Olimpik Sarajevo

Adnel
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la Adnel » 04 sep 2010, 15:44

Evo i drugi sad se prijavio haha.
Samo jedan klub Velež Mostar

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 04 sep 2010, 16:01

Oj lika to je sa foruma njihovog olimpika cuj ja da navijam za olimpik :S,ima ti na njihovom forumu vukovi to obavjestenje.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 04 sep 2010, 16:17

Adnel je napisao/la:Oj lika to je sa foruma njihovog olimpika cuj ja da navijam za olimpik :S,ima ti na njihovom forumu vukovi to obavjestenje.
Mogao si citirati a ne onako nejasno napisati zajedno sa svojim postom :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 05 sep 2010, 02:24

Ja dusmana sto glume velicine :D
Olimpik pored ovolikog dusmanluka u Sarajevu dobro i opstaje.Sta je uradjeno i sta se desava u klubu je vise nego dobro.Za tri godine tri lige se prosle.Prva sezona PL sesto mjesto a drugoj sezoni imamo ekipu koja broji trinaest igraca mladjih od 20 god.koji su buducnost kluba a svi imaju ugovore na minimum tri godine,sezonu cemo zavrsiti u skladu sa planom.
Oscilacije u igri postoje zbog mladosti koju treba istrpiti.
Izvjesno je da cemo sa stadionom biti veliki problem umornim klubovima ali treba biti strpljiv.
Ovaj klub nije ni stranacki ni politicki a najmanje nacionalni,bez ijedne marke pomoci od politickih institucija i politiziranih firmi opstaje a ne stvara nijednu marku duga a hrani se oko pedeset usta,potpuno trzisno orjentisan.
U ovom gradu se uspjeh neciji nikada nije cijenio ali ima vremena a ono ce pokazati dali je ispravna politika ovog malog kluba ili necija druga. :D

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 05 sep 2010, 12:25

to su price za malu djecu glavni igraci preko 28 godina a svi su nezadovoljni generalno lupali ste se ciframa cijelo ljeto na kraju nula i price o sposobnim direktorima i trenerima samo kod pabiza prolaze grad cjeli prica o tome mahala je ovo sve se zna

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 05 sep 2010, 23:16

Ne lupaj beze :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 sep 2010, 08:29

hordas'87 je napisao/la:to su price za malu djecu glavni igraci preko 28 godina a svi su nezadovoljni generalno lupali ste se ciframa cijelo ljeto na kraju nula i price o sposobnim direktorima i trenerima samo kod pabiza prolaze grad cjeli prica o tome mahala je ovo sve se zna
Adis Culov 24 godine
Muhamed Mujic 20
Kresser mislim da ni on sam ne zna koliko ima godina :D
Nihad Suljevic 30
Nikola Kolarov 28
Mladen Lucic 26
Sabit Alimanovic 24
Adis Hadzanovic18
Thiago 23
Muhamed Subasic 22
Vedran Jese 30
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 06 sep 2010, 16:57

Svakom od navedenih igraca si dodao u prosjeku od 1-2 god.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 sep 2010, 17:22

herbion je napisao/la:Svakom od navedenih igraca si dodao u prosjeku od 1-2 god.
Do mene je fakat :oops: dodao sam svakom po godinu greskom!

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 06 sep 2010, 17:35

a i nisi puno fulio bitna je suplja i a njh sviju ce naplatiti 14 mil eura, a sa vrsnim trenerom ce promovirati jos mladih igraca, ubleha moj herbione i pabizo i vama su mozak saprali nijo i kompanija samo suplja 24 sata dnevno jadan je fudbal u bih sa prljacama i gracicima

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 06 sep 2010, 21:35

hordas'87 je napisao/la:a i nisi puno fulio bitna je suplja i a njh sviju ce naplatiti 14 mil eura, a sa vrsnim trenerom ce promovirati jos mladih igraca, ubleha moj herbione i pabizo i vama su mozak saprali nijo i kompanija samo suplja 24 sata dnevno jadan je fudbal u bih sa prljacama i gracicima
Vrijeme ce pokazat da li je g.Gracic uspjesno vodio Olimpik.Vjerovatno ne zelite da shvatite i priznate da on samo brze razmislja od drugih celnika klubova u ovoj nasoj BOSNI.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 06 sep 2010, 21:37

pile87 je napisao/la:
herbion je napisao/la:Svakom od navedenih igraca si dodao u prosjeku od 1-2 god.
Jedan je Nijaz Gracic ----JEDAN JEDINI

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 06 sep 2010, 23:12

pabizo je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
stari je to vuk :lol: :lol: :lol: :lol:
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 06 sep 2010, 23:13

pabizo je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
kako bi on dosao u Borac,ma ne smijem ni pomisliti :lol: :mrgreen:
1921-2011

