Očigledno sa planete fudbalskih romantikaDenchiNL je napisao/la:s koje si ti planete života ti?Amca007 je napisao/la:Evo jedno konkretno pitanje i hocu konkretan odgovor.
Kako je moguce da u 2017oj godini ne mozemo besplatno gledati utakmice naseg kluba. Jeli ikad iko uputio pismo ili pitanje upravi kluba da obezbjedi stream-ove svaku utakmicu u sezoni, a ne da placamo hebenom MojojTv. Gledam na youtube-u Crvena Zvezda ima obezbjedjen prenos za svaku njihovu utakmicu. Kanal Balkan sport tako nesto. Evo ja cu se obratit i postavit pitanje, samo neka mi neko kaze kome da se konkretno obratim. Hvala
nema besplatno.
ja bi volio vidjet možda jedino da platiš člansku i sezonsku pa da gledaš stream na stranici kluba, nakon što ukucaš kod sezonske...
ili neki razvoj klupske TV, Bordo TV...
jedini frajer koji je disao punim plućima u Zenicibelosevic28 je napisao/la:Renato Gojkovic.![]()
![]()
lik je 2m , jel on ljevak il dešnjak??
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
@uNbx
Nesto vjerujem da on dobro radi na treninzima sigurno da bi bio vise u planu, al opet Ahmet igra strasno, Krste takodje, samo lud covjek bi ih mijenjao..
Zna Husref najbolje, rekao je da mu nisu bitne godine nego kvalitet, znaci mali mora da se vise trudi. Za njegove godine i kako su ga nahvalili on bi trebao da bude ko pit bull al slabo on to, nekako neozbiljno, Heric je npr. sve to, bas prijatno iznenadjenje, kad ga vidis znas da ima nade.
Nesto vjerujem da on dobro radi na treninzima sigurno da bi bio vise u planu, al opet Ahmet igra strasno, Krste takodje, samo lud covjek bi ih mijenjao..
Zna Husref najbolje, rekao je da mu nisu bitne godine nego kvalitet, znaci mali mora da se vise trudi. Za njegove godine i kako su ga nahvalili on bi trebao da bude ko pit bull al slabo on to, nekako neozbiljno, Heric je npr. sve to, bas prijatno iznenadjenje, kad ga vidis znas da ima nade.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
belosevic28
- Kontakt:
Renato se spominje kao pojacanje na poziciji stopera. I to kratkorocno, od januara do kraja sezone...a dalje bi se vidjelo, jer je tesko sada dovesti igraca. Btw, Renata bi dzaba dobili. Mada se mni ne lajka ni sekunde, jer nije clan prvih 11 u Istri. ''Sutnuo'' ga nas bivsi igrac Riste iz prvih 11.
Odron od Husarica nam nudi i Skahica na toj poziciji (dize mu cijenu, uliva ce ga Zrinjskom).
Odron od Husarica nam nudi i Skahica na toj poziciji (dize mu cijenu, uliva ce ga Zrinjskom).
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Već sam ranije rekao zašto mislim da trenutno ne dobija više prilike, jednostavno jer su Mehmed i Senad usrali motku i nemamo sad luksuz da sklanjamo Ahmeta iz prve postave, koji je usput u formi kakvoj jest. Da je stabilnija situacija na tabeli, siguran sam da bi mali igrao mnogo više.simidobar je napisao/la:@uNbx
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to, sreca pa dobijamo utakmice pa se vracamo, sad ne do bog kad bi jednu izgubili to bi katastrofa bila. Naravno ne radi jednog poraza nego radi onoga na pocetku i sramnih utakmica na startu sezone, nikad gore u historiji.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ni jedan ni drugi sekunde nisu bolji od Novakovica a on je jedini tu sporan, tako da neka ih uvaljuju negdje drugo.belosevic28 je napisao/la:Renato se spominje kao pojacanje na poziciji stopera. I to kratkorocno, od januara do kraja sezone...a dalje bi se vidjelo, jer je tesko sada dovesti igraca. Btw, Renata bi dzaba dobili. Mada se mni ne lajka ni sekunde, jer nije clan prvih 11 u Istri. ''Sutnuo'' ga nas bivsi igrac Riste iz prvih 11.
ma predloži druže, bit će podrške za to , moj skepticizam nije prema ni klubu ni navijačima, nego ovim uhljupima iz telekoma/telemacha...Amca007 je napisao/la:
Očigledno sa planete fudbalskih romantika. Hajde da napravimo peticiju klubu da učlanjenjem u klub stičemo pravo na prenos utakmica, makar onih gostujucih ili da uprava uputi pismo telekomu da nam obezbjedi gledanje streama slanjem sms poruku od recimo 2 KM. Ja cu poslat peticiju. A domace pravac Kosevo
35 minuta po tekmi nije malo buraz, haman poluvrijemeuNbx je napisao/la: Već sam ranije rekao zašto mislim da trenutno ne dobija više prilike, jednostavno jer su Mehmed i Senad usrali motku i nemamo sad luksuz da sklanjamo Ahmeta iz prve postave, koji je usput u formi kakvoj jest. Da je stabilnija situacija na tabeli, siguran sam da bi mali igrao mnogo više.
