima koji nemaju pritisak rezultata gdje će akademci i juniori imati ozbiljnu minutažu i moći se razvijati u seniorskom fudbalu, ponovo poput uspješnih klubova iz regije...

klub da ispašta rezultatski ili još gore ja kao navijač koji plaća sezonsku i želi vidjeti atraktivan nogomet a ne sedmični stres i patnju ne bi trebalo da dolazi u obzir....

ko želi da prati fudbal na manjim nivoima može i to , ja očekujem profesionalni fudbal sa profi igračima i trenerima....nismo trenutno blizu tome baš ali u tom smjeru treba ići ako žele posjetu i publiku i prodavati tekme televizijama i sponzorima...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 14 nov 2017, 17:46

Ma malo mali Nedim ima godina da bi sad nesto mogao pokazat u ovom nasem,, ozbiljnom'' fudbalu, i malo prilike da bi mogli neku ocjenu davat, u svakom slucaju treba vremena i prilike a toga barem ima, potencijal svakako,al nemoze nama valjat niko, bolji je neki iz svinjskog nego neki nas, takvo je nase razmisljanje u vecini slucajeva :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 nov 2017, 17:50

ThrillerHz je napisao/la:Joj kakva je prevara ovaj Nedim Hadzic... Pa on ni za u19 ne moze pruzit dobru partiju... Tuzno je sto puno bolji igraci propadaju jer nemaju koga da ih gura po medijima... Nadam se da ce me demantovati, ali mene nije impresionirao.
:lol: :lol:

Kad nas ima ovakvih, ne treba nam veci neprijatelja.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 nov 2017, 18:05

Cuj Nedim prevara, daj kanite se lupetanja. Lik se privikava na seniorski fudbal. A druga stvar vrlo malo minuta dobija.. Mozda da je 2-3 meca poceo od pocetka, ako je i toliko..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 14 nov 2017, 18:08

Nedim je zlatna koka, nadam se da ovaj momak ne misli ozbiljno ovo, a ako misli nadam se da je jedan od rijetkih. :D
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 nov 2017, 18:13

RedEvil je napisao/la:Ma malo mali Nedim ima godina da bi sad nesto mogao pokazat u ovom nasem,, ozbiljnom'' fudbalu, i malo prilike da bi mogli neku ocjenu davat, u svakom slucaju treba vremena i prilike a toga barem ima, potencijal svakako,al nemoze nama valjat niko, bolji je neki iz svinjskog nego neki nas, takvo je nase razmisljanje u vecini slucajeva :salut:
mislim da je momak talentovan, ali treba raditi više/pametnije....Lendrić je sa 19 prekucao ligu kao i Hodžić kod kona, nijedan nisu bili BH Suarezi u top 50 nečega...

@bodi123 momak vjerovatno misli kao i ja da se frka digla a ništa specijalno na terenu...vjerovatno je i njemu teže igrati kad ljudi očekuju od tebe nešto jbg...ima i neko ime, obrati se pažnja na njeg, duplaju ga ponekad...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 14 nov 2017, 18:30

Hadžić polen čeka.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 nov 2017, 18:32

BelminM23 je napisao/la:Hadžić polen čeka.
to bi već zamjerio i treneru i sportskom

uzmi primjer švaba(Bayern) 2 špica ozlijeđena, imaju juniora, imaju nekog od 23, ali ipak daj veterana lige Vedu za tih par tekmi zlu ne trebalo...a prvi ljudi i vjerovatno neće ni trebat ali eto trezvenog razmišljanja...kod nas hazarderi ko da kladaru igraju, golgetera zamjenit juniorom kojeg ne ide u prvoj sezoni seniorskog fudbala :D a ganjamo poene...

slika
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 14 nov 2017, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.

Serha
Kontakt:

Post Postao/la Serha » 14 nov 2017, 18:37

DenchiNL je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ma malo mali Nedim ima godina da bi sad nesto mogao pokazat u ovom nasem,, ozbiljnom'' fudbalu, i malo prilike da bi mogli neku ocjenu davat, u svakom slucaju treba vremena i prilike a toga barem ima, potencijal svakako,al nemoze nama valjat niko, bolji je neki iz svinjskog nego neki nas, takvo je nase razmisljanje u vecini slucajeva :salut:
mislim da je momak talentovan, ali treba raditi više/pametnije....Lendrić je sa 19 prekucao ligu kao i Hodžić kod kona, nijedan nisu bili BH Suarezi u top 50 nečega...

@bodi123 momak vjerovatno misli kao i ja da se frka digla a ništa specijalno na terenu...vjerovatno je i njemu teže igrati kad ljudi očekuju od tebe nešto jbg...ima i neko ime, obrati se pažnja na njeg, duplaju ga ponekad...
Lendrić i Hodžić su bili prvotimci za razliku od Nedima koji minute dobija na kapaljku

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, DoktorXabaras, Laganini1986, Lecler, muhamedhulk, Zaboljesutra i 36 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []