Dozivili ga hvala bogu i vise necemo dok se vrte raznorazni Amari i slicni.AeGon099 je napisao/la:Plačite, plačite. Vidjećemo šta će biti kod prvog iole većeg uspjeha ove reprezentacije. Sad vam se kavezi drmaju, moraju i se i miševi malo istrčati.paulus je napisao/la:Predstavljamo kandidate za novog selektora
Meho Kodro - veliki igrač i trener bez trofeja
Prije oko 1h, A. Čulić
O Mehi Kodri kao fudbaleru bespredmetno je trošiti riječi, nabrajati sve njegove majstorske karakteristike, golgetersku virtuoznost, njuh za gol...
Amar Osim - najtrofejniji bosanskohercegovački stručnjak
Predstavljamo kandidate za selektora BiH
Amar Osim - najtrofejniji bosanskohercegovački stručnjak
hahhahhahahahhahahahhahhaha ovajo ulaze u trjz pored slobodnog Kataneca koji je anonimuse Slovence sa iimalo boljom generacijom vodio na Evropska i svjetska, pa MARINKOVIC JE TRENERCINA ZA VEC 10 GOD NEZAPOSLENOG AMARA A Babi koji nam je godinama vazio o Evropi i kako ne valja kako radimo SAD nam rece prije mjesec da je nepotisticki sinu kad je reko da ce mu najvise teni tesji but sti ce je psovat posao namjestiio T SUKOBA INTERESA NE SMETAJU sad , Al ne tamjeram mu ja kad nas kradzu i lazu svi szo ne bi i on , kad nas je mohi vodit oreci Sturrn i Japan , isti ko i Vahid ,a gospodin Ciro bio treci na svjetu , preuze bas kad bismo imali nista 3 igraca, napravi nevidjenu euforiju , jedva ga jedan od najboljih Portugala izbaci al nam je sredio generaciju i smekno i doveo igrace da se sjecam da su se onako ta klupu BIH nastelim ....... i otjerase Ciru a docekase ove sto doslo vrjeme po svoje sad valjamo i jos in pljescemo doso pomogo drugim sad sina da vam navacim suba a mi Amara dovodimo ......... hahhahahhahahahhahhahaahh
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cisto da raznjasimo, ovo je mapa nase jedne i jedine Bosne i Hercegovine:avenija je napisao/la:Kakve fukare jesi li corav, dijaspora, pola Sarajeva, Zenica, Tuzla, Mostar, Krajina svi su slozni.
Jedino nisu mahalci koji vide svoj interes i stavljaju interes kluba ispred reprezentacije.

A ne ovo:

- Neandertalac
- Kontakt:
Ako je Osim tako dobar trener, zašto je nezaposlen? I koga je trenirao u karijeri i ostavi uspjeh osim u velebnoj PL 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vucevich je napisao/la:Cisto da raznjasimo, ovo je mapa nase jedne i jedine Bosne i Hercegovine:avenija je napisao/la:Kakve fukare jesi li corav, dijaspora, pola Sarajeva, Zenica, Tuzla, Mostar, Krajina svi su slozni.
Jedino nisu mahalci koji vide svoj interes i stavljaju interes kluba ispred reprezentacije.
A ne ovo:
- robertkosar
- Kontakt:
Evo imam i ja sina za selektora jest da je malo manji coban od sina starog lopova , prevaranta i iskusnog majstora za namjestanje utakmica. Pa kad moze amav sa takvom ocevom sjajnom prosloscu moze i moj sin ciji je otac samo slucajno propao kroz tavan u prodavnicu davne 1979 god 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ulazimo u novu sezonu serije "Igra selektora", pod nazivom "Propast Osimovih". Gledajte!
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Osudjeni lopov kojem je sud dokazao namjestanje i prodaju utakmica i kojem je bilo zabranjeno bavljenje sportom, Ivica Osim, gura ovog svog balvana u reprezentaciju jer ovo glupo stvorenje ne moze pronaci nikakav angazman , i on ce biti selektor. Drugi kandidati uopste ne postoje. Moje vidjenje i razlozi zasto ne zelim da ovo podrzavam cirkus zvani reprezentacija BiH. I slijep vidi da pare nisu problem nego Begic i co. koji su duzni ostali Osimu za mjesta koje im je on obezbjedio. 
