moj uzor-S.G je napisao/la:Ko bi mi mogo uzet par karti za derbi pa da nam preda kad dođemo tamo?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ZZ
Rekoh vam ja da je dobar ovaj Ikande, nije džaba s Ronaldinjom igro.skoroalen je napisao/la:Al kako ih je Aduka danas hranio loptama... lik elegantno potkopa loptu i izbaci napadača k'o da to radi svaki dan, k'o da je učio od Pirla. Očaran sam, bravo majstore!
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
@S.G.
Ja bih mogao jednu uzet, ako te šta vadi. Steglo yebiga.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uzet cu ti ja ali nemoj izraditimoj uzor-S.G je napisao/la:moj uzor-S.G je napisao/la:Ko bi mi mogo uzet par karti za derbi pa da nam preda kad dođemo tamo?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Borac i Mladost se bore za šestu poziciju, Znači Borac sutra a iduće sedmice Mladost protiv Širokog, moraju igrati na bodove, što nama odgovara.
Naše je da pobijeđujemo, razlika se topi
Naše je da pobijeđujemo, razlika se topi
uNbx je napisao/la:Rekoh vam ja da je dobar ovaj Ikande, nije džaba s Ronaldinjom igro.skoroalen je napisao/la:Al kako ih je Aduka danas hranio loptama... lik elegantno potkopa loptu i izbaci napadača k'o da to radi svaki dan, k'o da je učio od Pirla. Očaran sam, bravo majstore!
@S.G.
ides na krmetljaj??
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Naravno Rule moj.Rule_hz je napisao/la:uNbx je napisao/la:Rekoh vam ja da je dobar ovaj Ikande, nije džaba s Ronaldinjom igro.skoroalen je napisao/la:Al kako ih je Aduka danas hranio loptama... lik elegantno potkopa loptu i izbaci napadača k'o da to radi svaki dan, k'o da je učio od Pirla. Očaran sam, bravo majstore!
@S.G.
ides na krmetljaj??
Bujrum sa mnom i fuketom, pa na vopi?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa zapoceo je Said lijevo, Krste u sredini i desno Saric. Slab protok lopte u sredini je kumovao da se Saric vrati u sredinu na poluvremenu, Krste je svakako lijevo bolji nego desno - i tako Said morade na desno 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jeste grehota, ali pet puta je bolje staviti Adukora nego katastrofalnog Novakovića. Samim tim, vraća se Sarić na defanzivnog s Stanojevićem, a desno se vraća Hebibović. Ostalo si sve rekao, to je to.uNbx je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Ja bi protiv štrumfova ovako:
Pavlović
Hodžić Adukor Mihojević Bekić
Stanojević Sarić
Hebibović Said Velkoski
Ahmetović
Ovo je po meni najbolja postava. Vratiti Adukora na stopera, iz dva razloga. Prvi je zato što je Novaković užasan. Drugi je zato što Sarić igra puno bolje na defanzivnom veznom, u paru s Stanojevićem, koji je takva igračina da bi mi trebalo pola sata da napišem sve. Samim tim, imali bi bolji protok i distribuciju lopte ka napadačima. Tačno se danas u prvom dijelu vidjelo da fali Sarić na toj poziciji. Dalje.. Vratiti Hebibovića u prvu postavu, jer ćemo opet imati ta ubojita krila, brza krila, koja mogu napraviti dar-mar u u preslaboj odbrani štrumfeta. Said u prvu postavu, jer jednim svojim potezom može donijeti prevagu. Evo i danas je pokazao da može i da će se ako Bog da vratiti u stari sjaj. Ostalo sve isto.. Slatke muke za Husrefa..![]()
Slažem se da je grehota stavljat Adukora na stopera, ali je to neizbježno dok se ne dovede neko dostojan te pozicije. Dobra je stvar to što i on i Marko vole povuć loptu, tako da možemo očekivat izlaske i dobre pasove i od njih dvojice.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pa to i govorimo, šef ga prebacio desno.muhamedhulk je napisao/la:Pa zapoceo je Said lijevo, Krste u sredini i desno Saric. Slab protok lopte u sredini je kumovao da se Saric vrati u sredinu na poluvremenu, Krste je svakako lijevo bolji nego desno - i tako Said morade na desno
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
more hljeba mi 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rule_hz je napisao/la:more hljeba mi
Pokupim ti ja kartu kad puste u prodaju, da ne silaziš maksuz dole zbog toga.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
uNbx je napisao/la:Rule_hz je napisao/la:more hljeba mi
Pokupim ti ja kartu kad puste u prodaju, da ne silaziš maksuz dole zbog toga.
