Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Znace se brzo koliko vrijedi novi selektor, domaci trofejni strucnjak i sin najvece legende. Mi sve ucimo na tezi nacin, pa cemo i ovu lekciju.
Savez ce biti zadovoljan.
dubrovnik je napisao/la:Ivica Todoric za izbornika a Kristijan Golubovic za pomocnika!
Savez ce biti zadovoljan.
Cije legende ? Osim nikada nije igrao za Bosnu niti je ikada bio selektor..DrFilgud je napisao/la:Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka zvjerka pokaže trag.- kaze poslovica.
Znace se brzo koliko vrijedi novi selektor, domaci trofejni strucnjak i sin najvece legende. Mi sve ucimo na tezi nacin, pa cemo i ovu lekciju.
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
15 000 eura je plata za koju se ne moze naci pristojan selektor
Osim je najbolji BHPL strucnjak,
Za te pare se sigurno moze naci dobar selektor, uz dogovor o premijama. Bolji trener od Osima u BHPL je, bez sumnje, Branko Karacic, a po mom misljenju i Musemic.
Tj 5 ako ne racunamo onaj famozni trofej superkupa 2001 za koji se nikad tekma nije ni odigrala...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moze se naci naravno. Za plate koje su imali Susic i Bazdarevic se moze naci sasvim pristojan strani selektor koji je kvalitetniji od njih. Cisti primjeri su De Biasi i Coleman iz Albanije i Velsa koji su odveli prosjecne ekipe na takmicenje.DrFilgud je napisao/la:Barem dvije lazi su uspjeli progurati kao "cinjenice"
15 000 eura je plata za koju se ne moze naci pristojan selektor
Osim je najbolji BHPL strucnjak,
Za te pare se sigurno moze naci dobar selektor, uz dogovor o premijama. Bolji trener od Osima u BHPL je, bez sumnje, Branko Karacic, a po mom misljenju i Musemic.

Necu da pisem "legende", nije red, ali mi se cini da ce on sam sebi staviti navodnike, ako vec nije.avenija je napisao/la:Cije legende ? Osim nikada nije igrao za Bosnu niti je ikada bio selektor..DrFilgud je napisao/la:Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka zvjerka pokaže trag.- kaze poslovica.
Cini ti se Husref i Jagoda su najveci strucnjaci ove lige.DenchiNL je napisao/la:Sto je najmjesnije amaw nije najtrofejniji bh. Strucnjak nego Bajevic, al jbg samo 4 trofeja ga sije moze se svakom desiti![]()
Tj 5 ako ne racunamo onaj famozni trofej superkupa 2001 za koji se nikad tekma nije ni odigrala...
Savez truhli prvo napolje, pa onda sve ostalo...
Čuj, amar da bude autoritet Džeki, Pjaniću, Begoviću...
Pa Mehmed nije medju 2 kandidata.hz1987 je napisao/la:ako je knjiga spala na 2 kandidata, onda je mozda ipak bolje produziti ugovor mehmedu
Ali sta bi sa Hadziabdicem? On je sam dao izjavu da bi preuzeo reprezentaciju.
Tako je, spala na Morza i Mesu.. ovo za Kodru sumnjam.hz1987 je napisao/la:ako je knjiga spala na 2 kandidata, onda je mozda ipak bolje produziti ugovor mehmedu
Ja navijam za BOSNU I HERCEGOVINU, ne kult Zeljovaca ili Fukara.
Meho Kodro - veliki igrač i trener bez trofeja
Prije oko 1h, A. Čulić
O Mehi Kodri kao fudbaleru bespredmetno je trošiti riječi, nabrajati sve njegove majstorske karakteristike, golgetersku virtuoznost, njuh za gol...
