Znači tako reaguješ kad si zakucan, bićeš prava raja sa PiksijemMaestro je napisao/la:Provaljen si lik. Lazov i nista vise. Cuj sarkazam.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ahahahahahahaha, sta ovi rade, stele da SDA dobije izbore?
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Opa, pa i ti si tu. Šta je ovo, sav nekvalitet foruma se pojavio na ovoj temijurisicduska je napisao/la:Odi bolan sam." Iz dana u dan sve više i više napreduješ" moj Crnogorac.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Haha otiso si malo cas na tu anektu i pritisno na drugoga. Mislis da je neko glup da te ne skonta.Virtu4l je napisao/la:Znači tako reaguješ kad si zakucan, bićeš prava raja sa PiksijemMaestro je napisao/la:Provaljen si lik. Lazov i nista vise. Cuj sarkazam.![]()
Sta cemo s amarom ako ne bude novi selektor? Imal u kojem bundesligasu mjesta za velikog strucnjaka?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Neandertalac
- Kontakt:
Nema Kusturice nema ni njega. Insajder koji je ucestvovao u prodaji klubaVirtu4l je napisao/la:Opa, pa i ti si tu. Šta je ovo, sav nekvalitet foruma se pojavio na ovoj temijurisicduska je napisao/la:Odi bolan sam." Iz dana u dan sve više i više napreduješ" moj Crnogorac.![]()
Čujem da se više ne družiš sa rajom sa matične teme, šta je reći, zašto su te šutnuli
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Čuj pritisnuo na drugoga

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
otiso si malo cas i dao svoj glas. Nelazi narod.Virtu4l je napisao/la:Čuj pritisnuo na drugoga![]()
Nego koga da preuzme Sir Amar ako ne bude selektor?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ma odyebali ga, kažu nikad veću hinju i kvarnjaka nisu vidjeli u životu.Neandertalac je napisao/la:Nema Kusturice nema ni njega. Insajder koji je ucestvovao u prodaji klubaVirtu4l je napisao/la:Čujem da se više ne družiš sa rajom sa matične teme, šta je reći, zašto su te šutnulijurisicduska je napisao/la:Odi bolan sam." Iz dana u dan sve više i više napreduješ" moj Crnogorac.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jbt napisao si danas najmanje 30ak postova na ovoj temi 
Meho je izabran. Pustite ta klupska prepucavanja. Napadajte Mehu kad zasluži a nadajmo se da nece biti potrebe za bilo kakva napadanja i kritike.
Home odvedi nas na Euro
Meho je izabran. Pustite ta klupska prepucavanja. Napadajte Mehu kad zasluži a nadajmo se da nece biti potrebe za bilo kakva napadanja i kritike.
Home odvedi nas na Euro
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 16 nov 2017, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Dosadila mu Crna Gora, dosao da trola na temi bosanske reprezentacije 
Šta ću kad sa vremena na vrijeme dođu situacije da neznalice počnu dominirati, treba svakome pojedinačno otvarati oči i pokazati im koliko nemaju pojma.
Sa Kodrom će mi biti najslađe. Početak kraja naše reprezentacije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jah, eto fuj. Kad se Hase psuje to je uredu. 
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Neznalico idi prati bilo sta drugo. Nije nogomet za tebe.Virtu4l je napisao/la:Šta ću kad sa vremena na vrijeme dođu situacije da neznalice počnu dominirati, treba svakome pojedinačno otvarati oči i pokazati im koliko nemaju pojma.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- sarajevo46
- Kontakt:
Osim bi nas odveo do finala EP.Virtu4l je napisao/la:Šta ću kad sa vremena na vrijeme dođu situacije da neznalice počnu dominirati, treba svakome pojedinačno otvarati oči i pokazati im koliko nemaju pojma.
Fudbal okano, fudbal, nogomet je tamo odakle si potekao.
Ne bi, ali za Kodru je Anćeloti i Konte u jednom, uostalom Amar je nebitan. Imamo bolje kandidate od obojice.sarajevo46 je napisao/la:Osim bi nas odveo do finala EP.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Izvini stari, pogriješio sam priču ali nisam psovao.Derdiyok je napisao/la:Jah, eto fuj. Kad se Hase psuje to je uredu.
Eh, kud nije živ popularni Slino da nas odvede na Svjetsko. Ne bi ni pogledao ponude Reala, Barce, Arsenala kada bi ga zovnuli. Kakva je to ljudina bila a ne kao ovi Amari i Kodre što se maltretiramo sa njima.U konkurenciji fudbalskih imena koje spomenuh nije bilo lako doći do jugoslavenskog reprezentativnog dresa osim ako nisi iz ‘velike četvorke’, pa kad je konačno došao red da i Hase odigra za državni tim on je nakon pola sata igre u kojoj su ga ostali ignorisali, na prvo primanje lopte prošao kompletan protivnički tim, došao do gol crte i na njoj ostavio loptu, a zatim napustio teren odmahujući tadašnjem selektoru Tirnaniću. To je, naravno, bila i jedina utakmica Asima Ferhatovića za reprezentaciju Jugoslavije.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Na forumu se svako pljuje i svima se psuje samo se Ivici nista ne smije prigovoriti, ko da je poslanik. Covjek koji ima 76 godinai koji je osudjeni prevarant nema sta da trazi u fudbalskom savezu neke drzave.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako izvještava N1, u toku je veoma burna rasprava čelnika Nogometnog saveza, koji očito ne mogu naći zajednički jezik po ovom pitanju. Odranije je poznato da su članovi Komisije za izbor selektora trebali predložiti kandidata za ovu fukciju, a dosad su dva imena spominjana u tom kontestu, Amar Osim i Meho Kodro.
No, vrlo je moguće da na koncu i ne bude odluka donesena danas, zaključuje reporter N1 koji se uživo javio s lica mjesta u Zenici.
Lopovi i glupani nisu mogli dovesti barem solidnog stručnjaka. Na kraju se ne mogu dogovoriti ni oko ova 2 amatera što su jedini kandidati.Goalgetter je napisao/la:Kako izvještava N1, u toku je veoma burna rasprava čelnika Nogometnog saveza, koji očito ne mogu naći zajednički jezik po ovom pitanju. Odranije je poznato da su članovi Komisije za izbor selektora trebali predložiti kandidata za ovu fukciju, a dosad su dva imena spominjana u tom kontestu, Amar Osim i Meho Kodro.
No, vrlo je moguće da na koncu i ne bude odluka donesena danas, zaključuje reporter N1 koji se uživo javio s lica mjesta u Zenici.
Trenutno korisnika/ca: Drum, kupus army, ZmajTuzla i 46 gostiju.