FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TobeYarabi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TobeYarabi » 17 nov 2017, 13:46

joker90 je napisao/la:Zamisli babuka se sad razigra i na ljeto ode slobodan u novi klub! To bi tek bila urinacija! :rol:
i osvoji titulu sa zrinjskim :lol:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 nov 2017, 13:49

Kad sam pisao da je Marko zainteresovan ua novi ugovor, cekao je samo da mu se ponudi od strane Uprave.
Iako se distancirao od kluba, Semjon Milosevic je mnogo zasluzan za produzenje ugovora bez ikakvih trzavica od strane Marka. Konstantno mu daje savjete, a jedan od njih je bio u kontekstu "nemoj otici kao prethodni kapiten"... Svaka cast za ovo produzenje!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 nov 2017, 14:12

Dobro je ima i za poruka[emoji1]slika

Sent from my SM-J530F using Tapatalk
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 17 nov 2017, 14:23

Odličan potez je ovo produženje ugovora sa Markom. Kamo sreće da se dovede jedan vrhunski stoper (za naše uslove) da Mihojević i Sadiku imaju od koga učit na nacin kako je Cimirot od Jajala.

Sent from my LG-P710 using Tapatalk

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 17 nov 2017, 14:24

“Veliko mi je zadovoljstvo što sam produžio ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo. Ovaj klub me prepoznao kao mladog igrača, doveo u svoju Akademiju, gdje sam radio, imao vrhunske uslove za bosanskohercegovačke prilike i napredovao do prvog tima. Zahvaljujući nastupima za Sarajevo, dobio sam priliku da nastupam za U-19, a potom i U-21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Ukazana mi je velika čast kada sam postao kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo na početku ove sezone i mogu reći da za mene nije bilo dvojbe kada je u pitanju produženje ugovora.”, rekao je Mihojević, dodavši:
“Sarajevo je meni mnogo dalo. Ne samo meni, već i mnogim drugim igračima, koji su doživjeli svoju punu igračku afirmaciju u našem klubu. Kada budem išao iz kluba, želim da Sarajevo zaradi na transferu, jer ne želim da klub, koji je toliko uložio u mene, ostane uskraćen. Sretan sam što sam produžio ugovor sa klubom za kojeg sam jako vezan. Želim poslati poruku i mladim igračima da moraju prije svega voditi računa kakav utisak ostavljaju, te kakav odnos imaju prema klubu, koji je za ogroman broj ljudi svetinja. Sarajevo mnogo vodi računa o svojim mlađim uzrastima i kada dođe vrijeme da razmišljaju u narednom koraku u karijeri, nikada ne trebaju zaboraviti koliko im je zapravo Fudbalski klub Sarajevo pomogao u razvoju." - poručio je Marko Mihojević, koji je produžio svoj ugovor sa FK Sarajevo do 2020. godine!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 nov 2017, 14:32

Bravo Marko, nadam se da ces imati srece i da ce te povrede zaobici. :bow: Nadam se da ce sutra nasi lavovi uspjeti rijesiti utakmicu dok teren ne postane oranica.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 17 nov 2017, 15:27

belosevic28 je napisao/la:Kad sam pisao da je Marko zainteresovan ua novi ugovor, cekao je samo da mu se ponudi od strane Uprave.
Iako se distancirao od kluba, Semjon Milosevic je mnogo zasluzan za produzenje ugovora bez ikakvih trzavica od strane Marka. Konstantno mu daje savjete, a jedan od njih je bio u kontekstu "nemoj otici kao prethodni kapiten"... Svaka cast za ovo produzenje!
Semjon bi morao imat svoje mjesto u našem klubu, taj frajer nam je neposredno uvalio našu najveću zlatnu koku a evo i kapitena od kojeg će bit hajra sigurno.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 nov 2017, 15:30

Aaa zato je bio u klubu danas, nisam skontao odmah radi cega je. Dosla mi je poruka 20 minuta nakon sto ja otisao, nisam mu ni cestitao ko covjek. :bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 nov 2017, 15:34

