Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
@dubrovnik kao prvo i osnovno nasa drzava je bruka i sramota,,,
=\_1921_/=
Sa ovim se u potpunosti slazem.invincible1921 je napisao/la:@dubrovnik kao prvo i osnovno nasa drzava je bruka i sramota,,,
- Neandertalac
- Kontakt:
Pozdrav. Vadi pasoš lobista, trebat će ti. 

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kako je kod Emira ne rece mi? Ako je kod Mehe oce li nam kod Emira postati kod Emire?Neandertalac je napisao/la:Pozdrav. Vadi pasoš lobista, trebat će ti.

Odoh za 10-ak dana u Taiwan i Bosanski pasos mi tamo i ne bi igrao neku ulogu.
Tačno, ne možemo mi tek tako dovesti nekog boljeg stručnjaka. Dovoljno je pogledati unazad i vidjeti kakva su imena prodefilovala kroz pozicije selektora, svaki je bio prava kocka, a samo jednom je uspjelo da ostvari cilj i sad ako Amar dođe treba da nam to bude kao propast reprezentacije? Ma jašta.calcio je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Ko je alternativa Osimu, hajde da vidimo to.
Koliko se lupa i pise na ovoj temi a nisam jos vidio da je neko napisao neku REALNU alternativu. Znaci neko koga mozemo priustiti, neko ko bi 100% pristao, i neko ko je mnogo bolji od ponudjenih.
Da ne spominjem ostale tacke koje su pozeljne. Da poznaje nase igrace, mentalitet, da je sposoban vratiti nas iz krize itd.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
intervju sa novim selektorom(?)
Jedne prilike sam konkurisao u KPD Zenica za posao, a posto mi je stari znao direktora nazvao ga je direktor i rekao mu da djaba ne vadim papire i ne trosim pare na dokumentaciju jer je dosla naredba "odozgo" za zaposlenje. Tako je i bilo. Alternative nema jer mahala i babo diktiraju sve i svi kandidati koji su normalni nece da imaju nista sa tom smijuriom. Naravno u ovom slucajnu treba i javnost omeksat pa se placaju mediji i propaganda. Ko ne vidi da je ovo korak ka debeloj krizi u nacionalnoj selekciji taj je slijep.calcio je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Ko je alternativa Osimu, hajde da vidimo to.
Koliko se lupa i pise na ovoj temi a nisam jos vidio da je neko napisao neku REALNU alternativu. Znaci neko koga mozemo priustiti, neko ko bi 100% pristao, i neko ko je mnogo bolji od ponudjenih.
Da ne spominjem ostale tacke koje su pozeljne. Da poznaje nase igrace, mentalitet, da je sposoban vratiti nas iz krize itd.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Znas kako u BiH vidis kome se namjestaju javne funkcije? Kupis novine ili podjes na portale pa pogledas koga hvale. Tu ces uvjek naci odgovor.avenija je napisao/la:Jedne prilike sam konkurisao u KPD Zenica za posao, a posto mi je stari znao direktora nazvao ga je direktor i rekao mu da djaba ne vadim papire i ne trosim pare na dokumentaciju jer je dosla naredba "odozgo" za zaposlenje. Tako je i bilo. Alternative nema jer mahala i babo diktiraju sve i svi kandidati koji su normalni nece da imaju nista sa tom smijuriom. Naravno u ovom slucajnu treba i javnost omeksat pa se placaju mediji i propaganda. Ko ne vidi da je ovo korak ka debeloj krizi u nacionalnoj selekciji taj je slijep.calcio je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Ko je alternativa Osimu, hajde da vidimo to.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Jedne prilike sam konkurisao u KPD Zenica za posao, a posto mi je stari znao direktora nazvao ga je direktor i rekao mu da djaba ne vadim papire i ne trosim pare na dokumentaciju jer je dosla naredba "odozgo" za zaposlenje. Tako je i bilo. Alternative nema jer mahala i babo diktiraju sve i svi kandidati koji su normalni nece da imaju nista sa tom smijuriom. Naravno u ovom slucajnu treba i javnost omeksat pa se placaju mediji i propaganda. Ko ne vidi da je ovo korak ka debeloj krizi u nacionalnoj selekciji taj je slijep.calcio je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Ko je alternativa Osimu, hajde da vidimo to.
Prosli put kada smo birali selektora bilo je mnogo vise kandidata, medju onima sa kojima je savez obavio razgovor bio je i Amar Osim. I na kraju nije izabran. Manite se ovih prica. Ako je neko posten u ovoj BiH onda je to Ivica Osim.
Ja naprosto ne mogu da vjerujem sta pisu pojedini...
Ne zamjeram toliko ovom @dubrovniku jer jednostavno nije upoznat - iako je svaki drugi post na temi njegov.
avenija je napisao/la:Jedne prilike sam konkurisao u KPD Zenica za posao, a posto mi je stari znao direktora nazvao ga je direktor i rekao mu da djaba ne vadim papire i ne trosim pare na dokumentaciju jer je dosla naredba "odozgo" za zaposlenje.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pa prije 10 godina se vise selektora prijavilo i kvalitetni od ovog danas sto nam se desava , ko je bio konkurencija Susicu ? Ko Bazdarevicu ? A sad sve se zna , Kodro javno rekao da mu je Servette prioritet , na kraju ce ispast Kodro odbio tako da je Amar jedino ostao 

