FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
U nedostatku bilo kakvih novosti, da bar gledamo ove nase mladice. Ovaj je stvarno cudo od djeteta:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Povreda Schweinsteigera, ali na svu srecu nista ozbiljno. Bice spreman za Werder.
Ponovo se aktuelizira prica Gomez i L'pool. Englezi su u nakani da dovedu Maria.
Ponovo se aktuelizira prica Gomez i L'pool. Englezi su u nakani da dovedu Maria.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
DaBogda vi nama svaku ponudu odbili.Omerbavarac je napisao/la:Povreda Schweinsteigera, ali na svu srecu nista ozbiljno. Bice spreman za Werder.

- majestic24
- Kontakt:
Ja da sam na vasem mjestu,platio bih da ode. Salim se Bgm...mislim da bi to bila glupost da ga prodate. Mario je odlican igrac,samo jednom kad proradi,nece stati dok mu se frizura ne pokvari.Omerbavarac je napisao/la:Povreda Schweinsteigera, ali na svu srecu nista ozbiljno. Bice spreman za Werder.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sve zavisi kako ce odigrati prvi dio sezone, ako uopste bude igrao, ali ipak mislim da ce dobiti svoju sansu i to veoma brzo.majestic24 je napisao/la: Ja da sam na vasem mjestu,platio bih da ode. Salim se Bgm...mislim da bi to bila glupost da ga prodate. Mario je odlican igrac,samo jednom kad proradi,nece stati dok mu se frizura ne pokvari.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
kakav crni geronimo i kakvi bakraciKlare je napisao/la:GERONIMO, SECERU, JETSET, ZJAKA I OSTALI BAVARCI ŠTA STE SE UŠUTILI, DAJTE MALO INFORMACIJA, PODGRIJTE MALO ATMOSFERU NA OVOJ TEMI!

zadnja je trecina ramazana pa se nas drug gero zatvorio u itikaf

´ta ima novo

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Torhüter Jörg Butt liebäugelt mit einem weiteren Jahr als Nummer eins beim deutschen Fußball-Rekordmeister FC Bayern München. "Nach dieser Saison muss nicht Schluss sein", sagte der 36- Jährige in einem Interview des Kicker. "Läuft alles gut, kann ich mir vorstellen, noch ein Jahr dranzuhängen." Allerdings werde er seine Karriere nur als Nummer eins fortsetzen. "Als Nummer zwei, das kann ich mir nicht mehr vorstellen", betonte der Routinier. "Ich wollte immer auf dem Top-Niveau aufhören." Auch einen Wechsel zu einem anderen Verein schloss Butt aus.
Butt zeli jos jednu godinu da brani. Kaze kako moze braniti jos jednu godinu na visokoj razini, ali iskljucivo zeli biti golman br.1
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 84005.html
Taj Gomez. Zeli i zeli u Englesku.
Butt zeli jos jednu godinu da brani. Kaze kako moze braniti jos jednu godinu na visokoj razini, ali iskljucivo zeli biti golman br.1

http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 84005.html
Taj Gomez. Zeli i zeli u Englesku.
- moustapha
- Kontakt:
Sigurno je da se @geronimo trenutno moli Bogu. Medjutim, pitanje da li moli da se ostavare njegove zelje ili ove Gomezove. Iskreno kad bih znao da ce ih uslisati i ja bih se molio. 

#divovi
Nevalja nikakoredovno ubacujem u turbe sa zeljom da nas napusti ona nesreca od igraca

Meni trenutno stvarno ništa ne pada na pamet(´ta mislis, zasto se drug gero zatvorio u itikaf)

- Omerbavarac
- Kontakt:
Breno se strahovito brzo oporavlja. Kako kaze, vec je izgubio 4 kilograma i spreman je kao nikad da pokaze sta zna.
Uvjeren je da ce dobiti svoju sansu, sto mu je Gaal i obecao, a na njemu je da je iskoristi na najbolji moguci nacin.
Uvjeren je da ce dobiti svoju sansu, sto mu je Gaal i obecao, a na njemu je da je iskoristi na najbolji moguci nacin.
opa, izgleda da ce murinjo ukrasti svajnija
Am 13. August spielte Real gegen die Bayern zu Ehren von Franz Beckenbauer in München. Nach dem Spiel suchte Mourinho Kontakt zu unserem WM-Helden.
Nach BILD-Informationen hat sich das so abgespielt: Mourinho schüttelte Schweinsteiger die Hand, sah ihm in die Augen. Und sagte: „Ich wollte dich letztes Jahr schon holen. Da habe ich dich aber nicht bekommen. Nächstes Jahr gehörst du mir.“
Mourinho will Schweinsteiger!
Schon als Inter-Trainer schwärmte der Portugiese vom deutschen Nationalspieler, versuchte ihn nach Mailand zu lotsen. Doch Schweinsteiger hatte in München bis 2012 verlängert, blieb bei Bayern.
Was die Münchner alarmieren muss, sind Schweinsteiger-Sätze wie diese: „Ich kann und will nicht sagen, dass ich mit Bayern verheiratet bin. Das wäre nicht gerecht, auch nicht den Fans gegenüber.“
Schweinsteiger könnte nächstes Jahr von München nach Madrid wechseln. Sollte er seinen Vertrag bei Bayern nicht verlängern, wäre es für den deutschen Rekordmeister die letzte Möglichkeit, noch mal richtig Kasse mit dem Nationalspieler zu machen. Ein Jahr später wäre er ablösefrei. Nach der grandiosen WM ist Schweinsteigers Marktwert auf über 30 Millionen Euro explodiert.

