Čoporativno ga napadosmo Rule, Panto, PB i moja malenkost. Branio se šutnjom, a ljubav među njima je rasla sve više.Sabinho je napisao/la:Mozda se drogira.uNbx je napisao/la:I jurišićka mu tako tepa. "Pape <3" u imeniku. Gasi sve legende kluba. kuknjavaSabinho je napisao/la:![]()
![]()
Pape za sirotinju![]()
Jedan je Pape brate moj. Smijesno je da neko nosi taj nadimak.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Za raju koja je aktivnija na sjeveru - zašto se više ne fura ona Predaj se štrumfe? Jasno mi je da je onda bila specijalno zbog zastave, al brate ložačka je pravo, jedna od najboljih derbi pjesama koju smo im otpjevali. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
3 boda Krupa
3 boda Gosk
da smo bar bod protv kona , sad bi imali 36 
Cim ne porice i suti belaj je tu.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pljuvanje mi je u krvi. Nema koga nisam hrakno, jer sam tako u mogućnosti.revolt je napisao/la:Kod nas standarsno uvijek se nekome nakacimo na kosti sa pljuvanjem bez realnog razloga ili sagledavanja citave situacije. Evo o Saidu se ovdje pisalo sve i svasta, a covjeka je samo trebalo pustiti da igra. Normalno je da je bio nezaonteresovan kada je Cala bio totalno nezainteresovam za njega kao igraca. Hvala Bogu Husref mu vjeruje i to ce mu Said vratiti.
Evo ova neka histerija po Ihtijarevicu, a covjek radi posao realno u okviru mogucnosti tj budzeta. Na kraju on kao sportski direktor je doveo sve ove igrace. Pa i ovog Stanojevica i Adukora, i prije toga Ahnetovica, Sarica, vratio Velkoskog itd zasto va tu niko nije pohvalio, ili za pravovremeno produzenje ugovora Marku. Pa i Duljevicu se nudila najveca plata u BiH, ili je kriv ihtijarevic sto ovaj nine htio da produzi ili sto direktori prije njega to nisu uradili kada je bilo pu o realnije da se uradi.
Previse pljujete a isto tako nekad i pretjerujete sa pohvalama. Od sjaja do ocaja, nigdje ni racionalnog i normalnog sagledavanja situacije tj sredine.
Trebao je Ihtijarevic ko neki da prica price koje navijaci vole da slusaju pa da bi nekima bio drag.
I da mislim sa ova uprava radi dobar posao a vrijeme ce pokazati da je to tako.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Da nisi iz reda "anam onih"?uNbx je napisao/la:Pljuvanje mi je u krvi. Nema koga nisam hrakno, jer sam tako u mogućnosti.revolt je napisao/la:Kod nas standarsno uvijek se nekome nakacimo na kosti sa pljuvanjem bez realnog razloga ili sagledavanja citave situacije. Evo o Saidu se ovdje pisalo sve i svasta, a covjeka je samo trebalo pustiti da igra. Normalno je da je bio nezaonteresovan kada je Cala bio totalno nezainteresovam za njega kao igraca. Hvala Bogu Husref mu vjeruje i to ce mu Said vratiti.
Evo ova neka histerija po Ihtijarevicu, a covjek radi posao realno u okviru mogucnosti tj budzeta. Na kraju on kao sportski direktor je doveo sve ove igrace. Pa i ovog Stanojevica i Adukora, i prije toga Ahnetovica, Sarica, vratio Velkoskog itd zasto va tu niko nije pohvalio, ili za pravovremeno produzenje ugovora Marku. Pa i Duljevicu se nudila najveca plata u BiH, ili je kriv ihtijarevic sto ovaj nine htio da produzi ili sto direktori prije njega to nisu uradili kada je bilo pu o realnije da se uradi.
Previse pljujete a isto tako nekad i pretjerujete sa pohvalama. Od sjaja do ocaja, nigdje ni racionalnog i normalnog sagledavanja situacije tj sredine.
Trebao je Ihtijarevic ko neki da prica price koje navijaci vole da slusaju pa da bi nekima bio drag.