Kad neko postavi ovakvo pitanje bolje ti je zaobici.HeraklitMracni je napisao/la:Pa prije 10 godina se vise selektora prijavilo i kvalitetni od ovog danas sto nam se desava , ko je bio konkurencija Susicu ? Ko Bazdarevicu ? A sad sve se zna , Kodro javno rekao da mu je Servette prioritet , na kraju ce ispast Kodro odbio tako da je Amar jedino ostao
Sto se Calcia tice, on je dobar mladic ali ima nekakav cudan fetis prema selektorima. Sta got oni rade njemu su super. Pogledaj temu Susic i Bazdarevic pa ce ti biti jasnije. Prije sam se prepirao s njim ali sam vidio da nema smisla.
- Neandertalac
- Kontakt:
Servette prioritet a lobi grebe svim sredstvima. 

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Samo da hoce vise se ukazat bjeli dim iz saveza da izaberu bilo koga od ove dvojice da se krene s nekim stvarima, nijedan ne odskace od drugog kad se sve sabere nije ni bitno podrzacu i Kodru i Osima, od odgadjanja nema nista a za 2 mjeseca su vec dvije prijateljske daj da se krene s nekim radom 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Meho Kodro novi trener BiH
-
- Kontakt:
Sramota je da su samo dva kandidata budu,već se vidi da su tu mutne radnje,zašto nisu kandidati husref i slavko,i oni imaju trofeje u bh ligi.
Kodro je novi selektor sutra ce biti objavljeno !
Eto nije Amar mozete ugasiti aparate.
Eto nije Amar mozete ugasiti aparate.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 15 nov 2017, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
Čuj trebamo mi ovdje nuditi alternative
Evo ja nudim Ancelottija, imal' još neko nekog???
Savez nam se bome potrudio da nađe stručnjake!!!
Šta je sa Bajevića, neko napisa da je rekao da je zainteresovan?

Savez nam se bome potrudio da nađe stručnjake!!!
Šta je sa Bajevića, neko napisa da je rekao da je zainteresovan?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Prica se o tome kako nema bolej alternative za Amara, a i zadnji put se uveliko podrzavalo Mesu pored Rajevca, koji ima najbolji reprezentativni uspjeh poslije Cire (da su imali malo vise srece u penalima, mozda bi i replicirao taj uspjeh). Pa evo vidimo sad kako je Mesa zavrsio. Ko li je sljedeci na tapeti 2019e? Samo sto cemo tad imati jos manje para i kredibiliteta. Bole me oci koliko nam je buducnost blistava.
Daj Baku Engleza.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.