PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ja cuo Seedorf rekao 'samo BiH!!!'

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jesam li se s tobom kladio? Nemoj mi nickove mijenjat, uteći ćeš pa kako da naplatim svoje ako dobijem.MuhamedTM je napisao/la:
Dobra je Hanka
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
đe vam je buĐet za selektora, j.eb.o vam Obitelj 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jok pasaskoroalen je napisao/la:Jesam li se s tobom kladio? Nemoj mi nickove mijenjat, uteći ćeš pa kako da naplatim svoje ako dobijem.MuhamedTM je napisao/la:
Dobra je Hanka
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Sloboda ispada iz lige i više se nikad neće vratiti u premijer ligu.

Samo ti mijenjaj potpise, uskoro ćeš nosit jedan "naš", i ti i Osim.MuhamedTM je napisao/la: Jok pasaono je bio moj rodjak, ne ja.
Forumaš Osim, nije Ivica majke mi, ne diram ga, ne gasite temu.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pored smogovaca i viteza tesko
jedino da ih izbace tj. da ne dobiju licencu (ja bih i njih i smogovce tako u kantonalnu ligu
)
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
15 dana, avatar+potpis, x nikom ništa? Naravno, odnosi se na derbi. Sloboda ispada, dakako.arelinho je napisao/la:Sloboda ispada iz lige i više se nikad neće vratiti u premijer ligu.![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
To krivi jednog focaka i kozofakera, oni su ugasili taj acc.skoroalen je napisao/la:Samo ti mijenjaj potpise, uskoro ćeš nosit jedan "naš", i ti i Osim.MuhamedTM je napisao/la: Jok pasaono je bio moj rodjak, ne ja.
![]()
Nije frka tu sam malo te zezam udure je niste djaba kupovali tekme barem ce forum imati hajra.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ne volim se kladiti u te avatere/potpise tako da ništa. Vala i ne znam šta da očekujem na derbiju. Bliži ste pobjedi to je sigurno.uNbx je napisao/la:15 dana, avatar+potpis, x nikom ništa? Naravno, odnosi se na derbi. Sloboda ispada, dakako.arelinho je napisao/la:Sloboda ispada iz lige i više se nikad neće vratiti u premijer ligu.![]()
MuhamedTM je napisao/la:To krivi jednog focaka i kozofakera, oni su ugasili taj acc.skoroalen je napisao/la:Samo ti mijenjaj potpise, uskoro ćeš nosit jedan "naš", i ti i Osim.MuhamedTM je napisao/la: Jok pasaono je bio moj rodjak, ne ja.
![]()
Nije frka tu sam malo te zezam udure je niste djaba kupovali tekme barem ce forum imati hajra.
Joj doći će mi glave ova bahatost, dugo je do kraja. Al nešto nam se Osim ušutio, nema ga odavno na prepucavanjima.
Sigurno postavlja slike modela i pise ljubavne stihove na temi ljepotice. kafa:skoroalen je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Joj doći će mi glave ova bahatost, dugo je do kraja. Al nešto nam se Osim ušutio, nema ga odavno na prepucavanjima.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE

Jest nas Aco hepekir'o bokte, sutra ćemo kafe pit' skupa.
Ja moram lobirati da vam se tema otkljuca...
Isto kao morz jucer po istocnom sarajevu
Isto kao morz jucer po istocnom sarajevu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
linjo linjo linjoarelinho je napisao/la:Ne volim se kladiti u te avatere/potpise tako da ništa. Vala i ne znam šta da očekujem na derbiju. Bliži ste pobjedi to je sigurno.uNbx je napisao/la:15 dana, avatar+potpis, x nikom ništa? Naravno, odnosi se na derbi. Sloboda ispada, dakako.arelinho je napisao/la:Sloboda ispada iz lige i više se nikad neće vratiti u premijer ligu.![]()
ti si pravi pitjitj
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nemoj takomuhamedhulk je napisao/la:Pored smogovaca i viteza teskojedino da ih izbace tj. da ne dobiju licencu (ja bih i njih i smogovce tako u kantonalnu ligu
)
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Mor'o sam ti editovat, nemoj da si nepristojan.avenija je napisao/la:Ja moram lobirati da vam se tema otkljuca...
Isto kao gdin Amar Osim jucer po istocnom sarajevu
Muha skinu tu nevjestu s avatara , ima ovdje i vjernika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.