NK Zvijezda Gradačac

combe
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe » 14 nov 2017, 13:15

Opet ponavljam svaka cast na ovome sto su u prvom dijelu uradili. Ali ovo sto trebutno rade je goli ku rac. Otjerali su Darija, Kokot je sljedeci. Realno mi bolja dva igraca od njih ne mozemo dovesti, nema sanse.
Dario je mogu jos polusezonu pomoc i na zadnjem veznom i na stoperu. Sa Kokotom takode se probat dogovorit da se uozbilji, proba smrsat i odradi dobre pripreme on bi bio top.
Mogu oni dovest kamion polovnjaka iz Srbije ali nece bit ni blizu Darija i Kokota.
Pa doveli su na pocetku sezone pa su samo dvojica nesto pokazala ostali taraba.
Svaka cast ljudima u upravi na dosad uradenom ali oni nemaju kapacitet da se upuste u borbu za ulazak u drugom djelu sezone kad se sve bude stimalo.
Ja sam misljenja ako u klub ne uleti jos neko sposoban(a realno mi znamo koliko u Gradaccu ima sposobnih za to)da od borbe nema nista. Onda se treba presabrat rasteretit ekipu finans. jer imamo solidnu zalihu bodova i lagano privesti sezonu kraju.
Po ovom trenutnom ne mirise na dobro. Sutas dvojicu ako ne najboljih onda najiskusnijih igraca cije ime u ovoj ligi nesto znaci. A oslanjas se na kojekakve menadzere iz Srbije i njihove polovnjake.
Nadam se da ce se oglasiti iz kluba kakav je dalji plan. Od priprema, igraca koji su trenutno tu do pojacanja.

Mramic
Kontakt:

Post Postao/la Mramic » 14 nov 2017, 14:49

Zelim da udjete u PL , ali misljenja sam da vas ceka kao i nas kad smo borili sa Slobodom ..Bili isto kao i vi prvi na polusezoni , pare se davale bezze na kojekakve trenere i gluposti , masne se pare potrosile i na kraju nista . Imam osjecaj da vas ista sudbina ceka , da ce Tuzla city uci u PL i to van zelenog terena , i onda cete ovako kao i mi boriti se za opstanak iz godine u godinu , nema para , veliki dugovi itd . Zato sad treba da odlucite , ima te li sredstava i ljudi koji vas zaista mogu do kraja pogurati , ili da uradite nista i unistite se za iducih par sezona, i nemoj da zaboravite da je Azmir takodjer bio tad na celu Slobode , ima iskustvo vec sa tim i radnjama koje ce vas zadesiti iduce polusezone ... Lp
SN96

Zvijezda1986
Kontakt:

Post Postao/la Zvijezda1986 » 14 nov 2017, 16:37

Neznam sta toliko kokota sta je on uradio za ovih petnest kola jednog gola slavenu i pogodjenu stativu protiv gracanice i guzina je bio los al je se u ovih zadnjih cetiri pet kola popravio nama sigurno trebaju dva napadaca stim da kokot ode jer nece se od njega vidjet golova upamti ako ostane i da smrsa nema od toga nista himzo jest nas al vidjeli ste u subotu koliko je on lopti izgubio previse je strasljiv po meni dzenis je napredovao dosta novi avdija vrsajevic ako dodje se do kakvih para 5 6 igraca treba dovest stim civa i cvija i adzem da ostanu ako odu nemas ti sta ocekivat toliko od mene

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 nov 2017, 16:56

Iskreno i darijo ima dobru platu i za te pare se moze naci zamjena mlada 10 godina.kokota bi trebali ostaviti jer iskreno necemo naci boljeg.cujem neki spiminju dzafica iz igmana ,Kloc pa et.
Zadrzat prljacu adzema anisa dzenisa enesa kapetana civu cviju ivanovskog djekica himzu osmica kokot guzina.dovest stopera gveznjaka i napadaca i deri
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 14 nov 2017, 17:28

Kakav crni Dzafic. Taj klosar nigdje nije proveo vise od pola sezone. I svugdje je pravio sranja. Spominju se tu jos neki igraci. Ali po meni to nije neki kvalitet.

