Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mirgerr
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la mirgerr » 16 nov 2017, 17:31

Vucevich je napisao/la:
sekretar je napisao/la:Prosirenje EURA 2020. u Francuskoj je najveca glupost koja je mogla se desiti. Za nekoliko godina skoro svak ce se moci hvaliti da je ucestvovao na EURU,osim ovih skart repki. Do sada su Euro igrali samo najjaci, od 2020. ce igrati i osrednje repke.
Kao i mi.
Pa i 2016te je bio prosiren na 24 ekipe, i ni tad se nismo uspjeli plasirati... Treba i to znati :mrgreen:
Aaa koliko delegati zasjedaju, svaka im cast za ovo :bow: , i veceras ce samo reci, nastavljamo sutra.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 nov 2017, 17:33

Zar će ga još proširivati? :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 16 nov 2017, 17:33

mirgerr je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
sekretar je napisao/la:Prosirenje EURA 2020. u Francuskoj je najveca glupost koja je mogla se desiti. Za nekoliko godina skoro svak ce se moci hvaliti da je ucestvovao na EURU,osim ovih skart repki. Do sada su Euro igrali samo najjaci, od 2020. ce igrati i osrednje repke.
Kao i mi.
Pa i 2016te je bio prosiren na 24 ekipe, i ni tad se nismo uspjeli plasirati... Treba i to znati :mrgreen:
Aaa koliko delegati zasjedaju, svaka im cast za ovo :bow: , i veceras ce samo reci, nastavljamo sutra.
Pa da, znam da svi vole reprezentaciju i da smo znali igrati dobar fudbal, ali covjece od 2014 godine mi smo jedna ispodprosjecna Evropska reprezentacija otprilike na nivou jedne Bjelorusije ili Finske. To je cinjenica.

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 16 nov 2017, 17:34

Joj odvratnog pitarskog portala tito dragi A. Culicu tetku ti pitarsku nabijem i tebe i tvoje novinarstvo
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 16 nov 2017, 17:34

skoroalen je napisao/la:Pošto se ovoliko nadrobilo svega o Mehi i Amaru, da vas pitam ovako generalno, šta je za vas dobar trener? Nije validna igračka karijera, veličina, harizma, trofeji, gleda se liga, budžet, okolnosti... ko je onda trener? Ancelotti je po mišljenju mnogih jedan od najboljih ikad a u Bayernu se pogubio. Mourinho nema velikih uspjeha od lige prvaka 2010. Klopp s Liverpoolom ne može do Evrope. Guardiola bira samo ekipe bez konkurencije. Ranieri uzeo titulu s Leicesterom a s Abramovičevim Chelseajom bio užas. Capello je ušao u rječnik kao ponajbolji trener sa Apenina a sa superbogatim Rusima ne može nigdje. Zidane bez ikakvog iskustva odbrani LP prvi put u historiji. Ako sve sumiramo, sve se svodi na to kako će se ko uklopit. Možda našu reprezentaciju ni Ferguson ne bi nigdje odveo a možda nas npr Amar il Meho odvedu na EURO.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Sve su to dobri treneri koji su imali uspjehe na velikoj sceni. Znaci, dokazani su na najvecim nivoima evropskog fudbala. Onda imas ovu dvojicu koji...pa...nisu.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 nov 2017, 17:38

Mrznu se novinari ispred zgrade... pustite ih makar u hodnik

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 nov 2017, 17:38

Spaha puni case ali su mamurni od sinoc pa slabo ide Viski. Moguca je promjena stava.
Pokusava se sa Francuskim Konjakom! Izgleda da ih on bolje puca veceras.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 16 nov 2017, 17:39

Znaci Kodro je predlozen od strane komisije i nije prijedlog prosao na glasanju.
To znaci da ce se pojedinacno sada glasati i za jednog i za drugog. Ako ne bude potrebnih 12 glasova sjednica se prolongira i moze se cak traziti trece ime.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 16 nov 2017, 17:40

@Vucevich , Ma mentalitet nas yebe. Eto kud ces dalje, u kval. za to EURO 16te je bilo dovoljno zavrsiti i na drugoj poziciji i ides direktno, al jok. Mi kad smo culi za to, govorili smo, ma haj, eto i treci mozemo zavrsiti i na kraju cemo se preko baraza plasirati :facepalm:
I jos dodaj na to da nismo ni toliko kvalitetni koliko se zamislja, dobijes ovo sto imas.

