Chinaglia je napisao/la:solinasu, odakle si i ne lazi da si iz Tuzle
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Affffeeeerriiim!!solinas je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:solinasu, odakle si i ne lazi da si iz Tuzle
-
- Kontakt:
Sta je ovo hajat ispuni mi zelju ? 

Joksime pratiš nas iz sjene samo a ništa ne komentarišeš. De i ti reci koju na ovo sve...
SARS jesil živ momčino???
SARS jesil živ momčino???
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Još za Omladinski, presjednik reče na onoj, već sad ne tako davnoj pressici, da je "račun odblokiran i da će se OP brzo vratiti pod Slobodu". Đe je zapelo i tu Senčo??? I kako je račun bio blokiran dosad?
I još, za ovaj dodatni dug što je tek sad izašao, dal je to krivica stare uprave, oni bi kroz pola sata izašli s pričom "eto vidite šta nam uradiše" i ogradili se odmah...zašto sad šute, hoće li neko reći nešto i barem jednom u svom mandatu iskreno progovoriti???
I još, za ovaj dodatni dug što je tek sad izašao, dal je to krivica stare uprave, oni bi kroz pola sata izašli s pričom "eto vidite šta nam uradiše" i ogradili se odmah...zašto sad šute, hoće li neko reći nešto i barem jednom u svom mandatu iskreno progovoriti???
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Zar je odblokiran?
Kolko smo izgorili zaboravili smo da smo danas igrali, znal ko kako prodjosmo 

fobli, samo pljujes, unistit ce te mrznja :kafa:
Štae boli istina jel furdoChinaglia je napisao/la:fobli, samo pljujes, unistit ce te mrznja
Hoćemo odgovore!!!
Ordagic bio na birou ,trazili od njega da podigne papire jer bi ga kao oni osigurali i to je bio uslov u onom sporazumu,on to uradio i naravno nisu ga osigurali,godinu dana bez lijecenja.
Na lijecenje i neke terapije ide u BL jer u Tuzli nema doktora koji mu moze pomoci,naravno,ide o svom trosku.
Ordagic je medju najplacenijim igracima u ligi ali samo na papiru,ove sezone dobio pola jedne plate i dio (ni pola )druge,Skahic dobio 500 maraka uz to mu ne placaju stan nego mora stanovati kod drugih igraca itd itd
Lijepi nas predsjednik
,nos mu sve veci i veci,zbog cega li
,a uz to nas tek ocekuje najgore,ali ce predsjednik da sazove konferenciju na kojoj ce da kaze da je trava ljubicasta,neki ce i u to povjerovati,sto tako predsjednice "nemojte mene pitati pitajte tetu violetu".
Na lijecenje i neke terapije ide u BL jer u Tuzli nema doktora koji mu moze pomoci,naravno,ide o svom trosku.
Ordagic je medju najplacenijim igracima u ligi ali samo na papiru,ove sezone dobio pola jedne plate i dio (ni pola )druge,Skahic dobio 500 maraka uz to mu ne placaju stan nego mora stanovati kod drugih igraca itd itd
Lijepi nas predsjednik

Samo mi nije jasno, ako je to istina, zasto igraci sute.. :/Zodiac je napisao/la:Ordagic bio na birou ,trazili od njega da podigne papire jer bi ga kao oni osigurali i to je bio uslov u onom sporazumu,on to uradio i naravno nisu ga osigurali,godinu dana bez lijecenja.
Lijepi nas predsjednik,nos mu sve veci i veci,zbog cega li
,a uz to nas tek ocekuje najgore,ali ce predsjednik da sazove konferenciju na kojoj ce da kaze da je trava ljubicasta,neki ce i u to povjerovati,sto tako predsjednice "nemojte mene pitati pitajte tetu violetu".
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
od Zodiaca nisam ocekivao ovakve lazi i nebuloze, ali sta ces
...................Muminovic...............
Todorovic.....Mehmedagic......Skahic
...........Culum..........Jahic............
Husic...........Ordagic.............Zilkic
...........Krpic...........Smajic..........
samo ofanzivno
Todorovic.....Mehmedagic......Skahic
...........Culum..........Jahic............
Husic...........Ordagic.............Zilkic
...........Krpic...........Smajic..........
samo ofanzivno
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Pa kad su ih postrojilu navijaci nakon krupe pravdali su se da im primanja nisu redovna. Nije da sute....Guest007 je napisao/la:Samo mi nije jasno, ako je to istina, zasto igraci sute.. :/Zodiac je napisao/la:Ordagic bio na birou ,trazili od njega da podigne papire jer bi ga kao oni osigurali i to je bio uslov u onom sporazumu,on to uradio i naravno nisu ga osigurali,godinu dana bez lijecenja.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Ma mi s foruma smo bolesnici i red je da mi pocnemo kad udruzenja ljubitelja slobode i navijaca to ne zelesolinas je napisao/la:Ma nas je momak, sa foruma, ali necu ti reci nick naljutice seMortus je napisao/la:
Vala bas,a poceo je svijet polako da se budi i da prica.solinas je napisao/la:Joj sto ga zakuca momak na fcb crveno-crni![]()
Momacki, svaka mu cast
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Igraci samo mole Boga da se agonija od ove polusezone zavrsi cim prije.....kako god....samo da se zavrsi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zasto Senad laze? Zasto ga neki ljudi pokrivaju? Koji je cilj svega ovog?
O kakvih 100 hiljada plate mjesecno on prica kada sam ja dobio informaciju jos prije mjesec dana o ovom isto sto Zodiac govori da su neki dobili pola plate, pa neki procenat jos jedne, a da neki nisu nista. I to je tako i ostalo.
A do maja je bilo okej i isplacivano.
O kakvih 100 hiljada plate mjesecno on prica kada sam ja dobio informaciju jos prije mjesec dana o ovom isto sto Zodiac govori da su neki dobili pola plate, pa neki procenat jos jedne, a da neki nisu nista. I to je tako i ostalo.
Brate to jest, licnno sam bio tu i slusao, al' to zna 10%ljudi koji prate klub, izjave su im bajne kao da igraju u realu u krizi su al ih uprava i navijaci miluju, a tako nije. Na polusezoni ko ode taj ce i priznat' i rec kako je bilo u ovoj polusezoniMortus je napisao/la:Pa kad su ih postrojilu navijaci nakon krupe pravdali su se da im primanja nisu redovna. Nije da sute....Guest007 je napisao/la:Samo mi nije jasno, ako je to istina, zasto igraci sute.. :/Zodiac je napisao/la:Ordagic bio na birou ,trazili od njega da podigne papire jer bi ga kao oni osigurali i to je bio uslov u onom sporazumu,on to uradio i naravno nisu ga osigurali,godinu dana bez lijecenja.
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Al fakat kakva je to varalica pa to nisu istinetuzlak1987 je napisao/la:Zasto Senad laze? Zasto ga neki ljudi pokrivaju? Koji je cilj svega ovog?

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja kad sam pisao, meni su se smijalituzlak1987 je napisao/la: O kakvih 100 hiljada plate mjesecno on prica kada sam ja dobio informaciju jos prije mjesec dana o ovom isto sto Zodiac govori da su neki dobili pola plate, pa neki procenat jos jedne, a da neki nisu nista. I to je tako i ostalo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.