Zvijezda1986
Kontakt:

Post Postao/la Zvijezda1986 » 14 nov 2017, 17:33

Kakav dzafic ako je to taj onaj bradonja pa njega visoko se rijesilo nek onda kokot ostane :D jedino iz slavena dovest napadaca iiz orasja ima jedno dvojica koji bi mogli bit pojacanja sad od ovih ostalih ekipa sto su ispod petog mjesta neznam ko bi nam bio pojacanje jedino ako menadzeri sta natrefe spacno

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 14 nov 2017, 18:12

Ja se necu ponavljati...

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 14 nov 2017, 18:40

Au u PM koje se gluposti ovdje pišu, pa naša Zvijezda i pored silnih problema najviše pokazala u ovom dijelu prvenstva i vi sad sumnjate da ta ista ekipa neće pokazati se još bolje u nastavku, potrebno je zadržati ovu ekipu i ako se ukaže kakav dobar igrač dovesti ga. Mi primili najmanje golova, najviše bodova sa strane donijeli i vi bi sad daj ovog daj onog, ma daj nam ghovno. Vječito neka nezadovoljstva. Ja sam ubijeđen da ova ekipa ako ostane da će na proljeće još biti bolja. Igračima još malo pojačati financije i odmah će još više se boriti na terenu a ne bespotrebno dovoditi nekoga za koga se smatra da će biti pojačanje. Uostalom ljudi koje rade u Zvijezdi bolje to znaju od svih nas seronja koji tipkamo ovdje.

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 14 nov 2017, 18:57

serim je napisao/la:Au u PM koje se gluposti ovdje pišu, pa naša Zvijezda i pored silnih problema najviše pokazala u ovom dijelu prvenstva i vi sad sumnjate da ta ista ekipa neće pokazati se još bolje u nastavku, potrebno je zadržati ovu ekipu i ako se ukaže kakav dobar igrač dovesti ga. Mi primili najmanje golova, najviše bodova sa strane donijeli i vi bi sad daj ovog daj onog, ma daj nam ghovno. Vječito neka nezadovoljstva. Ja sam ubijeđen da ova ekipa ako ostane da će na proljeće još biti bolja. Igračima još malo pojačati financije i odmah će još više se boriti na terenu a ne bespotrebno dovoditi nekoga za koga se smatra da će biti pojačanje. Uostalom ljudi koje rade u Zvijezdi bolje to znaju od svih nas seronja koji tipkamo ovdje.
Prvo da cestitam igracima, strucnom stabu, radnoj grupi i svim navijacima na zasluzenoj jesenskoj tituli.

Drugo potpis od a do z na tvoj post. Vjecno neko seruckanje na kraju ih ovi iz kluba demantuju pa se ne javljaju do sljedece pauze da seru.

Zvijezda nikad nije imala borbeniju ekipu, ekipa koja je usla u PL je imala brutalan budzet, a ova dobila jedva dva puta premije i opet momci ne seru toliko oko toga. Igraju, bore se i iz kola u kolo sve vise pokazuju. Na kraju kruna toga je prvo mjesto, koje se nadam nece prepustit nikom do kraja sezone ako ostanu na okupu.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 14 nov 2017, 19:03

Sto se pjenis dzaba druze. Svi bi mi bili zadovoljni da hoce osrat ekipa na okupu. Ali problem je sto su se pojedini igraci poceli nogirat.
Ja bi evo prvi bio zadovoljan da ova ekipa ostane na okupu. Zahvalit se samo Puricu, Milanovicu i Delicu. Dovest dva igraca, lijevi bek i jedan dobar prednji vezni(tzv.drsetka). I bili bi popunjeni ko bombona. Mozda bi malo skripalo na stoperu. Al sem Adzema i Anisa to bi mogli krpat Dario i Civa. Medutim to su samo zelje. Strah me samo da se ekipa ne prepolovi. A taman se uigrali. I onda dovedu nove(nista bolje) pa sve iz pocetka

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 14 nov 2017, 19:10

Dario od mene ima vise respekta od svih igraca dole i vjerovatno od svih igraca koji ce igrati u buducnosti. To je prije svega ljudina, pa onda ubica na terenu. Kao i vama, ni meni se ne svidja to kako se zavrsilo s njim (ili kako ce se zavrsiti?).. Ali pricajmo realno, bez Darija smo uzeli Bosnu, Capljinu i Rudara kuci bez problema, moze se reci... Uzeli smo bod u Mostaru.
Hocu da kazem, Dario je u svakom slucaju plus za ovu ekipu, nikako ne moze odmoci. Ali njegov gubitak opet nije smak svijeta, pa cak i bez njega ekipa odlicno igra, to se morate sloziti sa mnom.

