Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ja sam uvjeren da mi dozivjeli zesci debalk sa svim ovim strancima, tek bi onda ekipa - prvih 11. a i klupa bila cirkus.
- Zeljeznicar -
- Centre forward
- Kontakt:
Što bi se zezali ? Pa njihov predsjednik presjedništva otvoreno priča protiv svoje države i istu ne priznaje. Ovi su tu samo da upotpune cirkus. Vjerovatno po zadatku.Rooney88 je napisao/la:Jel se FSRS zajebaje ili sta? Kakva su ovo imena? Otkud njima da iko od njih moze doci... kakvu su generalno svi smijuriju napravili od ovog izbora, strasno.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Mah samo grupu Svabeca nekad ubuduce, pocev od supervizora Vogtsa, Matheusa ka glasnogovornika do Klinsija selektora, cak i da kuvarica bude teta Anagelika.
Taj mentalitet bi nas vinuo u visine jer tehnicki smo uvijek imali zavidnu ekiptzu.
Ak os rezultate, sparaj pa kvalitetno ulozi, jaro moj.
Inace, pojedinci mi fkt ogadise svaku ebenu temu vezanu za repku. Daj bola Mona samaraj ovu nejac.
Taj mentalitet bi nas vinuo u visine jer tehnicki smo uvijek imali zavidnu ekiptzu.
Ak os rezultate, sparaj pa kvalitetno ulozi, jaro moj.
Inace, pojedinci mi fkt ogadise svaku ebenu temu vezanu za repku. Daj bola Mona samaraj ovu nejac.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 17 nov 2017, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Jel to izbor pao na Osima, Kodru i Marinovica?
Bog nek nam je na pomoci.
Bog nek nam je na pomoci.
Ovaj prijedlog RS je samo još jedna sprdacina, špricanje po državi koju žele razoriti.
Isto kao da sam ja ženi rekao pred vjenčanje , stani malo odgađamo ...da pošaljem upit Heidi Klum, Klaudiji Sifer.
Isto kao da sam ja ženi rekao pred vjenčanje , stani malo odgađamo ...da pošaljem upit Heidi Klum, Klaudiji Sifer.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Pa ova farsa sa izborom selektora je od početka sprdačina.... Žao mi samo što su Kodru, legendu i dobrog insana, upetljali u ovo!mostar_mo je napisao/la:Ovaj prijedlog RS je samo još jedna sprdacina, špricanje po državi koju žele razoriti.
Smijurija i ludilo se nastavlja - TV safunica ili rijaliti - svjedno
Bosno moja poharana....
Kakva god da su imena i prijedlog , u redu je da se stvari stave na sto, da se vidi sta se moze , sta se ne moze. Ne tvrdim da FSRS ima neke dobre namjere, vjerovatno je i ovo neko tvrdjenje pazara, ali u principu su u pravu.
Nama su servirali cifru od 15 hiljada eura, kao da je sveta krava, servirali nam da smo mali siromasan sacez, da smo nemocni, da niko nece da radi s nama i u okviru toga guraju svoje pulene.
Nama su servirali cifru od 15 hiljada eura, kao da je sveta krava, servirali nam da smo mali siromasan sacez, da smo nemocni, da niko nece da radi s nama i u okviru toga guraju svoje pulene.
Da , zaista je tužno da ga se diskreditira na ovaj način .Trigger je napisao/la:Pa ova farsa sa izborom selektora je od početka sprdačina.... Žao mi samo što su Kodru, legendu i dobrog insana, upetljali u ovo!mostar_mo je napisao/la:Ovaj prijedlog RS je samo još jedna sprdacina, špricanje po državi koju žele razoriti.
Smijurija i ludilo se nastavlja - TV safunica ili rijaliti - svjedno
I kad ih za godinu dana budem citirao jednog po jednog, biće ovakav onakav.
Niko da se dohvati Kodrinih trenerskih (ne)kvaliteta, nego samo prosipaju neku patetiku. Eto ja ne znam kakav je njegov CV kao igrača, koliko je elokventan, i slično. Ništa od toga nije važno jer čovjek nije kalibar da vodi reprezentaciju u kojoj igraju Džeko, Pjanić, Kolašinac, Lulić, Begović, itd...