Samo naprijed.uNbx je napisao/la: Pljuvanje mi je u krvi. Nema koga nisam hrakno, jer sam tako u mogućnosti.
-
nukleusmember
- Kontakt:
gledao sam sada snimak od 15 te minute,novaković uopšte nije bio toliko loš,neka adukora kao zadnjeg veznog,slažem se da ne bi valjalo da vaso izgubi protiv borca visa vis adzema
VVVBK
VVVBK
Iz reda sam ostalih, dakle nisam Hrvat, ako misliš da imam skretničarske krvi.skoroalen je napisao/la:Da nisi iz reda "anam onih"?uNbx je napisao/la:Pljuvanje mi je u krvi. Nema koga nisam hrakno, jer sam tako u mogućnosti.revolt je napisao/la:Kod nas standarsno uvijek se nekome nakacimo na kosti sa pljuvanjem bez realnog razloga ili sagledavanja citave situacije. Evo o Saidu se ovdje pisalo sve i svasta, a covjeka je samo trebalo pustiti da igra. Normalno je da je bio nezaonteresovan kada je Cala bio totalno nezainteresovam za njega kao igraca. Hvala Bogu Husref mu vjeruje i to ce mu Said vratiti.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Jeste, Coldplay "Viva la vida (When I rule the world)"DenchiNL je napisao/la:?DenchiNL je napisao/la:Jel ono coldplay sto su pustili nakon gola?
Ako neko zna koja pjesma
Zadnja izmjena: Elcor, dana/u 19 nov 2017, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdrav druze nakon dugo vremena.nukleusmember je napisao/la:gledao sam sada snimak od 15 te minute,novaković uopšte nije bio toliko loš,neka adukora kao zadnjeg veznog,slažem se da ne bi valjalo da vaso izgubi protiv borca visa vis adzema
VVVBK
Ova postava se ubila za derbija, samo je pitanje da li umjesto Saida staviti jedno pravo krilo...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ma ovo oko mogućnosti mi na njih baca, to je njihova fraza, pa zato sam pomislio.uNbx je napisao/la: Iz reda sam ostalih, dakle nisam Hrvat, ako misliš da imam skretničarske krvi.
Pobježe mu Sefer ko Regoje Ahmetu kad je go zabio. Vile nas pronosale, i pusti me da hračem.Sabinho je napisao/la:Pozdrav druze nakon dugo vremena.nukleusmember je napisao/la:gledao sam sada snimak od 15 te minute,novaković uopšte nije bio toliko loš,neka adukora kao zadnjeg veznog,slažem se da ne bi valjalo da vaso izgubi protiv borca visa vis adzema
VVVBKMa ovo sa Novakovicem je postalo sablonski da se napise, nigdje veze ali eto samo nek se pise.
Ova postava se ubila za derbija, samo je pitanje da li umjesto Saida staviti jedno pravo krilo...