Amar Osim - najtrofejniji bosanskohercegovački stručnjak
Predstavljamo kandidate za selektora BiH
hahhahhahahahhahahahhahhaha ovajo ulaze u trjz pored slobodnog Kataneca koji je anonimuse Slovence sa iimalo boljom generacijom vodio na Evropska i svjetska, pa MARINKOVIC JE TRENERCINA ZA VEC 10 GOD NEZAPOSLENOG AMARA A Babi koji nam je godinama vazio o Evropi i kako ne valja kako radimo SAD nam rece prije mjesec da je nepotisticki sinu kad je reko da ce mu najvise teni tesji but sti ce je psovat posao namjestiio T SUKOBA INTERESA NE SMETAJU sad , Al ne tamjeram mu ja kad nas kradzu i lazu svi szo ne bi i on , kad nas je mohi vodit oreci Sturrn i Japan , isti ko i Vahid ,a gospodin Ciro bio treci na svjetu , preuze bas kad bismo imali nista 3 igraca, napravi nevidjenu euforiju , jedva ga jedan od najboljih Portugala izbaci al nam je sredio generaciju i smekno i doveo igrace da se sjecam da su se onako ta klupu BIH nastelim ....... i otjerase Ciru a docekase ove sto doslo vrjeme po svoje sad valjamo i jos in pljescemo doso pomogo drugim sad sina da vam navacim suba a mi Amara dovodimo ......... hahhahahhahahahhahhahaahh
Jedino nisu mahalci koji vide svoj interes i stavljaju interes kluba ispred reprezentacije.
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Plačite, plačite. Vidjećemo šta će biti kod prvog iole većeg uspjeha ove reprezentacije. Sad vam se kavezi drmaju, moraju i se i miševi malo istrčati.paulus je napisao/la:Predstavljamo kandidate za novog selektora
Meho Kodro - veliki igrač i trener bez trofeja
Prije oko 1h, A. Čulić
O Mehi Kodri kao fudbaleru bespredmetno je trošiti riječi, nabrajati sve njegove majstorske karakteristike, golgetersku virtuoznost, njuh za gol...
Predstavljamo kandidate za selektora BiH
hahhahhahahahhahahahhahhaha ovajo ulaze u trjz pored slobodnog Kataneca koji je anonimuse Slovence sa iimalo boljom generacijom vodio na Evropska i svjetska, pa MARINKOVIC JE TRENERCINA ZA VEC 10 GOD NEZAPOSLENOG AMARA A Babi koji nam je godinama vazio o Evropi i kako ne valja kako radimo SAD nam rece prije mjesec da je nepotisticki sinu kad je reko da ce mu najvise teni tesji but sti ce je psovat posao namjestiio T SUKOBA INTERESA NE SMETAJU sad , Al ne tamjeram mu ja kad nas kradzu i lazu svi szo ne bi i on , kad nas je mohi vodit oreci Sturrn i Japan , isti ko i Vahid ,a gospodin Ciro bio treci na svjetu , preuze bas kad bismo imali nista 3 igraca, napravi nevidjenu euforiju , jedva ga jedan od najboljih Portugala izbaci al nam je sredio generaciju i smekno i doveo igrace da se sjecam da su se onako ta klupu BIH nastelim ....... i otjerase Ciru a docekase ove sto doslo vrjeme po svoje sad valjamo i jos in pljescemo doso pomogo drugim sad sina da vam navacim suba a mi Amara dovodimo ......... hahhahahhahahahhahhahaahh
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, Blackwargreymon, BosnianDragon2024, Brazzzoo123, CHR, delko, Edincapitano, f16, FranckRibery, Fudbalbr1, galia95, Goalgetter, harko35, invincible1921, itatabisine, izdzezveubrazil, Jegres, Konzerva, lisander, lol89, Micron, napapijri1987, PointBlank, Principatus, prisonbreak, RaymondRed, s4mke, Sheyi, signalidunapark, Slobodanpad1945, StevieG8, THEC, tuzlanskinacin, UtdBiH21, WeekendOffender, Wolffire, zastitaIdentiteta, zikerrz21 i 378 gostiju.