FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gleda onaj bek u babuku kod prvog gola, gleda i me vjeruje kako ga ostavi ukopanog.... Rekao sam ja, babuka se vraća!!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dobro je, idemo dalje bez euforije. Malo sam se pribojavao ove utakmice.
Kako su ovi misevi pusali....
Trosi pare od naseg kluba...
Uzima mjesto mladjim....
Zdere u metropolisu....
Da ce prestat gledat Sarajevo ako zaigra....
E pa momci ne znam vam nikove al vas je Said popiso i to momacki.
Saide svaka cast.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trosi pare od naseg kluba...
Uzima mjesto mladjim....
Zdere u metropolisu....
Da ce prestat gledat Sarajevo ako zaigra....
E pa momci ne znam vam nikove al vas je Said popiso i to momacki.
Saide svaka cast.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- Evolution87
- Kontakt:
Popisan se vratih sa utakmice...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Babuka je pojeo ove Sabljine muflone, a naredni vikend će da pojede i Adine harambaše.
Šalu na stranu, ekipa igra nevjerovatno tečno, brzo i efikasno, golove dajemo kao iz šale svim ekipama u ligi, Husref je našao potrebnu hemiju.
Sad, derbi je derbi, možda će me neki napasti, ali ja i sa bodom ne bih bio nezadovoljan. Pobjeda je premija i s njom bi imali nekih šansi da čak i proljeće dočekamo na vrhu.
Husref će napasti kone na Sergijci, u to ne treba sumnjati, uostalom ova ekipa može i mora prihvatiti blagu ulogu favorita u derbiju.
Gazi male plave!
Šalu na stranu, ekipa igra nevjerovatno tečno, brzo i efikasno, golove dajemo kao iz šale svim ekipama u ligi, Husref je našao potrebnu hemiju.
Sad, derbi je derbi, možda će me neki napasti, ali ja i sa bodom ne bih bio nezadovoljan. Pobjeda je premija i s njom bi imali nekih šansi da čak i proljeće dočekamo na vrhu.
Husref će napasti kone na Sergijci, u to ne treba sumnjati, uostalom ova ekipa može i mora prihvatiti blagu ulogu favorita u derbiju.
Gazi male plave!
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
"U pobjedi se ne uzvisi, u porazu ne ponizi"
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Smrznuo sam se al vrijedilo jeFrancescoTotti je napisao/la:nikad se popisanije a ljepse u zivotu nisam osjecao![]()
Said kao u najboljim danima... protiv strumfova nek ga Husref drzi na lancu do poluvremena pa onda nek ga pusti da ih ovako nabrijan pojede!
Adukor je nas Kante, nemam rijeci kako lik igra.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Suvereno!!! 
Sad invazija na sugavicu
Sad invazija na sugavicu
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Stvarno mrzili ga il ne Said je igracina,moze da ga nema cijelu tekmu i da napravi jedan potez i rijesi sve,a ne Hebib muha bez glave
Niko nikoga nije popisao,realno raja je isfrustrirana bila sa njim tj pojedinci al ako cemo gledat realno covjek voli Sarajevo,i najsretniji bi bio da je igro tj da je mogo igrat,kresali su mu dva puta platu nikad nije dzoner bio al hajd uzeli smo ga na zub bili i to je toFrancescoTotti je napisao/la:nikad se popisanije a ljepse u zivotu nisam osjecao![]()
Said kao u najboljim danima... protiv strumfova nek ga Husref drzi na lancu do poluvremena pa onda nek ga pusti da ih ovako nabrijan pojede!
Adukor je nas Kante, nemam rijeci kako lik igra.
Samo ova formacija bez krila nemoze se izvesti na derbiju,bekovi ostaju samo nema tu pomoci i tu je kolaps teski,bolje ekipe od Mladosti bi izvukle bolji rezultat .
Nek ti je Husrefe bog na pomoci kako ces sastaviti najboljih 11 za derbi.Stvarno morat ce se pomuciti dobro pa skontati koga ce na klupu ostaviti.Slatke ali j.ebene muke.
Cestitam nam na nova tri boda.