Niko da se dohvati Kodrinih trenerskih (ne)kvaliteta, nego samo prosipaju neku patetiku. Eto ja ne znam kakav je njegov CV kao igrača, koliko je elokventan, i slično. Ništa od toga nije važno jer čovjek nije kalibar da vodi reprezentaciju u kojoj igraju Džeko, Pjanić, Kolašinac, Lulić, Begović, itd...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čisto da se pokaže kako iz RS-a nešto "rade" mene samo čudi kako među ove kandidate nisu ubacili i stručnjaka Tulića da show bude potpun.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma neka ih, oni su mi posljednja nada da Kodro neće biti izabran, Vinko Marinović je izuzetno ozbiljan kandidat i nadam se da će ga svim silama gurati ispred Kodre, obzirom da je sasvim realana gledajući njihov spisak.Saurman je napisao/la:Čisto da se pokaže kako iz RS-a nešto "rade" mene samo čudi kako među ove kandidate nisu ugurali i stručnjaka Tulića da show bude potpun.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
XSariel1987 je napisao/la:spahic je sa svim manama i vrlinama za vas baba ove igre
sjecikese
Da je Spaha igrao protiv Kipra nikad ne bi primili 3 gola za deset minuta pa to valjda svi znamo , na kraju krajeva vjerovatno ni taj Brazil ne bi vidjeli da nije u Zilini skocio na prvoj stativi i prebacio loptu na drugu za 1:1.
Naravno da je imao grešaka ali je naš najpouzdaniji igrač pozadi u zadnjih 10 godina i ja bi ga klonirao onakvog ponovo za narednih deset.
Da Spaha nije igrao protiv Fracuske i Nigerije, mi bi bili mnogo uspješnija fudbalska nacija nego smo sad.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prasnuo sam u smijeh sada kada sam procitao spisak kandidata koje su ponudili...to je cista zaje.ancija koja bi trebala da ratultira otkazom doticnom i onima koji su sastavljali s njim taj spisak..pa ljudi prave jos.vecu sprdnju od sprdnje.
...
I da, stranac (u govornom smislu) je nepozeljan u svakom slucaju...ne mogu Koller, Seedorf biti bolji od Amara i Mehe nikako...bar ne u ovoj prici o kojoj mi pricamo, a to je reprezentacija BiH!
I da, boli njih neka stvar za nasom reprezentacijom...eto Skibbe je dozivio slom sto mu je Grcka ispala?
Oni to nikad ne mogu dozivljavati kao nasi ljudi, treneri...izuzev ako nisi klasni trener i profesionalac u svom poslu kao Mourinho, Conte i ostali iz vrha.
Ja sam za Kodru prije Amara...ali isto tako sam.prije za Amara nego Magatha, Skibbea, a pogotovo Kollera i igracine Seedorfa i ostale buranije.
Ko ne razumije zasto njegov problem.
...
I da, stranac (u govornom smislu) je nepozeljan u svakom slucaju...ne mogu Koller, Seedorf biti bolji od Amara i Mehe nikako...bar ne u ovoj prici o kojoj mi pricamo, a to je reprezentacija BiH!
I da, boli njih neka stvar za nasom reprezentacijom...eto Skibbe je dozivio slom sto mu je Grcka ispala?
Oni to nikad ne mogu dozivljavati kao nasi ljudi, treneri...izuzev ako nisi klasni trener i profesionalac u svom poslu kao Mourinho, Conte i ostali iz vrha.
Ja sam za Kodru prije Amara...ali isto tako sam.prije za Amara nego Magatha, Skibbea, a pogotovo Kollera i igracine Seedorfa i ostale buranije.
Ko ne razumije zasto njegov problem.