Renato je i dalje mlad stoper, vjerujem da bi bio solidan, nakon polusezone...samo nam opet onda treba iskusan da uče ovoliki mladi stoperi od njega...zar nije Skahic neku dijagnozu imao , upala pluca, tbc, nešto??? nemoj husarica, da nam se njegovih i hoticevih rješit, rodili bi se...belosevic28 je napisao/la:Renato se spominje kao pojacanje na poziciji stopera. I to kratkorocno, od januara do kraja sezone...a dalje bi se vidjelo, jer je tesko sada dovesti igraca. Btw, Renata bi dzaba dobili. Mada se mni ne lajka ni sekunde, jer nije clan prvih 11 u Istri. ''Sutnuo'' ga nas bivsi igrac Riste iz prvih 11.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakav renato **** palac imas mladih stopera u rosteru trenutno i u akademiji daj nam vodju na terenu i kapitena ekipe starohana koji ima 500 meceva u nogama srbina nismo nikad sa njima fulali nismo u poziciji da kalkulisemo sa takvim talentima daj iskusnog stopera moze i 2 da se ne peglamo svaku tekmu moras go primit **** to kad ti se igrac gubi ko abdest
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Spahu da sve pošamaraRule_hz je napisao/la:Kakav renato **** palac imas mladih stopera u rosteru trenutno i u akademiji daj nam vodju na terenu i kapitena ekipe starohana koji ima 500 meceva u nogama srbina nismo nikad sa njima fulali nismo u poziciji da kalkulisemo sa takvim talentima daj iskusnog stopera moze i 2 da se ne peglamo svaku tekmu moras go primit **** to kad ti se igrac gubi ko abdest

bez zajebancije, iskusan 30+ stoper bi nam značio puno, pogotovo u jačim tekmama...Novaković je onako jedva prolazna kod nas ali već vani ništa, a fali mu tog iskustva i mirnoće jbg...ko da nema 29..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Fulali smo sa jednim, jos se oporavili nismo.Rule_hz je napisao/la:Kakav renato **** palac imas mladih stopera u rosteru trenutno i u akademiji daj nam vodju na terenu i kapitena ekipe starohana koji ima 500 meceva u nogama srbina nismo nikad sa njima fulali nismo u poziciji da kalkulisemo sa takvim talentima daj iskusnog stopera moze i 2 da se ne peglamo svaku tekmu moras go primit **** to kad ti se igrac gubi ko abdest
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jedan je ORMAR 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nije kod Husrefa nijednom usao meni se cini? Jes' ovu posljednju nesto malo?DenchiNL je napisao/la:ma predloži druže, bit će podrške za to , moj skepticizam nije prema ni klubu ni navijačima, nego ovim uhljupima iz telekoma/telemacha...Amca007 je napisao/la:
Očigledno sa planete fudbalskih romantika. Hajde da napravimo peticiju klubu da učlanjenjem u klub stičemo pravo na prenos utakmica, makar onih gostujucih ili da uprava uputi pismo telekomu da nam obezbjedi gledanje streama slanjem sms poruku od recimo 2 KM. Ja cu poslat peticiju. A domace pravac Kosevo
35 minuta po tekmi nije malo buraz, haman poluvrijemeuNbx je napisao/la: Već sam ranije rekao zašto mislim da trenutno ne dobija više prilike, jednostavno jer su Mehmed i Senad usrali motku i nemamo sad luksuz da sklanjamo Ahmeta iz prve postave, koji je usput u formi kakvoj jest. Da je stabilnija situacija na tabeli, siguran sam da bi mali igrao mnogo više.
Renato je i dalje mlad stoper, vjerujem da bi bio solidan, nakon polusezone...samo nam opet onda treba iskusan da uče ovoliki mladi stoperi od njega...zar nije Skahic neku dijagnozu imao , upala pluca, tbc, nešto??? nemoj husarica, da nam se njegovih i hoticevih rješit, rodili bi se...belosevic28 je napisao/la:Renato se spominje kao pojacanje na poziciji stopera. I to kratkorocno, od januara do kraja sezone...a dalje bi se vidjelo, jer je tesko sada dovesti igraca. Btw, Renata bi dzaba dobili. Mada se mni ne lajka ni sekunde, jer nije clan prvih 11 u Istri. ''Sutnuo'' ga nas bivsi igrac Riste iz prvih 11.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma nije realno da se izvlači taj prosjek 35 minuta po tekmi. Hajd realno nabroj na koliko utakmica je dobio više od 30ak minuta? Stiče se sad dojam da on dobija korektnu minutažu, a istina je da je dobio u dvije utakmice full minutažu i tim se izvlači taj prosjek. Evo ja ću postavit minutažu, idemo redom.