Nek ti je Husrefe bog na pomoci kako ces sastaviti najboljih 11 za derbi.Stvarno morat ce se pomuciti dobro pa skontati koga ce na klupu ostaviti.Slatke ali j.ebene muke.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Govorili smo da je ocajna ekipa,sad imamo problem koga ubaciti sta ti je recimiky_hz je napisao/la:Samo ova formacija bez krila nemoze se izvesti na derbiju,bekovi ostaju samo nema tu pomoci i tu je kolaps teski,bolje ekipe od Mladosti bi izvukle bolji rezultat .
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kapa dole svima. Sada se fino odmorite i dobra priprema za poganu komšinicu.
To je ono što sam pričao za Saida. On kad je spreman, on je bez premca najbolji igrač u ligi. Tačno se kod njega vidi profinjenost koju ima kod prijema lopte, pa pas, fudbalsku inteligenciju, a najbitnije što igra mozgom. Malo je igrača kao Said, to ja uvijek govorim, samo da uđe u takmičarsku formu, da stekne samopouzdanje, a vidim da se i pofino stesao, u odnosu kakav je bio. Bravo!
To je ono što sam pričao za Saida. On kad je spreman, on je bez premca najbolji igrač u ligi. Tačno se kod njega vidi profinjenost koju ima kod prijema lopte, pa pas, fudbalsku inteligenciju, a najbitnije što igra mozgom. Malo je igrača kao Said, to ja uvijek govorim, samo da uđe u takmičarsku formu, da stekne samopouzdanje, a vidim da se i pofino stesao, u odnosu kakav je bio. Bravo!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- escobarpablo
- Kontakt:
Joachim Adukor !

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Husref Musemić za historiju
Večerašnjom pobjedom nad Mladosti, šef stručnog štaba bordo tima, Husref Musemić postao je trener sa najviše pobjeda u historiji FK Sarajevo.
Za Musemića je ovo bila 127. pobjeda na klupi Sarajeva u ukupno 240 zvaničnih mečeva koliko je vodio bordo tim. Time se ljubimac navijača sa Koševa izdvojio na čelu liste trenera sa najviše pobjeda, koju je do sada predvodio legendarni Miroslav Brozović sa 126 pobjeda u 290 utakmica.

ČESTITKE ŠEFE, VOLIMO TE!
Kako je majstor plasira,Hebib bi ono poslo u MostarAlfredNobel je napisao/la:Kapa dole svima. Sada se fino odmorite i dobra priprema za poganu komšinicu.
Slabo ko je govorio da nam je očajna ekipa u smislu rostera. Igra nam je bila očajna, roster nikako. Onaj iz Lukavca je haman jedini konstantno pljuvao roster i ove igrače i pravio od njih amatere u rangu ovih Sabljinih, sada vidimo kako to izgleda kad se posloži s pravim stručnjakom koji zna iskoristit maksimum svakog igrača. Imamo najširi i najkvaliteniji roster u ligi, i imali smo ga od prvog dana ove sezone.zagor1987 je napisao/la:Govorili smo da je ocajna ekipa,sad imamo problem koga ubaciti sta ti je recimiky_hz je napisao/la:Samo ova formacija bez krila nemoze se izvesti na derbiju,bekovi ostaju samo nema tu pomoci i tu je kolaps teski,bolje ekipe od Mladosti bi izvukle bolji rezultat .
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I jos se razvezala prica o pojacanjima, treba dovest ovog, treba onog....zagor1987 je napisao/la:Govorili smo da je ocajna ekipa,sad imamo problem koga ubaciti sta ti je recimiky_hz je napisao/la:Samo ova formacija bez krila nemoze se izvesti na derbiju,bekovi ostaju samo nema tu pomoci i tu je kolaps teski,bolje ekipe od Mladosti bi izvukle bolji rezultat .
Ovo danas je bilo odlično, ali Adukor i Stanojević, to su dvije mašine definitivno! Said može u napadu mnogo toga, al kad je treba zaganjat niđe ga, ali sreća pa ima dvije radilice iza sebe... Očekujem pobjedu na sergijici, samo Bože zdravlja, i utamica može početi..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ko je babo???