Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
ja kakvih nebuloza se načitah i teorija zavjere koje nisu postojale dok nije izašla vijest da neće bit Amar....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ma jasno je kao dan da su se preracunali, odnosno da su ovekivali podrsku igraca da ovaj junior bud eselektora, ali ocito je da su igraci uz SŠ koji je zamislio misimović... i to je sada najveci problem zasto ne mogu izabrati junioraDenchiNL je napisao/la:ja kakvih nebuloza se načitah i teorija zavjere koje nisu postojale dok nije izašla vijest da neće bit Amar....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sad bih bas volio da izaberu Amara, pa da savez sam sebi uskoci u stomak. Mogu zamnisliti kako bi ga navijaci na prvoj utakmici docekali.
Dajte babinom da vodi, molim vas.
-
Transfer1312
- Kontakt:
Ti si najvecii kompleksas na ovom forumu , znaci tebi Amar kao da je pola familije pobio a ne sto je malene redovno spustao na zemlju titulama. Kad nemate svog nekog strucnjaka , onda nesmije biti ni od Komsija. A ja Kodru ste vi privatizovali , zato si ti zapeoEvander je napisao/la:Sad bih bas volio da izaberu Amara, pa da savez sam sebi uskoci u stomak. Mogu zamnisliti kako bi ga navijaci na prvoj utakmici docekali.
"NAS" strucnjak je odveo nasu drzavu po prvi put na SP, igrao najljepsi fudbal do sada, rame uz rame po atraktivnosti sa 3-4 najvece evropske ekipe, drugi po efikasnosti bili u kvalifikacijama (koliko se sjecam)Transfer1312 je napisao/la:Ti si najvecii kompleksas na ovom forumu , znaci tebi Amar kao da je pola familije pobio a ne sto je malene redovno spustao na zemlju titulama. Kad nemate svog nekog strucnjaka , onda nesmije biti ni od Komsija. A ja Kodru ste vi privatizovali , zato si ti zapeoEvander je napisao/la:Sad bih bas volio da izaberu Amara, pa da savez sam sebi uskoci u stomak. Mogu zamnisliti kako bi ga navijaci na prvoj utakmici docekali.
Dajte babinom da vodi, molim vas.![]()
![]()
Vas strucnjak je izbacio nas iz baraza za evropsko, pa onda sa svjetskog, sjebo nam rejting na uefinoj listi... i sada bi jos jednog da nas sjebete do kraja
SAFET SUŠIĆ-PAPE!
Pocni citati moje postove od pocetka, kad je Amar tek bio pominjan. Rekao sam da mi je OK da on bude, nemam nista protiv. Cak sam napisao da mi je on bolje rijesenje od Hadzibegica ili Bajevica.Transfer1312 je napisao/la:Ti si najvecii kompleksas na ovom forumu , znaci tebi Amar kao da je pola familije pobio a ne sto je malene redovno spustao na zemlju titulama. Kad nemate svog nekog strucnjaka , onda nesmije biti ni od Komsija. A ja Kodru ste vi privatizovali , zato si ti zapeoEvander je napisao/la:Sad bih bas volio da izaberu Amara, pa da savez sam sebi uskoci u stomak. Mogu zamnisliti kako bi ga navijaci na prvoj utakmici docekali.
Dajte babinom da vodi, molim vas.![]()
![]()
Ali kad vidim koliko ste neobjektivni, koliko od njega zelite napraviti Murinja, koliko ste smijesni kad tvrdite da je on bolji od X trenera i na kraju kad vidim nepotizam i na koji nacin ga babo zeli uvaliti, onda sam apsulutno protiv babinog.
Daj barem izaberite v.d. selektora vise. Pravite sapunicu od ovoga!!!
Ali najjača je ova "bivši trener sarajeva" kao to neka referenca. Pa napišite bivši nogometaš Barcelone, na tome mu svaka čast!!! A ako spominjete njegovu trenersku karijeru,onda napišite brate fino da se zna "bivši trener sarajeva, koji je nakon 15 kola otjeran od strane navijača"
Moj jaran, inace u to vrijeme je bio jedan od "vidjenijih" na jugu, dobio je batine jer je podrzavao Amara kad ste ga otjerali u njegovom prvom mandatu. Sta cemo sa tim?
Meho nabijo komplexe FS RS-a. Kazu da je radio protiv njih. Koji show.

Povedi nas selektore
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
solinas je napisao/la:
Povedi nas selektore![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Kodro je bio jedina pravva prilika ozdravljenju BH fudbala!!!
Ko se sjeca prijateljske na kosevu, i praznog bilinog polja, sve ce mu biti jasnO!
Zato se u savezu boje kodre a navijaju za "osima" spasioca saveza .... ne , nije sim spaso fudbal nego dao infuziju, da nastave ovi krasti a mi gledati propast fudbala ... jer sta je to bolje sada nego prije ? Sudjenje? i ?