Sve mi nekako miriše da bi na kraju ove sapunice ipak mogao biti Kodro, nemam ništa protiv čovjeka al' imenovati njega za selektora je fijasko u najavi.Nama treba čovjek sa jakim autoritetom koji će uvesti red u svlačionici pored drugih kvaliteta.Virtu4l je napisao/la:Ma neka ih, oni su mi posljednja nada da Kodro neće biti izabran, Vinko Marinović je izuzetno ozbiljan kandidat i nadam se da će ga svim silama gurati ispred Kodre, obzirom da je sasvim realana gledajući njihov spisak.Saurman je napisao/la:Čisto da se pokaže kako iz RS-a nešto "rade" mene samo čudi kako među ove kandidate nisu ugurali i stručnjaka Tulića da show bude potpun.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Meni je u svemu ovome samo drago to što nam selektor neće biti neka stara legenda ex-yu fudbala, i Meha i Amar su relativno mladi treneri, kvalitetom mislim da su tu negdje, a mislim da su obojica dovoljni "tersovi" i autoriteti da neće pustiti da ih svlačionica yebe u zdrav mozak, ili će biti po njihovom ili će oni otići.
A koji će od njih dvojice biti izabran, skoro svejedno mi je, malo više naginjem ka Osimu čisto zato što mislim da bolje poznaje cijelokupnu situaciju u našem fudbalu, al' sa druge strane bi bio pod dosta većim pritiskom nego Kodro zbog svog prezimena, Želje i ostalih faktora koji mu se tovare na leđa.
A koji će od njih dvojice biti izabran, skoro svejedno mi je, malo više naginjem ka Osimu čisto zato što mislim da bolje poznaje cijelokupnu situaciju u našem fudbalu, al' sa druge strane bi bio pod dosta većim pritiskom nego Kodro zbog svog prezimena, Želje i ostalih faktora koji mu se tovare na leđa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A ja cu ti po 100.put ponoviti da nije bilo Spahe nit bismo vidjeli Brazil, nit bismo se protiv Francuske borili za prvo mjesto jer bi ti stoperski bedem cinili Mravac i Pandza.Virtu4l je napisao/la:Da Spaha nije igrao protiv Fracuske i Nigerije, mi bi bili mnogo uspješnija fudbalska nacija nego smo sad.
Sreca pa je vas par bukvalaca manjina.
- Neandertalac
- Kontakt:
Jesu li kandidati predali svoje vizije savezu u pismenoj formi? Mora li se to dostaviti?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kodro je bio završena priča, ali eto neki su se jučer protivili tom izboru i spasili su bh fudbal bar za kratko. Sad će se ovima iz RS morati činiti određeni ustupci da bi prihvatili ono što im se servira, kao i uvijek, a ti ustupci će nas mnogo koštati.Saurman je napisao/la:Sve mi nekako miriše da bi na kraju ove sapunice ipak mogao biti Kodro, nemam ništa protiv čovjeka al' imenovati njega za selektora je fijasko u najavi.Nama treba čovjek sa jakim autoritetom koji će uvesti red u svlačionici pored drugih kvaliteta.Virtu4l je napisao/la:Ma neka ih, oni su mi posljednja nada da Kodro neće biti izabran, Vinko Marinović je izuzetno ozbiljan kandidat i nadam se da će ga svim silama gurati ispred Kodre, obzirom da je sasvim realana gledajući njihov spisak.Saurman je napisao/la:Čisto da se pokaže kako iz RS-a nešto "rade" mene samo čudi kako među ove kandidate nisu ugurali i stručnjaka Tulića da show bude potpun.
Ukratko, moraćeš ispuniti određene uslove iz FSRS da bi dobio Mehu Kodru za selektora, dvostruki poraz.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eto jest kalibar Amar Osim , pa šta ti misliš koga bi igrači više respektovali?Virtu4l je napisao/la:I kad ih za godinu dana budem citirao jednog po jednog, biće ovakav onakav.
Jednog Mehu , dokazanog centarfora i čovjeka za kojeg čitav svijet zna ili Amara Osima, prvaka BiH sa Željom ..tatinog sina koji ni trener Želje ne bi bio da mu babo nije Ivica ?
Pa da li čitaš malo između redova ?
Jel misliš da Misimović nije konsultirao Džeku kao kapitena za koga da da svoj glas?
Hoćeš da kažeš da je Misketu bliži Bajević i Kajtaz pa ga oni nagovorili ?
Ne koristiš mozak uopšte čovječe.