@Uno, Nece prosirivati, mislim da se @sekretar malo zajebao "Prosirenje EURA 2020. u Francuskoj je...", al ja ne skontah odmah da je mislio na 2016.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 nov 2017, 17:42

mostar_mo je napisao/la:Znaci Kodro je predlozen od strane komisije i nije prijedlog prosao na glasanju.
To znaci da ce se pojedinacno sada glasati i za jednog i za drugog. Ako ne bude potrebnih 12 glasova sjednica se prolongira i moze se cak traziti trece ime.
Da li je glasanje tajno? Ako nije neka probaju tako, vjerujem da bi brze islo.
Ovo su sve neki dogovori, nema tu mnogo indivudualnog izbora vec moras da glasas kako ti narede iz "tvoje grupe"

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 16 nov 2017, 17:45

mirgerr je napisao/la:@Vucevich , Ma mentalitet nas yebe. Eto kud ces dalje, u kval. za to EURO 16te je bilo dovoljno zavrsiti i na drugoj poziciji i ides direktno, al jok. Mi kad smo culi za to, govorili smo, ma haj, eto i treci mozemo zavrsiti i na kraju cemo se preko baraza plasirati :facepalm:
I jos dodaj na to da nismo ni toliko kvalitetni koliko se zamislja, dobijes ovo sto imas.

@Uno, Nece prosirivati, mislim da se @sekretar malo zajebao "Prosirenje EURA 2020. u Francuskoj je...", al ja ne skontah odmah da je mislio na 2016.
Te price o mentalitetu su djecije price, ne moze neko da ozbiljno vjeruje u to... ovo su profesionalci, fudbaleri, igraju svake sedmice pod pritiskom. Samo je trener teski glupan i nema pojma sta radi.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 16 nov 2017, 17:46

calcio je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:Znaci Kodro je predlozen od strane komisije i nije prijedlog prosao na glasanju.
Da li je glasanje tajno? Ako nije neka probaju tako, vjerujem da bi brze islo.
Ovo su sve neki dogovori, nema tu mnogo indivudualnog izbora vec moras da glasas kako ti narede iz "tvoje grupe"
Nije tajno ali moze biti al i to mora proci kao prijedlog prvo, znaci mora biti dovoljno ruka u zraku da bi se preslo na tajno glasanje.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 16 nov 2017, 17:47

Trgovina i interesi ipak su najznačajniji u svemu.
Cime truguju ?

Kakvi interesi kada je reprezentacija u pitanju ?
- Zeljeznicar -

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 16 nov 2017, 17:48

Zenzo bolan vidis da ovaj novinar nema pojma o zivotu, ja ne znam ko njega zaposli
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 16 nov 2017, 17:49

Glave nam u pijesku, nezaštićene guzice

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 nov 2017, 17:50

Pa nije zar da si ocekivao da tako prodje imenovanje Meha Kodra. Ne ide to tako moj care, nisu nam ovi ljudi u savezu i njihov predsjednik pali sa kruske. Neka samo zavrse ovu farsu i izaberu onoga koji im pase. Samo neka zavrse.
Svakako je to u 5 deka. Samo je pitanje stila.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 nov 2017, 17:50

calcio je napisao/la:Mrznu se novinari ispred zgrade... pustite ih makar u hodnik
Nek se mrznu, nisu ni zasluzili bolje...
Gdje su bili poslije Kipra? A i nakon ovih idiotskih clanaka u posljednjih par dana tacno se vidi koliko su objektivni u svome poslu dabogda se smrznuli...

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 16 nov 2017, 17:51

aleksandar_veliki je napisao/la:Meho Kodro je selektor. Da li ce ga izglasati danas ili za deset dana nije bitno. Mehi trebamo svi zajedno podrsku, pozeljeti mu mnogo srece u radu i nadati se najboljem. Interes bh. fudbala je plasman na velika takmicenja i interes bi trebala biti Premijer liga.
U normalnom svijetu tako jeste, bio Kodro ili Amar, ali sta se ovo desava kod nas, samo neki interesi i spletke, zahtjevi neke strane.
- Zeljeznicar -

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 nov 2017, 17:52

Trgovina u smislu imati cete 12 glasova kada dobijemo sto zelimo. A to je u biti mozemo "iskati" sta hocemo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 nov 2017, 17:52

UrbyEmanuelson je napisao/la:Glave nam u pijesku, nezaštićene guzice
:D :D :D
Ovo je jedini kolektiv u BiH koji ne hebe zivu silu.
I jedina stvar vrijedna postovanja i divljenja

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Brix, CAGarfia, General505, Google [Bot], HariTz, Proximic, Venom i 69 gostiju.