FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nabijem na k***c i njih i 1500 karti za derbi. Nek nas guze kad smo debili.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ma i prošle godine kad su oni belaji bili, bilo je 1600 ako se ne varam. Džaba je, dok Fočak i Hadžikamatar vode Želju, bit će nam ovako. Il' ovako il' po 5% što opet nama ne ide u korist. A mislim da nikad i nismo dobili više od 2500 ulaznica, samo što raja ulazi na njihovu stranu i prebacuje se pa dođe do preopterećenja našeg sektora, neko će glavu jednom izgubit.Laznjak je napisao/la:Nabijem na k***c i njih i 1500 karti za derbi. Nek nas guze kad smo debili.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Babuka naš koji na Koševu jesi, nek se sa istoka pjeva ima tvoje! Povedi nas!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
3 covjeka na 1 stolicu, jel problem da daju G slovo nek RiB budu tampon zona, svakako ih nece biti na Istoku radi vremena, a i u qurcu su jos 13h termin, znaci mogu komotno nam dati i to. Sto ti kazes kad padne mrtva glava zapitat ce se. Onda je mi trebamo minirat, j**o ih on kad je neuslovan.skoroalen je napisao/la:Ma i prošle godine kad su oni belaji bili, bilo je 1600 ako se ne varam. Džaba je, dok Fočak i Hadžikamatar vode Želju, bit će nam ovako. Il' ovako il' po 5% što opet nama ne ide u korist. A mislim da nikad i nismo dobili više od 2500 ulaznica, samo što raja ulazi na njihovu stranu i prebacuje se pa dođe do preopterećenja našeg sektora, neko će glavu jednom izgubit.Laznjak je napisao/la:Nabijem na k***c i njih i 1500 karti za derbi. Nek nas guze kad smo debili.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Više raje je dolazilo prije kad nisu imali tu tribinu. Rijetko kad je frke bilo, baš rijetko. Ne znam otkud se tolika mržnja prema svojim sugrađanima stvorila da nam treba bataljon specijalaca i sve moguće mreže i kavezi, plus tampon zona 2 slova. Pa baš time se nabija pritisak raji, kad te stijesne i drže k'o logoraša proradi sve negativno. Sjećam se derbija u kupu 2014. kad je bila zabrana gostovanja. Budući da nije bilo organizovano gostovanje nije bilo mreža nikakvih, nisu se stolice skinule. Tampon zona bila slovo LJ. Nikom dlaka s glave nije falila. A ovo nešta u zadnje vrijeme došlo do usijanja, zbog onog retardiranog Fočaka. Prvo smanjili na 2 milje, pa na 1660, pa prošli put 1100 što je prevršilo svaku mjeru.
Jel ovo bio problem traziti, svakako ima ulaz odma do sjevera.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Pusti snovi.Laznjak je napisao/la:Jel ovo bio problem traziti, svakako ima ulaz odma do sjevera.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
HAHAHAH ali zamisli samo zebu da treba izvest korner.uNbx je napisao/la:Pusti snovi.Laznjak je napisao/la:Jel ovo bio problem traziti, svakako ima ulaz odma do sjevera.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Mislim da bi i ostalo samo na tome da TREBA izvest korner. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Bio Šef gost na Hayatu u onoj emisiji o Premijer ligi i kaže da će Said dobiti veću minutažu.joker90 je napisao/la:Babuka naš koji na Koševu jesi, nek se sa istoka pjeva ima tvoje! Povedi nas!![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Poslije ona dva derbija kad smo ih unistili navijacki , gdje se nisu culi nego se ibretili tad je i pocelo ovo zatezanje , khaj pvice od amawa i slicno i nece oni nikad vise od ovog broja dati, al dovoljno nam je i ovo sto se tice sjevera samo mi zao sto ne moze malo ozbiljnija raja sjest na istok i gledat tekmuskoroalen je napisao/la:Više raje je dolazilo prije kad nisu imali tu tribinu. Rijetko kad je frke bilo, baš rijetko. Ne znam otkud se tolika mržnja prema svojim sugrađanima stvorila da nam treba bataljon specijalaca i sve moguće mreže i kavezi, plus tampon zona 2 slova. Pa baš time se nabija pritisak raji, kad te stijesne i drže k'o logoraša proradi sve negativno. Sjećam se derbija u kupu 2014. kad je bila zabrana gostovanja. Budući da nije bilo organizovano gostovanje nije bilo mreža nikakvih, nisu se stolice skinule. Tampon zona bila slovo LJ. Nikom dlaka s glave nije falila. A ovo nešta u zadnje vrijeme došlo do usijanja, zbog onog retardiranog Fočaka. Prvo smanjili na 2 milje, pa na 1660, pa prošli put 1100 što je prevršilo svaku mjeru.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
E bravo, to je to. Ovako il' moraju na sjever gdje je nekom od 50 godina recimo upitno da li će se zdrav vratit kući, il' da ne dolazi nikako na utakmicu. Oni na Koševu dobiju svoj dio zapada (osim zadnjeg derbija). Mislim, uvijek se može bez obilježja otić na istok i gledat utakmica al nije to to, i da te neki iskompleksirani 18-togodišnjaci napadnu ako slaviš gol svoje ekipe.Inijesta je napisao/la:Poslije ona dva derbija kad smo ih unistili navijacki , gdje se nisu culi nego se ibretili tad je i pocelo ovo zatezanje , khaj pvice od amawa i slicno i nece oni nikad vise od ovog broja dati, al dovoljno nam je i ovo sto se tice sjevera samo mi zao sto ne moze malo ozbiljnija raja sjest na istok i gledat tekmuskoroalen je napisao/la:Više raje je dolazilo prije kad nisu imali tu tribinu. Rijetko kad je frke bilo, baš rijetko. Ne znam otkud se tolika mržnja prema svojim sugrađanima stvorila da nam treba bataljon specijalaca i sve moguće mreže i kavezi, plus tampon zona 2 slova. Pa baš time se nabija pritisak raji, kad te stijesne i drže k'o logoraša proradi sve negativno. Sjećam se derbija u kupu 2014. kad je bila zabrana gostovanja. Budući da nije bilo organizovano gostovanje nije bilo mreža nikakvih, nisu se stolice skinule. Tampon zona bila slovo LJ. Nikom dlaka s glave nije falila. A ovo nešta u zadnje vrijeme došlo do usijanja, zbog onog retardiranog Fočaka. Prvo smanjili na 2 milje, pa na 1660, pa prošli put 1100 što je prevršilo svaku mjeru.