Am 13. August spielte Real gegen die Bayern zu Ehren von Franz Beckenbauer in München. Nach dem Spiel suchte Mourinho Kontakt zu unserem WM-Helden.
Nach BILD-Informationen hat sich das so abgespielt: Mourinho schüttelte Schweinsteiger die Hand, sah ihm in die Augen. Und sagte: „Ich wollte dich letztes Jahr schon holen. Da habe ich dich aber nicht bekommen. Nächstes Jahr gehörst du mir.“
Schon als Inter-Trainer schwärmte der Portugiese vom deutschen Nationalspieler, versuchte ihn nach Mailand zu lotsen. Doch Schweinsteiger hatte in München bis 2012 verlängert, blieb bei Bayern.
Was die Münchner alarmieren muss, sind Schweinsteiger-Sätze wie diese: „Ich kann und will nicht sagen, dass ich mit Bayern verheiratet bin. Das wäre nicht gerecht, auch nicht den Fans gegenüber.“
Schweinsteiger könnte nächstes Jahr von München nach Madrid wechseln. Sollte er seinen Vertrag bei Bayern nicht verlängern, wäre es für den deutschen Rekordmeister die letzte Möglichkeit, noch mal richtig Kasse mit dem Nationalspieler zu machen. Ein Jahr später wäre er ablösefrei. Nach der grandiosen WM ist Schweinsteigers Marktwert auf über 30 Millionen Euro explodiert.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
maca!!! nisu svi navijaci bayerna bili u njemackoj, pa bas zbog toga navijaju, nego ima nas "obicnih" bosanaca koji nikad nisu bili u njemackoj, ali opet za svoj jedini kub daju sve tj za Bayern, pa bih te zamolio, i sve vas ne samo tebe da napisete prevod, tih informacija.secer je napisao/la:opa, izgleda da ce murinjo ukrasti svajnija![]()
![]()
hvala unaprijed
pozdravlja vas vas bosanac :*
Razumijes ti mene burazere moj 

- Omerbavarac
- Kontakt:
@secko: stara vijest. Ima joj vise od mjesec dana.
U medjuvremenu Svinja je rekao da zeli novi ugovor.
Kao i Lahm.
@Luca.Toni: odes ovdje lagano, kopiras tekst i izbaci ti prijevod teksta. Nije bas grmataicki ispravno, ali da se skontati. http://translate.google.com/#auto|hr|
Ali eto, da se ne mucis ja cu ti u kratkim crtama objasniti u cemu je rijec.
13-og augusta u Minhenu je odigran susret izmedju Reala i Bayerna u cast Beckenbauera. Poslije slijedi Mourinhova izjava da zeli Bastiana. Nijemac je takodjer bio zagrijan i njegova famozna recenica (zbog toga sam rekao da je vijest stara) "ja ne mogu reci da sam u braku sa Bayernom". Dok je bio trener Intera pokusao ga je dovesti, ali ni tada nije uspio, a ocigledno da nece ni sada, jer prije nekoliko dana je izjavio da zeli novi ugovor.
U medjuvremenu Svinja je rekao da zeli novi ugovor.

@Luca.Toni: odes ovdje lagano, kopiras tekst i izbaci ti prijevod teksta. Nije bas grmataicki ispravno, ali da se skontati. http://translate.google.com/#auto|hr|
Ali eto, da se ne mucis ja cu ti u kratkim crtama objasniti u cemu je rijec.
13-og augusta u Minhenu je odigran susret izmedju Reala i Bayerna u cast Beckenbauera. Poslije slijedi Mourinhova izjava da zeli Bastiana. Nijemac je takodjer bio zagrijan i njegova famozna recenica (zbog toga sam rekao da je vijest stara) "ja ne mogu reci da sam u braku sa Bayernom". Dok je bio trener Intera pokusao ga je dovesti, ali ni tada nije uspio, a ocigledno da nece ni sada, jer prije nekoliko dana je izjavio da zeli novi ugovor.

savez NAPOLJE !!!! savez NAPOLJE !!!
HALID BESLIC ZA TRENERA
DIABY vs bosnia and herzegovina
2 0
susicu retardirani

2 0

susicu retardirani

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Omerbavarac
- Kontakt:
A sto na ovoj temi?amell je napisao/la:savez NAPOLJE !!!! savez NAPOLJE !!!![]()
![]()
HALID BESLIC ZA TRENERA
![]()
![]()
![]()
2 0![]()
![]()
![]()
![]()
susicu retardirani![]()
![]()

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
hahahahhaOmerbavarac je napisao/la:A sto na ovoj temi?amell je napisao/la:savez NAPOLJE !!!! savez NAPOLJE !!!![]()
![]()
HALID BESLIC ZA TRENERA
![]()
![]()
![]()
2 0![]()
![]()
![]()
![]()
susicu retardirani![]()
![]()

Rođen s tobom da budem
- Omerbavarac
- Kontakt:
Buyten 2x
Klose 2x
Altintop 1x
Badstuber 1x
Jesam li koga zaboravio
Klose 2x
Altintop 1x
Badstuber 1x
Jesam li koga zaboravio

Omerbavarac je napisao/la:Buyten 2x
Klose 2x
Altintop 1x
Badstuber 1x
Jesam li koga zaboravio

Bolje ga je u napad staviti

Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ono sto pogrijesi, nadoknadjuje, u ovom slucaju duplo.Hare_BvB je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Buyten 2x
Klose 2x
Altintop 1x
Badstuber 1x
Jesam li koga zaboravio![]()
![]()
Bolje ga je u napad staviti...Lani se par puta isplatilo

Nego ljudi, jel se Gero stvarno u Itikaf zatvorio?
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.