FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nosi ga iz Sarajeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
halo!ElCartel11 je napisao/la:Radovac je igrao dobro u paru sa Cimirotom, sa ********** je bio ocajan (bojali se jedan drugog na terenu), da se ga upari sad sa Stanojevicem mislim da bi opet bio onaj stari.
Ali ipak vise bi zelio da se Heric gura
to ime se ne izgovara!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Šta imaš protiv Hrustema Veličanstvenog?DenchiNL je napisao/la:halo!ElCartel11 je napisao/la:Radovac je igrao dobro u paru sa Cimirotom, sa ********** je bio ocajan (bojali se jedan drugog na terenu), da se ga upari sad sa Stanojevicem mislim da bi opet bio onaj stari.
to ime se ne izgovara!!!
Fali nam njegova mirnoća na sredini terena.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
**** **** **** majku u ****skoroalen je napisao/la:Šta imaš protiv Hrustema Veličanstvenog?DenchiNL je napisao/la:halo!ElCartel11 je napisao/la:Radovac je igrao dobro u paru sa Cimirotom, sa ********** je bio ocajan (bojali se jedan drugog na terenu), da se ga upari sad sa Stanojevicem mislim da bi opet bio onaj stari.
to ime se ne izgovara!!!
MortemHz je napisao/la: **** **** **** majku u ****
Opusti se, daleko je Turska.
skoroalen je napisao/la:Šta imaš protiv ******** Veličanstvenog?DenchiNL je napisao/la:halo!ElCartel11 je napisao/la:Radovac je igrao dobro u paru sa Cimirotom, sa ********** je bio ocajan (bojali se jedan drugog na terenu), da se ga upari sad sa Stanojevicem mislim da bi opet bio onaj stari.
to ime se ne izgovara!!!

tebi zaključali prepucavanja pa nas ufatio handrit
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovih dana je u Sarajevu sa mladom. Možete ga hraknut u jednom od sarajevskih restorana.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pa i nije on sam kriv.Sabinho je napisao/la:Radovac je jedan period igrao jako dobro, cak se moze reci i vrhunski. Sam je kriv sto mu je karijera krenula silaznom putanjom, a to da je "guran" se ne slazem bas.muhamedhulk je napisao/la:pa da. radovac je guran kao projekat i na kraju popusio foru. samo strpljenja...
Radovac je tip igraca kojem moras prilagoditi igru, nesto ko pjanic, okruziti ga igracima koji mu odgovaraju. A mi smo kad je najvaznije bilo, kad je trebao napraviti iskorak, doveli onog grobara i njegovu formaciju 424, pa to Radovac ni u snu ne moze igrati, jos dodaj probleme sa navijacima, probleme sa leđima, i dobio si igraca koji je psihicki i fizicki na dnu.
Radovac je jos mlad, i on se moze vratiti, nije cudo sto mu Musemic daje priliku, jer zna prepoznati igraca i izvuci ono najbolje iz njega, e sad hocel uspjeti vratiti Radovca, vidjeti cemo uskoro, ali sigurno bolji trener za Radovca nije mogao doci na klupu.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
U zadnje vrijeme daje ruke i koristi nam. Ne bih ga se ja tako lako odrekao.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kakve su šanse da babuka protiv Mladosti nekog pišne? Izdominirao je golčinama i ovu prošlu prijateljsku. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kakanjska nejač nisu dostojna njegovog svetog piša. Bolje da stegne bešiku do derbija pa da konama čestita rođendan s litrom mokraće umotanim u mašnicu.joker90 je napisao/la:Kakve su šanse da babuka protiv Mladosti nekog pišne? Izdominirao je golčinama i ovu prošlu prijateljsku.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
babuka ce da u nedelju popiša onog iskompleksiranog strumfa i izurinira se po njima ...toliko
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nekom babuka, a nekom očuh.skoroalen je napisao/la:Kakanjska nejač nisu dostojna njegovog svetog piša. Bolje da stegne bešiku do derbija pa da konama čestita rođendan s litrom mokraće umotanim u mašnicu.joker90 je napisao/la:Kakve su šanse da babuka protiv Mladosti nekog pišne? Izdominirao je golčinama i ovu prošlu prijateljsku.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Mišljenja se dakle razlikuju! To je ta ljepota i pluralizam saidizma!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igra od prve minute, mrtav sam ozbiljan.joker90 je napisao/la:Kakve su šanse da babuka protiv Mladosti nekog pišne? Izdominirao je golčinama i ovu prošlu prijateljsku.
NjonjoVam je napisao/la:Ordaga ide 100% a Mehmedagić 1000% ,Ordaga je najblizi Slogi a Hare Sarajevu!!Pa neće valjda ovdje čekati da ih teroriše Senco i njegovi poslusnici??
SRETAN BROJ - 1725
-
scudetto89
- Kontakt:
Sta ovo vidim derbi u 13h ?, stvarno je termin nidje veze trebali su ostaviti u 16h kako su prvo govorili, ali hajde sad je tako ne mozemo nista tu promjeniti
Bitno je da pobjedimo sad ove iz kaknja, i da najavimo demoliranje kona abd !

Bitno je da pobjedimo sad ove iz kaknja, i da najavimo demoliranje kona abd !
04.10.2009 !
Sta ima braco, kakvo je vrijeme u seheru. Jeli prestalo da pada, hoceli se moci igrati sutra.

Dule srbine