ako bog da brate racunaj na mene nikad nismo izgubili kad sam koraco na krmetljak
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- AlfredNobel
- Kontakt:

Već ga našli navukli
P.S. Zna li neko da li Džakmić ili Dženis govore engleski, kako li se sporazumijevaju s našim Kanteom? Ustvari, valjda Čosić zna, pošto je radio u Omanu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
jes helou skor gol ol gudAlfredNobel je napisao/la:
Već ga našli navukli![]()
![]()
![]()
P.S. Zna li neko da li Džakmić ili Dženis govore engleski, kako li se sporazumijevaju s našim Kanteom?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
HehehehehehehMortemHz je napisao/la:jes helou skor gol ol gudAlfredNobel je napisao/la:
Već ga našli navukli![]()
![]()
![]()
P.S. Zna li neko da li Džakmić ili Dženis govore engleski, kako li se sporazumijevaju s našim Kanteom?
-
bordospartanac
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi.
Dobro igramo, dobijamo na sigurnosti i samopouzdanju.
Neke lose stvari mijenjamo a neke cemo kroz vrijeme promijeniti.
Mislim da cemo igru podici na jos veci nivo do ove pauze i onda nadati se pojacnjima u odbrani i zadrzati formu do lige sest.
Mislim da smo vec sada u prednosti za derbi mada nam i ova sutra utakmica moze pomoci na neki nacin, i nadati se pobjedi.
Dobro igramo, dobijamo na sigurnosti i samopouzdanju.
Neke lose stvari mijenjamo a neke cemo kroz vrijeme promijeniti.
Mislim da cemo igru podici na jos veci nivo do ove pauze i onda nadati se pojacnjima u odbrani i zadrzati formu do lige sest.
Mislim da smo vec sada u prednosti za derbi mada nam i ova sutra utakmica moze pomoci na neki nacin, i nadati se pobjedi.
Zasto Adukora na stopera gurat,liku je prirodna pozic8ja dm i tu je najaci vidjeli ste danas,steta ga na stopera gusitAlfredNobel je napisao/la:Ja bi protiv štrumfova ovako:
Pavlović
Hodžić Adukor Mihojević Bekić
Stanojević Sarić
Hebibović Said Velkoski
Ahmetović
Ovo je po meni najbolja postava. Vratiti Adukora na stopera, iz dva razloga. Prvi je zato što je Novaković užasan. Drugi je zato što Sarić igra puno bolje na defanzivnom veznom, u paru s Stanojevićem, koji je takva igračina da bi mi trebalo pola sata da napišem sve. Samim tim, imali bi bolji protok i distribuciju lopte ka napadačima. Tačno se danas u prvom dijelu vidjelo da fali Sarić na toj poziciji. Dalje.. Vratiti Hebibovića u prvu postavu, jer ćemo opet imati ta ubojita krila, brza krila, koja mogu napraviti dar-mar u u preslaboj odbrani štrumfeta. Said u prvu postavu, jer jednim svojim potezom može donijeti prevagu. Evo i danas je pokazao da može i da će se ako Bog da vratiti u stari sjaj. Ostalo sve isto.. Slatke muke za Husrefa..
Više me ovog bilo strah nego derbija. Sad nek se oni znoje, jos kad bi Borac kakav bod otkinuooo..
Sacuvali se kartona i povreda, svi na novu trEbinu!!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Aduka je zvjerka ba. Lik pokriva ozada sve. Na stoperu ili zadnji svejedno gdje god ga čovjek stavi dobar je. Siguran, smiren, stamen. Uboli su sa pojačanjem malo je reč. Ko god nam ga je uvalio, treba tog pitat imali još ovakvih.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], NeSamSafetee, propoklopac, rimljanin90 i 59 gostiju.