Kaze BHF bit ce cestitki za savez u CHF-u.
Da se i ja jednom slozim sa njima...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Meni samo nije jasno kako neko moze doci i pljuvati , vrijedjati jednu velicinu kao sta je Ivica Osim, ova balavurdija bi zbilja trebala nauciti se malo kulture
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
avenija je napisao/la:Kaze BHF bit ce cestitki za savez u CHF-u.
Bajevic 8x prvak grcke, 4 x kup grcke, 1x superkup grcka, i jedan kup jugoslavije sa velezom. ali Amar je broj 1 ? sto nece niko trenera koji ima 9 titula u bih?
jest Amar ima kup u Japanu sto ne pise niko kako ga dobio? sto mu babo bio bolestan dosao do sefa i uzeo ekipu u polafinalu.
kodro nema titula i sada? koliko dobri trenera ima koji nikad nece imati titulu ali zna se da su dobri. za mene je trener freiburga najbolji u bundesligi sto od nista napravi ekipi meni to vise pika ne da uzme neko bayern i osvoji titulu ko Pep npr.
Mesa i Susic koliko god su losi oni su trenirali ekipe iz tuske ili franzuske. jest ima nesto zbog imena.plus su legende u BiH zato je uredu da su bili treneri kod nas. ali sta ima Amar da bude trener? jedino titulu u BiH i babo.realno bolje jedna dobra godina u nekoj dobroj ligi ne titula kod nas. kako su bila vremena kod Osim uzeo titule? danas u ligi moze svako svakoga dobiti.
znam da ima dosta dijece zato ovo nije sto je on iz Zelje. boli me ku... odakle je neko. ali Osim nije za trenera A rep. moze da bude pomocnik ili nesto ali glavni da on vodi igrace ko Dzeku, Pjanica, Begovica i dalje nikad. on ce iz nase lige zvati igrace iz Zelje, Sarajeva, Zrinjski,Siroki malo nesto iz RS i sve su zadovoljni u savezu.
pisao sam preko mobitela zato svaka greske nije do mene haha.
jest Amar ima kup u Japanu sto ne pise niko kako ga dobio? sto mu babo bio bolestan dosao do sefa i uzeo ekipu u polafinalu.
kodro nema titula i sada? koliko dobri trenera ima koji nikad nece imati titulu ali zna se da su dobri. za mene je trener freiburga najbolji u bundesligi sto od nista napravi ekipi meni to vise pika ne da uzme neko bayern i osvoji titulu ko Pep npr.
Mesa i Susic koliko god su losi oni su trenirali ekipe iz tuske ili franzuske. jest ima nesto zbog imena.plus su legende u BiH zato je uredu da su bili treneri kod nas. ali sta ima Amar da bude trener? jedino titulu u BiH i babo.realno bolje jedna dobra godina u nekoj dobroj ligi ne titula kod nas. kako su bila vremena kod Osim uzeo titule? danas u ligi moze svako svakoga dobiti.
znam da ima dosta dijece zato ovo nije sto je on iz Zelje. boli me ku... odakle je neko. ali Osim nije za trenera A rep. moze da bude pomocnik ili nesto ali glavni da on vodi igrace ko Dzeku, Pjanica, Begovica i dalje nikad. on ce iz nase lige zvati igrace iz Zelje, Sarajeva, Zrinjski,Siroki malo nesto iz RS i sve su zadovoljni u savezu.
pisao sam preko mobitela zato svaka greske nije do mene haha.
- robertkosar
- Kontakt:
Udji malo u istoriju velicene o kojoj govorisphily je napisao/la:Meni samo nije jasno kako neko moze doci i pljuvati , vrijedjati jednu velicinu kao sta je Ivica Osim, ova balavurdija bi zbilja trebala nauciti se malo kulture
Mislis da je bolji i uspjesniji Bajevic od Osima?
Po sportsport.ba nije
Po sportsport.ba nije
Cinjenice--phily je napisao/la:Meni samo nije jasno kako neko moze doci i pljuvati , vrijedjati jednu velicinu kao sta je Ivica Osim, ova balavurdija bi zbilja trebala nauciti se malo kulture
Osudjivan DA
Protjerivan sa zabranom igranja nogometa DA
Uspjeh sa Bosnom kao igrac XXXX
Uspjeh sa Bosnom kao selektor XXXX
Balavac ustani prije nego što izgovoriš ime IVICA OSIM. Takvi kao ti što dalje od svetinje. Bez ikakvih dokaza vrijeđaš i blatiš ime naše legende. Nebitno jel igrao u Želji, Sarajevu, Čeliku, Borcu, Veležu, Širokom, Orašju... Ali hajde, maniri, kultura i ponašanje se uče kod kuće.BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Osudjeni lopov kojem je sud dokazao namjestanje i prodaju utakmica i kojem je bilo zabranjeno bavljenje sportom, Ivica Osim, gura ovog svog balvana u reprezentaciju jer ovo glupo stvorenje ne moze pronaci nikakav angazman , i on ce biti selektor. Drugi kandidati uopste ne postoje. Moje vidjenje i razlozi zasto ne zelim da ovo podrzavam cirkus zvani reprezentacija BiH. I slijep vidi da pare nisu problem nego Begic i co. koji su duzni ostali Osimu za mjesta koje im je on obezbjedio.
Odlazi Safete.
avenija je napisao/la:Cinjenice--phily je napisao/la:Meni samo nije jasno kako neko moze doci i pljuvati , vrijedjati jednu velicinu kao sta je Ivica Osim, ova balavurdija bi zbilja trebala nauciti se malo kulture
Osudjivan DA
de mi nadji te cinjenice da i ja to procitam
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- robertkosar
- Kontakt:
POTPISUJEMavenija je napisao/la:Cinjenice--phily je napisao/la:Meni samo nije jasno kako neko moze doci i pljuvati , vrijedjati jednu velicinu kao sta je Ivica Osim, ova balavurdija bi zbilja trebala nauciti se malo kulture
Osudjivan DA
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Ti ne mozes vidjeti da li sam balavac ili ne a ja mogu dokazati ovo gore napisano zato ostavite ga sebi za legendu a ostali neka imaju svoje misljenje i prestanite ne istomisljenike prozivati ili jos gore ubjedjivati u nesto sto je velikom dijelu bih javnosti jasnoAeGon099 je napisao/la:Balavac ustani prije nego što izgovoriš ime IVICA OSIM. Takvi kao ti što dalje od svetinje. Bez ikakvih dokaza vrijeđaš i blatiš ime naše legende. Nebitno jel igrao u Želji, Sarajevu, Čeliku, Borcu, Veležu, Širokom, Orašju... Ali hajde, maniri, kultura i ponašanje se uče kod kuće.BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Osudjeni lopov kojem je sud dokazao namjestanje i prodaju utakmica i kojem je bilo zabranjeno bavljenje sportom, Ivica Osim, gura ovog svog balvana u reprezentaciju jer ovo glupo stvorenje ne moze pronaci nikakav angazman , i on ce biti selektor. Drugi kandidati uopste ne postoje. Moje vidjenje i razlozi zasto ne zelim da ovo podrzavam cirkus zvani reprezentacija BiH. I slijep vidi da pare nisu problem nego Begic i co. koji su duzni ostali Osimu za mjesta koje im je on obezbjedio.
Zadnja izmjena: BRIGATE ROSSONERE, dana/u 15 nov 2017, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sto "balavurdija" pljuje Ivicu pa nije on kandidat za selektora?phily je napisao/la:Meni samo nije jasno kako neko moze doci i pljuvati , vrijedjati jednu velicinu kao sta je Ivica Osim, ova balavurdija bi zbilja trebala nauciti se malo kulture
Niko ne bi imao nista protiv da se prije par godina Ivica kandidirao za selektora.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, BarbareZeljin, bhfanatic14, Bing [Bot], BosnianDragon2024, CHR, Confiance, DeeWa, denza, eaglebvb09, Edincapitano, FerdinandF, fukare987, galia95, Goalgetter, greenwood, HariTz, hujdur007, invincible1921, inzomni, Kapetan, kolezeljovac, lol89, Majstorinho, myself, NazorUso, RobijasiZenica1988, THEC, TrueBlue, ultrazonfa, UtdBiH21, Venom, zemuntrg, Zra i 301 gost.