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 sep 2010, 23:32

tax je napisao/la:
pabizo je napisao/la:Jedan je Nijaz Gracic ----JEDAN JEDINI
Vise kojot nego vuk :D Kakva crna prica covjek vidi dalje od ostalih u BiH, ne bih rekao, eto ja sam pisao ovdje ako ode subasic za 650 000 eura ja cu trcat go kroz grad i tako i bi, jedno je nabijati vrijednost necega kroz reklamu a drugo je kad treba vidjeti pravo lice toga, cinjenica je da je olimpik prosjecan premijerligas isto tako je cinjenica da je to uspjeh za klub kakav je olimpik, istina je da taj klub podrzavaju ljudi koji imaju novcanu korist od kluba i niko vise.Koliko god se graicic para zavaljivo istina je da su neki napravili puno vise sa puno manje para, niti jedan igrac nije prodan od strane olimpika nikakv sportski uspjeh nije napravljan isto tako spreman sam cestitati na bilo cemu od ovo dvoje kad bude uradjeno do tada i gracic i olimpik prosjek.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 06 sep 2010, 23:49

Slazem se da je prosjecan premijerligaski klub sa nekim planom razvoja.Za nesto vise treba infrastruktura ali su uspjesi evidentni.Broj osvojenih bodova na gostujucim terenima je poslije Zelje,u samo jednoj godini PL,je najvece mjerilo kakav fudbal Olimpik gaji.Kada je korist u pitanju kako ce neko opljackati nesto a daje svoje pare,to je glupost a to su navike iz vecih klubova,od drzavnih para uzimaju se talovi,toga nema u Olimpiku. :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 sep 2010, 23:59

herbion je napisao/la:Slazem se da je prosjecan premijerligaski klub sa nekim planom razvoja.Za nesto vise treba infrastruktura ali su uspjesi evidentni.Broj osvojenih bodova na gostujucim terenima je poslije Zelje,u samo jednoj godini PL,je najvece mjerilo kakav fudbal Olimpik gaji.Kada je korist u pitanju kako ce neko opljackati nesto a daje svoje pare,to je glupost a to su navike iz vecih klubova,od drzavnih para uzimaju se talovi,toga nema u Olimpiku. :D
Nisam nigdje ni rekao da ce neko nesto opljackati, pa i ne kontam od kud ti to.Infrastrukturu nema ni jedan klub u BiH osim Sirokog, oni s druge strane nemaju publiku kao ni olimpik tako da ne znam koliko im ta infrastruktura i znaci uopste.Po meni je osnovni bit postojanja nekog kluba da ima ljude koji vole taj klub i dolaze na utakmice trenutno sitacija je takva da olimpik vole oni koji imaju haira od njega.Al to je tako u Bosni nemoze sve oni koji imaju uslove nemaju navijace, oni koji imaju pare igraju pred praznim pribinama a ima klubova koji kraj sa krajem sastavljaju pred punim tribinama.Kad budemo imali 5-6 klubova koji imaju sve ovo imacemo i najjacu ligu na balkanu.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 07 sep 2010, 01:13

U 2 FL Zapad kada se igralo na Otoci imali smo sasvim zadovoljavajucu posjetu.Kosevo i Grbavicu ne dozivljavamo kao svoje i samo se identifikujemo sa Opštinom Novi Grad.Ne patimo da budemo vodeci nego da stvaramo igrace i zivimo od njih a kada su navijaci u pitanju ima vremena jer smo prebrzo od dna dosli do PL.Ipak ovdje postoje Sarajevo i Zeljo 60 godina a mi da se q..... necemo niti imamo tih ambicija.Postajemo cinjenica u PL niko sa nama nije siguran a ni sami ne znamo kada mozemo koga pobijediti.Takva smo ekipa. :)
Nikada se ne bih kladio na Olimpik. :D

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 sep 2010, 12:32

pile87 je napisao/la:
tax je napisao/la:
pabizo je napisao/la:Jedan je Nijaz Gracic ----JEDAN JEDINI
Vise kojot nego vuk :D Kakva crna prica covjek vidi dalje od ostalih u BiH, ne bih rekao, eto ja sam pisao ovdje ako ode subasic za 650 000 eura ja cu trcat go kroz grad i tako i bi, jedno je nabijati vrijednost necega kroz reklamu a drugo je kad treba vidjeti pravo lice toga, cinjenica je da je olimpik prosjecan premijerligas isto tako je cinjenica da je to uspjeh za klub kakav je olimpik, istina je da taj klub podrzavaju ljudi koji imaju novcanu korist od kluba i niko vise.Koliko god se graicic para zavaljivo istina je da su neki napravili puno vise sa puno manje para, niti jedan igrac nije prodan od strane olimpika nikakv sportski uspjeh nije napravljan isto tako spreman sam cestitati na bilo cemu od ovo dvoje kad bude uradjeno do tada i gracic i olimpik prosjek.
Jedan je jedini NIJAZ GRACIC ---------sAMO NAPRIJED g.Gracicu i radite kako znate i umijete.Pozdrav od navijaca OLIMPIKA iz Varesa koji zive u Sarajevu,,,,,,

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 07 sep 2010, 12:37

Haj sad iskreno reci te koliko vam placa Nijaz :mrgreen: :mrgreen: ,internet vam placa i plus sedmicno da pisete na forumu vas dvojica .

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.