Treba ovog Panesa iz Veleza zaganjati,dali su mu papire fol im rekao mora kuci a evo sad se pojavila info da ga Sloga hoce.Bas je top igrac ovo sto sam gledao Veleza najbolji je od ova njihova tri stranca.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 nov 2017, 15:35

MortemHz je napisao/la:Aaa zato je bio u klubu danas, nisam skontao odmah radi cega je. Dosla mi je poruka 20 minuta nakon sto ja otisao, nisam mu ni cestitao ko covjek. :bow:
A šta radiš u klubu, ako smijem pitati? :)
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 17 nov 2017, 15:37

AlfredNobel je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Aaa zato je bio u klubu danas, nisam skontao odmah radi cega je. Dosla mi je poruka 20 minuta nakon sto ja otisao, nisam mu ni cestitao ko covjek. :bow:
potura aneli :mrgreen:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 nov 2017, 15:41

kako Marko gospodski ovo odradi ,primjer svim mladim kako trebaju da se odnose prema dresu i klubu . Bravooo Marko , po meni je vec zasluzio ovom izjavom i ovm svojim primjerom nagradu Ismir Pintol a Bgm i na tereno je odlican .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 17 nov 2017, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.

Duranti
Kontakt:

Post Postao/la Duranti » 17 nov 2017, 15:41

Pavlović Hodžić Mihojević Adukor Ivetić Stanojević Sarić Velkoski Rahmanović Hebibović Ahmetović

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 17 nov 2017, 15:50

Poznate cijene ulaznica za derbi na Grbavici Željezničar – Sarajevo
Fudbalski klub Željezničar odredio je cijene karata za najveću utakmicu bh. klupskog fudbala, za meč na stadionu Grbavica, protiv ekipe Sarajeva.
Kao što je odranije poznato, susret će biti odigran u nedjelju, 26. novembra, u 13 sati.

Ulaznice će uskoro biti u prodaji, a koštati će 5 KM (tribina Jug), 10 KM (tribine Sjever i Istok) te 20 konvertibilnih maraka (tribina Zapad A1).

Ovaj susret 16. kola Premijer lige BiH bit će i u direktnom prijenosu, na kanalu Moja TV.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 nov 2017, 15:51

On jeIlievski, glavom i bradom.
@skoro, nema sanse da se Semjon vrati u klub, bar dok je ova Uprava tu... Nazalost, ali tako je.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 17 nov 2017, 15:54

belosevic28 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Aaa zato je bio u klubu danas, nisam skontao odmah radi cega je. Dosla mi je poruka 20 minuta nakon sto ja otisao, nisam mu ni cestitao ko covjek. [emoji144]
On jeIlievski, glavom i bradom.
@skoro, nema sanse da se Semjon vrati u klub, bar dok je ova Uprava tu... Nazalost, ali tako je.
Ma znam, al lik fakat voli Sarajevo, to pokazuje iz dana u dan. Šteta fakat. Mada, kapu mu skidam i za ove indirektne stvari. Ne mora to radit al' jednom bordo - uvijek bordo. :salut:

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 nov 2017, 15:55

Nek on ide u Ameriku i nek tamo radi za lopova Rundana.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 nov 2017, 16:00

Zaposlen frajer,ovdje je ispred kluba,isao prenjeti nadleznim kakvo je stanje na drustvenim mrezama odnosno forumima. :kafa:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 nov 2017, 16:01

Tako je @Zuka, trebao je ovdje ostati i gledati od cega ce prehraniti porodicu ! Hoce li se neko smilovati i ponuditi mu angazman u Klubu... Yebo ti nas, nista nam nije sveto !

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 nov 2017, 16:05

belosevic28 je napisao/la:Tako je @Zuka, trebao je ovdje ostati i gledati od cega ce prehraniti porodicu ! Hoce li se neko smilovati i ponuditi mu angazman u Klubu... Yebo ti nas, nista nam nije sveto !
Da bolje raditi za covjka koji uzma od djece iz amerike para i prica dovest ce nija u FK Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 48 gostiju.