Kada neko izvlači postove stare po godinu dana, to govori da ima neki interes zašto to radi. I takođe govori da je bolestan lik. Psihopata žešći. Ukrako yebo menafa, konekcija i interes koji smo imali sa njim je završen. Sutra neka se opet pojavi sarađivaćemo naravno. Ali hinjaluci kokošara Hrapovića su i dalje tu. E nema više. Što je pokupio djece pokupio je. racKu će moj moći ulaziti u svlačionice omladinaca više. To tebe žulja znam ja.Neandertalac je napisao/la:Hoćemo sada sa Menafom imati bolju saradnju? U kakvim smo odnosima, cijeni li nas jer smo svoje pljuvali da mu otvorimo vrata?Monci je napisao/la:Bilo je zainteresovanih naravno..Menaf Kodro, Redžepagić, Pa i Mario Stanić sa nekim vezama....ali glupani dopustiše najjačem manageru Hrapoviću da radi transfere. Sirotinjskoj i kokuznoj djeci i klubu koji nije imao opcije zavrtiše sa nešto para i štaš kokuz nema opcija drugih...
Imate li bar obraza da se izvinete?
I pametnije ti je da se povučeš malo, ne laprdaj ovdje među dušmanima, i ne pljuj po Želji. Dovoljno znaš i svjestan si da skontaš kakva je situacija i u kom pravcu se ide.
I ne kontam ovu prozivku. Obećao sm da neću više pisat, i ono me za jezik vuče. Smanji doživljaje.