Zrinjski - 25m
Čelik - 45m
GOŠK - 90m
Mladost - 90m
Kone - 38m
Borac - klupa
Vitez - 14m
Radnik - 9m
Krupa - 3m
Sloboda - 2m
Zrinjski - klupa
Čelik - 64m
Izuzevši Čelik, malac od derbija nije dobio pristojne minutaže, a tad je odigrao fantazija. Sad te ja pitam, šta može igrač pokazati za par minuta na terenu?
Isto tako se može izvuć neki vid "prosjeka", da je on za 15 utakmica, nije skupio minutažu ni trajanja 4 utakmice, znači otprilike je proveo 25% vremena na terenu. U drugoj polovici dosadašnjeg dijela sezone je skupio 94. minute (da nismo otrali Čelik, vjerovatno bi to bilo 44 minute maks) od 630m, što je manje od 15%.
Eto malo druga strana statistike.
Zrinjski - 25m
Čelik - 45m
GOŠK - 90m
Mladost - 90m
Kone - 38m
Borac - klupa
Vitez - 14m
Radnik - 9m
Krupa - 3m
Sloboda - 2m
Zrinjski - klupa
Čelik - 64m
Izuzevši Čelik, malac od derbija nije dobio pristojne minutaže, a tad je odigrao fantazija. Sad te ja pitam, šta može igrač pokazati za par minuta na terenu?
Isto tako se može izvuć neki vid "prosjeka", da je on za 15 utakmica, nije skupio minutažu ni trajanja 4 utakmice, znači otprilike je proveo 25% vremena na terenu. U drugoj polovici dosadašnjeg dijela sezone je skupio 94. minute (da nismo otrali Čelik, vjerovatno bi to bilo 44 minute maks) od 630m, što je manje od 15%.
Eto malo druga strana statistike.
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 15 nov 2017, 23:35, ukupno mijenjano 3 puta.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ovaj mali Nedim da je neki igrač on bi sam sebi kornere nabacivao!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Ovaj mali Nedim da je neki igrač on bi sam sebi kornere nabacivao!!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
U krajnjoj liniji, da je neki igrač ne bi grijao klupu u FKS u ovoj pseudoligi.joker90 je napisao/la:Ovaj mali Nedim da je neki igrač on bi sam sebi kornere nabacivao!!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- muhamedhulk
- Kontakt:
dobar.joker90 je napisao/la:Ovaj mali Nedim da je neki igrač on bi sam sebi kornere nabacivao!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Al fakat se bezveze pumpa atmosfera oko momka... pojedinci očekuju da za 10 minuta u prvom timu trpa po 3-4 komada kao u mlađim kategorijama... 
Ma meni je ok da se on nekom ne sviđa kao igrač, da ga ne miriše, kretnju, inteligenciju, igra sa loptom - bez lopte. I da se na to neko osloni pa da argumentuje šta to njemu fali i šta se raji koja ga kritikuje konkretno ne sviđa pa ne velim. Onda bi se dalo pričat o mnogim stvarima. Samo sam se upalio kad sam čuo argument da ima 35min po utakmici pa itekako ima prostora da pokaže šta zna. Čisti spin i zlostavljanje statistike. Ako ćemo se prepirat, hajmo validnim argumentima.ajdohordas je napisao/la:Al fakat se bezveze pumpa atmosfera oko momka... pojedinci očekuju da za 10 minuta u prvom timu trpa po 3-4 komada kao u mlađim kategorijama...
Usput budi rečeno, nije lik sam sebi sigurno pisao i članke i izmišljao etikete aka bh Suarez i slično. Momka ne poznajem lično, ali za sve ovo vrijeme što ga pratim uopšte nisam stekao dojam da je ufuran, da para oblake, i da se kofrči, a pogotovo da ne radi ozbiljno. Maestralne partije i hejbet golova u nižim kategorijama upravo dokazuju suprotno, a ako neko misli da je lagano dat gol u mlađim kategorijama, zayebao se opasno i očigledno ne prati omladinski fudbal. Kako se igra, i na kakvim terenima i sa kakvim sudijama - dobro iko živ dočeka šesnaestu godinu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 13 gostiju.