Sto se tice tih menadzera, necu uopste unaprijed da govorim nista. Ako se ispostavi ko los izbor, onda oplesti. Ali ne opet unaprijed nesto pljuvati isto ko onda Cvijanovica, kao "pjevac ovo ono he he he" na kraju covjek prekuca sve.
Isti ti menadzeri su nam doveli Ivanovskog i Djekica u klub. Iako je ovaj prvi tu i tamo (bolji od Himze svakako), ovaj drugi je bio jedan od glavnih karika nase ekipe ovu polusezonu. Borbenost prije svega, pa citanje igre, uklizavanja, pas igra.. Vec sam spominjao kako imamo ekipu gdje se niko ne izdvaja kao "najbolji". Ali u svemu tome Djekica mozemo definitivno racunati kao jednu od najsvjetlijih tacki u ovoj polusezoni.
Zato pustimo da vidimo sta ce bit.

Sto se tice Kokota, za mene nije uopste neki strasan gubitak. Iskustvo? Da. Ali igraca njegovih kvaliteta treba da bude sramota statistike 2 gola (Slaven i Jedinstvo) iz 8-9 utakmica? Jos u ovako smijesnom takmicenju? Nije se pokazao kao pojacanje kakvo je trebao biti, ne zivi sportski, udebljao se a prima platu kakvu bi prihvatio svaki napadac iz ove lige. A ima ih sigurno koji bi bili efikasniji od njega.

P.S. @rasta1922 Takvi ko ti ne treba uopste da progovarate, a kamoli da se ponavljate. Lijep pozdrav :)

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 14 nov 2017, 20:27

Zaboravili ste brzo da je Cvijanovica doveo Bojan Magazin i da je se znalo da je covjek dobar igrač samo sto je bio nepoznat nasoj javnosti. Nek nam je bog na pomoci samo da ne poletimo visoko, lesinare menadzerske sto dalje od kluba tu je odmah pritisak na trenere da moraju ti igraci igrati itd. Ostalo sve je za 5. Nevalja sto su darija nogirali olako al valjda bude prilike da se priča javno o tome.

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 14 nov 2017, 21:36

Mozel i men neko proslijedit izvor te informacije da je Dario "otjeran"?

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 14 nov 2017, 21:42

spiska je napisao/la:Zaboravili ste brzo da je Cvijanovica doveo Bojan Magazin i da je se znalo da je covjek dobar igrač samo sto je bio nepoznat nasoj javnosti
Nije bitno jel se znalo il nije. Ja samo kazem da se i on isto tako unaprijed ismijavao, a na kraju se ispostavilo da je igracina.
Treba sacekat, vidit sta ce bit i to je to. Pred nama je.

Na kraju krajeva, to za Darija necu da vjerujem dok ne bude zvanicna informacija o raskidu

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 15 nov 2017, 08:39

Dario na zajednickom rucku na gradini,nevherujem da je otjeran,da je otjeran nebi bio na rucku....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 15 nov 2017, 15:52

Covjek je instituacija ziva, nece da remeti atmosferu u klubu kad sve prodje onda ce da progovori o tome, otice kako je i dosao kradom bez puno bure. Da je nama vise ljudi poput Darija.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 15 nov 2017, 17:47

spiska je napisao/la:Covjek je instituacija ziva, nece da remeti atmosferu u klubu kad sve prodje onda ce da progovori o tome, otice kako je i dosao kradom bez puno bure. Da je nama vise ljudi poput Darija.
Slazem se sa tobom.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 15 nov 2017, 21:52

Ja da sam u klubu ja bi dariju ponudio mjesto pomocnika uz macora i on pomocnik jer ima iskustvo veliko moze pomoci.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 16 nov 2017, 07:27

Pa cekaj sad, jel oni njega tjeraju da napusti klub ili ga tjeraju da zavrsi karijeru? :urnebes:
Ako su odlucili da ga otjeraju iz kluba, ne vidim zasto bi ovaj pristao na ikakvu funkciju dole

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 16 nov 2017, 07:32

Znam ja da pola vas ne vjeruje u ove stvari ali koga god zanima bujrum kafa pa da vidi dokaze. Pojedinci su sebi previse dali za pravo, vidjet cemo sta nosi sutra.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.