FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sto nisu igrali Veladzic i Sadiku?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I fakat zašto Veladžić ne igra. Pa prije 2 godine je debitovao za prvi tim i poslije tog se nekako izgubio. Ne trenira sa prvim timom, ne ide na pripreme, a nije loš igrač sekunde..Memara je napisao/la:Odbrana bez Sadiku nam izgleda smiješno, a Veladžić nam ponovo nije igrao. Pod hitno dovesti nove golmane ovako više ne može. Željkanovci igrali kao da im je Sablja na klupi, zaslužili su bar jedan crveni.
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Jesi li ti siguran za to, ja kako vidim ipak je u 16?scudetto89 je napisao/la:Sta ovo vidim derbi u 13h ?, stvarno je termin nidje veze trebali su ostaviti u 16h kako su prvo govorili, ali hajde sad je tako ne mozemo nista tu promjeniti![]()
Bitno je da pobjedimo sad ove iz kaknja, i da najavimo demoliranje kona abd !![]()
-
belosevic28
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Mali je strasanbelosevic28 je napisao/la:Jao kako brani mali Markovic
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dženan Uščuplić.19FKS46 je napisao/la:Sto nisu igrali Veladzic i Sadiku?
-
Historicar
- Kontakt:
Gubi Zrinjski, a Široki i Željo se još moraju međusobno poklati do kraja polusezone
Zrinjski jedino ovdje i moze izgubiti bodove do pauze ostalo sve beze tekme tako samo nek ostane ovakoHistoricar je napisao/la:Gubi Zrinjski, a Široki i Željo se još moraju međusobno poklati do kraja polusezone
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Jel ima neko zvanicni sastav za danas?
Nije još izašlo nigdje ja mislim.badboy je napisao/la:Jel ima neko zvanicni sastav za danas?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Izdrži Krupoooooo
SVI SVI SVI!
SVI SVI SVI!
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma nije dobro ni Krupa da povijedi. Nerijeseno je najbolje, mada mi samo sebe trebamo gledati. Samo pobjede i to je to.bodi123 je napisao/la:Izdrži Krupoooooo![]()
SVI SVI SVI!
SAID igra

izgubiše ujkani.
danas aBd smanjujemo razliku na -2 u odnosu na njih.
danas aBd smanjujemo razliku na -2 u odnosu na njih.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Tek me sad neki los osjecaj fata....mladost , teren shit, said igra, sabljini kamikaze, zrinjski izgubio... hmmm 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sreca pa nema pritiska, igramo u subotu 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pavlovic, Hodzic, Novakovic, Mihojevic, Bekic, Saric, Adukor, Stanojevic, Husejinovic, Velkoski, Ahmetovic
Adilovic, Ivetic, Heric, Mujakic, Hadzic, Andusic, Lelic
Sad nam je tekma protiv krkana jos bitnija , prezadovoljan bi bio i minimalnom pobjedom
Al mislim da dobijamo aBd i da Ahmet i Krle nastavljaju niz, a Babuka iz slobodnjaka najavljuje svoj veliki povratak
Al mislim da dobijamo aBd i da Ahmet i Krle nastavljaju niz, a Babuka iz slobodnjaka najavljuje svoj veliki povratak
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Odlicno!Zukanovic je napisao/la:Pavlovic, Hodzic, Novakovic, Mihojevic, Bekic, Saric, Adukor, Stanojevic, Husejinovic, Velkoski, Ahmetovic
Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, nedimmmm1337, trunks1946, Vanja8 i 100 gostiju.