Nista... isti klinac, i dalje talovi, kriminal, krađe, muljanje ...
Tada je kodro stao na crtu njima, navijaci krenuli za njim... i na zalost, izdali smo tada sve sto je sveto
Ko se sjeca prijateljske na kosevu, i praznog bilinog polja, sve ce mu biti jasnO!
Zato se u savezu boje kodre a navijaju za "osima" spasioca saveza .... ne , nije sim spaso fudbal nego dao infuziju, da nastave ovi krasti a mi gledati propast fudbala ... jer sta je to bolje sada nego prije ? Sudjenje? i ?
Tada je kodro stao na crtu njima, navijaci krenuli za njim... i na zalost, izdali smo tada sve sto je sveto
Ovaj izbor je na svaki moguci nacin pridonio nasem ponasanju na forumu. Tesko je ignorirati cinjenice koje su se tokom njega dogodile.Monolog je napisao/la:Pogledajte naziv teme, molim vas. Brišem sve postove o ratu, ličnim prepucavanjima i sličnim stvarima kojim nije mjesto na ovom (pod)forumu. Hvala na razumijevanju.
Evo sada Kovacevic govori da je u proslosti Meho radio protiv njih. Kako je on radio protiv njih i kako pisati o tome a ne cackati po proslosti?
Iako bih nakon svega volio nego ista da Kodro bude selektor dosli smo da trenutka kada bi realno i trebalo ponistiti cijelu ovu farsu.
Tko got nakon ovog postane selektor bit ce mu puno teze nego da je to postao prije ovih i ovakvih izbora. Morat ce se dodatno platiti za nesto sto je vec izabrano od ljudi iz struke.
To placanje ce buducem selektoru uvijek biti kamen iznad glave. Vrijeme je da ponovo trknu do Prosineckog i uduplaju ponudu.
Znao sam ja na pocetku kako ce ovo zavrsiti.
Isto ce zavrsiti i svaki sljedeci izbor kada u njemu bude jedan od kandidata za kojega su navijaci jednog od Sarajevskih klubova ludo zaljubljeni.
Tu pravo, postenje i logika onda vise ne stanuje.
Tesko je komentirati o necem losem na lijep i pristojan nacin.
Zaboravite Mehu Kodru, bivšeg nogometaša Veleža, Real Sociedada, Barcelone, Tenerifa, Alavesa, Maccabija. Bivšeg reprezentativca ex Yu i Bosne i Hercegovine. Odličnog nogometaša, golgetera, i nedokazanog i neiskusnog trenera. Zaboravite ga, i nema potrebe da se prepucavate, jer on sigurno neće biti selektor Bosne i Hercegovine. Nije mi niti žao niti drago zbog toga, ali mi je drago što Emir Spahić sigurno neće dobiti nikakvu funkciju u i oko reprezentacije Bosne i Hercegovine. Kabadahija i prosječni nogometaš, koji za isti klub nije mogao sastaviti 10 utakmica, koji nas je svojim kiksevima koštao bodova i bodova, poraza i poraza na ovaj način je pokušao prvenstveno da sebe uvali u reprezentaciju, a Meho je kolateral čisti. Eto i za široke narodne mase Zenice i Tuzle, i Pionirske Doline i Kobilje Glave naravno, neće ni Amar Osim biti selektor, pa da Vam je duša na mjestu.
Nismo izdali, nego su zovnuli Ciru koji je dobio 7-0 i krenula je euforija.Pantelija je napisao/la:Kodro je bio jedina pravva prilika ozdravljenju BH fudbala!!!
Zatim je Osim Ivica lobirao u UEFI da se savez ne suspenduje, pa smo pokradeni u Francuskoj sto su nam vratili za plasman na SP.
Sudjenje jeste bolje i puno je vise gostujucih pobjeda nego prije. Ali liga je i dalje nekvalitetna prvenstveno zbog terena.
Kodro je postenjacina to se uvijek znalo, zbog toga je i otjeran iz FKS jer bi mozda osvojio titulu posteno, ovako su odlucili poklopiti 9 utakmica do kraja osim onog derbija 0-0.
Amar im isto nebi dao pardona, to zna svako ko imalo poznaje Amara, ali opet ponavljam, misljenja sam da je Meho u prednosti jer opet radi u drugoj svici i igra ljepsi fudbal. Amar je stara skola, disciplina i samo disciplina.