Pavlović
Hodžić Novaković (šalim se Adukor) Marko Bekić
Sarić Stanoje
Hebib Babuka Krle
Ahmet
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nisu se na tv-u vidjele greške.kao sto su.bile.vidljive na stadionu, doslovno cijeli istok je skakao na.noge zbog njegovih katastrofalnih postavljanja i procjena... Cak je neko na jednom prekidu proderao se i rekao "sta ti nova bolan jesi.li pri sebi"... E tako je i izgledao
Uz njegove ispade još.se.samo.moze staviti bekic...nevjerovatna kurcobolja
Ostatak ekipe jako dobar.. Sad derbi, psihički i taktički se spremiti
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Šalu na stranu, eto ostavljam prostor da sam totalno u krivu, ali moje je mišljenje da je lik fulio profesiju, prvenstveno jer nema motoriku za sportistu, a pogotovo ne za fudbalera. Dupovac (koji mi je mrtvi prosjek - za njega je Nesta). Danas su mu se x puta igrači prošetali iza leđa, sreća pa u ovoj ligi skoro niko nema pregled igre kako treba, redovno bi nas bušili. Kad prati igrača sa loptom po strani, tu je maestro. Nažalost, samo mu je to kvalitet. Svoje mišljenje o njemu sam rekao još od prijateljske protiv Krasnodara, od tad me nije uspio razuvjerit. Inače momak je ok, da ne misli neko da ga hejtam, čak sam ga i upoznao i skroz je o sebi pri sebi, samo eto mislim da nije ni blizu kvalitet kakav nam treba. Orjentacija nula bodova.Pantelija je napisao/la:Nisu se na tv-u vidjele greške.kao sto su.bile.vidljive na stadionu, doslovno cijeli istok je skakao na.noge zbog njegovih katastrofalnih postavljanja i procjena... Cak je neko na jednom prekidu proderao se i rekao "sta ti nova bolan jesi.li pri sebi"... E tako je i izgledao
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Jel poskupila knjiga Saidizam il je jos ista cijena
HUS MUSEMIC
HUS MUSEMIC
Čekam da vidim je li ovo samo bljesak kao što je znao i prije, pa nestane pola godine ili je proigrao. Ako nastavi, nove primjerke puštam u prodaju.mirzatele je napisao/la:Jel poskupila knjiga Saidizam il je jos ista cijena![]()
HUS MUSEMIC
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Ma nek gurbeti zijane, pa nek ih Anceloti preuzme ako treba. Kakav pozitivni sok i ku.rac... Sjeb je njima ako sutra zijane, ostao Adzem ili ne. Ne kazem da smo favoriti u derbiju, svi znamo da tu nema pravila. Ali da smo u dobroj formi, da imamo sirok roster, da ne zavisimo o jednom igracu samo...to svakako !
Cestitke Saidu, aBd da nastavi ovako.
Cestitke Saidu, aBd da nastavi ovako.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Loptu treba spustat i posteno reci da ova ekipa ima dosta rupa.
Krenimo od golmana, 3 cetiri velke greske, od koji je mogla jedna zavrsit u mrezi. Da se to desilo nedobog vjerovatno bi imali dva boda manje nego sad imamo.
Sasa i marko izgledaju poprilicno lose, uz to da bekic i dusan igraju na nivo kao da Igraju za radnik a ne za FKS.
Definitivo da Aduktor i stanojevic su pravi i oni su svojom igrom omogucili saricu i ahmetu da igraju bolje.
Definitivno bi nam bolje odgovaralo da borac uzme kone, al do husrefa je koliko ce sad uspjet da ubjedi da se mora izginut da mediska pumpa koja ce bit (naj efikasni pobjedili 8 utakmica) da je zeljo u kurcu da ovo da ono a to bi moglo nase igrace opustat a njihove da igraju 200%. , i u takom slucaju su velke sanse da izgubimo, posto motiva u derbiju inace vise ima ekipa koja je slabija.
Krenimo od golmana, 3 cetiri velke greske, od koji je mogla jedna zavrsit u mrezi. Da se to desilo nedobog vjerovatno bi imali dva boda manje nego sad imamo.
Sasa i marko izgledaju poprilicno lose, uz to da bekic i dusan igraju na nivo kao da Igraju za radnik a ne za FKS.
Definitivo da Aduktor i stanojevic su pravi i oni su svojom igrom omogucili saricu i ahmetu da igraju bolje.
Definitivno bi nam bolje odgovaralo da borac uzme kone, al do husrefa je koliko ce sad uspjet da ubjedi da se mora izginut da mediska pumpa koja ce bit (naj efikasni pobjedili 8 utakmica) da je zeljo u kurcu da ovo da ono a to bi moglo nase igrace opustat a njihove da igraju 200%. , i u takom slucaju su velke sanse da izgubimo, posto motiva u derbiju inace vise ima ekipa koja je slabija.
Husref će svoj dio u vidu psihološke pripreme i motivacije odradit sigurno da valja. Ostaje da vidi da li će to sve past u vodu kad se krene s centra. Na nama je da baš pokidamo navijanjem, ovo se mora uzet.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 10 gostiju.