Upravo to samo da daju na istoku odredjenio dio a svakako im nece biti popunjen i nikakav problem ne bio ni ovih 1500 ovamo al stas ti brate ocekivat od gamadiskoroalen je napisao/la:E bravo, to je to. Ovako il' moraju na sjever gdje je nekom od 50 godina recimo upitno da li će se zdrav vratit kući, il' da ne dolazi nikako na utakmicu. Oni na Koševu dobiju svoj dio zapada (osim zadnjeg derbija). Mislim, uvijek se može bez obilježja otić na istok i gledat utakmica al nije to to, i da te neki iskompleksirani 18-togodišnjaci napadnu ako slaviš gol svoje ekipe.Inijesta je napisao/la:Poslije ona dva derbija kad smo ih unistili navijacki , gdje se nisu culi nego se ibretili tad je i pocelo ovo zatezanje , khaj pvice od amawa i slicno i nece oni nikad vise od ovog broja dati, al dovoljno nam je i ovo sto se tice sjevera samo mi zao sto ne moze malo ozbiljnija raja sjest na istok i gledat tekmuskoroalen je napisao/la:Više raje je dolazilo prije kad nisu imali tu tribinu. Rijetko kad je frke bilo, baš rijetko. Ne znam otkud se tolika mržnja prema svojim sugrađanima stvorila da nam treba bataljon specijalaca i sve moguće mreže i kavezi, plus tampon zona 2 slova. Pa baš time se nabija pritisak raji, kad te stijesne i drže k'o logoraša proradi sve negativno. Sjećam se derbija u kupu 2014. kad je bila zabrana gostovanja. Budući da nije bilo organizovano gostovanje nije bilo mreža nikakvih, nisu se stolice skinule. Tampon zona bila slovo LJ. Nikom dlaka s glave nije falila. A ovo nešta u zadnje vrijeme došlo do usijanja, zbog onog retardiranog Fočaka. Prvo smanjili na 2 milje, pa na 1660, pa prošli put 1100 što je prevršilo svaku mjeru.
Ma pusti, glavna vadiona im "Ne želimo da naši navijači ispaštaju". K'o da su Dortmund pa imaju 99% ispunjen stadion svaku tekmu. A garantujem da, ako zijane od Borca, na derbiju će njih bit max 6 milja.Inijesta je napisao/la: Upravo to samo da daju na istoku odredjenio dio a svakako im nece biti popunjen i nikakav problem ne bio ni ovih 1500 ovamo al stas ti brate ocekivat od gamadi
Ima li gdje link za Husrefov intervju?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- f0rest1946
- Kontakt:
Nema nigdje intervju, gostovao na onoj emisiji poluvrijeme na hayatu.pasica je napisao/la:Ima li gdje link za Husrefov intervju?
Ako imas bh telecom imas opciju da vratis je... ako ne sacekaj par sati izaci ce na yt
Zato ti i kazem gamad teskaskoroalen je napisao/la:Ma pusti, glavna vadiona im "Ne želimo da naši navijači ispaštaju". K'o da su Dortmund pa imaju 99% ispunjen stadion svaku tekmu. A garantujem da, ako zijane od Borca, na derbiju će njih bit max 6 milja.Inijesta je napisao/la: Upravo to samo da daju na istoku odredjenio dio a svakako im nece biti popunjen i nikakav problem ne bio ni ovih 1500 ovamo al stas ti brate ocekivat od gamadi
Ma mi ako dobijemo sutra aBd njima vec krece prpa i patnja u svakom smislu
Moze i na telemach-uf0rest1946 je napisao/la:Nema nigdje intervju, gostovao na onoj emisiji poluvrijeme na hayatu.pasica je napisao/la:Ima li gdje link za Husrefov intervju?
Ako imas bh telecom imas opciju da vratis je... ako ne sacekaj par sati izaci ce na yt
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
To je to daj ovaj dio istoka za normala raju. Pa kad je bio onaj beton dobijali smo do lokomotive, kontas hajde sad se izgradiila tribina, dobit ces nesto jace karti, kad oni jos smanjili... gamad je prava rijec koja ih opisujeInijesta je napisao/la:Zato ti i kazem gamad teskaskoroalen je napisao/la:Ma pusti, glavna vadiona im "Ne želimo da naši navijači ispaštaju". K'o da su Dortmund pa imaju 99% ispunjen stadion svaku tekmu. A garantujem da, ako zijane od Borca, na derbiju će njih bit max 6 milja.Inijesta je napisao/la: Upravo to samo da daju na istoku odredjenio dio a svakako im nece biti popunjen i nikakav problem ne bio ni ovih 1500 ovamo al stas ti brate ocekivat od gamadi
Ma mi ako dobijemo sutra aBd njima vec krece prpa i patnja u svakom smislu
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: Dadox, PingoFTW, skoJaa, trunks1946 i 113 gostiju.