Dok se savez ne vrati fudbalerima, nama nekog velenapretka nema, pod fudbalerima mislim Vedo, Salihovic, Papac, Miske, cestitim ljudima, ne kabadahijama poput Spahica koji se uz Pilava smatra sivom eminencijom saveza. Opet nesto mutljari.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Saudijska Arabija druga ligaMonci je napisao/la:Zaboravite Mehu Kodru, bivšeg nogometaša Veleža, Real Sociedada, Barcelone, Tenerifa, Alavesa, Maccabija. Bivšeg reprezentativca ex Yu i Bosne i Hercegovine. Odličnog nogometaša, golgetera, i nedokazanog i neiskusnog trenera. Zaboravite ga, i nema potrebe da se prepucavate, jer on sigurno neće biti selektor Bosne i Hercegovine. Nije mi niti žao niti drago zbog toga, ali mi je drago što Emir Spahić sigurno neće dobiti nikakvu funkciju u i oko reprezentacije Bosne i Hercegovine. Kabadahija i prosječni nogometaš, koji za isti klub nije mogao sastaviti 10 utakmica, koji nas je svojim kiksevima koštao bodova i bodova, poraza i poraza na ovaj način je pokušao prvenstveno da sebe uvali u reprezentaciju, a Meho je kolateral čisti. Eto i za široke narodne mase Zenice i Tuzle, i Pionirske Doline i Kobilje Glave naravno, neće ni Amar Osim biti selektor, pa da Vam je duša na mjestu.
-
Sariel1987
- Kontakt:
da nam je sad spaha u zadnjoj liniji umjesto onih čunjevaMonci je napisao/la:Zaboravite Mehu Kodru, bivšeg nogometaša Veleža, Real Sociedada, Barcelone, Tenerifa, Alavesa, Maccabija. Bivšeg reprezentativca ex Yu i Bosne i Hercegovine. Odličnog nogometaša, golgetera, i nedokazanog i neiskusnog trenera. Zaboravite ga, i nema potrebe da se prepucavate, jer on sigurno neće biti selektor Bosne i Hercegovine. Nije mi niti žao niti drago zbog toga, ali mi je drago što Emir Spahić sigurno neće dobiti nikakvu funkciju u i oko reprezentacije Bosne i Hercegovine. Kabadahija i prosječni nogometaš, koji za isti klub nije mogao sastaviti 10 utakmica, koji nas je svojim kiksevima koštao bodova i bodova, poraza i poraza na ovaj način je pokušao prvenstveno da sebe uvali u reprezentaciju, a Meho je kolateral čisti. Eto i za široke narodne mase Zenice i Tuzle, i Pionirske Doline i Kobilje Glave naravno, neće ni Amar Osim biti selektor, pa da Vam je duša na mjestu.
taj kabadahija i prosjecan igrac se naigro u evropskim ligama,za razliku od onog vaseg kabadahije i ulicnog pljuvaca koji je ipak osto u lokalnim okvirima sa izuzetkom sredjenog DEGAŽmana na tatin obraz u ipon i ove smjeurije u katru gdje amateri idu
sto ce reci... kodru nece isti oni u savezui protiv kojih se bojkotovalo.koji su rak rana bh fudbala.
a vi njih podrzavate ,sto ce reci...
vama ovaj rezim i sistem gode. dok ih podrzavate
Mene samo zanima zasto Amar nije radio ni u jednoj evropskoj ligi, pa cak ni u toj drugoj svicarskoj ? Uvjeren sam da je ta liga duplo bolja od nase prve lige, a isto tako od lige Katra.
Ok za Emira potjerajte ga iz Sarajeva i ne dajte mu prici savezu ako je takva zelja BiH sportske javnosti.
Ali postoji li ijedan navijac Zeljeznicara koji ce reci da je Ivicin glas Amaru protiv trojice kolega u komisiji uzasno los potez?
Postoji li ijedan forumas koji ovdje pise da se ponosi da je na takav nacin dobio posao u javnim i drzavnim poduzecima?
Ovdje se vise ne prica o sportu nego o neprihvatljivim i nesavjesnim radnjama.
Ako je Emir drukao za Kodra sto vjerovatno i jes za koga je drukao ovaj portal? Naklonost koju je pokazivao prema Osimu mi nije bio simpaticna ali je svakako legitimna. Usporedjivati takve stvari sa ocevim glasom u komisiji je suludo.
Ponistavajte sve!!! I trka po Prosineckog, davno sam ja reakao da je on svima prihvatljiv.
Ali postoji li ijedan navijac Zeljeznicara koji ce reci da je Ivicin glas Amaru protiv trojice kolega u komisiji uzasno los potez?
Postoji li ijedan forumas koji ovdje pise da se ponosi da je na takav nacin dobio posao u javnim i drzavnim poduzecima?
Ovdje se vise ne prica o sportu nego o neprihvatljivim i nesavjesnim radnjama.
Ako je Emir drukao za Kodra sto vjerovatno i jes za koga je drukao ovaj portal? Naklonost koju je pokazivao prema Osimu mi nije bio simpaticna ali je svakako legitimna. Usporedjivati takve stvari sa ocevim glasom u komisiji je suludo.
Ponistavajte sve!!! I trka po Prosineckog, davno sam ja reakao da je on svima prihvatljiv.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], eaglebvb09 i 32 gosta.