RedEvil je napisao/la:
Jedini koji je prekucao ligu u njegovim godinama je Alen Skoro, ostalo je sve tu negdje ko i Nedim, da ima i on sansu, prekucao bi ovu nasu nazovi ligu

bgm je Lendrić trpao a i ovaj željin...sad kako , šta, umjetnički dojam, ne kažem...Škoro je više fudbala imao od klasičnog golgetera, ali govorimo o godinama i primarnom zadatku špica...
ja mislim da je ova minutaža dovoljna da se pokaže nešto, da rotiramo npr. trećeg iskusnog špica strah me pomislit kakav bi dar-mar pravili u ligi...
ili da se da ovolika minutaža juniorima koji su u formi...Herić i sl.
Serha je napisao/la:
Da u prvih 11.
Nedim ima ove sezone 10 nastupa i 2 gola u ligi što na prvi pogled ne izgleda kao dobar učinak ali kad pogledaš njegovu minutažu on ima 352 minute što nije ni 4 cijele utakmice.Kad tome dodaš i izboren penal na derbiju njegov učinak za rezervnog špica je solidan.
Posebno mu ne možeš suditi na osnovu utakmica u kojima igra zadnjih 5-10 minuta kada je većina ekipe glavom već u svlačionici.
prosjek 35 minuta po tekmi, to je dobar prosjek izvini
pa zar nije lakše kad uđe svjež nerijetko u tekmu gdje već vodimo a bgm i protivnik je već pod tušem...pa opet ništa?
mislim opet će se povlačit da ga ja mrzim, ali jbg polusezona još 3-4 tekme a nemojte mu sudit...
a sudite Adukoru jer ima 5 minuta više na terenu od Nedima??? nema logike...
nejse, sve najbolje ali tanko za mene...
Zadnja izmjena:
DenchiNL, dana/u 14 nov 2017, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače