Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Probisvjet
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Probisvjet » 15 nov 2017, 18:14

BoixosNois1899 je napisao/la:Virtuelnom je sve patnja, kompleksi, Bordo, Plavo, bla bla... :crazy: :urnebes:
Ne navijamo mi svi ovdje za Želju i Sarajevo. Ima naš što realno i objektivno mislimo i pišemo. Evo ja prvi. Niti podržavam Želju, niti Sarajevo ali opet ne bi ni u ludilu volio gledati Amara na klupi kao selektora. Čovjek NIJE DOKAZAN kao trener, te kao takav ne bi trebao biti ni u široj konkurenciji za selektora reprezentacije!!! Tu se sva priča završava.
Ma tesko je to dokazati nekima.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 15 nov 2017, 18:18

arelinho je napisao/la:Ako budu Tuzlaci palili baklje onda će na toj utakmici biti samo sedam baklji. :lol: :lol:
Nece ni jedna, ne dolaze oni u glavni grad. :lol:
- Zeljeznicar -

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 15 nov 2017, 18:19

Ako Amar bude selektor treba mu dati podrsku. Ovaj Muslin je razgovarao sa savezom i vidio da tu nema ni para ni neke struke, nece covjek da se zeza. Iako i on nije neki strucnjak, kako onda mislimo dobiti nekog pravog.
Safet je trebao odmah da dobije nogu poslije SP. Pare su trebale uloziti u nekog strucnjaka a ne Safeta i Mesu. Sad vise nema.
Ovi likovi iz saveze, federacija i rs ne znam kako ne vide da nam se europa smije. Nemamo dva solidna stadiona, onaj jedan kaze na grbavici kao da se krompir kopa.
Sa Vinkom dobro ide, mozda ce i sa Amarom. Bolji strucnjak sigurno nece doci.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 nov 2017, 18:21

Traje li to jos,ko je izabran,ili se ceka opet drugi datum.Sta je sa Beganovicem iz Celika.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 15 nov 2017, 18:22

Vinko trenira U21, malo je drugacije to.

Sa Amawom bismo pali u najnizi rang evropskog fudbala, tu sa Kazakhstanom, Armenijom, Bjelorusijom i Estonijom.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 nov 2017, 18:25

arelinho je napisao/la:Ako budu Tuzlaci palili baklje onda će na toj utakmici biti samo sedam baklji. :lol: :lol:
Nekad je i sibica dosta da zapali pozar a ne 7 baklji.
Ne znam tko ih u Estoniji zapali. Tuzlaci, Sarajlije, Zenicani, Mostarci ili Estonci?
Ne daj boze toga scenarija jer te situacije potkopaju i jace saveze od ovog trulog Bosanskog.
Nadam se da unatoc Amaru baklje nece biti potrebne. Valjda nece odmah poceti sa sr..ima neka bude makar par mjeseci normalan. Da se ljudi pomalo priviknu na ponizenje. Tako su mu prethodnici radili. Oba su na pocetku bila trpljiva.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 nov 2017, 18:29

hurem je napisao/la:@calcio,
Reprezentacija mi je uvijek na prvom mjestu i nisam obojen klupskom bojom, ne u tom smislu koji vjerovatno potenciras...da, navijam za Sarajevo, tacnije receno najvise simpatisem od svih nasih klubova i bez obzira na tu cinjenicu drzim da je od premijerligaskih trenera koji su ostavili trag u istoj daleko najbolji izbor Amar Osim.
Moja poenta je da je nas reprezentativni fudbal nenormalno grohnuo nakon SP u Brazilu i da ova dva "najozbiljnija" (Amar i Kodro) kandidata samo to i potvrdjuju.
S druge strane, da Ivica nije Amarov otac mislim da ga se nikako ne bi ni uzimalo u opticaj...kao ni Jovica, Husrefa (bez obzira na manji br.premijerligaskih trofeja ako znamo da su ipak znalci i da imaju cvrstu ruku, pogotovo Husref)..
Na kraju, nije isto trenirati na nasim zelenim terenima i uglavnom ispodprosjecne fudbalere i jednog Dzeku, Pjanica i sl.
Zna li Amar uopce kako izgleda trening na visem nivou, Kodro mozda i zna jer je doskora igrao i ucio od svojih trenera...
Ja vise preferiram Kodru zbog pas i napadacke igre...mada u tom suzenom kodro-osim (nazalost) izboru se necu ljutiti koga god da izaberu...samo da Mesu vise ne gledam, a vjerujem da ce obojica biti bolji od prethodnika...
Mesa je veliki radnik, ali mislim da mu fali u glavi tog nogometnog slifa i da neke preocite stvari ne moze da vidi...ova dvojica dosta bolje razumiju to nogometno znanje, bar ja tako mislim.

Dakle, preferiram Kodru, ali ako i Osima izaberu nista protiv...da vidimo i taj, do sada neisprobani "premijerligaski" eksperiment.
Samo na.kraju da jos jedanput naglasim:
UBIJEDJEN SAM DA AMAR NE BI NI BIO KANDIDAT DA MU IVICA NIJE BABO I DA NE SJEDI TAMO GDJE SJEDI.
Jedino sa cim se slazem je to da smo grohnuli. Cinjenica da npr Muslinu nismo interesantni a prije nekoliko godina se, koliko se sjecam, sam nudio, dovoljno govori. Ne shvatam ovaj animozitet prema Amaru jer po meni je neko kao on bas ono sto nam treba. On je uvijek bio brutalno iskren, kao i Ivica. Imaju vrlo slican karakter koji ne pokusava zapakovati i spinovati vec kazu kako jeste. Slabi smo trenutno i moramo pogledati istini u oci. Radije on nego neko ko ce prodavati maglu sa pricama kako imamo vrhunsku ekipu, sa vrhunskim igracima bla bla...
Kodro ja mislim da ne zeli ostaviti Servette, nije ni od nas posteno da njega trazimo sada kada ga je dobro krenulo. Prije nekoliko godina dok je bio nezaposlen, da. Bio sam za njega.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 nov 2017, 18:32

MocMahale444 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Ne konta on veću sliku, džaba mu crtaš.
Daj ba ****, idi pravi gifove i stipu se fudbala. Imas mrznju prema Zelji kao da ti je neko iz kluba karao neku trebu.
Isto kao i ovaj smogovac dosadni :urnebes:
Opet ista priča, opet ne kontaš neke stvari. Niti si nikad. Žao mi te bilo, al zaboli me sad. Eto ti ćeš mi o fudbalu pričati. :lolno:
Okani se i fudbala a i travulje, biće ti bolje.

@Virto, ne kaki, ovo nema nikakve veze sa Željom, da mi je otac isto bih pričao. Znate vi to dobro samo se malo grbavi pravite.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 15 nov 2017, 18:35

Nas fudbal je skoro pa umro od SPa u Brazilu. Dobili smo 15 miliona eura od plasmana i bili smo u 1. skupini za kvalifikacije EP, i u 2. skupini u za kvalifikacije SP, i sve smo to popusili. Tesko da cemo ikad dobiti opet takvu sansu. Za sve mozemo da se zahvalimo Bazdarevicu a i ranije Susica.

Bosna64
Kontakt:

Post Postao/la Bosna64 » 15 nov 2017, 18:39

Ja sam skroman ja predlazem mene za selekrora Meho je tich a brko nekako arogantan

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 nov 2017, 18:41

Nemoj me gifko citirati ziv bio, bice treba nemoj je zaliti :lol:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Vedrana
Kontakt:

Post Postao/la Vedrana » 15 nov 2017, 18:42

JavierBosnia je napisao/la:Reci mi onda ti zasto Amar prije Mehe?

Meho ima igračku karijeru odličnu, trenrsku nesto slabjie, ali po meni i dalje jače nego sto je imao Amar.
Kodro mislim da mnogo bolje poznaje moderni fudbal od Amara.
Ima iskustvo rada u reprezentaciji, BH ligi, Svicarskoj ligi i u Spaniji, po meni daleko bolje nego Japan i Katar, gdje vjerujem da ne znaju ni sta je ofsajd nego daj pare i igraj, trci, skaci.
Kodro preferira formaciju koja bi nama savrsena bila i svi mi ovdje na forumu prizeljkujemo da igramo 4-2-3-1.
Rekoh da Amar ne bi nista imao da mu nije oca. Imao bi brkove i Lutva
Odnos sa medijima isto stavljam na stranu Kodre.
Ofanzivan fudbal igra, bas nesto kao Pape, to su najbolja vremena.

Ima tu jos dosta stvari, opet ponavljam, slunto i jedan i drugi, ali ako cemo birati, moj glas ima Meho. Stavovi su razliciti, razumijem i ja i tvoje misljenje i svacije, koliko sam ja u pravu, toliko mozes biti i ti.
A vidiš, ne možemo se složiti da je švicarska druga liga bolja od naše, kao takođe i drugi tim Sosijedada. Kodro nije loš lik, i možda će biti i dobar trener, ali iza Amara su titule, on živi u BiH, posvećen je i zna šta govori.

Kodro je imao šansu u FKS, i prokockao ju je.

Oko formacije mislim da navijači ne znaju mnogo, tako da ne bih išla u to.

Ako pod modernim fudbalom podrazumijevaš brzu igru, mnogo trčanja i mnogo rada, nisam sigurna da je Amar tu u zaostatku. Ipak, vidjećemo sutra, nadam se.
? $ - ? " $!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 15 nov 2017, 18:57

Ovi iz RS ce glasati za Amara ipak su oni Ivicini pajdasi samo me interesuje kako ce bit na prvoj domacoj utakmici veseljeeeeee

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 15 nov 2017, 18:58

Kompromis je napisao/la:
mensur55 je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:
Sarajevo je uradilo najbolju mogucu stvar sa kodrom... dalo mu otkaz... diletant bi izgubio osvojenu titulu sa ubjedljivo najjacim timom (otprilike ekvivalent sarajevu tada je juventus u italiji ili bayern u njemackoj, ovdje mislim na razliku u kvaliteti)... a kandidat mu bio zeljo sa uglavnom igracima mladjim od 21 godinu... dodje nepismeni uscuplic i osvoji titulu...

Dugo nisam vecu glupost procitao, covjek nije dobio otkaz zbog losih igara, nego zbog toga sto su se igraci pobunili protiv njega jer nisu navikli na profesionalan odnos prema treneru i klubu. Drugacije je kad radis sa Radovcem i sa Pjanicem koji zna sa je uredu a sta ne, dosta nam je vise ovih srcanih, gledaj trenera Svedske, covjek izbaci Italijane i poslije cisti svlacionicu. Kod nas bi je demolirali ovi srcani treneri.
Čovjek je dobio otkaz nakon losih rezultata... ispao iz kupa od preslabog borca, zeljo sa haman juniorima ga stigao i prestigao u borbi za titulu iako je sarajevo imalo veliku prednost (sigurno bi izgubio titulu)... dodje uscuplic i spasi stvar sa titulom... čovjek nije uspio pobijediti ubjedljivo najgori tim drinu....
Logicno da ce se igraci pobuniti... a uz to imao je ubedljivo najbolji i najskuplji kadar u historiji lige (najskuplji definitivno)......
Ma Meho je za Amara Murinjo al eto nek bude i Osim selektor. Vaznije je da on u svom CV-u ima selektorsku poziciju upisanu nego da Dzeko, Pjanic, Seo, ostanu bez nastupa na EP a mi obicni smrtnici da opet gledamo Irsku ili Albaniju na istom i kontamo zasto je jedan covjek iznad cijele reprezentacije.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 nov 2017, 19:01

Vedrana je napisao/la: A vidiš, ne možemo se složiti da je švicarska druga liga bolja od naše, kao takođe i drugi tim Sosijedada.
ja mislim da si sve rekla
:D :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 nov 2017, 19:02

Nisam bio na temi jedno 3 sata, jel jos uvijek dominacija Zeljtarda? :D

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 15 nov 2017, 19:03

Najjaci selektor u povijest bh, znaci 2godine nema posla... 2 godine niko nije primjetio potencijal babinog sina, Ali kao takav moze odma sjest na klupu bh repke... Ovo nema ni u zimbabveu.. honduras i guatemala su majka za ove kriminalce.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 15 nov 2017, 19:05

bhfanatic14 je napisao/la:Najjaci selektor u povijest bh, znaci 2godine nema posla... 2 godine niko nije primjetio potencijal babinog sina, Ali kao takav moze odma sjest na klupu bh repke... Ovo nema ni u zimbabveu.. honduras i guatemala su majka za ove kriminalce.
Odmaro covjek 2 god od titula umorio se :urnebes: :urnebes:

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 15 nov 2017, 19:08

E moj Ivice sta radis od sebe u tim godinama, po stare dane si se zgadio cijeloj BiH osim jednom dijelu Sarajeva, stidi se koliko forisiras svog maksuma. Posto nas buduci selektor nije nikada imao nikakve ponude da ide u neku evropsku ligu pitam se da li je to zbog toga sto je nabio komplekse svima pa ga ne vole ili zbog neceg drugog ?

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], GoldenLilies, Hazre, PeppermintSA, prisonbreak, zikerrz21 i 39 gostiju.