dobro formiran, ali ne govori jezik , ne zna taktiku , formaciju...naprotiv ja očekujem od Adukora da bude bolji nakon prve sezone...Serha je napisao/la: Ne možeš porediti Adukora koji je sa 24 već formiran igrač i teško da može biti bolji nego sad i Nedima koji je po godinama još junior i koji s vremenom može biti samo bolji.
Osim toga nekad moraš i rizikovati i dati im šansu ispred boljih igrača ako će ti to donijeti dobitak u budućnosti.
zbog minutaže govorim, a spomenuo sam i Herića koji ima puno manje minutaže ali bolji utisak, itd. da ne ponavljam...
ne bih ja rizikovao s ove pozicije u borbi za trofej...ali nikako, to je moja poenta....ne slažemo se i eto
isto. šatro zbog mladih , niđe veze... svaki tim lige ima preko 20 igrača na raspolaganju, veći oko 30....ovo je debilnost prekidat ligu...i sljedeće hefte će pomjerat zbog nevremena i uslova...fks74 je napisao/la:Nije mi jasno, koji qrac se nije igrala liga. Sada se treba patiti po ovom blatu sa Mladosti. Hebo ih reprezentacija, koja nije ni igrala uopste.
Sadiku je kliker, momak igra sa razumjevanjem fudbal, ja bi ga probao na zadnjem veznom...Mujakić mi je klasični visok,jak stoper...obojica su perspektivniAlfredNobel je napisao/la:Mali Sadiku ako ne bude za koju godinu starter na stoperu, neće niko. Znam Rijada još dok je u Novom Gradu bio, a tome ima pofinih godina, vazda kidao. A tek mogu misliti kakav je sad. Ako ovako nastavi s razvojem, ako ne bude prva postava kroz koju sezonu, neće niko. Pravi primjer mladog sporiste.